PDA

View Full Version : Hakerzy

Edzio Wariat
27-10-2009, 16:10
siemka osatnio zostalem hakniety ale konto na szczescie odzyskalem . przed wpisaniem new pasow itp zrobilem formata . po formacie sciagnolem tylko tibie z otserv. a dzisiaj loguje sie znowu i patrze znowu 0 eq !! wiec znow zmienilem pasy ale ostatnio bardzo wiele osub mi pomoglo i zaluje tego ze ich pomoc idzie na marne chociaz nie wiem jakim cudem ktos mi hakuje konto nie klikalem w zadne podejzane linki itp
mortis moze cos z acc makerem jest bo only logowalem sie na stronce :(

@brain

zrobilem format nikt nie zna moich pasow a zaraz po haku zmeinilem na nowo zalozonego emaila

@aliant zrobileem format calego kompa! wszystko !

@hunter pall

scigam tibi z otserv wiec watpie ze tam jakies keylogger jest bo juz od zawsze z tamtad sciagam

Brain
27-10-2009, 16:12
Może teraz będziesz miał czas do zajrzenia do słownika PWN. Osób się pisze i po j pisze się rz itp.

#Topic
To nie wina Mortiisa :mad:. Widocznie kumpel z sharingu cię okrada, albo ktoś zna hasło do twojego meila lub r keya. Nie jest to wina Acc Makera.

*^*Hunterpall*^*
27-10-2009, 16:25
Albo sciagasz Tibie z keyloggerem ^^
Zdarza sie ^^
Kumpel tez mial podobna sytucje.. sciagnal IP changer i keylogger:|

Aliant
27-10-2009, 16:30
zrób 4mat c,d i pod sektor wyczyść
30% keys siedzi w pod sektorze...

Dareg
27-10-2009, 16:36
ktoś ci zhackował emaila i teraz jak zmieniasz mu przychodzą passy na maila -.-

.Gonzalo.
27-10-2009, 16:37
Ściągnij Firewalla to program który uniemożliwia wchodzenie obcym osobą z sieci na komputer, doby antywirus ( NOD , Avira ). Druga sprawa, nawet nie wiesz jak łatwo jest dostać się do emaila :) Jeżeli jakaś osoba zna twój numer to masz troche słabą sytuację.

Edzio Wariat
27-10-2009, 16:42
Dobra dzieki zrobie jak mowicie ale chyba koncze gre na roku bo wczoraj dostalem eq wbilem 9 lvl i bum hack a na 50 lvl nie da sie za bardzo zaczac od 0 :/. ale firewall itp zainstaluje thx za all rady ludziska

edit@ mam pytanie dostalem na mainie c arrow i 250 cc zamienil by sie ktos za kase na roku ??
chcial bym 6 cc za 250 cc i c arrow na main

Nieznajomy
27-10-2009, 17:30
Jesli zmieniles pasys przed formatem to co sie dziwisz to 21 wiek cywilizacja czlowieku :) key logger zapamietuje wszystkie litery ktore wpisales a kon trojanski robi skan kompa w poszukiwaniu passow wiec nie placz i graj dalej ;s Lub slyszalem o 3 sposobie hakowania :p czyli hacker chcial wejsc na konto, lecz nie udalo mu sie ale mogl byc ciagle na twoim emailu wiec gdy doszla wiadomosc o zmianie passow znal je i cie okradl proste ;s

Edzio Wariat
27-10-2009, 17:58
Jesli zmieniles pasys przed formatem to co sie dziwisz to 21 wiek cywilizacja czlowieku :) key logger zapamietuje wszystkie litery ktore wpisales a kon trojanski robi skan kompa w poszukiwaniu passow wiec nie placz i graj dalej ;s Lub slyszalem o 3 sposobie hakowania :p czyli hacker chcial wejsc na konto, lecz nie udalo mu sie ale mogl byc ciagle na twoim emailu wiec gdy doszla wiadomosc o zmianie passow znal je i cie okradl proste ;s

... nie mam wiecej pytan do ciebie nie bede ci tlumacz jak dziecku 3 letniem przeczytaj najpierw moje wypowiedzi up a potem sie odzywaj :(

~Mari
27-10-2009, 19:13
Proponuje abyś zagrał w inną gre i nie płakał :)

