Zaloguj się

View Full Version : Ultimate Weapon

Saheer Fin
30-10-2009, 23:54
Witam!
Proponuję Aby Ultimate Weapon dodawał:
Knight - 1 magiczny poziom
Druid / Sorcerer - 3 magiczne poziomy
Palladyn - 2 magiczne poziomy
__________________________________________________ ____________
Nosząc ten przedmiot przy sobie,nigdy nie stracisz tempa chodzenia (utani hur-ek/pall,utani gran hur-ms/ed). Oraz światło nigdy nie zgaśnie.
Wymagany poziom - 850
Quest - Trudny w zlokalizowaniu.
Potwory - Omen,po zabiciu omena,przechodzimy kilka sqm dalej po czym staje nam na drodze - Apocalypto,następnie - Wise Man (3x), Devil Atom,OTS Quenn (10x).
Wymagana ilość graczy do wykonania Questu - 3
Proszę o wypowiedź Game Master'a oraz użytkowników forum.
http://armia.toproste.pl/items/obrazki/frozens.gif

H@H@H@

@topic
Propozycja do bani. Znów te ataki magiczne. Wymyśl coś lepszego, a sądzę, że Ekipa i tak już ma zaplanowane co będzie ten item dawać :P
Ultimate Weapon: Przedmiot o niewyobrażalnych właściwościach magicznych. Niestety, nie są one jeszcze znane, gdyż żaden śmiertelnik nie zaznał jego mocy. Podobno co jakiś czas pojawia się na OTS.
[Przeczytaj kilka krotnie tekst podkreślony i pogrubiony].

Hmm,mamy już [x] nieuzasadnionych głosów.

Inaczej:

Knight - 15 magicznych poziomów
Druid / Sorcerer - 50 magicznych poziomów
Palladyn - 30 magicznych poziomów

+ 100 % większa siła czarów!

A tak serio, weź ogarnij te propozycje bo na siłę coś wymyślasz
Proszę troszkę grzeczniej...
Jeśli masz jakiś lepszy pomysł to napisz,a jeśli masz problem ze sobą to idź do odpowiedniej osoby...

Beznadziejny pomysł... Ultimate Weapon to broń (wskazuje na to nazwa jakbyś nie zauważył). A poza tym światło się nie kończy. O.o Mlvl niewiele daje
A ten quest to kompletna porażka. Zapewne masz jakiś 500 lvl, albo kupiłeś chara na allegro i nie wiedziałeś co na nim dać. >:
Nie mam 500 lvl'a :)
Po tym jak Ty i twój koleszka Daniel3k mnie oszukaliście,na kilka postaci oraz eq,nie gram na APO :) Bo za duży tu syf.
Dziwi mnie twoja osobowość,zawsze taki zarozumiały,najmądrzejszy,najlepszy. A tak naprawde to...

ahhah usmialem sie jak to czytalem ; o ktos napisal ze ek w twoim pomysle dostal wiecej % do pala aha mlvl ? hmm nic nie daje ? : O swiatlo ? i tak kazdy ma lh ... nei wysililes sie czekamy na riposte tygryska : >
Naprawdę,czytając twoją wypowiedź zastanawiałem się kilka razy co jest z tobą nie tak...

Droga Questu w TYM TEMACIE (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59189) Jest ciekawa,i można zastosować ją w tym Queście.

Czemu od 850? a nie od np. 1600? to bron chyba lepsza od qod to ma być szybciej dostępna? ahhahahah propozycja do bani , nawiasem ek ma więcej mieć do magii? od rp chyba pall jest bardziej magiczny n/c

Tą wypowiedzią mnie dobiłeś człowieku. Pokonaj 850 lvlem Omena... Myśl troszeczkę,to nigdy nie szkodzi. A może dla mnie jest Druid/Sorc,bardziej magiczny,nie uważasz Co?...

Splaxor
31-10-2009, 00:11
Nie (uzasadnij,bez uzasadnienia nie liczy się głos.)
H@H@H@

@topic
Propozycja do bani. Znów te ataki magiczne. Wymyśl coś lepszego, a sądzę, że Ekipa i tak już ma zaplanowane co będzie ten item dawać :P

Freddie
31-10-2009, 00:31
Inaczej:

Knight - 15 magicznych poziomów
Druid / Sorcerer - 50 magicznych poziomów
Palladyn - 30 magicznych poziomów

+ 100 % większa siła czarów!

A tak serio, weź ogarnij te propozycje bo na siłę coś wymyślasz

Kewins
31-10-2009, 07:40
Bardzo ciekawy pomysł. Żadna profesja nie będzie stratna. Ofc. jestem na Tak.

Roxinna13
31-10-2009, 08:20
z tymi poziomami magicznymi to niewiem ;/ Ale ogólnie do fajny pomysł , a ile będzie walila ta bron /pall/knight/sorc.drut/??

