PDA

View Full Version : Powrót do starego loota dracul -.-

Marcelllo
29-10-2009, 18:21
Składam dziś propozycję a zarazem skargę.

Dziś podczas popołudniowego resartu servera został zmieniony loot z potwora jakim jest Dracula -.-

Moja propozycja jest taka, aby cofnąć go na mainie jak i na rooku.

PS. W tej chwili nie leci już sca oraz demon helmet lecz rh i więcej kasy -.-

Meen
29-10-2009, 18:22
Trzeba było się nie chwalić że ubiłeś dracule na rooku XD

Jestem za przywróceniem poprzedniego loota xd.

silver ghostek
29-10-2009, 18:26
Jestem za... Szansa na lootniecie dh i sca nie dość, że jest mała, to jeszcze potwór pojawia się tylko po restarcie.

Sexy Blondi
29-10-2009, 18:26
Aż zal że zmienili loota, może niech szanowny pan Tygrys/Mortis sami wbiją na rooka i zobaczą jak latwo go ubic -.- tego potwora nie leje się samemu a w 5 lub więcej osób chyba że ma się uh który z czasem się skończy...

Stronghold
29-10-2009, 18:27
To wszystko sprawka wpuszczenia na cod facców,dorobić jeszcze jedno piętro(takie jak na nowych MS<na których nie po bocimy>) i dać tam bramkę,a dotychczasowe respy ew. można faccom zostawić i dopiero wtedy przywrócić stary lootrate.

Jestem na tak

Maly
29-10-2009, 20:01
Ale po trochę to wasza wina jak byście się nie chwalili i chociaż dropneli 1 sca a nie po 1 draculi odrazu fotki i tp...
Mi się wydaje że jak by już był demon helmet i sca to rook by był jak main ale jestem za przywruceniem.

Takarji
29-10-2009, 20:08
Niech powróci stary loot, też jestem za .

KaZeK
29-10-2009, 20:09
To że ktoś już ubił to nie znaczy że trzeba już kroić lota.

Lot z Draculi powinien zostać przywrócony tylko zmniejszony drop DH i SCA.

Assassin Mateusz
29-10-2009, 20:21
Mi tam zbytnio nie przeszkadza, ale mogliby przywrocic skoro to takie uciazliwe ;]

Aliant
29-10-2009, 20:59
jestem za
ale powinni zmienić potwora na rooku na np kinga/orsh
i czekać kolejne kilka lat na jego ubicie :)

KubusS
30-10-2009, 08:10
Zaznaczyłem opcję nie mam zdania, ponieważ nie expię na Draculach (na razie)...

Ernesto
30-10-2009, 09:12
Wcale nie powienni zmneiic wiceps mowi dobrze na chu. mowiles ze zabiles teraz masz : s

H5N1
30-10-2009, 10:32
Aż zal że zmienili loota, może niech szanowny pan Tygrys/Mortis sami wbiją na rooka i zobaczą jak latwo go ubic -.- tego potwora nie leje się samemu a w 5 lub więcej osób chyba że ma się uh który z czasem się skończy...
A wy mnie słabo ihaliście ostatnio ;d
5 iherów i jeszcze raz musialem sie uhnąc xd

@Top
Po prostu Tyrgys and Mortiis Company nie przewidzieli, że na rooku znajdzie
się dwóch takich oszołomów, co zabiją dracule. To miała być pułapka dla noobków :) Jestem za przywróceniem starego loota, bo codziennie restartów jest 4-5, a grdy expiłem 20 na lvl na mainie (265-285) to tylko 1 sca mi z draculi wylecialo.

Tygrys
30-10-2009, 11:56
Niestety, ale nie zostanie loot przywrócony. Specjalnie został zmieniony. Dajcie spokój, sca i dh na rooku? To już lekka przesada...
Owszem, potwór został tam dodany jedynie po to, że jak ktoś wpadnie, to padnie ;s
Nie był on robiony po to, abyście mogli sobie na nim expić itp.

Chcecie starego loota? A może całkiem usunę tamtą Dracule? I np dam "Zombie"?

Cieszcie się, że Dracula została, a loot z niej i tak nie jest zły. Royal Helmet, Boh, Bright Sword, Blue Robe, Ice Rapier itp.
Wszystkie itemy owszem są dostępne na rooku i tak ma być. Co za dużo, to nie zdrowo...

