View Full Version : Loteria
Loteria, Loteria, Loteria..... Może ktoś by nas oznajmił jak odbywa się to losowanie? Wiele osób myśli, że wyniki są ustawione.<Junior Pro Rook przyznał, że zna Mortiisa w rl> Inni uważają, że po prostu trzeba mieć farta. Więc niech ktoś z ekipy APO się odezwie w tym temacie.
Ja wol, co to ma byc
klientow chce sie miec a loterie sie ustawia?
Jak dla mnie fail
Bastek10
30-10-2009, 16:14
Heh a ty co,jesteś zdesperowany bo nie wygrałeś?xD,no ale Mogli by napisać jak oni robią to losowanie.
Synek Ja nie jestem zdesperowany bo puściłem mało losów, dla zasady. Tylko chce wiedzieć jak to sie odbywa. Tak ciężko Ci to zrozumieć?
Heh, nie jest mi ciężko zrozumieć bo nawet nie brałem udziału w konkursie xD,ale tak samo jak Ty chciałbym się dowiedzieć jak oni wybierają tych "zwycięzców"
Właśnie, nikt nie wie jak odbywa się losowanie i jaką mamy pewność, że wyniki nie są ustawione? Proszę o wyjaśnienie kogoś z Ekipy APO.
@edit
Oczywiście Twoja dziewczyna /\ też musiała się odezwać :) Prosi się świnia, więc jak najbardziej możesz prosić kogoś z Ekipy na wyjaśnienie :)
Kiedyś już było napisane jak się odbywa losowanie. Nie wygrałeś i żal Ci dupę ściska czy co? Wydałeś dużo kcc i nic? Oj przykro.
Przeszukaj forum, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Opcja szukaj nie gryzie.
Dlaczego interesują Ciebie zasady dopiero po wynikach konkursu? Jakoś wcześniej nikt nie zrobił tematu o tym. Co jest jedna rzecz, której Ty nie masz? H@H@H@
@down
Zdanie urwane z kontekstu, a po drugie co z tego, że zna Mortiisa?
Sam obciąłeś pasek... Nie będę nic mówił, ale dziwnie to wygląda.
http://i36.tinypic.com/8vyfq9.jpg
dowud ze sie przyznal
Heh a ty co,jesteś zdesperowany bo nie wygrałeś?xD,no ale Mogli by napisać jak oni robią to losowanie.
Synek Ja nie jestem zdesperowany bo puściłem mało losów, dla zasady. Tylko chce wiedzieć jak to sie odbywa. Tak ciężko Ci to zrozumieć?
Kiedyś już było napisane jak się odbywa losowanie. Nie wygrałeś i żal Ci dupę ściska czy co? Wydałeś dużo kcc i nic? Oj przykro.
Przeszukaj forum, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Opcja szukaj nie gryzie.
Nie kompromituj się, proszę Cię. Mam wystarczająco dużo Kcc aby sobie wjebać 20 czy 30. Nie wjebałem, czemu? bo nawet nie myślałem, że wygram. Zal dupe to ściska ale tobie synek. I proszę Cię o jeszcze jedno zassij jaja, ok?
Proste ze ustawione............ Zal mi mortiisa. Chce zachecic graczy a ustawia loterie :)
Stronghold
30-10-2009, 16:22
dowud ze sie przyznal
Weźcie idzcie po słownik. To że zna mortego o niczym nie świadczy.
@top
Już się wypowiadałem.
Kazdy zakupiony los ma unikalny numer, 3 numery losow sa losowane przez serwer, po nacisnieciu przez GM'a dzwigni w domku loterii, czesc osob byla przy domku i obserwowala losowanie losow, wyniki zostaly od razu podane w momencie wylosowania konkretnego numeru losu, dlatego osoby bedace przy domku znaly wyniki od razu, a reszta dopiero po napisaniu newsa przez Tygrysa.
Co do osoby ktora wygrala na rooku nie mam pojecia kim jest, gdzie mieszka i czy mnie zna.
Wnorekkk
30-10-2009, 16:22
Zrazik, ja tez znam Mortiisa, a jednak nie wygrałem <ironia>. To, że napisał, że zna Mortiisa, niczego nie udowadnia.
