Zaloguj się

View Full Version : Acbiat system

kaktus
19-10-2009, 22:13
Od razu mówię nie pierdolić takich jebanych farmazonów jak w temacie Duffa!
Bo wasze argumenty w Jego temacie są tak błahe że szczena opada. To tak jak powiedzieć matce/ojcu że się nie pójdzie do sklepu bo ma się kozę w nosie!!

Przechodząc do sedna sprawy.
Nieco udoskonalony pomysł Duffa:

a) gracze z czaszkami system nie obowiązuje ( jest to do zrobienia.. i to łatwo );
b)Wyświetla się komunikat tak jak przy czyszczeniu. Tylko :

pierwszy komunikat przed 10 minutami (Uważaj! Za 10 minut dostaniesz systemowy kod anticośtam.....)
drugi komunikat przed 5 minutami (-||-)
trzeci komunikat na 2 minuty przed pojawieniem się kodu
Po 2 minutach dostajemy 6 wiadomości z kodem ( tak jak z odliczaniem do cleana(clean za 5, 4....)) - jedną po drugiej. Siódmą wiadomość stanowi ostrzeżenie mówiące że jak nie wprowadzimy tego kodu np po 300 sekundach to kicka/banuje na 15 minut.;

c)przy pierwszym przepisywaniu kodu mamy np jeden znak, każdy kolejny kod bedzię dłuższy o jeden znak ( czyli np po 5 godzinach przychodzi 3 kod to ma on 3 znaki );
d) przy każdym przepisywaniu kodu do dyspozycji mamy 2 pomyłki. Jednak każda pomyłka wydłuża kod o jeden znak
e) resetowanie "systemu" -czyli licznika wpisywań ( tak aby kody znowu miały na początku jeden znak ) następuje raz na dobę o przykładowej godzinie np o 10 rano.
f) odstępy miedzy zapytaniami o kod powinny być czasowo rożne ( przykładowo miedzy 50min - 2h). I Czym gramy dłuzej te przerwy między zapytaniami są mniejsze.

I nie pierdolić ze rozprasza.. bo jakoś expicie a cleany są. A to jest to samo tylko jedną wiadomość wiecej i trzeba na jedną z nich odpowiedzieć. Trudne? Chyba nie :S

Dla nierozwiniętych mogę wstawić ssy jak to będzie wyglądać
Acbiat system - Anty cave bot i auto train system

Duff
19-10-2009, 22:17
No ja myslalem o czyms podobnym tylko tamto napisalem w skrócie ale ta propozycja jest bardziej udoskonalona oczywiscie jestem na tak :)

Seth Drut
19-10-2009, 22:25
jest to lepszy pomysl od popszednika.
dobre to powiadomienie (np. za 7min bedzie)
mam nadzieje ze ten pomysl przejdzie i bedzie mniej cave na serverze xd
pozdrawiam Seth

ronida
19-10-2009, 22:29
A ja jak zwykle będę oryginalny (to nie znaczy głupi), i powiem że mi wogóle te boty nie przeszkadzają. Oczywiście to prawda że 350rp, to zrobiłem z wosso, ale co to za różnica czy koleś z wosso Ci respa zajmuje, czy zwykły gracz?
I jeszcze jedno pytanie. Narazie nie będe głosował w sądzie. Podaj mi przynajmniej jeden trafny argument, w czym Ci przeszkadzają gracze z botami, to zagłosuje na tak. -.-

Arystoteles
19-10-2009, 23:27
Moim zdaniem po mimo wszystko ta propozycja jest zbyt skomplikowana tzn nie wiem czy to by w skali 50 skilujacych nie zamuliło serwera. Ja na miejscu GMa założyłbym temat w którym składało by się propozycje do Anty botów na Trainach. Pozniej tematy zostały by ponumerowane i poprzez Ankiete zostałby wylosowany najelpszy ze wszystkich. Może i nawet ten jak nie będzie nic madrzejszego :] Pzdr

Sciex
19-10-2009, 23:41
Gdyby ten pomysl zostal wprowadzony w zycie to juz na pewno wtedy nie bedzie cave botów :) Jestem na tak :)

Dopalacz
19-10-2009, 23:52
ok , ale za pół roku jak wbije 2k , k?znaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktoś II
20-10-2009, 00:34
Popieram pomysł, lecz wątpię, że zostanie wprowadzony, gdyż za dużo osób zostałoby zbanowanych.
Nie trudź się, było mnóstwo propozycji co do botter i żaden nie wypalił :]

repucik leci :) oby więcej takich propozycji.

Psyhol
20-10-2009, 07:08
Pomysl jest tak samo glupi jak poprzedni.
Myslisz dlaczego tu jeszcze graja ludzie? Poniewaz mozna jechac na cave , bocie etc. wprowadzajac ten system APO upadnie calkowicie.

kaktus
20-10-2009, 11:35
@psyhol
A pomyśl dlaczego dawno temu przestałem grać? A zemną wielu innych?
Dlaczego kiedyś grało 600-700 osób? a teraz w porywach 300?
Przez takich ja Ty? Traktujących grę jako prace i wbijaniu na cave kolejnych postaci a nie jako formę spędzania wolnego czasu??

@Ktoś II
No dobra, niech zalegalizują manasy i uhy na hota.. Tylko niech zablokują cave boty...

Mortalix
20-10-2009, 14:20
Popieram pomysł, lecz wątpię, że zostanie wprowadzony, gdyż za dużo osób zostałoby zbanowanych.

Za dużo osób zbanowanych? Dobre. Wszystkich co bocą powinni zbanować parę razy i znudziłoby się im. Ryzyko polega na tym czy zaczną grać uczciwie czy nie będą grać w ogóle. ;c

Pomysl jest tak samo glupi jak poprzedni.
Myslisz dlaczego tu jeszcze graja ludzie? Poniewaz mozna jechac na cave , bocie etc. wprowadzajac ten system APO upadnie calkowicie.
Pier****** ... : P

No dobra, niech zalegalizują manasy i uhy na hota.. Tylko niech zablokują cave boty...
Z tymi hotkeyami to jest największy fail od powstania tego serwera. : o

Podaj mi przynajmniej jeden trafny argument, w czym Ci przeszkadzają gracze z botami, to zagłosuje na tak. -.-
Jeden argument? Powiem Ci tak expiłem ~rok z przerwami do 1k lvla, a teraz w 4-5 miesięcy (z przerwami na ewentualne bany) możesz to wbić na bocie? To jest uczciwe?

^Topic
Jestem na tak. : )

Aliant
20-10-2009, 14:27
nie mozna psuc atmosfery tibi -.-
jak nie chcesz cave to niech gm/tut latają po respach i sprawdza od tego przecież są -.-

Kowal
20-10-2009, 14:30
Kaktusik jestem za fajny pomysl :) Te cavy to juz plaga tego OTSa...

M4A1
20-10-2009, 16:36
Był by to spoko pomysł jak bys ty go wymyslił bo gralem niedawno na takim ots co bylo twoja propozycja i jestem na nie bo ten system kodow jest po dluższym czasie wkurzajacy NIE

19Fifi64
20-10-2009, 16:54
Dla nierozwiniętych mogę wstawić ssy jak to będzie wyglądać
Acbiat system - Anty cave bot i auto train system

Więc panie "rozwinięty" prosimy o ss'y jak to ma wyglądać? Skąd je pobierzesz? otland? otfans? Tam to było z pół roku temu.