PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ManiQ
11-12-2011, 09:39
Beka z Alexisa.Ladny aktor wam wyrasta dobrze ,ze sedzia byl normalny i nie nabieral sie na takie rzeczy.Valdes najlepszy bramkarz ,hehe.

Lagga v3
11-12-2011, 09:59
Zarówno Valdes i Casillas zawinili przy 1 bramce. Dobry mecz w wykonaniu Barcelony , zasłużone zwycięstwo . Real gówno grał , Ronaldo oprócz świecących włosów nie umiał na boisku nic pokazać .; p

Hala Madrid ! ;p

Krulowiec
11-12-2011, 10:17
Ronaldo taki guwnix, że szkoda gadać niech go biorą szejki do city bo już nie mogę na niego patrzać.
Wierze mocno, że Real wygra lige.
A ronaldo nagra cos z bieberem, dobry duet.

# KaZeK

Beka z tych marnych biedaków, którzy nawet nie wiedzą kto to Samuel Eto'o [?]

# Old Shidishi

Jeszcze sezon, dwa i elo buk messi.

Dobra ma 24 lata, ale czy będzie miał taką formę cały czas? Wątpię, ale życzę żeby grał tak do 40stki.
Co do ronaldo już nawet nie chce mi się wypowiadać, 100mln w dupe co z tego, że z no name 7 - 1 strzela 4 bramki jak tutaj ma 2, 3 100% sytuacje i nie trafia, niech go więcej na GD nie wystawia bo wstyd, a najlepiej go sprzedać w pizdu.

KaZeK
11-12-2011, 10:40
http://img522.imageshack.us/img522/1371/obrazys.png
Obrazek nie jest mojego autorstwa.

Barcelonie przybyło dużo nowych WIERNYCH niesezonowych kibiców. :mad:

#Old Shidishi
Bogiem? Proszę..
Prawdziwych?! Ile ich jest? 1/3 z tego? Reszta to marne piony które 'kibicują' im TYLKO dlatego że wygrywają :) Jeżeli pisanie prawdy ma irytować 'prawdziwych kibiców' to nie można ich tak nazwać :mad:
Właśnie nie celowo :<

Old Shidishi
11-12-2011, 10:44
@Splaxor
Słaby mecz? Chyba sobie ku*wa żartujesz :) 1 połowa super, w końcu była szybka wymiana ciosów i zabójcze tempo...

"Ronaldo nie pokazał nic, Messi pokazał, że jest Bogiem". Święte słowa :D Do 30 min Real coś grał później zabrakło im pary i WIARY. 3 pkt wracaja do Barcelony ;D

@krulowiec
Spoko loko, patrz on ma dopiero 24 lata wiec cała kariera przed nim.
@kazek
No i po co to komu ilu przybylo ile nie? Sory ale takim biadoleniem irytujesz prawdziwych kibiców. :).
@edit
Spoko, to twoje zdanie :). Ale zauwaz, ze pewnie niedlugo zacznie sie jakas niepotrzebna spina o to wlasnie KIBICOWANIE. Celowo prowokujesz ?:D

Wracając jeszcze do CR7 - dobry jest tylko ze słabiakami, pomacha nogami nad piłka a kolesie głupieją :| Gdy trafia na trudniejsza przeszkodze to siada mu psycha i biedak sobie nie radzi, sory ale piłkarz za 100mln powinien byc motorem napędowym takiej druzyny:/

'Oxidosis'
11-12-2011, 11:11
Mecz lipny w wykonaniu obu drużyn. Wszystkie cztery bramki "z dupy"! Obstawiałem wynik 2:2, ale widać nadal Real gra zbyt nerwowo podczas GD co spodowowało porażkę. Nie będę wymieniać sytuacji, w których Real miał szansę na zwycięstwo. Pozostaje mi pogratulować całej Barcelonie oraz jej kibicom, że po raz kolejny z rzędu utarli nosa Realowi i ich kibicom.
Hala Madrid!

Mecz wcale nie był lipny, Barca zagrała świetne spotkanie, a o wygranej zadecydowały przede wszystkim dwa aspekty :

- Jak zwykle, w ważnych meczach Messi > Ronaldo. Nie wiem, co się stało z gościem, bo w Manchesterze doskonale radził sobię z presją, a teraz na mecze z najlepszymi się wypala.

- Boki obrony Barcelony. Świetne spotkanie w defensywie, prawie każda akcja skrzydłowych Realu była przerywana. Ponadto podwójne krycie na Ronaldo i koleś sobie nie pograł :D

Ogólnie wynik mnie zaskoczył, bo spodziewałem się minimalnej wygranej Realu, ewentualnie remisu. No, ale w końcu granderbi rządzą się własnymi prawami. Jeszcze jedno - Bramkarz Valdes jak zwykle pozostawia wiele do życzenia :)

Dexterro
11-12-2011, 11:28
obrazek, który wstawił KaZeK mojego autorstwa, pokazuje jakich fanów ma barca, sezonowcy jebani 95 %

co do meczu, Cristiano średni mecz, Messi powinien dostać czerwień w 30 minucie.

obstawiałem 2:2

Simi
11-12-2011, 11:32
Dobry komentator w cANAL+. 'Dawno Barcelona nie miała tak słabego bramkarza grając z Realem' czy jakoś tak. XD Nie zapamiętałem jego słów, ale kontekst ten sam.

Gdyby Real wykorzystywał swoje szanse, wygraliby (powtórka z Superpucharu)... Imo Messi powinien wylecieć za faul na Xabim. :c

vide cul fide
11-12-2011, 11:41
http://img33.imageshack.us/img33/5828/apol.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/33/apol.jpg/)

Rozmowa sprzed 13h, przepowiedzieliśmy przyszłość!

@top
Nie oglądałem ale można pogratulować barcy i zwycięstwa i wielu nowych WIERNYCH kibiców.

Karpek
11-12-2011, 13:51
Myślę, że nareszcie GD mogą wyglądać inaczej niż poprzednie kilkanaście.
Wiem, że jesteś rozczarowany tak jak 95% kibiców Realu, którzy dłuugo czekali na ten mecz i byli pewni zwycięstwa. : //////////

Mecz lipny w wykonaniu obu drużyn.
To ty chyba inne spotkanie oglądałeś, albo piszesz tak dlatego, bo Real przegrał. Mecz był zajebiście emocjonujący, bardzo szybkie tempo i co chwilę jakaś drużyna miała okazje bramkowe.

Wszystkie cztery bramki "z dupy"!
O bramce na 1:0 i 1:2 można tak napisać, ale dwie pozostałe zostały zdobyte po zajebistych akcjach.

