View Full Version : Cave Bot i Autotrain
Moja propozycja polega na tym ze co pol godziny trzeba wpisac wylosowana przez system litere badz ciag liczb czy cos w tym stylu. Naprzyklad system wylosowal liczbe i pokazuje nam sie komunikat i wtedy wpisujemy /12. Gdy nie wpiszemy liczby w ciagu 10 minut dostajemy kicka a co za tym stoi nie ma cavow ani autotrainow :)
@down
To jest troche rozpraszajace ale czy co 30 minut wpisac 1 liczbe to jest problem? I tak w ciagu tych 30 minut piszesz dziesiatki innych wiadomosci :)
Nie .
Zbyt rozpraszajace i uciazliwe .
I w ferworze pkowania czy expienia, mozna takiego czegos nie zauwazyc. : \
Tak jak kolega up
Przy dość wciągającym expieniu można tego nie zauważyć co za sobą idzie można dostać bana za free.
Mortalix
17-10-2009, 18:40
Trochę to głupie. : p
Jestem na nie, bo czasem możesz nie zauważyć, a chyba nikt nie lubi jak go kicka podczas expa lub pk. :}
a co jak wykonujemy jakiegoś długiego questa? trochę bez przemyślenia.
Były juz podobne propozycje
zadużo roboty i zamało efektywne.
@topic
jestem na nie tak jak użytkownicy wyżej ;)
Seth Drut
17-10-2009, 18:54
jestem na nie.
troche by to bylo uciazliwe xd
jak boijesz sie z kims albo robisz trudnego questa i nie mozesz napisac to ban za to?? ;/
Misiaczek Sorc
17-10-2009, 18:56
Nie, nie ,nie.
PRzeszkadza w czasie expa. Elo. Myśl dalej:)
NIE
Ponieważ, to by było strasznie głupie. Może tylko taka blokada, że jak ktoś w przeciągu 30min. nic nie napisze, zupełnie nic. to kick albo coś. Ale to też się da ominąć.
Nic na boty nie zadziała , i tak z biegiem czasu ktoś wymyśliłby sposób na wpisywanie tego co 30 minut.
Boty były są i będą.
A jeśli chodzi o samą propozycje to jestem na Tak i każdy kto nie boci również powinien być na tak.Wolałbym wpisywać np. co 30-45 minut te 2 literki niż patrzeć na te boty.
I nie gadajcie , że byłoby to uciążliwe. Wpisanie np./12 zajmuję dosłownie sekundę.
Nawet podczas walki dałbym radę to wpisać :) Oczywiście nie musiałoby tak być aby po pojawieniu się informacji trzeba natychmiast wpisać ten kod , tylko np. po czasie hmm minuty.
Pozdrawiam
Nie .
dokladnie popieram cie w 100% mozna nie zauwazyc ja sam sczasem jak bije to nie widze jak ktos do mnei pisze i pozniej gadaja ze cave ;s
Kod losowo co ok. 2h (ale nie równo np : 120min > 123min > 102min > 138min)
Kod powtarzać się będzie przez 10min równo co minutę czerwonymi literami na środku ekranu
Za nie wpisanie kodu nie kick a ban na 72h
Poza tym o ile wiem to takie kody da się jakoś ominąć :/
@edit
Po co w ogóle tematy w tym dziale? Myślicie że ktoś weźmie je pod uwagę ? :P
Demon Huntter
17-10-2009, 20:18
ofc. nie
przy spamie na priv , czy pk'owaniu jest to nie do zauwazenia =\
za bardzo uciazliwe .
handlarz_narkotykow
17-10-2009, 20:45
popieram walkę z botami ale nie podoba mi się twój pomysł
Elite Filutek
17-10-2009, 20:46
Ludzie to wgl nie rozprasza co to wgl jest wpisac nr na 30 min to jest nic JESTEM NA TAK
Przez 10 godzin ujdzie, ale jak bym miał cały czas tak pisać to bym się chyba spierdolił :< NIe Nie :P
Metaxa Grzesiek
18-10-2009, 10:26
Nie i jeszcze raz NIE!