A przywracać loot i dawać choć jak najrzadziej ten dh i sca, to i tak dość często będzie leciało, ponieważ sporo osób zabija Dracule na Mainie...
Chyba, że zrobić nową "rookową" Draculę... Zobaczymy.

Takarji
30-10-2009, 12:31
Niestety, ale nie zostanie loot przywrócony. Specjalnie został zmieniony. Dajcie spokój, sca i dh na rooku? To już lekka przesada...
Owszem, potwór został tam dodany jedynie po to, że jak ktoś wpadnie, to padnie ;s

Cieszcie się, że Dracula została, a loot z niej i tak nie jest zły. Royal Helmet, Boh, Bright Sword, Blue Robe, Ice Rapier itp.
Wszystkie itemy owszem są dostępne na rooku i tak ma być. Co za dużo, to nie zdrowo...

A przywracać loot i dawać choć jak najrzadziej ten dh i sca, to i tak dość często będzie leciało, ponieważ sporo osób zabija Dracule na Mainie...
Chyba, że zrobić nową "rookował" Draculę... Zobaczymy.

No i bardzo dobrze .

Marcelllo
30-10-2009, 14:45
Niestety, ale nie zostanie loot przywrócony. Specjalnie został zmieniony. Dajcie spokój, sca i dh na rooku? To już lekka przesada... No to zmień na coś gorszego (lepszego niż dotychczasowe itemy na rooku), ale żeby można było zdobyć tylko z draculi na rooku -.-

Trzeba było myśleć wcześniej... Albo dać zakaz expienia tam...

Chodzi Ci o zombi czy zombie? Jeśli zombi to czemu nie? ;d Przyjdzie czas, że i to ubijemy :D

Po takie śmiecie, to nie opłaca się nawet dojść do vamp tower i burstów zużywać...
Rh- leci z dragon lorda w chuj razy częściej (do tego ubijesz więcej dragon lordów za ten czas...)
Boh- Lepiej iść na bk/vampy lub kupić za 1cc... Nawet bym się nie ruszył z dp...
Ice rapier- na co to komu? Jak już to vampire :)
Bright sword - może i dobry item, ale co z tego, jak cena jego niedługo będzie równa 5cc bo nikt za dobrą cenę go nie chce kupować, a w dp jest on zbędny wielu osobom... Sam w dp posiadam 2 i nie ma chętnych za normalną cenę - dawałem Ci propozycję aby dodać go do Spiderka - odrzuciłeś moją pomoc. Pozdro.
Blue robe - leci częściej z banshee których więcej ubijesz niż dracul...
Stone Skin Amulet- to samo co up...
Coś jeszcze? :d

Raczej jest to bardzo nie opłacalne teraz, gdyż więcej wydamy na ih'y, więcej zmarnujemy burstów i czasem też run uh które są drogie, niż ten cały Twój loot warty... Lepiej nawet teraz się tam nie ruszać, szkoda tylko kasy i czasu na to już...

Chyba, że zrobić nową "rookował" Draculę... Zobaczymy.
Hmmm? Czyżby rachunek prawdopodobieństwa szwankował? Nie no, możesz zrobić wersję dla rookgardu, w której szanse na sca i dh byłyby równe 1...
I myślę, że to będzie rozsądne rozwiązanie... Zauważ, że przy noszeniu Ring Of The Sky była by szansa na jeden z tych itemów w przybliżeniu 1 na 1000 zabić. Jeżeli oczywiście macie sprawny system naliczania szans... Czyli jeżeli masz 2 itemy w takiej szansie, jest szansa na jeden item na 500 zabitych potworów. Zabijając średnio 2 dracule dziennie masz 1 item na 250 dni :) Czyli około 8 miesięcy. Jest to przybliżona szansa. Lecz mogą oba itemy wypaść wcześniej... :) Myślę, że jeżeli jedno sca poleci średnio co rok, to nie będzie to zbytnią przesadą -.-

Pozdrawiam

PS. "rookował" - może chciałeś napisać "rookową"? :D

Roxinna13
30-10-2009, 14:57
Jestem na NIE. to jest pułapka a nie expowisko draculi. A loot niech zostawia taki jak jest zgadzam się z Tygrysem "sca i dh" to już lekka przesada.