Obstawiałem wynik 2:2, ale widać nadal Real gra zbyt nerwowo podczas GD co spodowowało porażkę.
Nie możesz po prostu przyznać kto dalej jest lepszy?

Beka z Alexisa.Ladny aktor wam wyrasta dobrze ,ze sedzia byl normalny i nie nabieral sie na takie rzeczy.
Gdzie ty widziałeś "aktorzenie" Alexisa? Jesteście już przewrażliwieni na tym punkcie. : /

Ronaldo taki guwnix, że szkoda gadać niech go biorą szejki do city bo już nie mogę na niego patrzać.
A ronaldo nagra cos z bieberem, dobry duet.
Co do ronaldo już nawet nie chce mi się wypowiadać, 100mln w dupe co z tego, że z no name 7 - 1 strzela 4 bramki jak tutaj ma 2, 3 100% sytuacje i nie trafia, niech go więcej na GD nie wystawia bo wstyd, a najlepiej go sprzedać w pizdu.
Innych piłkarzy Realu też tak wyzywasz jak im mecz nie wyjdzie? To jest kibic Realu Madryt! Jak Ronaldo strzelił w finale Pucharu Króla to pewnie był dla ciebie Bogiem, beka.

btw. dlaczego ty teraz w każdym poście "wierzysz" w coś? XD Próbujesz być takim forumowym klaunem jak mikiel, czy co, bo nie rozumiem?

Barcelonie przybyło dużo nowych WIERNYCH niesezonowych kibiców.
Po każdym meczu lepszych drużyn, zawsze ta która wygra zyskuję nowych "kibiców". Jak Real wygrał z Barceloną w finale CdR to było tak samo, ale wtedy nikt o tym nie pisał. Sezonowcy byli, są i będą.

co do meczu, Cristiano średni mecz, Messi powinien dostać czerwień w 30 minucie.
Messi faulował w środku pola, Real nie przeprowadzał żadnej kontry. Do tego nie był to jakiś "brutalny faul"... Sędzia podjął dobrą decyzję, bo kartka się nie należała.

Gdyby Real wykorzystywał swoje szanse, wygraliby
Gdyby Real i Barça wykorzystali swoje wszystkie sytuacje to Barça by wygrała. Teraz sobie możecie gdybać. : {

'Oxidosis'
11-12-2011, 14:07
Splaxor, jak każdy inny kibic, miał nadzieję na wygraną swojej ulubionej drużyny - stało się inaczej, ale powiedz mi po ch** zaczynasz napinkę?

Porażkę Realu, tak jak wspomniał Splaxor, spowodowała przede wszystkim nerwowa gra Królewskich, słabsze przygotowanie pod względem psychicznym, brak tej mentalności oraz lidera, który by tą grę pociągnął. Zawodnicy Realu byli mniej pewni w swoich poczynaniach, mogło się wydawać, że grają o życie. Barcelona była lepsza, jeżeli chodzi o czynniki wymienione powyżej, bo jeżeli chodzi o kwestie czysto piłkarskie, obie drużyny prezentują podobny poziom. Zatem Splaxor trafił w samo sedno - grali zbyt nerwowo, przegrali, byli słabsi tym samym twierdząc, że to BARCA była drużyną lepszą. Naprawdę tak ciężko to wywnioskować, czy po raz kolejny szukasz napinki? A może dowartościowania siebie, zwalczenia kompleksów? Stary, ciesz się na forum zwycięstwem, ale rób to w sposób sensowny.

Alexis raz zaaktorzył, a sędzia mógł pokazać Messiemu czerwoną kartkę - jednak byłoby zbyt dużo kontrowersji, aby sędzia odważył się to zrobić.

Krulowiec
11-12-2011, 14:52
# Karpek

W każdym, a w tym który cytujesz nie ma, pech.
Wchodzę tutaj tylko i wyłącznie dla beki i to nie sam, muhuhahah.
Cisne po ronaldo bo mi sie podoba i jest chujowym grajkiem, juz nie wierze w niego.

Poza tym moim bogiem jestem ja sam, a nie jakiś piłkarz, beka !
Ktoś pisze coś o barcelonie od razu cytujesz, propsuje Twój styl, usiądź weź kszesło.

http://kwejk.pl/obrazek/733661/:d.html

To chyba z wczoraj, nie?

# down

Co on mu faka jebnął ?

Karpek
11-12-2011, 15:37
Cytuję i wyrażam swoje zdanie jeżeli mam coś do napisania na ten temat, proste?

http://kwejk.pl/obrazek/733661/:d.html

To chyba z wczoraj, nie?
Ta, Kace też już się we łbie popierdoliło od siedzenia na ławie.

ZNPEKhvInts&feature
Marcelo się popłakał. : (

'Oxidosis'
11-12-2011, 15:49
I tak najlepszy jest Kowalczyk :D

http://www.weszlo.com/blog/2/647

"wpierdolu" :D

Karpek
11-12-2011, 16:02
W sumie całą prawdę napisał. XD Szkoda tylko, że w studiu nie jest taki wygadany. : /

_woto_
12-12-2011, 16:15
Juz sie zaczyna. Santos nie wiadomo po co zabrany przez Wengera do Grecji na mecz o pietruszke dostal kontuzji, ktora miala trwac nie dlugo. Ale jak w to Arsenalu bywa nie dlugo - 3 miesiace. W tym momencie Arsenal zostaje z 4 SO. Co z tego, ze zaraz Gibbs wroci skoro bedzie potrzebowal czasu zeby sie rozegrac i grac mecze co kilka dni. Wiec jedynie co pozostaje to kupic jakiegos LO / PO. I pytanie, po co bylo sprzedawac Eboue?

ManiQ
12-12-2011, 17:52
Na te rozmyslenia nikt Ci nie odpowie, mozesz jak inni i w tym ja popisac na k.com.

Lechia przegrala po golu RASIAKA XD

Mikiel SZN
12-12-2011, 18:06
Dziś man city wygra 3:1 z Czelsi wierze mocno, obstawilem 80zł że padnie powyżej 1.5 gola, oraz że w meczu Lecha padnie powyżej 1.5 gola!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Lewy
12-12-2011, 18:21
Na te rozmyslenia nikt Ci nie odpowie, mozesz jak inni i w tym ja popisac na k.com.

Lechia przegrala po golu RASIAKA XD

No i co z tego?.Polecam przejrzeć jego historię goli w różnych ligach i dopiero się wypowiadać a nie pierdolić na podstawie jednego kiksu z przeszłości.

