View Full Version : Nuta z walki...
Rook Men Shiz
26-10-2009, 20:29
Piosenka z wejścia Tomasza Adamka na ring podczas walki z Andrzejem Gołotą 24.10.2009
Funky Polak - Pamiętaj
http://www.youtube.com/watch?v=2gglrJb774Q
Oceniać :)
Sir Von Dyzio
26-10-2009, 20:35
Adamek przy tej piosence wchodzi na ring od zawsze..., a tak pozatym fajna nuta ;)
Beztalencie, które nagrało konkretny chłam, nie podoba mi się w ogóle.
Jak taki ktoś jak Funky Polak ma miano rapera :> ? ten track brzmi jak wiejska potupajka.
a nuta gołoty tak dla dodania choć pewnie każdy ją zna ale żeby wyczerpać temat i close temat to nuta Gołoty nazywa sie
Kanye west - stronger
Zajebiste dla mnie ;d
Mimo wszystko podoba mi się ;)
Elegancki tekst <3
Nuta przeznaczona dla osób emigrujących z Polski. ;) Opisuje jakie uczucia przeżywają emigranci. Do HH się to nie zalicza raczej, lecz do wiejskiej potupajki jak wspomniał Białas. XD Tekst nie jest zły...
Krulowiec
26-10-2009, 21:45
A wiecie co to za muza była jak wychodził Gołota ?
Za pomoc reput :)
@edit
Dzieki pewnemu Panu mam juz tą nute :)
jbc. Kany West - Stronger [ z wejscia gołoty ]
.Gonzalo.
26-10-2009, 22:00
Nuta bardzi mi się spodobała ! Dzięki za link :):):) .......
Mi ta piosenka nie przypadła do gustu. Ogólnie jak słuchałem tych niektórych piosenek to śmiać mi się chciało :)
Rook Men Shiz
27-10-2009, 21:48
# Nie obchodzi mnie czy to jest jakiś wiejski szlam czy zajebista nuta... Po prostu to wstawiam... :cool:;)
*Esende Mylffon*
28-10-2009, 00:29
Tekst jak najbardziej, wykonawca lipny, tak jak wspomnieli wyzej, ten glos a'la Boski Roman nadaje wiejskiego klimatu. Ale ogolnie nie jest zle.
Jak ktos znajdzie tą nute w tle to wisze mu czteropak xd
http://www.youtube.com/watch?v=C6xBYUVxRjA
Down
Bede wdzieczny xD Caly internet przeszukalem, ludzie z youtuba maile do polsatu pisali i nic -.-
× Hexolic ×
28-10-2009, 09:57
#*Esende Mylffon*
Gdzieś słyszałem tą nutę. Jak sobie przypomne to dam znać :d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.