PDA

View Full Version : Ring

Saheer Fin
31-10-2009, 00:18
Witam!
Proponuję dodać jakiś nowy pierścień,który utrzymuje czar 'Utamo Vita',w doskonałości aż przez 90 minut.
Ładowność - Pandemonium Armor + 5kcc + 25x Stealth Ring (Jeśli chcesz go używać przez następne 90 minut) (NPC,KTÓRY OŻYWIA PRZEDMIOT).
Czas trwania pierścienia - 90 min.
Quest:
Lokalizacja - Trudna :D
Potwory - (Droga,podobna do questu na magiczne klapki,jak się wpadnie na żółty punkt na mapie - ZOMBIE. A na końcu do pokonania OMEN+ZOMBI (UDERZAJĄCE Z DALEKA),po czym następujące teleporty:
Tabliczka z zadaniem,np matematycznym (Rozwiązanie=przejście dalej i następne zadanie) Proponuję takich tabliczek z 10x (treści zadań należą do Tygrysa/Mortiis'a).
A na końcu do pokonania Devil Atom. No i Skrzynka z nagrodą.
Zalety - Nowy item,oraz mniej Pandemek na serwerze (zaczną wykonywać Quest :D).
Aha...
Ilość osób do wykonania Questu:
4.

Nudzi Ci się? Nie masz co robić to idź spać, a nie po nocach wymyślasz takie debilne propozycje. Masz energy ring, który Ci utrzymuje "mana shield" przez 10 minut, więc po co chcesz wprowadzić ten ring? Nikt go i tak nie będzie robił bo po co?

Proszę Cię, nie pisz trzeciej propozycji...
...
Nie mam zamiaru pisać trzeciej propozycji (na razie),nie rozkazuj mi co mam robić. Jeśli już będę miał ochotę napisać trzecią propozycję to przedtem napiszę propozycje,aby użytkownicy forum jak i gracze Serwerów 'Armia Podkarpacki OTS' Pomodlili się o rozum dla Ciebie.
:)

Po jaką kurwę? ;-) Niech dodadzą ring of healing dającego 500 mp/s!
Zanim coś napiszesz,przemyśl to 10x,jeśli nie pomoże idź do mamy/taty...

Splaxor
31-10-2009, 00:26
Nudzi Ci się? Nie masz co robić to idź spać, a nie po nocach wymyślasz takie debilne propozycje. Masz energy ring, który Ci utrzymuje "mana shield" przez 10 minut, więc po co chcesz wprowadzić ten ring? Nikt go i tak nie będzie robił bo po co?

Proszę Cię, nie pisz trzeciej propozycji...

Freddie
31-10-2009, 00:28
Po jaką kurwę? ;-) Niech dodadzą ring of healing dającego 500 mp/s!

Shadow Sorcer
31-10-2009, 01:15
NIE. Czemu? Bo nie. Pomysl debilny utamo vita utrzymujacy pierscien mocy przez 90min czlowieku wez wyjdz bo awaria. Bez odbioru

Freddie
31-10-2009, 01:27
Zanim coś napiszesz,przemyśl to 10x,jeśli nie pomorze idź do mamy/taty...
Pomorze ale jakie? o.o Twoją następna propozycją powinien być quest na słownik..

Marek
31-10-2009, 01:31
Propozycja porażka ogólnie...nie ma co tu dużo pisać , masz energy ring i to naprawdę starczy.Ja bym nie dał p-ammy za jakieś głupie 90 minut utamo vita -,-

Kosik Czarny 2v0
31-10-2009, 06:54
Nie.Na głowę upadłeś? pewnie nawet Edzio by nie dał Pandemki+5kcc za jakieś 90 minut. Co mu szkodzi kupić full gbp za 50cc i ma więcej minut wosso sobie odpalę i tylko trza mieć gbp/bp z ringami otwarty i ci sam zmienia.

H5N1
31-10-2009, 07:56
To była by tylko strata czasu i kasy.
Na APO nie ma problemów z capem, więc co to za różnica mieć 1 ring działający na 90min, czy 9 ringów działających po 10 minut.
Proponuję quest na jakiś leprzy might ring, a najlepiej nieskończony might ring, a jak sie go zdejmie 2 razy to sie go traci :D

Roxinna13
31-10-2009, 08:24
Bez nadziejny POMYSŁ. we wszystkich questach ma byc OMEN?? a poza tym stealth ring na 90min za takie wymagania przegiołeś.

Assassin Mateusz
31-10-2009, 08:31
Jak kolega up napisal lepiej juz dodac cos w stylu might ringa ale zamiast pandy to dodac bh zeby wzrosla jej cena ;]

Nieznajomy
31-10-2009, 08:34
Wpisuj utamo vita raz na 10 min i spokuj masz... a nie gowna wymyslasz ;o Szkoda by mi bylo pandy na takie cos ;o

silver ghostek
31-10-2009, 09:07
@up
Utamo trzyma 10 minut? Nie wiedziałem o.o

@topic
Weź skończ już z tymi propozycjami, bo każda jest beznadziejna... Czepiłeś się Omen'a jak rzep psiego ogona...

Songoku v.2.0
31-10-2009, 11:51
ogarnij sie zjebie
twoje propozycje sa pojebane w chuj ;c
wezcie zamknijcie temat dajcie warn czy cos ;d

Orlen Ochrona
31-10-2009, 13:47
Nie wiem po co to komu i tak na 500+ nie bedziesz expic z ringiem.
Jestem na NIE!

Badzjos
31-10-2009, 14:02
no i po co coś takiego? lepiej sobie kupić 100 zwykłych ringów niż wydać pandeme + 5kcc na takie gówno na 90 minut. Troche na siłe szukasz nowych pomysłów... Ale trzeba się zastanowić czy to potrzebne. Poza tym, to liczba pandemek dużo spadła jak trzeba robić pandemonium i perfect amulety... A sporo ich jest dosyć... Myślę że lepszym pomysłem by było zrobić kupowanie np za 1kcc mighty ringa z nie 20, ale np z 100 użyciami, jak wiadomo teraz nie można go kupić już, można jedynie wyloocić, a taki ring za 1kcc ktoś by musiał ich troche kupic np na wykonanie kaptura gdzie idzie po kilka gbp tych ringów x20

Dziki
31-10-2009, 18:18
Lol głowa kogos tu boli pow mi kto ma tyle many zeby 90 na niej bigac... to moze niech wprowadza mana rune odrazu i wtedy pogadamy <LOL>