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1770

Co do wczorajszego meczu to na boisku nuda.Gra piłkarzy w dalszym ciągu żenada i przegrywamy 1:0.Ludzi na trybunach ponad 12 tys. z czego 400-500 gości.Zostaje zaprezentowana oprawa dotycząca wprowadzenia stanu wojennego przez Jaruzelskiego 13 grudnia 1981 roku.W czasie jej prezentacji zostaje również odśpiewany hymn Polski przez kibiców obu drużyn a także skanowanie haseł "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę", "Precz z komuną".

http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_12_11_lechia_jagiellonia_mati/DSC00931%20%5B800x600%5D.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_12_11_lechia_jagiellonia_mati/DSC01013%20%5B800x600%5D.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_12_11_lechia_jagiellonia_mati/DSC01041%20%5B800x600%5D.jpg

SedaN*
12-12-2011, 23:06
dziś man city wygra 3:1 z czelsi wierze mocno, obstawilem 80zł że padnie powyżej 1.5 gola, oraz że w meczu lecha padnie powyżej 1.5 gola!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

2:1 chelsea the blues!

Mikiel SZN
12-12-2011, 23:08
2:1 chelsea the blues!

no ładnie grali, zasłuzyli, ważne że kupon wszedł

_woto_
13-12-2011, 19:10
Dobrze, ze wybili im z glowy bycie kolejnymi The Invincibles

Lewy
14-12-2011, 19:39
Rafał Ulatowski zwolniony z Lechii Gdańsk

Zarząd Lechii Gdańsk rozwiązał kontrakt z trenerem Rafałem Ulatowskim.

- Na pewno chcielibyśmy podziękować trenerowi za to, że podjął wyzwanie i poprowadził drużynę, w sytuacji gdy znalazła się ona na zakręcie. Niemniej jednak nasze wizje wychodzenia z kryzysu różniły się i dlatego podjęta została taka decyzja - powiedział prezes Lechii Gdańsk Maciej Turnowiecki.

Nazwisko nowego szkoleniowca poznamy prawdopodobnie jeszcze w tym roku. Ulatowski poprowadził Lechię w czterech spotkaniach, w których jego piłkarze zdobyli 3 punkty.

źródło: własne / Lechia Gdańsk

Zarządowi widmo spadku i pieniędzy zaczęło zaglądać w oczy :)

Mikiel SZN
14-12-2011, 23:13
ale jaja co ziomki wisła w 1/16 le

Lewy
14-12-2011, 23:44
Zajebiście! :D Fartem ale jest!

Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa!

vide cul fide
15-12-2011, 09:56
Jak po apoelu chciałem rozjebać wszystko co było w okół mnie tak wczoraj płakałem ale ze szczęścia.

http://www.youtube.com/watch?v=4Kb_NK6Onoo&feature=youtu.be

Tak się bawią ludzie, kiedy Wisła gra! Tak się bawią ludzie, kiedy WYGRYWA!

(a teraz zgoda z Odense, kosa z kopenhagą) :D

SedaN*
15-12-2011, 14:47
hahahah, brawo WISŁA, brawo ODENSE!

ManiQ
15-12-2011, 15:03
hehe. A teraz niech wpadnie na Manchestery xd!

SedaN*
15-12-2011, 15:24
hehe. A teraz niech wpadnie na Manchestery xd!

jak dla mnie to nie ma znaczenia, bo ostatnio też niby Lech łatwo trafił i co? przynajmniej się bardziej zmotywują a Manchestery pewnie nie potraktują tego w 100% poważnie.

Krulowiec
15-12-2011, 15:33
Villa złamana nóżka, brak beki.

Co do wisły to się ciesze, chociaż nie kibicuje wiśle :))

Eklerq
16-12-2011, 01:01
Zbiór ciekawostek ode mnie ^.^

Villa i jego kontuzja.
uUtw0RFOwXA

Filmik, który przedstawia pracę sędziego podczas meczu - polecam!
uMAVbqNZ3kA

Nowe koszulki reprezentacji Polski!

http://www.up.4clubbers.pl/out.php/i20705_kubablaszczykowski648.jpeg

http://www.up.4clubbers.pl/out.php/i20704_kubablaszczykowskikoszulka648.jpeg

_woto_
16-12-2011, 12:44
Olympique Lyon vs APOEL Nikozja
SSC Napoli vs Chelsea F.C
AC Milan vs Arsenal F.C
FC Basel vs Bayern Monachium
Bayer Leverkusen vs FC Barcelona
CSKA Moskwa vs Real Madryt
Zenit Sankt Petersburg vs Benfica Lizbona
Olympique Marsylia vs Inter Mediola

Arsenal fajnie wylosowal :D
Przynajmniej na POLSACIE bedzie xD

vide cul fide
16-12-2011, 14:11
Chuj z lm mamy 2 drużyny w 1/16 LE!
Wisła : Standard Liege
Legia : Sporting Lizbona

Jak oceniacie szanse na 1/8 obu zespołów?
Jeśli ewentualnie Wisła i Legia przejdą dalej to trafią odpowiednio na :
Hannover 96/FE Brugge i Porto/Manchester City

Karpek
16-12-2011, 14:11
Dobre losowanie, właśnie Bayer chciałem. : D

Chętnie obejrze Milan z Arsenalem. Zobaczymy jak się spisze Milan, bo ostatnio ktoś od nich mówił, że osiągneli już poziom Barcelony. :)

Dobrze, że Borussia z polaczkami odpadła, przynajmniej lepsze mecze na Polsacie będą.

SedaN*
16-12-2011, 14:13
walka angielsko - wloska, ktora mam nadzieje wygra ANGLIA

wisla wydaje mi sie lepiej trafila, legia znowu mniej szczescia przy losowaniu, no i moga trafic city/porto przy wygranej

Crayon
16-12-2011, 14:16
A ja znowu mam paradoksalną sytuację z Manchesterem, którego uwielbiam. Zmierzy się w LE z Ajaxem Amsterdam, którego też lubię. Między młotem a kowadłem, kurde.

@Sedan
Chelsea będzie mieć cholernie trudno z Napoli, ale jest w stanie to wygrać, chyba że Włosi zrobią sobie cattenacio, wtedy będziecie mieć problem, ze skutecznością. 80% posiadania piłki i przegrać 0:1

vide cul fide
16-12-2011, 14:24
wisla wydaje mi sie lepiej trafila, legia znowu mniej szczescia przy losowaniu, no i moga trafic city/porto przy wygranej
Znowu mniej szczęścia legia? Fazę grupową Wisła miała trudniejszą...

