PDA

View Full Version : Problem po formacie.

Kruspe
28-10-2009, 21:07
Witam! Niedawno formatowałem dwa dyski. Obecnie nie posiadam stacji dysków, więc wrzuciłem cały folder ze Steam'em na pendrive, a później z powrotem na dysk. Po włączeniu CS'a, przez 4 sekundy widać obraz z menu, po czym wywala do windowsa i ikona CS'a znika z paska zadań. Ktoś wie czym jest to spowodowane?

Aliant
28-10-2009, 21:09
Witam! Niedawno formatowałem dwa dyski. Obecnie nie posiadam stacji dysków, więc wrzuciłem cały folder ze Steam'em na pendrive, a później z powrotem na dysk. Po włączeniu CS'a, przez 4 sekundy widać obraz z menu, po czym wywala do windowsa i ikona CS'a znika z paska zadań. Ktoś wie czym jest to spowodowane?
nie można kopiować plików tylko instalke :)
wiec pozdro :)

Kruspe
28-10-2009, 21:30
Sam Steam skopiowany tak, jak wg. Ciebie nie można chodzi. Nie włączają się tylko gry, które musiałem ściągnąć tak, jakbym kupił nowego Steam'a i zainstalował z płyty.

Piko
28-10-2009, 21:49
poczytaj:
http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-cs-1-6/52575-couter-strike-sie-wylacza.html
Do administracji: To nie reklamowanie forum ani nic z tych rzeczy, tylko chęc pomocy.

Arcano
28-10-2009, 22:09
Zainstalowanej gry nie można poprostu wrzucić na pendrive i przerzucić na dysk twardy. Aby gra działa sprawnie należy ją zainstalować, bo nie wszystkie pliki znajdują się w folderze z grą.

Kruspe
08-11-2009, 19:32
Panowie, zainstalowałem Stima i CS'a od nowa, z płyty i dalej nie chodzi. Wyłącza się po 3 sekundach, od włączenia. A link wyżej nie chce mi się załadować. :( Próbowałem także zrobić konto na w/w serwisie, jednak do tej pory nie doszedł od nich mail, z aktywacją konta.