PDA

View Full Version : Trapy po update

Zgredeq
22-10-2009, 19:32
Co to ma być , chce iść poexpić na wardy a tu trap , przez Wulfgar von Cookie
Tu ss

http://i36.tinypic.com/oqg6zm.png

http://www.speedyshare.com/715877298.html a tu mały filmik

nie to że przesadzam itp ale jeżeli nie ma bana za takie trapy to co to ma być a i pewnie wszyscy się zgodzą co do powiększenia tego przejścia.

A i prosze o ukaranie tego Gracza.

Stronghold
22-10-2009, 19:34
Tak,to zdecydowanie powinno być poprawione na 2 kratki.
Ta ! .

Seth Drut
22-10-2009, 19:39
dokladnie! tez tak mialem i nie moglem przejsc ;/

Akananto
22-10-2009, 19:45
Jezeli sie juz wypowiadacie to napisze wam ze to nie jest bug , jezeli dany gracz blokuje to poprostu wlaczamy pk i bijemy ta osóbke, jezeli zas jest ona w protection zone wtedy nalezy wcisnac magiczna kombinacje przyciskow ctr+r i opisac swoja sytuacje.. Czy to jest az tak trudne?

.Bart.
22-10-2009, 19:52
Ale ty typ jesteś sam tak ciągle robisz ze swoimi koleżkami, prowokujesz, a później ssy i filmiki kręcisz, ludzie..

chyba twoi wspaniali koledzy też tam stoją, nie potraficie go we 3 na combo sciągnąć?

M4A1
22-10-2009, 20:12
Up
dobrze gadasz ten deads sam tak robi noob prowkuje i co mysli wybocil postac i mysli ze kozak ...
Topic
Powinni zrobic tam jakies szerokie przejscie albo banowac takich ludzi na 2 tyg czy cos w tym stylu ...

Wolly
22-10-2009, 20:27
Od czego jest Pvp? Przejście powinno być powiększone, bo te sytuacje będą się powtarzać.

Zgredeq
22-10-2009, 20:29
Od czego jest Pvp? Przejście powinno być powiększone, bo te sytuacje będą się powtarzać.

zobacz sobie ich dedy to po 1
Po 2 szkoda all fragów jezli uwalisz przyjda uwala ciebie przyjda znowu z trapuja kumasz ?. mondrala sie odezwał od fragów

Wolly
22-10-2009, 20:32
#up

'pisz wyraźniej', fragi są po to, żeby je wykorzystać, jeśli przyjdą to trudno, Ty już bedziesz na respie.

Nieznajomy
22-10-2009, 21:19
Przejscie jest dobre i nie ma po co go powiekszac.. , a pozatym tyle osob tam stalo ze all napewno byscie fragneli tego noba:S

Knight Lukas
22-10-2009, 22:30
Tak przejście jest zbyt wąskie ale ładnie wygladą :D

A co do Wulfgar Von Cookie, proszę o ukaranie tego gracza, ponieważ dzisiaj tj. 22.10.2009 GM musiał kilka razy interweniować aby można było przejść i nie tylko w drodze na wardy.

Sciex
22-10-2009, 23:59
Droga na wardy jest dobra od takiego typu spraw czyli trapów jest pvp wiec mysle ze nie ma potrzeby powiekszac przejscia :)

Zgredeq
23-10-2009, 04:20
Przejscie jest dobre i nie ma po co go powiekszac.. , a pozatym tyle osob tam stalo ze all napewno byscie fragneli tego noba:S

Po 1
Nie był sam , tylko zmieniał się z Killerkiem cavem Nagranym dziś teraz ,
Sarumarem który nie Płaci za światło . i jak sie fragowało wracali i napie*** w cb spamy
wez i coś zrób koniec , powiny byc powiekszone i ukarac Wulfa

KubusS
23-10-2009, 06:38
Tak, jestem za powiększeniem wejścia :P

Twoja wiadomość jest zbyt krótka... :/

Psyhol
23-10-2009, 06:51
Przejscie jest dobre.
Tak na boku znajdz cos w regulaminie o trapowaniu respow , trapowac jednie nie mozna drogi na questa a na wardach nie znajduje sie zaden quest wiec to jest w 100% legalne.