ManiQ
16-12-2011, 15:19
jak dla mnie to nie ma znaczenia, bo ostatnio też niby Lech łatwo trafił i co? przynajmniej się bardziej zmotywują a Manchestery pewnie nie potraktują tego w 100% poważnie.

W sumie w pilce nigdy nic nie wiadomo ^^,a i tak wpadli na kogo innego ,a szkoda.

1/8 LM
Arsenal vs AC Milan
Emocji bedzie co niemiara i jesli sie uda to na 99% bede mial 2 bilety do Londynu na mecz : D Zapewne ,ktorys z tych meczy bedzie pokazywany na polsacie.
Barca na latwego rywala wpadla tak samo Real , jeszcze ciekawy mecz bedzie miedzy Napoli ,a Chelsea.

vide cul fide
16-12-2011, 15:27
http://www.weszlo.com/news/8847-Lepsze_od_Gran_Derbi_%E2%80%93_za_nami_141_Wieczne _Derby_Belgradu

Bardzo ciekawy artykuł, warto przeczytać ;)

SedaN*
16-12-2011, 16:43
@Sedan
Chelsea będzie mieć cholernie trudno z Napoli, ale jest w stanie to wygrać, chyba że Włosi zrobią sobie cattenacio, wtedy będziecie mieć problem, ze skutecznością. 80% posiadania piłki i przegrać 0:1

W sumie Chelsea ciężko trafiła jak na losowanie z 1 miejsca, już wolałbym chyba Inter czy Milan. Napoli gra ofensywny football, zagrać na wyjezdzie podobnie jak z City, z presingiem w środku pola, szybkim odbiorem i kontrą i powinno być dobrze. I najważniejsze powstrzymać Cavaniego czy Hamsika.

Dobrze by było, aby Arsenal też wygrał, co im z całego serca życzę :) Któryś z Manchesterów LE, aby zachować honor ligii angielskiej ;P

Znowu mniej szczęścia legia? Fazę grupową Wisła miała trudniejszą...

Bardziej chodziło mi, że w poprzednim sezonie wylosowali Spartak Moskwe, a i tak ich pokonali.

#edit
aa i przy wygranej Chelsea chciałbym trafić na Barcelone, niech się zrewanżują za SB z 2009 roku. Te mecze Chelsea - Barcelona zawsze były emocjonujące ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FCGRyOJB6Ms
http://www.youtube.com/watch?v=8tLPRV-U6ds

'Oxidosis'
16-12-2011, 16:58
W sumie Chelsea ciężko trafiła jak na losowanie z 1 miejsca, już wolałbym chyba Inter czy Milan

Inter....?

Bardziej chodziło mi, że w poprzednim sezonie wylosowali Spartak Moskwe, a i tak ich pokonali.

W poprzednim sezonie...?

SedaN*
16-12-2011, 17:00
Inter....?

W poprzednim sezonie...?

1. Nie, Inter z 1 miejsca
2. W tym sezonie eliminacje

Moje błędy, bo pisałem na szybko ;d

Eklerq
17-12-2011, 21:10
CIEKAWOSTKA.
FIFA postawiła szwajcarskiej federacji piłkarskiej oficjalne ultimatum: do 13. stycznia ma ona czas na rozwiązanie sprawy FC Sion. Po tym terminie, jeśli tego nie uczyni, FIFA automatycznie zawiesi Szwajcarię we wszystkich międzynarodowych rozgrywkach.

Oznacza to, że Szwajcaria nie będzie mogła zagrać w towarzyskim meczu z Argentyną w lutym, ale co ważniejsze, że FC Basel nie będzie mogło wystąpić w dwumeczu 1/8 finału Ligi Mistrzów z Bayernem Monachium.

Dziennikarz Associated Press Rob Harris twierdzi, że otworzy to furtkę Manchesterowi United, który rozgrywki grupowe Ligi Mistrzów zakończył za Bazyleą, żeby powrócić do Ligi Mistrzów.

_woto_
17-12-2011, 21:38
CIEKAWOSTKA.
FIFA postawiła szwajcarskiej federacji piłkarskiej oficjalne ultimatum: do 13. stycznia ma ona czas na rozwiązanie sprawy FC Sion. Po tym terminie, jeśli tego nie uczyni, FIFA automatycznie zawiesi Szwajcarię we wszystkich międzynarodowych rozgrywkach.

Oznacza to, że Szwajcaria nie będzie mogła zagrać w towarzyskim meczu z Argentyną w lutym, ale co ważniejsze, że FC Basel nie będzie mogło wystąpić w dwumeczu 1/8 finału Ligi Mistrzów z Bayernem Monachium.

Dziennikarz Associated Press Rob Harris twierdzi, że otworzy to furtkę Manchesterowi United, który rozgrywki grupowe Ligi Mistrzów zakończył za Bazyleą, żeby powrócić do Ligi Mistrzów.

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
Jezeli dopuszcza ich to bedzie taki fail, ze sam nie wiem jak to okreslic.

SedaN*
17-12-2011, 21:49
Chelsea fatalna gra z jakimś jebanym Wigan, beka z nich, nie wiem olali sobie czy coś po świetnej akcji na 1:0 Sturidga AVB wprowadza Mikela defensywnego pomocnika zamiast iść za ciosem? ściąga Mate i Sturidga, nastawia się na defensywe i tak o to tracimy na koniec bramke a co za tym idzie remisujemy wygrany mecz i tracimy 2 punkty, zalosne. Wydaje mi się, że z ligii chujnia w tym roku, bo nie jesteśmy regularni, moze w LM postaramy się..

Aaa i Sturidge, jak dla mnie on jest zajebisty, jak nie będzie w pierwszej 11 Anglii na Euro to będzie wielka strata.

