View Full Version : Zak?adka Temple
Alvaster
21-10-2009, 19:30
Witam.Dzisiaj przeglądając forum wpadłem na pomysł aby zrobić na stronie zakładkę Temple.Dlaczego? Aby uniknąć więcej takich tematów jak te :
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=57938
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=57140
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56996
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56801
Zakładka działała by na zasadzie takiej , że jak ktoś będzie miał buga na postaci zaloguje się na stronie wejdzie w ta zakładkę i będzie tam pisało Temple i kiedy na to kliknie na to wtedy go przeniesie do świątyni w tym mieście w którym jest zapisany.
Działało by to na 3 serwerach APO.
Proszę o wypowiedzenie się jakiegoś Administratora w tym temacie.
Jestem na tak, ale POSTAĆ NIE MOŻE POSIADAĆ RS'A!
Chodzi Ci oto że gdy ktos ma debuga to loguje się na stronie i klika w zakładkę "Temple" i klika na napis "Zmień pozycję mojej postaci o nicku "xxx" na pozycję temple miasta "xxx"?;d
Jak tak to jestem ofc na tak.
^Meen
Ofc bez rs'a.
;oo Jestem na tak.Bardzo dobry pomysł pozdro.
To służyło by pewnie jako darmowe "tele" dla wielu graczy. A wątpię w to, że to "temple" wykrywało by automatycznie kto ma debuga, a kto nie.
Alvaster
21-10-2009, 19:36
@KaZek
Meen ma racje.Jeżeli ktos wbije rs'a nadusi zakładkę Temple i go tam przeniesie wtedy to będzie trochę bez sensu :P
Zuczek Przemas
21-10-2009, 19:37
dopracowac to torche i gitara dobry pomysl.
Jestem na nie, ponieważ większość graczy jak to słusznie zauważył Emo używało by tego jako darmowego teleportu do świątyni i raczej ciężko by to było zrobić (o ile w ogóle jest to możliwe) aby poprawnie działało. ;)
Ja także, na nie.
Wszyscy by to traktowali jako powrót z respa jednym kliknięciem...
Stronghold
21-10-2009, 19:49
Tak to każdemu co poty by sie kończyły,napisał by w tej zakładce i darmowa podróż do city i o 50% szybsza droga spowrotem.
Porazka,jestem na nie.
Mi się zdaje, że mu chodziło jak ktoś ma BUGA na postaci , to tylko wtedy można się przeteleportować. Da się to zrobić , widziałem już na innym OTS. Jestem na TAK!
Mysle ze da sie to w jakis sposob zrobic zeby mozna bylo dac tp wtedy tylko jak sie ma debuga. Jezeli istnieje taka mozliwosc zrobienia tego to of cours ze jestem na TAK :)
Seth Drut
21-10-2009, 20:16
trzeba by bylo to mocno dopracowac.
jak takie cos mialo by wykrywac buga?
niektorzy mogli by to wykorzystywac
To nie jest realne aby to samo wykrywało buga -.- I jeszcze jak niby w kodzie PHP zdefiniować buga?
#down
może, nie znam się tak bardzo.
PrO_BlaCk
21-10-2009, 21:11
@Up
Jest to do zrobienia, widziałem to na paru OTS i działało w 100%.
@Topic
Jestem za wprowadzeniem tego.
>>Vegos<<
22-10-2009, 18:39
Dokładnie...
@Topic%Sonda
Tak . . .
Demon Huntter
22-10-2009, 18:48
SINGED
#top
OFC. TAK!
np. 1h po wylogowaniu , bo kazdy by uzywal tego jako tp. ;d
Akananto
22-10-2009, 20:03
Jestem na nie, ponieważ większość graczy jak to słusznie zauważył Emo używało by tego jako darmowego teleportu do świątyni i raczej ciężko by to było zrobić (o ile w ogóle jest to możliwe) aby poprawnie działało. ;)
Jezeli postac jest zdebugowana , wtedy przy logowaniu wywala ja w ułamku sekundy, jezeli gracz chce sie zalogowac i odrazu wylogowac to wtedy zajmie mu to troszke dłuzej, takze jest granica w której mozna ustalic czy dana osoba jest debugowana = 1 lub nie = 0 ,wtedy gdy 1 poprostu teleportowac do swiatyni, zas przy 0 postac stoi, watpie aby dalo sie oszukac w jaki kolwiek sposob cos takiego...
Trochę nie przemyślana propozycja, wydaję się trochę za bardzo skomplikowane, aby wszystko działało. Nie lepiej po prostu poczekać do restartu i tyle?
Assassin Mateusz
23-10-2009, 17:14
Wydaje mi sie ze to dobry pomysl i powinien wejsc w zycie
Emiluwa .
23-10-2009, 18:28
Dobry, ale mało dopracowany pomysł, wielu graczy by używało tego bez celu..
Np:
Jesteś u Soni i nie chce Ci się iść ' temple '
Jakby samo wykrywało dedbuga to ok, ale wątpię, że da się to zrobić.
Pozdro!
ApoCalypto
24-10-2009, 15:52
Zdecydowanie jestem na Tak!Napewno da sie to zrobic bo sam gram na ots co jest cos takiego.Najlepiej jak jakis admin by sie wypowiedzial
Tak ale nie moze wejsc jak ma pk rs albo pz.
Jestem na tak pomoglo by to w wielu styacjach np brak potów albo jak sie niechce z respa wracac ;D
PrO_BlaCk
26-10-2009, 15:06
@up
Omg... Przecież, wiele razy pisali, że działało by to tylko gdy ktoś ma debuga...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.