Zgredeq
23-10-2009, 06:58
Droga na wardy jest dobra od takiego typu spraw czyli trapów jest pvp wiec mysle ze nie ma potrzeby powiekszac przejscia :)

E leo po hohoh udzielasz sie nie potrzebie up już powiedziano to samo co ty teraz nie masz sam zdania ? nie wypowiadaj sie kumasz ? nabijac posty to ty se możesz na mazurskim ots forum

Dαniel3k =)
23-10-2009, 07:32
E leo po hohoh udzielasz sie nie potrzebie up już powiedziano to samo co ty teraz nie masz sam zdania ? nie wypowiadaj sie kumasz ? nabijac posty to ty se możesz na mazurskim ots forum
A ty debilu też nic do tematu nie wniosłeś... Nabijacz walony w **** ;<

____
Trap fajny xd będę tak sam robił :D Ale tylko jeżeli będą tam szły dodoxy i te inne ;<

KubusS
23-10-2009, 07:49
Przejscie jest dobre.
Tak na boku znajdz cos w regulaminie o trapowaniu respow , trapowac jednie nie mozna drogi na questa a na wardach nie znajduje sie zaden quest wiec to jest w 100% legalne.

Widzę że nie robiłeś amuletu, bo po oddaniu Egipcian Amuletu, Salim prosi cię, abyś mu załatwił Bronzen Amulet i daje Ci za 100cc tp na Wardy, i tam masz lootnąć. Więc to jest Quest.

Ernesto
23-10-2009, 08:00
Widzę że nie robiłeś amuletu, bo po oddaniu Egipcian Amuletu, Salim prosi cię, abyś mu załatwił Bronzen Amulet i daje Ci za 100cc tp na Wardy, i tam masz lootnąć. Więc to jest Quest.

a gdzie tam masz skrzynke ? Nie ma wiec .. ? poza tym amulet mozna kupic hhe

handlarz_narkotykow
23-10-2009, 08:21
Zostanie to pewnie poprawione jak te fury na roxie, jestem za tym żeby to poprawiono, bo takie coś jak reprezentuje pan na ss'ie jest flustrujące..

widząc takie tematy myśle sobie dobrze że skończyłem z tym syfem..

× Hexolic ×
23-10-2009, 08:31
SS to nie dowód. Ja tu czegoś nie rozumiem. Wiecznie macie jakieś problemy. Przecież masz większy lvl to dlaczego go nie ubiłeś? W regulaminie nie ma nic o trapowaniu wiec pozdro.

Idź dalej bocić.

Zgredeq
23-10-2009, 09:04
SS to nie dowód. Ja tu czegoś nie rozumiem. Wiecznie macie jakieś problemy. Przecież masz większy lvl to dlaczego go nie ubiłeś? W regulaminie nie ma nic o trapowaniu wiec pozdro.

Idź dalej bocić.

patrz uwale go przyjdzie zrobi znowu trapa padne na wardach i co dalej ? myślisz tylko że on nie sam trapowŁ zmieniał sie z killerkiem i sarumarem

Aliant
23-10-2009, 09:51
100cc to dla ciebie duzo?? zakładasz sl i włączasz pk i juz jesteś w sky i spoko szybko wróciłeś z respa -.-

Maatini.
23-10-2009, 11:10
Moim zdaniem nie powinni tego zmieniać. Na 8.~ to jest normalne, tak można tropnąć ludzi z pk etc a tu zamknęli sobie respa.

ReMover
23-10-2009, 13:50
jestem za ukaraniem wulfa i reszty jego koleżanek za takie trapy ... i ciągle mówicie "było go zabić ", spoko padnie raz i co dalej? fragi się kończą a on dalej trapuje ... myślcie czasem, to nie boli ...

Vivek
23-10-2009, 13:57
Jakoś na drodze do wise cod wam nie przeszkadza.

Asman
23-10-2009, 13:59
Dead's Mam pytanie...
Czym ty myślisz , głową czy dupskiem które masz na głowie? Jakbyś miał czym pomyśleć i umiał czytać to dowiedziałbyś się że takie rzeczy są coraz częściej. Co oznacza że w twoim Ekwipunku (Backpack) powinien być co najmniej jeden MLS.

Noody
23-10-2009, 14:44
Naprawde warto tam dać 2sqm przejscia, ponieważ trapy będą nonstop tam =/.

Szkoda ze nie ma sondy aby głosować na 2sqm przejścia w danym miejscu.

KaZeK
23-10-2009, 14:47
Naprawde warto tam dać 2sqm przejscia, ponieważ trapy będą nonstop tam =/.

Szkoda ze nie ma sondy aby głosować na 2sqm przejścia w danym miejscu.

Napisz tutaj :
http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=32

^topic

Zaznacz pięsć i go zabij, od tego jest PvP.

