PDA

View Full Version : Co to do cholery ma by??

Ktoś II
20-10-2009, 01:19
Witam

Chciałbym zapytać jakim prawem ktoś zamknął niżej podany temat?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=58592

Osoba zakładająca go prawdopodobnie chciała dowiedzieć się dlaczego jest tak, a nie inaczej. Ja również chciałbym się tego dowiedzieć.
Na tym forum, tematy są NON STOP zamykane. Wydaje mi się, że 'Forum ARMIA Podkarpacki OTS' jest po to by się udzielać, a nie po to by nie móc się wypowiadać.

Wiecie w ogóle co znaczy słowo- forum?
Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
źródło - wikipedia

O jakiej wymianie poglądów mowa, skoro temat został zamknięty :|

Proszę o wyjaśnienie, bo nie rozumiem.

Sturnusek
20-10-2009, 05:40
w tamtym temacie chyba wszystko zostało wyjasione, nie widzisz? :|
a co Ty sobie wyobrazasz? ze ten domek pojdzie na licytacje bo ktos ma na niego 'chrapke'? lol. ten ktos sie loguje na jedna postac z acc'a, czym domek sie nie usuwa a domek pozostaje jego wlasnoscia do konca APO, poki bedzie sie logowal.

16 - Domki usuwane są po 1 miesiącu braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.

Popieram autora tematu, domek powinien iść na licytację. w tej kwestii masz chyba gowno do gadania. domek nie jest Twoj, zebys mogl o nim decydowac tak jak Pih.
bb. zreszta ten temat powinni zamknac. chyba teraz wszystko wyjasnione?

Tygrys
20-10-2009, 10:48
Dobrze, że został tamten temat zamknięty... Czemu? Nie chce mi się wyjaśniać.
A co do domków, to ostatnio czyściłem domki, na które konta nikt się nie logował, etc. Chyba sam widziałeś na stronie ile jest nowych do licytacji...

Jeżeli akurat tego domku nie wyczyściłem, znaczy, że jeszcze za wcześnie. Najwidoczniej są powody, aby jeszcze go nie czyścić i dawać na licytacje, inaczej na pewno bym to zrobił.

Myślę, że wszystko już wyjaśnione, dlatego też zamykam temat.

Spaślak
20-10-2009, 12:07
Temat Ja zamknąłem ponieważ użytkownik Sturnusek (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=18415) wyjaśnił dlaczego domek nie został wystawiony na aukcje, a co do tych tematów o których mówisz, że wszystko jest zamykane, z wami jest tak, nie zamykamy, mówicie że jest syf na forum i nic nie robimy, zamykamy wszystkie niepotrzebne tematy to znowu piszecie że jest komuna i nie ma wolności słowa, zastanówcie się nad sobą, i ogólnie nie powinno Cię obchodzić dlaczego temat zamknąłem a dlaczego nie, widocznie miałem do tego powody.