A tak na serio znam sie troche na tym napisz mi PW jeszcze raz wszystko i powiem ci co i jak ;)

_Spajki_
27-10-2009, 21:27
Po 1 nie nazywaj tej grupy ludzi "hakarami".
Uświadamiam Cię, że 99,99% tych ludzi nie potrafiłaby się włamać na twojego kompa, bez żałosnego keyloggera.
Po 2 kup dowy HDD(twardy dysl).
Po 3 na nowym dysku usuń e-mail.
Po 4 wymień r-ceya.
Po 5 ściągaj pliki tylko ze strony APO.
Po 6 nie dawaj nikomu passów.

Rook Men Shiz
27-10-2009, 21:53
Ściągnij sobie Ip-Changer i Tibie ze strony Apo... To chyba Cię nikt nie haknie ^.- :eek:

Akananto
27-10-2009, 23:52
Po 2 kup dowy HDD(twardy dysl).
Po 3 na nowym dysku usuń e-mail.
Po 4 wymień r-ceya.

ok ziom bede sie stosował dziekuwa :o:o:o:o:o:o

#down

msconfig, nie mlsconfig

Duff
28-10-2009, 07:30
@Edit
Wystarczy wylaczyc cos w msconfig i key nie dziala :)
Sorki za pomylke :)

Exevo knight
28-10-2009, 15:22
1. Nie hacker. Looknij na wikipedie kto to jest "haker".
2. Zrób formata, bo pewnie ten "wirus" (haha xd) się już u ciebie w kompie "zadomowił" :)
3. Jeżeli, chcesz aby obeszło się bez formata to zrób log z HijackThis i wjeb na jakieś forum (np. pcformat.pl), obstawiam 90%, że go wykryje bo nie wieże aby ktoś z twoją inteligencją pobrał coś dobrego ;]
4. Kup słownik
5. Jak cię nie stać na punkt 4 to pobierz mozillę, ma wbudowany słownik :o

Edzio Wariat
28-10-2009, 16:08
exevo knight pisze poprawnie po polsku ale bez polskich znakow ;d

co do tematu to mozna go zakmnac juz problem rozwiazalem

http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=58988
skomentujcie moj life ! dostalem troche eq ;d

RahsOne
28-10-2009, 19:24
Proponuje Ci zmienić system operacyjny na Linuxa, nie sharować i później nie płakać że Cię okradziono.

Takarji
28-10-2009, 20:36
Sformatuj dobrze obie partycje, zainstaluj od nowa windowsa, ściągnij tibie z
http://armia.toproste.pl/tibia76.exe i ip changer z http://armia.toproste.pl/tibia76.exe . I powinno być GIT :)

...::Sido::...
28-10-2009, 21:07
A moze ma twoj rec-key i ciagle ma dostep do passow zmien rec-keya jezeli go posiadasz

Akananto
28-10-2009, 22:34
Proponuje Ci zmienić system operacyjny na Linuxa, nie sharować i później nie płakać że Cię okradziono.

Wez pod uwage , ze on linuxa uzywac nie bedzie umiał, a co dopiero go zainstalowac(nie obrazajac nikogo)

.Serafin
28-10-2009, 22:48
Wez pod uwage , ze on linuxa uzywac nie bedzie umiał, a co dopiero go zainstalowac(nie obrazajac nikogo)

Używając wine nie powinien miec tyle problemow, więc nie odrzucaj tak szybko linuxa, panie Akananto.

^Akynaoo
28-10-2009, 23:49
1. Nie hacker. Looknij na wikipedie kto to jest "haker".
2. Zrób formata, bo pewnie ten "wirus" (haha xd) się już u ciebie w kompie "zadomowił" :)
3. Jeżeli, chcesz aby obeszło się bez formata to zrób log z HijackThis i wjeb na jakieś forum (np. pcformat.pl), obstawiam 90%, że go wykryje bo nie wieże aby ktoś z twoją inteligencją pobrał coś dobrego ;]
4. Kup słownik
5. Jak cię nie stać na punkt 4 to pobierz mozillę, ma wbudowany słownik :o

Wieże owszem http://www.polskiedzieje.pl/zdjecia/krakow12_wieze_mariackie.jpg ale nie wierze. Jak chcesz kogos poprawiac to najpierw zacznij od siebie, ok? : /

@topic
Pewnie nadal masz syfa na komputerze, albo usunales tego pierwszego, a po formacie sciagnales nowego razem z Tibia badz ip changerem. Tak jak ktos wyzej napisal, zrob jeszcze raz formata, zmien passy dopiero po formacie, sciagnij Tibie i ip changer ze strony apo.