#edit
a z tą sytuacja szwajcarska to słyszałem, i tak nic z tego nie będzie a już każdy tutaj gdyba

_woto_
17-12-2011, 22:07
Nawet jakby cos bylo to mysle, ze United by odpuscilo poniewaz wolaloby samemu awansowac niz korzystac z czegos takiego

Btw. Janas w Gdansku ;p

Old Shidishi
17-12-2011, 22:24
Nawet jakby cos bylo to mysle, ze United by odpuscilo poniewaz wolaloby samemu awansowac niz korzystac z czegos takiego

Heheheh... śmieszny jesteś. Proste, że jeśli się nadarzy taka okazja to skorzystaja. Co to dla ManU LE ?? ?? ?? :confused:

@z innej paki
Dziś padłem czytając ten oto artykuł

"Władze ligi testują w specjalnej ankiecie, czy kibice zapłacą za dostęp do nowego kanału premium. Pojawił się też pomysł na PPV. Za 5 zł od meczu!",
"Czytelnicy informują nas o otrzymywaniu ankiet od firmy SMG/KRC, która na zlecenie Ekstraklasy sonduje rynek pytają Polaków o opinię na temat koncepcji nowego kanału. Spółka Ekstraklasa bada różnego rodzaje sposoby dostępu do kanału Ekstraklasa TV, na przykład jako kanału premium w cenie 19,90 zł miesięcznie lub 119 zł za całą rundę .
Prawie 20 złotych miesięcznie (ewentualnie 119 zł za rundę) w tym przypadku gwarantowałoby kibicom dostęp do wszystkich spotkań T-Mobile Ekstraklasy oraz meczów 1 ligi, Puchar Polski oraz Puchar Ekstraklasy."

Śmiech na sali :D Mamy od tego sezonu Lige polska w Canal+/Polsacie Sport/ Eurosporcie 2 a Ci chca jeszcze naciagac ludzi na takie cos :D parodia.

ManiQ
17-12-2011, 22:40
Dzis sie tak zlozylo ,ze zobaczylem powtorke Chelsea city na canal+ oraz mecz z Wigan. To co robi Sturridge to miazga gdyby nie wszedl w ten sezon tak jak wszedl to nieciekawie bylo by Chelsea z reszta tak jak z Arsenalem choc od niedawna mecz wygrywa cala druzyna ,a nie tylko RvP. Tak patrze na tego Mate co prezentuje to az zaluje ,ze Arsenal odrzucil...oferta byla zlozona tylko przyjac , pewnie pensja ponizej 100tys.

Jutro mecz z City , trzeba powalczyc z tymi arabami oraz final barcy z santosem. Ciekawi mnie co ten caly Neymar zaprezentuje i czy nadaje sie na europe.

Krulowiec
18-12-2011, 09:24
barca 6 - 0 santos, Neymar pipa i nie przejdzie pique czy jakiegoś innego dobrego obrońcy barcy a co dopiero wspaniałego bramkarza valdesa, który jest najlepszym bramkarzem świata

Simi
18-12-2011, 11:16
#up
ehehehhehe propsy ;D

liczę na zacięty mecz.

@real-sevilla
3 gole cr... szkoda że takiej skuteczności nie ma z uefaloną. :c

_woto_
18-12-2011, 11:27
TVP1
:cool::cool::cool::cool::cool:

SedaN*
18-12-2011, 13:19
Dzisiaj City - Arsenal. Ciężko będzie Arsenalowi, ale jeżeli Chelsea udało się stamtąd wywieść komplet punktów to czemu nie Arsenalowi? Liczę na remis albo wygraną Londyńczyków.

Old Shidishi
18-12-2011, 13:37
barca 6 - 0 santos, Neymar pipa i nie przejdzie pique czy jakiegoś innego dobrego obrońcy barcy a co dopiero wspaniałego bramkarza valdesa, który jest najlepszym bramkarzem świata

Heh ziom, prawie trafiłeś :*

4:0, jednostronne widowisko :) Messi robił z zawodnikami Santosu co chciał, a Neymar... <bez_komentarza> :(

_woto_
18-12-2011, 16:19
Dzisiaj City - Arsenal. Ciężko będzie Arsenalowi, ale jeżeli Chelsea udało się stamtąd wywieść komplet punktów to czemu nie Arsenalowi? Liczę na remis albo wygraną Londyńczyków.

Ja najbardziej sie obawiam o gre Mertesackera i DJ'a. Przy ich wzroscie i zwrotnosci bedzie trudno im upilnowac naprzyklad takiego Kuna

@edit
Dowd
Co?
Nic....

nie da sie wygrac/zremisowac bez skutecznosci

ManiQ
18-12-2011, 19:06
Ku*wa !! pieniadze wygraly z tradycja : (
Swietna gra Koscielnego na 9.5/10 zasluguje, Gervinho wszedzie widoczny oraz Song. Ostatnie 10min Arsenalu pechowe , wszystko Hart wyciagal.

City 1:0 Arsenal

Old Shidishi
18-12-2011, 19:09
Piękny mecz City-Arsenal :) Jeśli w tym roku z taką grą City nie wygraja ligi to bede nie mile zaskoczony :/

SedaN*
18-12-2011, 19:35
Oglądałem pierwszą połowę.. Szkoda, że Manchester się oddalił, no ale cóż.. Niepokonany w tym sezonie, z wyjątkiem Chelsea :DDDDD

Meercan
18-12-2011, 21:54
Co do finału to Barca zmiażdżyła Santos i pokazała, że jest najlepszą drużyną na świecie. Santos w tym meczu nie istniał. Mieli 2/3 akcje w pierwszej połowie. Neymar pokazał jaki jest "dobry". Nie pokazał nic kompletnie nic. Santos chyba był ustawiony na ofensywę patrząc jak oni grali w obronie.

Goldi
18-12-2011, 22:49
Na miejscu Santosu bronił bym się cała drużyną i cierpliwie czekał na karne. To by była jedyna szansa dla nich

Krulowiec
19-12-2011, 09:25
Co do meczu moim zdaniem Barcelona grała z jakimiś trampkarzami.
Gdyby Santos trochę bardziej się przyłożył byłoby 5~ - 2~.
W Brazylii może Santos katuje i Neymar pokazuję klasę, ale w Europa go niszczy, szkoda, że nie przeszedł do jakiegoś lepszego klubu nie chodzi mi tutaj o Real czy Barcelone, ale kolejny ' przystanek ', który przystosowałby Go do gry na Europejskim poziomie.

SedaN*
19-12-2011, 15:38
Jak dla mnie ten Neymar jest przeceniany. Ciesze się, że nie przeszedł do Chelsea, bo w lidze angielskiej na pewno by sobie rady nie dał, może w lidze hiszpańskiej kiedyś..

'Oxidosis'
19-12-2011, 22:05
http://www.youtube.com/watch?v=2VYJxhLautY&feature=player_embedded#!

dawno nic nie wrzucałem ;p ale chyba zaczne wrzucać więcej filmów z jego udziałem, bo niektóre naprawdę są warte uwagi :D

Karpek
19-12-2011, 22:11
Ciekawe co on by tam zrobił po bramce Milanu w finale LM. xd

Krulowiec
19-12-2011, 22:24
Ciekawe co on by tam zrobił po bramce Milanu w finale LM. xd

PROSZE MILAN W FINALE, BŁAGAM XD!

