Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z El Lucyfer Czarny ;) by Qb Knight !

Nobody
27-06-2007, 20:00
Witam . To znowu ja i moj wywiad . Tym razem postanowilem przeprowadzic wywiad z najmilszym czlowiekiem jakiego znam na APO [ no i Hookie ] ... Kazdy wie o kogo chodzi :) Ok zaczynamy !

Qb Knight: Na poczatku przedstaw sie nam ( imie , wiek ) oraz skad pochodzisz

Czarny Lucyfer: Nazywam sie Artur.Pochodze z Poznania mam 17 lat

Qb Knight: Ok Artur powiedz teraz nam jak wygladasz ? :> jestes wysoki

Czarny Lucyfer: Mam okolo 183 wygladam jak normalny nastoletny chlopak nie mam moze 30 cm biceps i nie jestem super wysportowany.Jestem brunetem i mam szare oczy.

Qb Knight: No to udales sie :)

Czarny Lucyfer: Wiadomka.

Qb Knight: Ok , przejdzmy dalej ... opowiedz nam i Twoich zainteresowaniach

Czarny Lucyfer: Ogólnie nie mam wiekszych zainteresowan.Lubie gry strategiczne grywam tez w cs i tibie.

Qb Knight: Skad ja o tym cs'ie wiem ... :) Ok ... NAreszcie wakacje ! Moze na chwilke wrocmy do szkoly i powiedz jak Ci poszlo w tym roku [srednia ] , a moze jakies osiagniecia ? :>

Czarny Lucyfer: Jestem w 1 Lo profil Biol chem fiz (lubie to ale masakrycznie trudno) mialem srednia 3.4 ale to dopiero 1 rok :)

Qb Knight: jak na LO to naprawde niezle . Gratulacje ;] Ok ! koniec przynudzania o szkole ...Opowiedz nam skad sie dowiedziales o Tibii ?

Czarny Lucyfer: Hmm o tibie od kumpli w 1 klasie Gim zaczelem na rl.Ale real nudzi sie po 25 lv wiec taki osiagnelem.Na armi gram od ubieglych wakacji.

Qb Knight: No to juz masz spory staz z Tibia ;] . Moze chcialbys powiedziec skad dowiedziales sie o APO ?

Czarny Lucyfer: Jak wspomnialem gram od ubieglych wakacji zapoznal mnie kumpel z rl old Repte.Mialem wzloty i upadki jak wielu .Nawet 1proba odejscia, ale jak widac jeszcze gram.

Qb Knight: Chwala Ci za to . Powiedz mi dlaczego wybrales wlasnie Knighta ? A nie Palladyna lub Maga ? Co jest w Knightcie takiegoszczegolnego ?

Czarny Lucyfer: Gralem Sorcem mialem 200 lv ale co mi po sorcu ktory sam sobie nie bloknie i na 80lv chodzi dopiero na Demony.Wtedy postanowilem przejsc na knighta.Jest on dobry pod tym wzgledem ze na 40 pokonac moglem juz Demona co prowadzi do szybkiego expienia.

Qb Knight: To w sumie podobnie jak ja :) Nie wiem czy to zauwazyles ... ale jak narazie jestes najbardziej lubianym i pomocnym H lvlowcem !Czy z natury jestes taki pomocny ? Czy moze tyklo w tibii jestes takim miimo nicku "Aniolkiem" ?

Czarny Lucyfer: No wlasnie i tu jest pies pogrzebany.Staralem sie 100 razy byc mniej milosierny niz jestem.Nie moge zniesc jak takie mini lvprosza o aola(bo przeciez kazdy byl takim malym lv).Pomagam tez w questach dlatego ze jak ja potrzebowalem mi pomagali.

Czarny Lucyfer: Zdarza sie ze jak expie na kingach zbieram aole i robie konkursy dla malych lv :D
Czarny Lucyfer: A otym ze jestem naj lubianym nie wiedzialem .Ale juz fajnie wiedziec.

