PDA

View Full Version : KoniecPZPN

Rock of Golden
19-10-2009, 09:42
Jesteś kibicem? Masz już dosyć rządów "emerytów", "rencistów" w polskiej piłce?

"Polskie kluby kończą rozgrywki w europejskich pucharach w sierpniu - Europa zaczyna od września!

W reprezentacji grają: piłkarz III ligowy, bez klubu oraz w większości piłkarze siedzący na ławce rezerwowych w klubach zagranicznych.

Wrocław to miasto które co kilka dni gości znanych sędziów, działaczy PZPN, piłkarzy, trenerów, obserwatorów - bynajmniej nie wybierają się tam z własnej woli.

Na rozgrywki centralne juniorów PZPN przeznacza - 0,5mln zł - na funkcjonowanie związku 4 mln zł

Grzegorz Lato zarabia 50 tys złotych miesięcznie - ZA CO??????

Nie wystarczy tylko śpiewać "Je*** PZPN Je*** PZPN" Zacznijmy w końcu działać - My prawdziwi KIBICE Zjednoczmy siły - nie pozwólmy aby "Oni" niszczyli Polską piłkę, przynosili nam wstyd! "

ZAREJESTRUJ SIĘ !!!
http://www.koniecpzpn.pl/

<Vetebcio>
19-10-2009, 09:55
"Je*** PZPN Je*** PZPN"

Proponuje nowy zarząd!:)

Splaxor
19-10-2009, 10:17
"Je*** PZPN Je*** PZPN"

Proponuje nowy zarząd!:)

Masz racje! W zupełności się z Tobą zgadzam! Doszły mnie słuchy, że Mortiis ma robić rekrutację na działaczy PZPN, więc szykować się. "Podajmy" rękę Naszej Polskiej Piłce.

@topic
Teraz tak na poważnie. Nie wiem z czego się cieszyć. Z tego, że Nasze CBA jest takie skuteczne w walce z korupcja czy płakać patrząc na coraz to więcej zarzutów działaczy, trenerów, sędziów i piłkarzy.
CBA ukarało już wiele osób, ale niech każdy sobie wyobrazi ile osób zamieszanych może być w korupcję.
Lato był świetnym piłkarzem, ale szefem jest katastroficznym. Czytałem, że wielu sponsorów może rozwiązać kontrakty z nimi - i dobrze.

Arcano
19-10-2009, 15:29
http://www.youtube.com/watch?v=D_0quX-uy4Q

Uważam że powinni dać władze młodym a sami powinni udac sie na emeryture. Co z tego że Lato dobrze grał w bale jak teraz ma to wszystkie gdzieś byle by mieć kase.

Kary dla polskich klubów za nic ?

W pzpnie za dziw*ki i alkohol trzeba czyms placic.

xD Lukki xD
19-10-2009, 19:07
W Rosji było podobnie jak u nas. Piłkarze grali słabo przez tych co nimi rządzili, to Putin się wkurw*ł wkroczył tam do ruskiego związku piłki nożnej i wymienił tam praktycznie wszystko i jaki tego efekt? Półfinał na EURO2008, zwycięstwo Zenitu St. Petersburg i podwyższenie poziomu ligi rosyjskiej. U nas kasa w PZPN idzie na marne. 4 miliony na związek, a pół miliona na szkółki piłkarskie. Niedługo PZPN wybierze nowego trenera, zobaczymy czy się popiszą.

ronida
20-10-2009, 19:10
Zarejestrowałem się xD
Jest już nas ponad 295tys. :D