View Full Version : Brawa dla Santano.
Mondziolek
20-10-2009, 16:02
Myślałem że trainy służą do afkowania, ale Santano sądzi inaczej. Byłem afk a Santano przyszedł i zagroził banem za bota. O co chodzi?
http://i38.tinypic.com/fny8zn.jpg
http://i38.tinypic.com/fny8zn.jpg
mówi sie trudno widział ze co 6 min przełączasz dźwignie to cie zabił :) i słusznie
dlaczego nie dałeś pełnego ssa?
Orson_Pall
20-10-2009, 16:06
ssa tak uciełeś, że nic nie widać >.> Skoro sprawdzał ludzi, czy nie maja bota, a Ty nie odpisywałeś, to słusznie zagroził Ci banem. Santano banuje dopiero, gdy bot przeciagnie dzwignie, a Ty nie odpiszesz. Nie za to, że 'jestes afk'. O ile bot nie ciagnie za Ciebie dzwignie, gdy jestes afk, to bana nie dostaniesz.
Seth Drut
20-10-2009, 16:08
pewnie bot przeciagnol dzwignie i nie odpisywales = ban ;>
@edit
up chwilka ;d
Miałeś szczęście - zauważyłem, że miałeś bota, podszedłem i wysyłałem upomnienia. Miałeś czerwony pasek z hp i trainery co jakiś czas Cię biły.
W momencie, w którym przesunąłeś dźwignie i miałem już dać bana - zabił Cię trainer.
Nie ja Cię zabiłem, nie mogę bić potworów, nie mówiąc o ludziach..
Mondziolek
20-10-2009, 16:14
Robiłem zadanie na necie więc wlazłem do traina i tylko po około 8 minutach wpadałem ciągłem dżwignie i zaś na neta. Więc wiesz..
Torio Mas
20-10-2009, 16:18
Dziwny sprawa ; //!
Na moje to nie wina Santano tylko twoja ; )!
Jesli Santano mowi ze miales bota to co ty chcesz jeszcze tutaj szukac?
Robiłem zadanie na necie więc wlazłem do traina i tylko po około 8 minutach wpadałem ciągłem dżwignie i zaś na neta. Więc wiesz..
Bota miałeś..
Fakt, że padłeś to tylko Twoja wina, nie było Cię przy komputerze.
Ja w stosunku do Ciebie nie podjąłem żadnych akcji.
Mondziolek
20-10-2009, 16:32
A dobra zamknij post. Nie ma żadnej sprawiedliwości wystarczy że ma GM i wszyscy już mu wierzą, zwykły człowiek nie ma nic do gadania.
@topic
Bot to BOt.
Santano jest dobrym gm chociaz ze mnie też zbanował ale nie placze nie;d
Ciesz się, że nie dostałeś bana :d tylko padłeś :D
Palladyn Zlosci
20-10-2009, 16:44
Dokladnie jak Adasik ciesz sie z nie dostales bana tylko padles.
Jak moze Gm dawac bany za free?
Pokaz caly ss i udowodnij nam ze nie masz bota ;)
xD Lukki xD
20-10-2009, 16:49
Mógł robic tak, że po prostu patrzał coś na necie, a okno z tibią otworzył i szybko pociągnął za dźwignię i zminimalizował... Ja sam przeważnie tak robiłem.
Mortalix
20-10-2009, 16:53
^up
Tak i za każdym razem równo po np. 500 sekundach klikał? :C
Ogarnij.
^Topic
Tylko się cieszyć, że padłeś, a nie dostałeś bana. x dd
Jak chcesz coś napisać to przeczytaj kilka razy co napisałeś chodzi mi dokładnie o "ciągłem". Rozumiem, że jesteś poddenerwowany.
Wracając do sprawy, po pierwsze jak już robisz SS to pokaż all pasek itp, po Twoim SS możemy wywnioskować, że możesz coś kryć. Nie sądze, żeby upomnienie santano było nie przemyślane. Myślę, że każdy gm sprawdza daną osobę kilka razy zanim da bana. :D
adrian rook xD
20-10-2009, 17:09
Miałe wlaczonego bota , Santano wyslal ci upomnienie ty nie odpowiadales nic wiec?
i to Santano cie nie ubil tylko trainer jak mówil Santano ze wszedl do ciebie kiedy miales na pasku red hp i trainery ciebie tlukly wiec jest to twoja wylacznie wina.
Nastepnym razem nie afkuj w trainerze , jak piszesz zadanie jakies z neta bo sie moze skonczyc banem.
co chciales mu dojebac ? cos nie wyszlo watpie zbey cie zabil po co jak wieksza kara jest ban ? ; o i tak owego bana powienienes dostac skoro stwierdzil ze miales
Mariano Strikers
20-10-2009, 17:20
Sorry , że zapytam? Te zdjęcie było robione aparatem najstarszej Nokii ?
A Santano widocznie bez przyczyny do Ciebie nie przyszedł..
Miałeś bota, inaczej GM'a przy Tobie by nie było. Moim zdaniem bana i tak powinieneś dostać.
drasty131
20-10-2009, 18:06
Bota miales fakt ... Sam sie o tym przekonalem, ze Santano najpierw daje ostrzezenia xD Master Koko chere ! Pozdro Santano ! :>
Nie ma niesłusznych banów. Zamknijcie jeśli można, kolejny żałosny temat.
Weź ss obcięty, po 2 ciesz się że ci bana nie dał a i tak wogóle to wyjdź.
Ero Senin
20-10-2009, 18:18
Ty się ciesz debilu że Cie ten train zabił bo byś miał bana na 7 dni ; /
Każdy pisze to samo. Proponuję zamknąć temat i usunąć wszystkie posty łącznie z moim i z wyjątkiem Santano .
Sorry , że zapytam? Te zdjęcie było robione aparatem najstarszej Nokii ?
Niby czemu? Zdjęcie zrobione poprzez naciśnięcie klawisza ,,Print Scrn SysRq" -.-
#topic
Masz farta, ciesz się ^^
Tak tak wcale nie miales bota :<<< Jeszcze dales takie durne wytlumaczenie ze masakra. Wg mnie powinienes dostac bana :) Santano zrobil juz bardzo duzo dla tego serwera. Jestem mu za to wdzieczny :)
Mag Magikk
20-10-2009, 20:23
Haha, a to dobre. xd
Screen 'okrojony' i mowi, ze nie ma bota. No ciekawe. xd
Heh miałeś szczęście.Ja wole paść niż dostać bana pozdro.:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.