Ktoś nie zauważy tego na huncie wywali go później zaloguje i na 90% dead <:
Ktos wbiję rs'a i co? Dostanie kod do wpisania nie wpiszę i kick?
Pomysł dobry lecz do dopracowania.
Jednakże chciałbym zauważyć ze taki system Trein jest na wielu ots a więc -
Mortiis:
Co do pomyslow z innych ots to nigdy nic nie kopiujemy.
Z tematu Zabójstwa na zlecenie. (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=58226)
Pomysł odpada.
marcelllo _/
18-10-2009, 10:52
Znając życie będzie to skuteczne przez jakieś 2-3 godziny bo napiszą zaraz program/bota czy ch*j wie co które będzie przepisywało :o
Jestem na nie bo to zbędna robota na 2h...
PS. Jeszcze inna sprawa... Zobacz np. jak bijesz miniona/omena to lejesz go 10+ minut ;) Więc spróbuj napisać to coś uhając/blokując/siohając ;)
Może powiedz prosto, że chcesz, aby na APO było losowanie lotto :D
Co do propozycji to jest do bani. Niech ekipa banuje ludzi, a nie wprowadza jakieś utrudniające rozwiązania.
Tak btw. taki pospolity J. Kowalski z levelem 400-800, nie znajdzie żadnego skryptu na wpisywanie takich literek/cyferek przez dobry miesiąc, :f, dobre i to, jak znowu się powiększy liczba cave, to wstawi się nowy skrypt, i znowu miesiąc spokoju.
No to ja juz nie wiem :) Chyba sam zaczne bocic :<
Lepsze by było co 15min pisanie kodu, też wylosowanego przez system. Pisało by na default na niebiesko jakiś kod np 51M1N4 i trzeba by było napisać /pw 51M1N4
Tochę żal naciskać co chwile i kicki mieć ;/
Coś innego, niech gm'owie szukają i tak chyba wyłapują.
Ero Senin
18-10-2009, 12:45
Jestem na Nie. Dlaczego? -Proste, Dzięki takiemu systemowi ułatwił byś unikanie deadów na rsie czy też na pk... Poza tym, expienie bylo by naprawde denerwujące...
>>Vegos<<
18-10-2009, 12:53
Nie :(
Przeszkadza w expieniu i to oczywiście-uciążliwe....
TOPIC & SONDA
NIE
Paladyn Zabijaka
18-10-2009, 12:59
Mało efektywny pomysł. Jestem na NIE:mad::mad:
Jestem na tak. A dlaczego jest tyle osób na nie? BO BOCI
Najlepiej zrobić własnego klienta, a co do Twojego pomyslu to jestem na nie.
Jestem na tak. A dlaczego jest tyle osób na nie? BO BOCI
Hehe, pewnie tak, ale, nie tylko dlatego, ponieważ ogólnie, to propozycja trochę debilna, nie tylko dlatego że bocą...
Najlepiej zrobić własnego klienta, a co do Twojego pomyslu to jestem na nie.
Własny klient - 0 botów, i tyle :X! .
Jestem na nie czemu ? Poniewaz czasami mozna nie zauwazyc tego napisu i np w takcie expa mnie kickie albo pk ? Bezsens ;/
Dopalacz
18-10-2009, 21:14
jestem na nie , np. masz rs uciekasz z full eq cały obsrany nie zobaczysz , kick i temple ;/
#up
Jak cie kicknie, to postać się wylogowuje, wchodzisz po tygodniu, to nikt tam nie będzie stał i czekał, i wtedy spierdalasz do depo, i po kłopocie. :D
Seth Drut
18-10-2009, 22:57
@up
i ma dostac bana za to ze mial rs?? lol ;D
@up
i ma dostac bana za to ze mial rs?? lol ;D
Ale tu pisali, że dostajesz kick'a, a nie bana. Naczy nie napisali dokładnie. Ban odpada na pewno, a jak kick, no to dostanie kick'a a nie bana.