Exevo knight
28-10-2009, 23:56
@up
Straszne, hehe XD Boshe, człowieku, zobacz jego ortografię :O
btw. nie udawaj, że się tak znasz XD!
Po co mu tłumaczysz jak on pewnie komuś cały czas daje passy i się dziwi, że mu ukradli plate seta ;o I wgl. jak masz już kogoś krytykować to używaj polskich znaków, plax? :) Tylko nie wykręcaj się, że nie masz polskiej klawy bo to żałosne xd...
@topic
Autor tematu powinien zostać zbanowany, nie ma bata ;d

@do modów
No musiałem! >.<

Akananto
29-10-2009, 01:20
Używając wine nie powinien miec tyle problemow, więc nie odrzucaj tak szybko linuxa, panie Akananto.

Tyle ze na wine wszystko nie pojdzie ^^, osobiscie uzywam na drugiej maszynie debiana 64 lenny i wiem jakie moze miec komplikacje

Duff
29-10-2009, 11:11
Naprawde, piszesz poprostu zajebiscie.
:):):)

Sa tez tacy ludzie ktorzy maja dysortografie moze to wlasnie on? A moze zdenerwowal sie i nie myslal co pisze? Mi tez czasem zdaza sie walnac jakiegos ortografa jak szybko pisze :)

@Topic
Posluchaj porad Akananto bo to stary hacker :)

Edzio Wariat
29-10-2009, 14:30
Naprawde, piszesz poprostu zajebiscie.
:):):)

boze sorki czasami zdarzają mi sie bledy poniewaz mam dyslekcje a to pisalem na szybko wiec co sie tak plujecie ...

Aliant
29-10-2009, 14:31
tez mam dysleksje ale znajduje czas na poprawę błędów a pisze szybko
pisze się dysleksje

Akananto
29-10-2009, 14:48
boze sorki czasami zdarzają mi sie bledy poniewaz mam dyslekcje a to pisalem na szybko wiec co sie tak plujecie ...

dysleksja – terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu;
dysortografia – specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych, mimo znania zasad poprawnej pisowni;

Aha, juz wiemy wszystko ok ok, czyzbys sam nie wiedział na co cierpisz?

Drake Banned
29-10-2009, 14:52
dysleksja – terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu;
dysortografia – specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych, mimo znania zasad poprawnej pisowni;

Aha, juz wiemy wszystko ok ok, czyzbys sam nie wiedział na co cierpisz?

On pisał o haku a nie o tym jak pisze, więc weś odwal się od niego bo każdy głupi umie wejść na wikipedie i skopiować definicje dysleksji albo czegoś...

Exevo knight
29-10-2009, 15:04

Aha, juz wiemy wszystko ok ok, czyżbyś sam nie wiedział na co cierpisz?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@up
Czytasz cały temat?

@auto tematu
To ty się zdecyduj, bo dysleksja nie powinna ci w tym przeszkadzać ;d

Wolly
29-10-2009, 16:15
#up #up # up

Chyba nie o tym jest ten temat?

Wyluzujcie, dzieciaki. :)

#topic

Tak jak już ktoś napisał, chcesz mieć pewność, że nie masz wirusa? zrób format i ściagnij Tibia.exe i Aip.exe z armia.toproste.pl, zakładka Jak zacząć?

PrZeMaS ZiOm 92
08-11-2009, 15:23
Może ktoś ma twoje passy lub r keya, albo ściągasz tibie z k loggerem ;< nie wiem zrób formata jeszcze raz ale całego Windowsa...

Baniu
08-11-2009, 16:01
Sciagnij tibie i ip changera z Stronki Apo watpie zbey tam byl key:)

Gaston
08-11-2009, 16:09
@up
i po co odświeżasz temat z przed 10 dni?...

@topic
jeżeli dalej masz hacki to

zmień emaila i all w nim (hasło, podpowiedz itp)