View Full Version : Title w ustawieniach Guild
Witam, chcialbym zlozyc nastempna propozycje dotyczaca Title.
A wiec tak dotyczy sie to wszystkich servow nie tylko 7.6
1.Opcja umozliwiajaca zmiane title przez kazdego czlonga Guild na stronie po zalogowaniu sie i odszukaniu swoje Guildi i zmiana bylaby obok Nicku Postaci np: w nawiasie ;p
2.Opcja dzieki ktorej Kazdy Leader i Vice leader moglby zmieniac title innym czlonkom Guild Title poniewaz na razie to moze robic owner, a miec 10 leaderow to przesada, i po 2 ciagle zawracanie glowy dla leadera to te nie za dobrze a tak vickow jest sporo i na cos moga sie przydac.
Nieznajomy
27-10-2009, 13:19
Znalazłem parę okropnych błędów ;s
Witam, chcialbym zlozyc nastempna propozycje dotyczaca Title.
A wiec tak dotyczy sie to wszystkich servow nie tylko 7.6
1.Opcja umozliwiajaca zmiane title przez kazdego czlonga Guild na stronie po zalogowaniu sie i odszukaniu swoje Guildi i zmiana bylaby obok Nicku Postaci np: w nawiasie ;p
2.Opcja dzieki ktorej Kazdy Leader i Vice leader moglby zmieniac title innym czlonkom Guild Title poniewaz na razie to moze robic owner, a miec 10 leaderow to przesada, i po 2 ciagle zawracanie glowy dla leadera to te nie za dobrze a tak vickow jest sporo i na cos moga sie przydac.
#Topic
Jestem za 2 propozycja :)
ja dodam coś od siebie:) proponuje zeby w title zwiekszyc liczbe znakow:) np. do 30 pozdro;) ale twoje pomysly sa dobre xd
Dobry pomysl powinni to zrobic lecz czy zrobia .... Jestem na tak
a po ciul zmieniać liczbe znakow jak by było do 30 to klikniesz na kogos a ty juz zakrywa caly ekran od naspisow ;d
Jestem za drugą propozycją, czasem jak jest w gildii 150 osób i wszyscy chcą to jest masakra.
Moge spytać dlaczego w sondzie jest:
a: 1
b: 2
c: 1 lub 2
Nie wiem czy to przejaw głupoty czy jakiegoś tajemnego znaczenia ale c = a i b...
Songoku v.2.0
27-10-2009, 14:45
ta sonda mnie rozkurwila ;d
top. moze byc
ruskibuc
27-10-2009, 14:57
takie cos jest na tibiapolska.pl :D
jestem za obiema prp
.Gonzalo.
27-10-2009, 15:02
Jak dla mnie to obydwie propozycje są dobre i ale bardziej podoba mi się propozycja 2 :D
Assassin Mateusz
27-10-2009, 15:06
Jak dla mnie, moga wejsc dwie propozycje, mimo to zaznaczylem tylko 2 pomysl, gdyz na stronce nie dodadza tej zmiany title.. ;]
Tak powinni dodac obie propozycje poniewaz jest to uciazliwe dla lidera guild latac co chwile komuc title zmieniac ;c
Pjonteczka _/
nie wnikalem w bledy pisalem to szybko, ale thx za poparcie xd ^^
Hehe. Noe pomysl dobry tylko drugi;p bo 1 to nie bo ktos kogos nie lubi to moze mu tam pisac nie mile rzeczy w Title;p Hehe nie chcialbym tak;p Pozdrawiam
Demon Huntter
28-10-2009, 20:41
lol czy tego przypadkiem nie ma na 8.42?XD
#topic
jestem za :> , szczegolnie 2 propozycja :p
jestem na nie ... jeśli przejdą twoje propozycje ( w co wątpię bo nikt z ekipy tu nie zagląda ) to pozycja lidera w gildii będzie znaczyć tyle co zwykłego członka... pomysł lekko głupowaty <wg mnie oczywiście >
teraz możecie mnie cisnąć za mojego posta :)
Jestem za propozycja nr 1.
Co do propozycji nr. 2, odnośnie zmiany title w grze, to lepiej gdyby leader ustawiał na początek graczom title, a po pierwszym ustawieniu gracze mogli sobie je zmieniać sami, nei było by nie porozumień bo każdy miałby title wg. uznania.
Mi to nie przeszkadza, to chyba nie taki problem, po prostu poczekać na Leader'a, żeby zmienił to title. Bez tego grać nie możesz?
Saheer Fin
29-10-2009, 16:41
Zamiast noe89,powinieneś mieć nick "NEO98"
NEO,każdy wie.
98,rocznik.
Elo.
Sexy Blondi
29-10-2009, 21:04
Podoba mi się propozycja 2, zawsze jest kłopot jak się chce zmienic title a to leader guild expi a to go nie ma online :)
Opcja 1- Jestem na Tak.
Każdy kto chce mieć title na poczekaniu zrobiłby se i bez zawracania głowy liderom czy tam vickom.
Nieeee... po cholore Ci to title??? Nie każdy je może mieć, dlatego daje je tylko lider...
Zamiast noe89,powinieneś mieć nick "NEO98"
NEO,każdy wie.
98,rocznik.
Elo.
Wlasnie tu nobq sie pomysliles, moj login to moj rocznik idz do szkoly, i rozwin sobie mozg troche
@Baniu
Kazdy moglby zmieniac Title ale tylko dla swojej postaci
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.