HAHAHA, nie mogę Go oglądać bo mam w ch*j beke hahaah

Kaziu Extreme
19-12-2011, 22:41
Real 6;2 z Sevilla na wyjezdzie ku@#$% #%$^#$^#. CR7 wtedy cos pokazuje i moge to ogladac w GD totalne 0 :|. Co do meczu Barcy z Santosem wygladal mi on bardziej na trening 0 zycia ze strony santosu.

@down
Jak na 8latka to gra zajebiscie;d

Old Shidishi
20-12-2011, 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=tf9TUWryG7M&feature=share

8latek z Polski. Widać, że chłopak ma to "coś" :)

Simi
21-12-2011, 14:44
nom, chami się jak CR/Nani.

'Oxidosis'
21-12-2011, 16:20
PROSZE MILAN W FINALE, BŁAGAM XD!

Pragnę tylko przypomnieć, że od ostatniego triumfu w LM przez Real, Milan zdążył zagościć w finale już trzy razy :< Milan radził sobie lepiej, nawet wtedy kiedy w RM wpomowywano nie wiadomo jakie ilości $$, a Milan grał dziadkami.

Meercan
21-12-2011, 16:33
Pragnę tylko przypomnieć, że od ostatniego triumfu w LM przez Real, Milan zdążył zagościć w finale już trzy razy :< Milan radził sobie lepiej, nawet wtedy kiedy w RM wpomowywano nie wiadomo jakie ilości $$, a Milan grał dziadkami.

yyy bez spiny, ale co ma Real do Milanu? Bo nie ogarniam tego Twojego wpisu.

A co do tego 8 latka to na tym filmku coś tam pokazał tylko szkoda że prawie w ogóle nie podawał.

'Oxidosis'
21-12-2011, 16:44
yyy bez spiny, ale co ma Real do Milanu? Bo nie ogarniam tego Twojego wpisu.

To ogarnij, za nim zaczniesz odpisywać i będzie ok.

Co do tego chlopca, to dzieciak w wieku 8 lat ma cieszyć się piłką i doskonalić umiejętności przy okazji zabawy. W takim wieku nie ma sensu narzucać taktyki i mieszać w głowie dziecka, bo albo chłopak ma naprawdę talent i z biegiem czasu zrozumie na czym polega gra zespołowa, albo za jakiś czas mu się to po prostu pokaże.

Krulowiec
21-12-2011, 16:49
:confused: chodziło mi o to żeby Milan zagrał w finale bo chce usłyszeć jak ten gość komentuje, a nie naśmiewam się z Milanu :p

'Oxidosis'
21-12-2011, 19:07
:confused: chodziło mi o to żeby Milan zagrał w finale bo chce usłyszeć jak ten gość komentuje, a nie naśmiewam się z Milanu :p

W takim razie sorki, źle to odebrałem, ale wyglądało to na straszny sarkazm. xd on komentuje co mecz, dlatego warto oglądać ;p

z innego ujecia XD http://www.youtube.com/watch?v=88W0m3Afl60&feature=related

a z tego beka

http://www.youtube.com/watch?v=hx6XHGE4nFQ&NR=1&feature=fvwp

http://www.youtube.com/watch?v=_rDgMcrSLnE&feature=related MISTRZ !!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IgXIzp85FVM&feature=related pierdzieleni kibice interu smiali sie z Tiziano ;d

http://www.youtube.com/watch?v=uD47_nYDGbY&feature=related od 1:40 XDDDDD

Simi
22-12-2011, 13:07
Wczoraj oglądałem meczyk Lile - Nice. Ostatnie 10minut meczu. Imo najlepsza końcówka wszystkich meczów z 2011 roku xd. Akcja za akcją, super podania i 2 asysty Ludo Obraniaka, z 2-3 na 4-3, by w ostatniej minucie doliczonego czasu zremisować 4-4. Niestety nie widziałem wyrównującej bramki, matka włączyła Mechanika na DVD D: ...

Karpek
23-12-2011, 18:01
Już 18 stycznia mogą być kolejne GD - tym razem w ćwierćfinale Pucharu Króla. Wcześniej za to Barça musi przejść w 1/8 Osasune, a Real Malage. Pierwszy mecz na SB, rewanż 25 stycznia w Barcelonie.

Old Shidishi
24-12-2011, 09:37
@up
I tak się za pewne stanie, nie wierze, że ani Real ani Barca nie przejdą swoich rywali. Początek 2012r zapowiada się nie zwykle interesująco :)

Tak ze swojej strony, to życzę wszystkim fanom piłki Wesołych i Radosnych świat, aby ten przyszły rok obfitował w niezapomniane wydarzenia i emocje, zarówno na polskich jak i zagranicznych boiskach :)

SedaN*
24-12-2011, 11:38
@up
I tak się za pewne stanie, nie wierze, że ani Real ani Barca nie przejdą swoich rywali. Początek 2012r zapowiada się nie zwykle interesująco :)

Tak ze swojej strony, to życzę wszystkim fanom piłki Wesołych i Radosnych świat, aby ten przyszły rok obfitował w niezapomniane wydarzenia i emocje, zarówno na polskich jak i zagranicznych boiskach :)

Również. Liczę na dobrą grę polskich drużyn, które walczą jeszcze w europejskich pucharach (Legia, Wisła), niezapomniane mecze na terenie całego świata, emocjonujące rewanże w LM i zamieszania w tabelach na koniec sezonów wszystkich lig (w angielskiej tak będzie bez wątpienia, na górze jak i na dole tabeli) :)

_woto_
24-12-2011, 17:42
Dolaczam sie do zyczen. Dla mnie fajnym prezentem bylby powrot Titiego do Arsenalu chocby mialo ono trwac krotko.
Ofc mam na mysli wypozyczenie o ktorym sa plotki

Karpek
24-12-2011, 22:22
Dla mnie fajnym prezentem bylby powrot Titiego do Arsenalu chocby mialo ono trwac krotko.
A dla mnie Ronaldinho do Barcelony. xd

'Oxidosis'
24-12-2011, 23:00
A dla mnie Ronaldinho do Barcelony. xd

po to zeby siedzial na trybunach?

Karpek
24-12-2011, 23:18
po to zeby siedzial na trybunach?
Mógłby nawet przyjść na pół roku wypożyczony, żeby zastąpić jako tako kontuzjowanego Ville, ale to tylko marzenia.

