View Full Version : ?ciana przy ?rodku city
Witam. Moja propozycja odnosi się do ściany w sklepie po manasy.
Jest to żałosne bo tu niezależnie od czyjegokolwiek pvp np. ja 1900 MS'em nie potrafię złożyć 1100 palka biegającego wokół tej durnej ściany.
http://i38.tinypic.com/2ztd2qa.jpg
Rozsądnym wyjściem jest dorobienie okienka w tej ściagnie, aby hity przechodziły, lub całkowite jej zlikwidowanie.
Wnorekkk
19-10-2009, 17:33
Była już taka propozycja, aby dodać tam okienko, lecz nie przeszła. Tak więc myślę, że ta też nie przejdzie.
Bastek10
19-10-2009, 17:39
Jak dla mnie tam ściana morze:D być dla Tygrysa to tylko minuta roboty.
Krulowiec
19-10-2009, 17:40
Wyjdz na dwor albo poodrabiaj lekcje a nie masz problemy, ze sciana Ci nie daje zabic typa...
@topic
Peh
Bastek1o kup sobie słownik. A co do tej ściany to jestem za jej usunięciem.
Wyjdz na dwor albo poodrabiaj lekcje a nie masz problemy, ze sciana Ci nie daje zabic typa...
O co cie rzucasz? Nie pasuje to zagłosuj na 'nie' i się nie odzywaj :D
Adaś taRRanem w nią :) Tak poważnie to niech to zostanie. Jest ona tam już kilka lat i jest dobrze. Chyba, że będziesz stał tam i podpierał, aby domek się nie zawalił?
Jestem na nje.
Jestem na nie, poniewaz gdy gralem tez z checia krylem sie za ta sciana i mnie hity nie dosiegaly ;] Wiec jestem na nie i oby nie przeszla ta propozyncja :X
Widziałeś kiedyś taką dziurę w połowie mury? Chyba że okno, to jestem na tak.
Torio Mas
19-10-2009, 17:51
Mi też to kiedyś przeszkadzało !
Jestem na Tak.....!
Lord Morgan.
19-10-2009, 17:55
Jestem na NIE [!]
Po prostu Tygrys tak zrobil i tak ma byc.
To na tyle.
Baj ;*
A jak sie wtedy dach zawali? :confused::confused: Najlepiej byloby dac tam pz ;c
Jestem na nie, poniewaz gdy gralem tez z checia krylem sie za ta sciana i mnie hity nie dosiegaly ;] Wiec jestem na nie i oby nie przeszla ta propozyncja :X
Weź pod uwagę, że to i tobie mogą tak uciekać...
Radzę nie usuwać sciany gdyż cala konstrukcja może runąć.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56157
Bardzo podobny temat.
Sciana jest pod początku APO i nikomu nie sprawiała problemów.
Jestem na nie.
Weź pod uwagę, że to i tobie mogą tak uciekać...
Jestem pewien, że goniłeś kilka minut kolesia, który Ci ciągle uciekał. Zdenerwowałeś się bo potem Ciebie wyśmiał no i teraz mamy propozycje.
Z całym szacunkiem. Niepotrzebną propozycje.
@down
Jak sam zaznaczyłeś w domku Spy był bug, a tu go nie ma.
P.S Opcja "edit" nie gryzie.
Jestem na NIE [!]
Po prostu Tygrys tak zrobil i tak ma byc.
To na tyle.
Baj ;*
Morgan weź pod uwagę, że Tygrys czasem też zrobi coś z bugiem np w byłbym domku Spy Massive'a na villi byl 1sqm bez pz i można było walic czary i należało to poprawić mimo tego, że Tygrys tak zrobił to za pierwszym razem. Tak więc nie mów, że Tygrys tak zrobił i tak ma zostać.
@KaZeK
Wszystko wychodzi z czasem... Za niedługo graczo zirytuje jeszcze coś innego co jest od początku apo.
adrian rook xD
19-10-2009, 18:16
Masz racje Broxik:)
Ta sciana wkurza bo dzis nie mogłem ubic 500 palka przez ta durna sciane.
@topic
Jestem za dodaniem okienka.
adrian rook xD
19-10-2009, 18:18
A jak sie wtedy dach zawali? Najlepiej byloby dac tam pz ;c
Tak jak aziel mówi dach sie Zawali XDDDDD
I tak jestem za dodaniem okienka bo rzal troche :DDD
Jeju nawet tak ściana Ci przeszkadza, jeju, czujesz się gorszy, bo ucieka jakiś 1100 rp? Bez przesady.
Dopalacz
19-10-2009, 18:30
jestem na tak , taki sam mam problem 1300ed nie moge tam 850rp kuxwa ubić czy ek jak biega wokół niej . ; /
Kapitan Alkohol.
19-10-2009, 18:33
Chociaż jesteś frajerem to się z Toba zgadzam, powinno dodać tam sciane, ale była taka propozycja i została odrzucona przez Tygrysa.
Demon Huntter
19-10-2009, 18:40
fakt , meczace.
jestem za =)xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Techniks
19-10-2009, 18:44
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56157
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=496799&postcount=14
:)
Napisałem już taka propozycje tylko w innym dziale.
Niestety nie zostało to dodane...
Mi to obojętne, ale jak wam ta ściana tak strasznie przeszkadza, to może lepiej będzie jedno wejście zamurować? :D
Mortalix
19-10-2009, 19:32
Była już ta propozycja na forum i Tygrys był na nie, więc nie sądzę żeby zmienił zdanie. ^^
Jestem na nie, bo czasem sam uciekam jak mnie np. kilka osób bije. x d
Jak dla mnie tam ściana morze:D być dla Tygrysa to tylko minuta roboty.
potrenuj ortografię
@topic.
Jak dla mnie to może być, ale jak nie umiesz ubić to po co się bijecie.
TO jest właśnie Wasze pvp 1,1k rp vs 1,8k ed?
Nie dziwie się temu rp że tak biega bo i tak składa sie w 4 sekundy.
Broxie nie placz :< Nie mozesz nikogo ubic bo jestes zerem ta sciana zostala zrobiona przez Tygrysa na poczatku APO do tej pory nikt nie mial wiekszych problemow wiec mysle ze temat jest bezsensowny ;/ Jestem na nie.
Seth Drut
19-10-2009, 20:32
az tak wam przeszkadza wam sciana? ;o
byl juz taki temat i nie przeszedl ;p
tylko tobie brox może to nie pasować ... tobie wiecznie coś się nie podoba...
najlepiej zrób własny ots i tam możesz usunąć wszystkie ściany jakie tylko będą ci przeszkadzać. dla mnie ściana może zostać bo ubicie osoby biegającej wokół niej zależy od tego jaki masz refleks i gdzie się ustawisz wiec nasz PRO PLAYER może już darować sobie takie tematy :)
była już taka propozycja i nie zgodziłem się na nią. Nie będziemy na siłę ułatwiać wam gry. Bo jeśli gra jest zbyt łatwa, to jest też nudna.
P.S
Nie ten dział...
P.S 2
Zamykam.
P.S 3
Szukanie nie boli o.O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.