PDA

View Full Version : [Strona] PLAGIAT Rookers site !

Krzyzaczek
21-10-2009, 21:14
Witam, przeglądając dziś stronę główną APO, natrafiłem na nowy fansite. "Rookers site 7.6"...zaciekawił mnie bardzo, lecz co się okazało po wejściu na stronę? Że to zwykły plagiat.

np.
moja strona -
http://i38.tinypic.com/15zscae.jpg

Rookers site 7.6
http://i33.tinypic.com/20l2qc.jpg

To jest kpina? Czy admin strony nie sprawdza zawartości nowo powstałego fansite i odrazu bierze go na stronę główną!? Nie powiem, natrudziłem się trochę by stworzyć moją stronę, i ktoś ma mi po prostu odbierać satysfakcje i wklejać moje treści na swoja stronę?! To jest kpina...

Działy które są "żywcem" sciągnięte z mojej strony...
- Pierścienie
- Zbroje
- buty
- hełmy
- tarcze
- nogawice
- miecze
- obuchy
- axe's
- bronie dystansowe
- Prawie wszystkie questy....

Czyli jakieś 99% zawiera moje treści...a nie przypominam sobie że wyrażałem na to zgodę.

Zdjęcia z questu na anhi Mista Man'a? Ja się chociaż spytałem czy mogę wstawić to zdjęcie..a ty? Żenada.

Licze na odpowiedź w tym temacie osobę która dodała "Rookers site 7.6" do działu fansite, jak i właściciela tej jakże "pięknej" strony.

Wnorekkk
21-10-2009, 21:19
Nikt Ci się nie przyzna do tego, że stworzył Fansite, na którym wszystko jest ściągnięte od Ciebie.
Po obejrzeniu powyższych screenów, zauważyłem, że na serio wszystko ściągnięte :D

_Spajki_
21-10-2009, 21:23
Hasheusheehehehehehhehe
Chyba wpisał na google "gotowe szablony html".
Przykre.
Nawet nie ustawił <a href> by wejść w główne pliki w downloandzie.
Tak to jest jak sie dzieci biorą za pisanie strony.
<meta name="keywords" content=""> HAHAHA gotowy szablon ??:<

Stronghold
21-10-2009, 21:39
Faktyczne plagiat,i jaki idiota zaakceptował tą stronę w fansites ?

Zamknąć ten shit.

Kumpel Armii
21-10-2009, 21:57
Ja słyszałem od ciebie, że robisz zmiany po woli i myślałem, że to twoja strona po aktualizacji :D
Ale jak nie no to koleś popeline jebie.

Mc Maciek
21-10-2009, 22:09
Wysłałem linka do tego tematu Mortiisowi - co on z tym zrobi, to już nie ode mnie zależy.

Zamykam.

Mortiis
22-10-2009, 11:19
Nie jestem z policji zeby sprawdzac i porownywac zawartosc kazdej strony z kazda inna strona. Oczywiscie ma Pan racje, ze jest to plagiat, dlatego tez dzieki Panskiemu zgloszeniu strona w natychmiastowym tepie zniknie z listy fansites. A na przyszlosc prosze o troche spokojniejsze reagowanie i po prostu zgloszenie jezeli cos jest nie tak.