#down
Nie rozczarowałeś mnie. : / Ronaldinho jakby miał taką opcję to na pewno by wrócił - nawet na te pół roku, ale Barça nawet go nie bierze pod uwagę. Zresztą i tak w zastępstwie Villi nikogo nie kupią/wypożyczą.

SedaN*
25-12-2011, 12:42
Mógłby nawet przyjść na pół roku wypożyczony, żeby zastąpić jako tako kontuzjowanego Ville, ale to tylko marzenia.

Muszę Cię rozczarować Karpku, marzenia się nie spełniają a to twoje na pewno się nie spełni : ( Roni dobrze sie bawi w swojej ojczyznie, widać, że to sprawia mu przyjemność..

ManiQ
25-12-2011, 14:31
Sedan moze nie fajny prezent na swieta ale masz.
youtube.com/watch?v=JMx7zgi9JyM&context=C3ae1251ADOEgsToPDskLQdNbOLd6HtJEQZdc23zb7
Frajer niszczy reputacje kazdego klubu. ''- Skoro w szatni puszcza się taką muzykę, to nie dziwię się, że doznajemy
tylu porażek.''

Wieczny Knightt
25-12-2011, 21:08
Nie lubię go Jednym słowem to jest pedał niszczy reputacje Chelsea!!
Bym mu chętnie wyje*** na realu :)

Karpek
25-12-2011, 21:13
Jeszcze niedawno z Justinem był podobny filmik jak trenował z Barceloną - sezonowiec jebany : /!

A tak na poważnie to dziwie się tym piłkarzom... :c

Elite Vegox
25-12-2011, 23:12
Przeciez oni tam cisneli z niego beke a nie xdd

SedaN*
25-12-2011, 23:20
Sedan moze nie fajny prezent na swieta ale masz.
youtube.com/watch?v=JMx7zgi9JyM&context=C3ae1251ADOEgsToPDskLQdNbOLd6HtJEQZdc23zb7
Frajer niszczy reputacje kazdego klubu. ''- Skoro w szatni puszcza się taką muzykę, to nie dziwię się, że doznajemy
tylu porażek.''

skurwysyn niech się zdecyduje, bo wcześniej go widziałem w barcelonie, NIECH ŚCIĄGA TE BARWY!

Kosik Czarny 2v0
26-12-2011, 00:09
skurwysyn niech się zdecyduje, bo wcześniej go widziałem w barcelonie, NIECH ŚCIĄGA TE BARWY!

Z tego co mi wiadomo był też w barwach Realu widziany... ;d

_woto_
26-12-2011, 17:52
Z tego co mi wiadomo był też w barwach Realu widziany... ;d
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/44742/1321200984extrasmosaiconoticia11.jpg

Bardzo cieszy remis Lpoolu, CFC i City :P
Jutro Arsenal wygrywa i TOp4

NNFOF
26-12-2011, 22:09
dość fajne, coś dla was :D!

http://www.wykop.pl/link/988429/nominacje-fifa-do-nagrody-puskasa/

SoniQ
26-12-2011, 23:24
wreszcie potkniecie city, mam nadzieje ze to dopiero poczatek. berba zajebisty wystep, widac ze ma forme i moze czesciej grac w podstawie :D

_woto_
27-12-2011, 17:55
Kurde no czolowka remisuje to Arsnal tez musi :<
Bramkarz mecz zycia bronil wszystko...

Simi
27-12-2011, 17:57
hehs pewniak a tu 1-1. xd

Ale końcówka w chuj emocjonująca! Szkoda RvP. 2 okazje i 2 razy tak samo chujowo przyjął ... no cóż, szkoda Arsenalu, Hennessey bohater meczu ;d

ManiQ
27-12-2011, 18:45
O zgrozo... szansa na top4 a tu taka chuj*nia , beznadziejnia kolejka xd

Arsenal Londyn 1 - 1 Wolverhampton Wanderers
Strzały celne: 11 - 1
Strzały niecelne: 6 - 2
Strzały zablokowane: 9 - 3
Parady bramkarzy: 0 - 10 !
Udane dryblingi: 9 - 2
Podania: 717 - 273

Troszke statystyk z meczu.

@down
kontrakt rozwalil XD

Simi
27-12-2011, 19:18
ah ta skleroza, zapomniłem wspomnić

klikać (http://babol.pl/kat,1025465,title,Webb-ponownie-wyczarowal-karnego,wid,14115262,wiadomosc.html)

i on ma sędziować na Euro. ; d

~ ktoś (2011-12-27 14:21)

Już mu kontrakt w farsie szykują XDDDDDDDDDDDDD!

Maatinii
28-12-2011, 00:20
Ciekawe czy podziękowali za prezent.

SedaN*
28-12-2011, 11:27
Webb to skurwysyn, za ten mecz z Polską też na pewno wziął. Ciekawe czy na Euro 2012 Grzesiu Lato skorzysta z jego usług ;D grupa podejrzana, więc możliwe, że zaczął już działać

_woto_
29-12-2011, 13:27
To bedzie zajebiste :d
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-23909_Henry-o-krok-od-Arsenalu.shtml

Simi
29-12-2011, 13:35
o! chętnie obejrzę meczyk jak Henry bedzie grał ; d

ManiQ
30-12-2011, 12:45
Henry na 99.9% zagra dla Arsenalu przez 2miesiace z numerem 12. Z jednem strony ciesze , z drugiej to chwilowe oslepienie przez Wengera , ktory nie chce zrobic transferow ,ale uciszyc kibicow legenda Arsenalu na to okienko.

@down
Ogladalem to juz wczoraj i szczerze mowiac wzruszylem sie poniewaz m.in. dzieki Niemu (jeszcze Pires) zauroczylem sie w Arsenalu.

_woto_
31-12-2011, 11:27
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m5gUjhGXedA

Simi
31-12-2011, 13:27
to ja dodam coś od siebie HEHS
http://www.youtube.com/watch?v=pDnnIaJaUt0

_woto_
31-12-2011, 16:23
United ladnie oby znowu Arsenal wpadki nie zaliczyl plis

Simi
31-12-2011, 16:47
ja pier... RvP takie okazje ;d, pięknie minął obrońce i max 10cm nad poprzeczką zajebać. D:

SedaN*
31-12-2011, 17:43
To jest jakaś ***** masakra co się dzieje z moim ukochanym klubem. Trzeba się napić za Romka, że ma jeszcze taką cierpliwość do AVB..

