View Full Version : Naprawa 2 czarow
Assassin Mateusz
20-10-2009, 18:58
Siema !
Chcialbym was prosic o naprawe 2 czarow jakimi sa:
Exeta Res
Exani Tera
Exevo Gran Mas Pox ? [exh]
Gdyz jest to uciazliwe, bynajmniej w exeta res czeste muted...
Seth Drut
20-10-2009, 19:01
owszem, przyda sie je naprawic.. tak przy okazji to tez powinni naprawic exevo gran mas pox druida (czy cos w tym stylu)
przez to jest wielkie exh ;/
Stronghold
20-10-2009, 19:04
Zdecydowanie tak.
ten Exh wkurza mnie,za długi czas oczekiwania ^^
.
No to jest po to to żeby nie spamować...
A co wam przeszkadza w Exani Tera ? ^^
Assassin Mateusz
20-10-2009, 19:14
to ze nie wyswietla sie jako czar, a jako zwykly msg playera, przez co mozna np wpisac to na trade badz game chat itp.
silver ghostek
20-10-2009, 19:52
Moim zdaniem exeta res i gran pox powinny zostać naprawione. Exani tera mi osobi¶cie nie przeszkadza. ^^
exani tera wogóle nie przeszkadza ale te 2 to masakra;)
powinni je naprawić
Oczywi¶cie, że się przyda ale czy kto¶ to zrobi?:|
pogromcaszczurow II
22-10-2009, 23:10
Przyda się, czasami się wpisuje "exani tera" na game-chacie, czy trade. Mas poxa nie używam, ale je¶li jest ten sam problem to rozumiem. Natomiast dla ek, który blokuje i musi akurat 4~ razy wpisać, ma muted i jak się następny raz przerzuci, to po shooterze/sioherze :D
Exeta res powinna byc poprawiona poniewaz ja sie dusi i potwory i tak robia co chca ;/ a powinno byc tak ze jak sie wcisnie exete to maja byc potworki przy Tobie :) co do exani tera nie ma zastrzezen i ostatni czar exevo gran mas pox po nim jest straszny exh ;/ Powinni go poprawic poniewaz jak kiedys bilem convy druidem to malo co nie padlem ;/
Sexy Blondi
24-10-2009, 01:12
Jestem za tym by poprawili exeta res bo się przydaję a reszta zbędna :)
handlarz_narkotykow
24-10-2009, 07:32
powinni poprawić czar "exani tera" z tego powodu że jak chcemy się ropn±ć i piszemy na priv to się nie da i musi być na default:cool:
Mondziolek
24-10-2009, 19:36
Nie chce się wym±drzać ale moim zdaniem to 3 czary,a nie 2.
Τettmeier
25-10-2009, 09:27
@up
Agree. Naucz się liczyć do 3 plx. :/
@topic
Należałoby poprawić w 'wolnej chwili'.
Tak powini naprawic czar exeta res poniewaz nie ras mialem muted gdy bloczylem potwory swoim eka ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.