PDA

View Full Version : Internet w erze na abonament.

masiro
28-10-2009, 20:29
Witam!

Po szkole o ok. 14 bawiłem się telefonem i niefortunnie zdarzyło się, że włączył się internet, a ja o tym nie wiedziałem i cały czas miałem telefon w kieszeni. Zauwazyłem to o ok. 19, i nie wiem teraz, ile zapłace za to? Jeśli ktoś zna cennik etc. albo sam ma tel z ery na abonament to proszę o pomoc. Płacę abonament 45 zł;d

btw. da sie jakos sprawdzic ile wzielo kasy?

@Prosze o przeniesienie, zly dzial ;/

@Piko

ale ja nie wiem, ile to jest kb jak siedzialem tylko na glownej ciagle i nic nie robilem ;d

@Demon Huntter
Dzieki, pocieszyles mnie :/

EBOA.pl nie dziala ;d

Piko
28-10-2009, 20:39
Pakietowa transmisja danych - opłata za 500 kB 0,72 zł z VAT
@edit
http://www.era.pl/pl/indywidualni/uslugi-porady/polaczenia/internet/internet_cennik
@edit2
Pierwsze co się robi po wzięciu abonamentu/mixu to prosi się o wyłaczenie usługi Internetowej oczywiście jak ktoś sobie życzy. NIe wiem czy to jest płatne, ale niedawno w Orange można bylo za darmo wyłączyć uslugę internetową.
@up
To zadzwon do BOK i spytaj się czy jest możliwość sprawdzenia faktury na bieżący miesiąc.

Demon Huntter
28-10-2009, 20:50
powiem Ci tak . W CHUJ
ja raz majac abonament w erze przez przypadowe wlaczanie internetu w SE [przez ten jebany przycisk xd] mialem rachunek 400zl~.
sprawdz na EBOA.pl rachunek nalezny ;)

Daaron
29-10-2009, 13:34
To zależy, jeżeli wszedłeś na jedną strone i ta jedna strona była włączona cały czas nie zapłacisz więcej niż tyle ile otworzyło się kb.
Jeżeli otwiera ci się google pisze "otworzono 120 kb" płacisz tyle nie za czas jak długo na tej stronie jesteś ;). Tak właśnie można kupować abonament np. wykupuję 7 mb i moge 7mb wykorzystać.

@BTW
Czemu zrobiłeś ten temat w dziale Muzyka?

Takarji
30-10-2009, 07:30
Dowiesz się jak przyjdzie rachuneczek, mam na kartę ale też mi się nieraz włacza ten głupi net.