#topic
Ja kupiłem tylko 15 losów :f i nic nie wygrałem
To co ale mugł wygrać jakiś hight level chociaż 100+ a nie taki prostak co kase ma przez allegro bo inaczej nie miał by tyle hajsu na tym levelu...
Nie kompromituj się, proszę Cię. Mam wystarczająco dużo Kcc aby sobie wjebać 20 czy 30. Nie wjebałem, czemu? bo nawet nie myślałem, że wygram. Zal dupe to ściska ale tobie synek. I proszę Cię o jeszcze jedno zassij jaja, ok?
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie robię durnego tematu ze złości, że nie wygrałem. Trudno takie życie. Zapamiętaj, że nie zawsze pójdzie po Twojej myśli.
P.S Masz wyjaśnione jak odbywa się licytacja, więc niech ten żałosny temat zostanie zamknięty.
@UraBura
Jaką napinkę? Co Ty pier..?? Kiedyś mi Tygrys mówił jak się odbywają te loterie. Nie zmienia to faktu, że i tak może być ustawione, ale na to nikt nie ma wpływu. Nawet tak zajebisty człowiek jak ja :)
myślę ze on wykozystal znajomości. Nie puszcze tego płazem.
Santano chciał dowód że napisał ze zna Mortiisa to dałem
Kosik Czarny 2v0
30-10-2009, 16:26
@Topic
Ustawione na 100%. :)
Jest to w 99% ustawione, osoba która zna Mortiisa i jeszcze wygrywa. ELo.
Kazdy zakupiony los ma unikalny numer, 3 numery losow sa losowane przez serwer, po nacisnieciu przez GM'a dzwigni w domku loterii, czesc osob byla przy domku i obserwowala losowanie losow, wyniki zostaly od razu podane w momencie wylosowania konkretnego numeru losu, dlatego osoby bedace przy domku znaly wyniki od razu, a reszta dopiero po napisaniu newsa przez Tygrysa.
O to chodziło. A nie o napinke naszego kochanego Splaxora, który uważa się za fajnego.
Splaxor
Kretynie Ja się chciałem tylko dowiedzieć jak to się odbywa. Jak uważasz ten temat za durny to nie nabijaj postów. I mordeczka, ok? Jak masz chęć komuś pocisnąć idź do zawodników swojej wagi :S
@edit
Oczywiście Twoja dziewczyna /\ też musiała się odezwać :) Prosi się świnia, więc jak najbardziej możesz prosić kogoś z Ekipy na wyjaśnienie :)
Ty sobie dziewczyny nigdy nie znajdziesz z takim ciałkiem :D:D:D Chyba, że Paulinka(old Dede Lionheart) z Apo :D <hahaha> Nie wiem czy ty masz zamiar się bawić w Groma z Viki <rotfl> Hahaha Nie moge xDDD
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie robię durnego tematu ze złości, że nie wygrałem. Trudno takie życie. Zapamiętaj, że nie zawsze pójdzie po Twojej myśli.
P.S Masz wyjaśnione jak odbywa się licytacja, więc niech ten żałosny temat zostanie zamknięty.
@UraBura
Jaką napinkę? Co Ty pier..?? Kiedyś mi Tygrys mówił jak się odbywają te loterie. Nie zmienia to faktu, że i tak może być ustawione, ale na to nikt nie ma wpływu. Nawet tak zajebisty człowiek jak ja :)
Zajebisty? Heh no nie wiem.
FOTO DELETED
Taki se pazdzioszek
30-10-2009, 16:45
Proszę o zamknięcie tematu, ponieważ do niczego nie prowadzi. >.<
Nawet tak zajebisty człowiek jak ja :)
Czy taki zajebisty? HEH, NO NIE WIEM...
FOTO DELETED
Raczej nie.
@TOPIC
Mortiis wszystko wyjaśnił i już jest ok. :)
Czarodziej Xardax
30-10-2009, 16:53
Moim zdaniem wszystko ustawione...
Losowanie powinno sie odbyc jeszce raz i powinno byc pokazane jak to robia.... :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.