A moze daloby rade ze jezeli ma sie pk to ten komunikat nie obowiazuje? Bo w trakcie expa jest niemozliwoscia nie zauwazyc Czerwonego komunikatu ktory bedzie nam sie wyswietlal przez 20 sekund? I wtedy po zabiciu potwora wpisujemy kod i juz :)
Mortarius
18-10-2009, 23:30
Zacznijmy od tego że niemożna stać aż pół godziny i nic nie pisać bo po 15 minutach dostaniemy kicka ;s tak było jest i będzie,także pomyślcie ;p Według mnie propozycja boska : D Żaden problem według mnie...
Nie .
No tak rzeczywiście potem trudno wcisnąć enter żeby się znów zalogować : /
Gdy nie wpiszemy liczby w ciagu 10 minut dostajemy kicka a co za tym stoi nie ma cavow ani autotrainow :)
A co do:
Jestem na Nie. Dlaczego? -Proste, Dzięki takiemu systemowi ułatwił byś unikanie deadów na rsie czy też na pk... Poza tym, expienie bylo by naprawde denerwujące...
Czy wy jesteście poje bani? Przecież kicka masz co 40 minut. No według mnie dziwnym przypadkiem byloby wbić akurat RSa przypadkowo w tej 39 lub nawet 38 minucie. -.^
@Topic
Jestem jak najbardziej na TAK! Każdy kto mówi że nie to jest cave i dlatego nie chce. Nie mówię że nie bocę, ale nie cavie!! Na apo i tak już jest łatwo = /
Nieznajomy
19-10-2009, 08:00
To jest beznadziejne bo masz pk/rsa co najgosze niezaowazysz liter bo zestresowaeles sie rsem ze padniesz i bum padasz ;s
NIE !
Mareczekk
19-10-2009, 09:30
Jestem na NIE. Rozprasza podczas expa. Np. gdy dostajesz duzego spama od potworka napis ten ci szybko znika i mozesz nie wpisac.. I co kicknie cie podczas expa? Beznadziejne.... Jeszcze Raz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kumpel Armii
19-10-2009, 15:39
100% TAK!
Ale nie przedstawiłeś tego dokładnie tak jak powinieneś.
Dla innych i dla administracjo oto link (http://huntera.pl/index.php/article/show/trainsystem), który wszystko tłumaczy!
Czarodziej Xardax
19-10-2009, 15:46
Loooool NIE!!
Zal watpie zeby komu kolwiek chcialo sie co chwile wpisywac cos ....
Loooool NIE!!
Zal watpie zeby komu kolwiek chcialo sie co chwile wpisywac cos ....
A cave chce ci sie ustawiac? Napewno :) Ja nie rozumie jak moze byc problemem wpisanie glupiego kodu co 40 no niech wam bedzie co 50 minut...
19Fifi64
20-10-2009, 16:47
I co znów ktoś zarobi na nowym bocie? Wszystko co idzie z serwera można odczytać i naucz się tego. Jeżeli idzie pakiet z wiadomością to i kombinację cyfr można odczytać.
System trainów - bot wykrywa gdzie jest dźwignia i?
Assassin Mateusz
20-10-2009, 16:54
Nie !
Jest to typowo glupi pomysl...
<znaki>
Dobre na train lecz na expa zdecydowanie nie, bo np. expisz i nie zauważysz lub bijesz np. Devil Atoma i po jego zabiciu zapomniasz o kodzie i co wtedy? free kick?
@Topic
Tylko do traina.
Pablosikk
22-10-2009, 18:07
Jestem na Nie takie coś nie ma sensu już lepiej dzwignie ta nacisnac co te 10 min niz wpisywac..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.