Assassin Mateusz
31-10-2009, 08:38
Jak dla mnie ten pomysl nie jest zbyt przekonywujacy. Mysle ze ekipa wymysli cos ciekawszego, lub juz wymyslila.
Jestem na nie

Nieznajomy
31-10-2009, 08:40
Hmm wedlug mnie nie taki zly pomysl ale za duzo tego :D:D:D:D chyba ze sie wybiera :)

silver ghostek
31-10-2009, 09:02
Beznadziejny pomysł... Ultimate Weapon to broń (wskazuje na to nazwa jakbyś nie zauważył). A poza tym światło się nie kończy. O.o Mlvl niewiele daje
A ten quest to kompletna porażka. Zapewne masz jakiś 500 lvl, albo kupiłeś chara na allegro i nie wiedziałeś co na nim dać. >:

Veto
31-10-2009, 09:06
Knight - 4% Do ataków magicznych
Druid / Sorcerer - 6% -||-
Palladyn - 3% -||-

Aha, chyba Ci się coś jebło, że ek ma dostawać (jeżeli już coś) więcej % od rp. Pozdruf mame.

Wolly
31-10-2009, 09:52
Raczej wątpie, że któraś propozycja z Twoich zostanie wzięta pod uwagę. Tak, jak już ktoś wspomniał, administracja, na pewno ma już wszystko dokładnie zaplanowane.

Marcelllo
31-10-2009, 09:59
Znając życie, już tą broń tworzą, więc nie wymyślaj, co mogłoby dawać, bo już pewnie mają ustalone...

Jestem na nie

Baniu
31-10-2009, 10:00
Nie i jeszcze raz nie po co komu jakis ekipa ma juz pewnie w planie cos;p jak dodala ten przedmiot na stronke

Ernesto
31-10-2009, 10:40
ahhah usmialem sie jak to czytalem ; o ktos napisal ze ek w twoim pomysle dostal wiecej % do pala aha mlvl ? hmm nic nie daje ? : O swiatlo ? i tak kazdy ma lh ... nei wysililes sie czekamy na riposte tygryska : >

@@@

w skrocie gowno mlvl daje i po chuj ci swiatlo jak i tak kazdy ma light hacka ? ..... teraz ja sie zastanawiam co z toba nie tak jest miszczo ? ..

Dopalacz
31-10-2009, 12:31
Czemu od 850? a nie od np. 1600? to bron chyba lepsza od qod to ma być szybciej dostępna? ahhahahah propozycja do bani , nawiasem ek ma więcej mieć do magii? od rp chyba pall jest bardziej magiczny n/c

Badzjos
31-10-2009, 13:56
Troche przesadzone, już niedługo różnica między kimś kto ma cursed, perfect amuleta, ten wapon itp będzie 100% większa niż miedzy tymi co nie nic... Tak nie może być, bez przesady

EsSaY
03-11-2009, 17:30
Do dupy. Dlaczego?
Porównanie:
MS: 3 mlvl, +6%, 5 mp5
Pall: 2 mlvl, +3%, 3 mp5
Knight: 1 mlvl, 4%, 2 mp5

Gdzie tu balans?

-

W ogole co to za sonda. Na "Tak" nieuzasadniony głos się liczy, a na "Nie" odwrotnie.

Bardzo ciekawy pomysł. Żadna profesja nie będzie stratna. Ofc. jestem na Tak.

Nie w ogóle. <up>

Dαniel3k =)
03-11-2009, 17:55
Te weż ogarnij japke, Aziel nikogo nie okradł. Jeszcze na kilka postaci? AHA oki doki ziam! Kim ty jesteś że śmiesz mnie oczerniać?

Tak więc zacznijmy, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie.
Zrozumiałeś?o;

No to ten, to ma być broń a nie jakieś chuju muju... Zrozum maleńka że twoje pomysły są bezsensowne, nikt chyba niechce aby podkarpacki przeobraził się w mazurski ots... Jeżeli chcesz grać na takim serwie to włącz swój, lub nie graj wcale oO,

zal mi cie kolego naprawde

#down ten niżej
bo co? ;[

Saheer Fin
03-11-2009, 19:08
Te weż ogarnij japke, Aziel nikogo nie okradł. Jeszcze na kilka postaci? AHA oki doki ziam! Kim ty jesteś że śmiesz mnie oczerniać?

Tak więc zacznijmy, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie.
Zrozumiałeś?o;

No to ten, to ma być broń a nie jakieś chuju muju... Zrozum maleńka że twoje pomysły są bezsensowne, nikt chyba niechce aby podkarpacki przeobraził się w mazurski ots... Jeżeli chcesz grać na takim serwie to włącz swój, lub nie graj wcale oO,

zal mi cie kolego naprawde

To się nie wypowiadaj na moje 'pomysły'. :eek::eek::eek:

*^*Hunterpall*^*
03-11-2009, 19:50
No chyba nie xDDD
Zawsze chcecie cos do magii dodawac.
Mysle ze gm ma juz plan na to co to ma byc bo by tego nie robil ; p
Poczekamy;p