Qb Knight: Hmm .. takich jak Ty szukac ze swieca :] Powiedz mi teraz , czym mozesz sie pochwalic na APO [ jakies bardzo trudne questy ] , amoze pomagales kiedys GM ? Bo napewno cos osiagnoles wiec chcialbym wiedziec co dokaldnie ;]

Czarny Lucyfer: Hmm jak widac po domku osiagnelem duzo i nie poddaje sie latwo.Lecz mialem kiedys 2 haki i stracilem all.Jak w grzewszystko latwo odrobic.Narazie Zrobilem prawie wszystkie questy jak na ten lv zostal burning ale poczeka :D Staram sie mowic gm o
Czarny Lucyfer: ...wszystkich bugach i bledach i wiekszosci bociarzach grajacych nie uczciwie

Qb Knight: Jetses naprawde przykladem gracza ! Zaczely sie wakacje ... masz moze jakies plany ?

Czarny Lucyfer: Narazie plan to 700 lv.2 plan to uruchomienie wlasnego malego ots na 40 graczy mialem go ale z powodow szkoly musialemzakonczyc.I mozliwe ze na zakonczenie wakacji zakonczenie mojej przygody z APO :(

Qb Knight: a to dalczego ? :(

Czarny Lucyfer: 2 Lo to nie przelewki nie bede mial czsu na expienie.Bede siedzial napewno na forum.I wchodzil na ots zeby porozmawiac z przyjaciolmi.Ale Postac oddam kuzynowi czy sprzedam.

Qb Knight: :/ Szkoda . Przejdzmy dalej . Co bys chcial osiagnac w przyszlosci ? Wielki Chemik Lucyfer ? :]

Czarny Lucyfer: Nie chemik nie. Mysle bardziej medycyna, chilurgia, a moze i kosmetyka.

Qb Knight: Ciekawe :] jak bede potrzebowal lekarza to sie zglosze ;p

Czarny Lucyfer: :D Ale lepiej zebys nie potrzebowal i byl zdrow.

Qb Knight: Ok Teraz pytanie , ktorym drecze kazdego H lvl ... Czy masz na APO wrogow ?

Czarny Lucyfer: Wrogow moze nie ale ludzi ktorych z przyjemnoscia bije...Mentor pozdrawiam :)

Qb Knight: No to skoro nie masz wrogow ... to pewnie masz duzo przyjaciol ! moze wypisz kilku najlepszych !

Czarny Lucyfer: Hmm... Mamy duzo czasu ?:p Ok wymieniam: Skocio,Guildmage, Peto, tomash mag, Winiakus, All gm i GOD oraz Qb Knight no iwielu innych sora, ze nie wymienilem ale duzo tego.

Qb Knight: Pewnie bys wypisywal z 30 minut :)

Czarny Lucyfer: No napewno.

Qb Knight: Chcialem ejszcze zapytac co sadzisz o osobach kontrowersyjnych [ patrz Cineq , Tigereczka , Neko , Ass ] Co o nich sadzisz ?

Czarny Lucyfer: Hmm Cineq nic mi nie zrobil znam go i wydaje sie spoko, tigereczka wydaje sie czysta (wydaje) Neko ma tyle juz wlascicielize niewiem juz kto gra, Ass nowy owner jest spoko da sie z nim pogadac.

Qb Knight: No Lucus ... ostatnie pytanko :) Twoje najwieksze marzenie ? :)

Czarny Lucyfer: Hmm... Na realu chce byc kims wielkim i pomagac ludzia jako lekarz. A na tibi nie zdradze.

Qb Knight: No coz , mam nadzieje ze sie spelnia :] Teraz prosze ladny ss zrobie :) Dziekuje za wywiad

A oto Ss z pozdrowieniami :)

http://foteka.pl/full/e18eb6d511a7c1895eb429bcb7850621.jpg (http://foteka.pl/e18eb6d511a7c1895eb429bcb7850621)

PS specjalnie dalem pol zeby wiecej ludzi lookalo :P
PS 2 - Pozdrowienia dla wszystkich z SS ! papa

Drah Master
27-06-2007, 20:05
Omfg ,pytania 0,1/10 odpowiedzi Lucka 10/10 widać ,że chłopak chciał rozwinąć wszystko co się dało a Autor Wywiadu to olał i qwa 5 pytań zadał co to ma być -.^?