~Mari
23-10-2009, 15:53
Pierwsze sam mnie matoł blokował, a pózniej robi głupi temat, że jego ktoś blokuje :|
Bardzo dobrze, że cie blokował, brawa dla Wulfa :)
A co do ciebie zjebie opanuj sie bo od rana do wieczora napierdalasz w tibie :~)
16:21 Deads Shooter: hi 16:21 Deads Shooter: energy ring

A tak apropo, fajne pvp :)

Huskar
23-10-2009, 17:44
HAHAHAHAHAHAH .
Deads ma żałobe bo nie poexpił :)

Teraz juz wiem jak Cię zdenerwować :D

Badzjos
23-10-2009, 20:37
Deads psie... Zanim wstawisz coś na 4um to się jebnij w łeb i zastanów najpierw... Co robiłeś w czwartek i dziś? Kevinek expil a ty bloczyłeś pacanie... Więc po co zakładasz taki temat, gdzie płaczesz przed wszystkimi a potem sam robisz dokładnie to samo? Kładź się wcześniej spać, bo mózg ci się nie dotlenia.

Ps. Wietrz też w pokoju... (pokój nie wietrzy się tylko przy otwieraniu i zamykaniu drzwi, trzeba również czasem otworzyć okno)

ReMover
23-10-2009, 21:42
mimo iż wcześniej pisałem o ukaraniu wulfa ( i nadal za tym jestem ) to przez mój błąd nie zobaczyłem kto temat zakładał... deads takim pro jest więc mógł wulfa składać ale rozumiem powód założenia tematu :) deads i jego pvp nie nadają sie do tego rodzaju walki :)

# Zgredeq tak dobrze mnie znałeś ?? chyba nie ... walki nie odmawiałem nigdy... więc plx milcz ... i tak ogólnie mówiąc nie raz cię biłem i biłbym nadal ale zakończyłem przygodę z tibią

Zgredeq
23-10-2009, 21:54
mimo iż wcześniej pisałem o ukaraniu wulfa ( i nadal za tym jestem ) to przez mój błąd nie zobaczyłem kto temat zakładał... deads takim pro jest więc mógł wulfa składać ale rozumiem powód założenia tematu :) deads i jego pvp nie nadają sie do tego rodzaju walki :)

Ty nie znasz znaczenia pvp dziecko je*** Ty nawet na te pvp byś nie poszedł tak to powiem , jak mogę kogoś fragowaĆ bez fraga
pomyśl 10 razy zanim coś powiesz

Gogeta SsJ2
24-10-2009, 13:24
Chcieli sobie poexpic w spokoju bez takich zjebow jak Ty ,wiec sobie pilnowali respa ,PROSTE ? Idz sie mamie poskarz najlepiej .

Paladyn Zabijaka
24-10-2009, 15:35
Co to ma być , chce iść poexpić na wardy a tu trap , przez Wulfgar von Cookie
Tu ss

http://i36.tinypic.com/oqg6zm.png

http://www.speedyshare.com/715877298.html a tu mały filmik

nie to że przesadzam itp ale jeżeli nie ma bana za takie trapy to co to ma być a i pewnie wszyscy się zgodzą co do powiększenia tego przejścia.

A i prosze o ukaranie tego Gracza.
Zqredeq czemu ty jesteś taki tępy:confused:
To jest serwer Pvp chyba umiesz to załatwić. Co prawda twoje pvp nie słynie do najlepszych, ale to Ciebie nie usprawiedliwia z braku umiejętności.

LudziO #15
25-10-2009, 19:29
100cc to dla ciebie duzo?? zakładasz sl i włączasz pk i juz jesteś w sky i spoko szybko wróciłeś z respa -.-

Dokładnie :< Nie Płacz o 100 cc :confused::confused::confused::confused:... 5 min na expie ... i masz ...:(:(:(:(:p:p:p:p:p:p

Quki18
08-12-2009, 08:18
No poprawić można nawet na 3 kratki aby nikt sobie nie przeszkadzał :P

p.s czemu nie rozwaliliście tego stołu? np mieczem , czy czyms ?

Amu$
08-12-2009, 13:24
I czego płaczecie trepy ? A jak wy dajecie komuś trapa to jest okej. Jeśli zobaczę którego z was co robi trapa też dam ssa na 4um i bd się kłócił o bana. : )))))

Senshi
08-12-2009, 14:35
powini zrobic 2sqm co do fragow mogl juz nie miec ale powinienes go zabic;p albo ktos ze stojacych obok

kipslips
09-12-2009, 11:18
tam powinno byc przejscie 2sqm, co mu to da ze go fragnie, dajmy padnie na wardach i znow bedzie musial isc ta sama droga i jak znow natrafi na blokaa?