Selvas
30-10-2009, 15:00
@up
Czy ty jestes pierdolniety ? I tak na rook'u jest juz za duzo dobrych itemow.
Co maja powiedziec gracze, ktorzy grali kiedy nie bylo uh i nie mieli jak ubic drakuli ?
Czy jest sprawiedliwe, ze teraz kiedy macie wiekszy lvl to macie odrazu dostawac mozliwosc zloocenia duzo lepszych items ?
Wes pod uwage np. to ze nie jestes na mainie tylko dalej jest to rook i nie powinno byc items typu sca czy dh..... moze na nastepnym update ma dojsc Rookgard King i bedzie leciec mpa g legi i mls ?

Sexy Blondi
30-10-2009, 18:32
@up czemu nie? na mainie to śmieci więc tu by mogłby byc rare a gdyby szanse na zdobycie były by tak jak opisał to marcello to było by po co grac :) pomyśl jak co roku by wypadało 1 to jak długo by trzeba było by zdobyc ten item dla siebie...? - w końcu jakiś item nad którym bym się pomęczył zdobywając go... nie tak jak d shield czy butki które miałem praktycznie zaraz po dodaniu. :(:(

Nieznajomy
30-10-2009, 18:40
Tygrys niech zostanie loot taki jaki byl lecz dodaj tam np dracule max ktora bije wiecej niz zwykla dracula i beda padac jesli beda chcieli na niej expic :) osobiscie nie zbieram loota z dracul ale jak noby placza i zbieraja loota to niech maja :p

.Serafin
30-10-2009, 19:08
To wszystko sprawka wpuszczenia na cod facców,dorobić jeszcze jedno piętro(takie jak na nowych MS<na których nie po bocimy>) i dać tam bramkę,a dotychczasowe respy ew. można faccom zostawić i dopiero wtedy przywrócić stary lootrate.

Jestem na tak

Ja pierdole, po co sie wypowiadasz jak nie znasz sytuacji?

Niech przywrócą ale ewentualnie demon helmet. Sca na rooku to bylaby zbyt dobra rzecz. Hity po 1k to piękna wizja, ale nie dla rookgardu.

Orlen Ochrona
30-10-2009, 19:28
Ja pierdole, po co sie wypowiadasz jak nie znasz sytuacji?

Niech przywrócą ale ewentualnie demon helmet. Sca na rooku to bylaby zbyt dobra rzecz. Hity po 1k to piękna wizja, ale nie dla rookgardu.

W 100 % zgadzam sie z Serafinem Sca na roku to by była porazka.

Bondi
31-10-2009, 10:58
Jestem absolutnie na tak! Wyszło na to, że ta Dracula na Rookgardzie była tylko po to, by być ; d Skoro udało Wam się ją ubić to dlaczego mieliby zmniejszyć loot? A tak na marginesie to demon helmet i sca tak często nie lecą ; d

Dark Devorious
31-10-2009, 11:11
@up Lol ?! Przeciez w ciagu 1 dnia zabija moze z 2-3x Dracule , zalezy kiedy bedzie res. Wiec na pewno wyleci demon helmet , sca lub cos innego w ciagu hmm 3 - 4 dni ?
I stworzyli Dracule chyba po to zeby na niej padnac jak sie tam wpadnie : D

Marcelllo
31-10-2009, 12:11
up - jak byś lootnął w ciągu tygodnia to wielkie gz...
demon helmet i sca leciało raz na jakieś 500 dracul czyli jakieś 200 dni :o
Pomyśl zanim napiszesz, lub idź i najpierw sprawdź jak to działa...

_/

××× Hexolic ×××
31-10-2009, 12:21
HAHAHAAH. Dojebałeś stary. Raz na 500 Dracul? Parę dni temu byłem na draculach i poexpiłem z lootem. 2 lvle równe są:

Potrzebny exp: 3,881,100
Musisz zabić 71 Dracul, by awansować z poziomu 198 na poziom 200.

Loot? 4 SCA i 3 Demon Helmety. I wy to chcecie na rooku tak? Powodzenia. Nie dość, że macie Demona, Mumie i Demon Lorda na najeździe to jeszcze chcą z SCA latać :d

Jestem na NIE!

Ero Senin
01-11-2009, 14:18
SCA nie może wypdać ! jedynie demon helmet ale to bardzo rzadko ;l

Saheer Fin
02-11-2009, 16:19
Ale...
Zmieniając loot'a na rooku,zmienił się również na mainie...
Tygrys,zrób teraz nowego monstera :) :rolleyes: ;)

Simi
02-11-2009, 16:25
Main - stara dracula ze starym lotem.
Rook - ta co jest teraz na Main i Rook. Z tym samym lotem.