Diego
27-06-2007, 20:10
Krótkie to jak nie wiem co...
Mało pytań.
Skiepściłeś ten wywiad totalnie :(

Nobody
27-06-2007, 20:11
hiehiehie bo mi sie enter kliknol za szybko xD i dalem 10% pytan

Edit :

@Bald Drah

bo ja nacisnolem enter przez przypadek i mi sie tylko tyle na forum pokazalo :P ale szybko edit zrobilem

Bald Drah
27-06-2007, 20:16
Fajne dużo nawet pytan kolorowo ladnie:D Panowie uop jak to 5 pytan? Mi sie podoba LLucka nie znam ale widac ze jest spoko wywiad 10\10

Medusa Master
27-06-2007, 20:22
Wszystko Fajne ale w tym screenie to wszyscy pisali Smile a ten gostek obok zacza napieprzac z Slime a nie Smile xD
Gadal jak by zobaczyl slima heh

Nobody
27-06-2007, 20:23
Moze sie przestarszyl i chcial nas zaalarmowac ;) jego tajemnica .. prosze nie robic off topu ;] to do pana UP :))

@Druid Johny

poprawilem ;]

Druid Johny Johny
27-06-2007, 20:38
No No niezly wywiad Lucyfer bardzo ladne odpowiedzi podobaly mi sie pytanie tez nie takie na 10 lat pisane
gratulacje
9/10 ale nie za same pytania tylko mogles poprawic te miejsca gdzie nie ma spacji a sa 2 wyrazy :)

Qlers
27-06-2007, 21:01
To chyba Twój drugi wywiad i mi się znów podoba.
Fajne pytanie i odpowiedzi.

@Czarny
Też zbierałem AOL'e ale teraz nie gram:(
Ale konkurów nie robiłem.
W questach jak pomagałem to z tego co pamiętam to na warlold sword(chyba tak to się pisze) i na poh.
Teraz (jeśli wrócę) też będę starał się pomóc. Ale aż tak dobrego serca raczej nie mam ;/

Oceny tradycyjnie nie dam;) .Ale mi się podoba.
A myślałem, że to kolejny nudny i z którego nic się nie dowiaduję wywiad.

Neko
27-06-2007, 21:02
Hehe wywiad nawet nawet 7/10 ale za to domek 100/10 Lucek wbijaj 700:DD

Nobody
27-06-2007, 21:10
thx Neko a czemu nie 8/10 ? bo to juz duzo lepiej wyglada ;D powiedz co sie nie podoba to ja na next time sie poprawie ;)

wladzio xD
27-06-2007, 21:30
no no no Qb knight sie postarales doceniam tez lucka pozdro !!!

sledz27
27-06-2007, 22:14
Mi sie podoba i niemam zastrzezen:) Ocena 10/10

Qizo
30-06-2007, 04:10
Hmm... taki sobie xD 7/10

Ice Kamol
30-06-2007, 10:40
Wywiad 9/10 niezabardzo formułowałeś te pytanka :P Lucek oczywiście jak zawsze skromny :D Pozdr Lucek

Nobody
30-06-2007, 14:42
Hmm... taki sobie xD 7/10

A mozesz laskawie napisac dlaczego "taki sobie" ? bo takie pisanie bez argumentow jest na poziomie 3 latka -,-' popatrz na Qlersa .. zawsze argumentuje <pzdro dla niego :P>

Anonimek
30-06-2007, 17:00
Eh ten Artur, nie bawem Winged Helmet Qest Party III xD
Wywiadzik najs, nic dodac nic ujac, mozna sie zdeka dowiedziec o Czarnym Lucycerku xD

Neither xD
01-07-2007, 11:43
Bardzo fajny wywiad, można się wiele dowiedzieć ;)

9/10