_woto_
31-12-2011, 17:55
Super :D
Ale gdyby nie remis z Wilkami to Arsenal bylby 3 z Kogutami chociaz tamci 1 mecz mniej o ile sie nie myle bo tak na szybko spojrzalem :D

ManiQ
31-12-2011, 17:57
Co za mecz.. top4 dzieki Chelsea nasze.
Podobno Romek daje 150mln na transfery AVB to prawda ?

@down
Ja co chwile cos slysze wlasnie. Jeszcze we wrzesniu Cahill mial za rok odejsc do Arsenalu za darmo nawet sam to potwierdzal ,a teraz Chelsea go kupuje,heh.

Rowniez zycze wszystkie szczesliwego nowego roku oraz lepszego roku pod wzgledem pilkarskim : )

SedaN*
31-12-2011, 18:07

Nie, ***** tyle plotek jest, na pewno kupujemy środkowego obrońce (najprawdopodobniej Cahilla) i być może jakiegoś środkowego pomocnika. Ale wkurwili mnie trochę.. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU wszystkim! Mam nadzieję, że rok 2012 będzie lepszy, dla Chelsea też :)

Rebgal
02-01-2012, 11:42

@down
Ja co chwile cos slysze wlasnie. Jeszcze we wrzesniu Cahill mial za rok odejsc do Arsenalu za darmo nawet sam to potwierdzal ,a teraz Chelsea go kupuje,heh.

Rowniez zycze wszystkie szczesliwego nowego roku oraz lepszego roku pod wzgledem pilkarskim : )

"Środkowy obrońca Boltonu Wanderers Zat Knight wyraził swój żal z powodu rychłego pożegnania Gary'ego Cahilla, który znajduje się na progu transferu do Chelsea Londyn. Defensor przyznał jednak, że rozumie decyzję swojego partnera z zespołu."
Cahil juz na pewno odejdzie do Chelsea.Ostatni mecz byl jego pozegnalnym.

Co do transferow nie ma jakiejs wyznaczonej ktowy.W klubie potrzebna jest teraz rewolucja i Romek nie bedzie patrzyl na kase.

THE BLUES!

SedaN*
02-01-2012, 12:52
"Środkowy obrońca Boltonu Wanderers Zat Knight wyraził swój żal z powodu rychłego pożegnania Gary'ego Cahilla, który znajduje się na progu transferu do Chelsea Londyn. Defensor przyznał jednak, że rozumie decyzję swojego partnera z zespołu."
Cahil juz na pewno odejdzie do Chelsea.Ostatni mecz byl jego pozegnalnym.

Co do transferow nie ma jakiejs wyznaczonej ktowy.W klubie potrzebna jest teraz rewolucja i Romek nie bedzie patrzyl na kase.

THE BLUES!

Wypowiadaj się w tym temacie więcej, jeżeli kibicujesz Chelsea. Chętnie poznam twoje zdanie itp, bo w tym dziale chyba jestem sam xd

ManiQ
02-01-2012, 17:19
Ah. Chelsea prowadzi 1:0 . Cieszy mnie fakt ,ze Frimpong gra od 1' minuty.
Arsenal gra o 18.30 ciekawy jestem jak sobie poradza ( chamakh,arshavin w pierwszy skladzie podobno).

_woto_
02-01-2012, 17:38
http://www.kanonierzy.com/images/news/henry8.jpg

@edit
ehh szkoda wygranej Chelsea

ManiQ
02-01-2012, 17:49
Chelsea remisuje.. edit. Juz prowadza :[

_woto_
ale to zdjecie krazy xd

Rebgal
02-01-2012, 18:01
Jest 2:1 KUR*A!! Chelsea v Wolves myslalem ze zawalu dostane...slaby mecz ale 3 pkt sie licza..Bez Sturridge'a atak kiepsko..NO chociaz Torres dzis bardzo pozytywnie zagral,Mata tez dobrze,Ramires.Obrona kiepsciutko..Bosingwa dno..Lamps poza bramka tez zbytnio nie blyszczal.Ale co by nie bylo najwazniejsza w koncu wygrana.Ciekawe co z transferami bedzie..
CHELSEA TILL I DIE!

@
Co do meczu Fulham:Arsenal moze byc ciezko:) osobiscie zycze zwyciestwa The Cottagers:D

Nie ma co ukrywać, trochę na farcie. Za ten wjazd w pierwszej połowie Lamps mógł czerwoną dostać, nie znałem go z tej strony haha. Ale The Blues wielokrotnie byli oszukiwani przed sędziów więc jedna czerwona kartka różnicy nie robi. Sturridge tak motor napędowy, ale on przecież w ostatnich 2-3 meczach nic nie grał.. Jeden rajd z jego strony to chyba za mało? Torres inteligentnie gra wygląda coraz lepiej, ale nadal czekamy na bramki? AVB powinien teraz go wystawiać a nie Didiera. Mówisz, że Lamps nie błyszczał.. Może nie zagrał zajebistego meczu, ale poprawnie, no i ta bramka w końcówce - zawsze można na niego liczyć! Co nie zmienia faktu, że Chelsea zagrała trochę poniżej oczekiwań, nie wiem co AVB chce z tym zrobić. Liczą się 3 punkty i pierwszy mecz wygrany w nowym roku 2012! THE BLUES!
Sturridge zlapal kontuzje wiec ostatnio kiepsko,ale fakt faktem ma najwiecej bramek i robote robi niezla.No wiadomo po Torresie spodziewamy sie bramek ktorych niestety nie ma..ale pamietajmy ze wiele bramek wypracowal.Drogba tez kontuzja wiec nie wiadomo czy bedzie na nastepnym ale osobiscie zgadzam sie zeby zagral Torres.No gdyby nie blad sedziego Laparda by nie bylo..ale masz racje ze mozna na niego liczyc.Udowodnil to dzis jak i w meczu z City.Cieszy mnie rowniez zachowanie pilkazy po strzeleniu pierwszej bramki.POkazali ze sa jednoscia wszyscy z trenerem.Tak ma byc.

Farcik Chelsea :D Ta ostatnia akcja Wolves, ehh pewnie avb mial nasrane w majtach rowno :D Ale Gz dla The Blues :) Co do Torresa, to nie potrafi sie odnalesc w tej druzynie, nic z niego nie bedzie. Musi chyba poszukac innego klubu...
Czy Ty ogladales caly mecz czy sadzisz tak po skrocie?To ze Torres bramki nie zdobyl nic nie znaczy..bo zapierdalal caly mecz jak maly samochodzik i walczyl do konca.Mial udzial przy bramkach.Wiadomo kazdy by chcial zeby zaczal strzelac wiec nie bronie go do konca.
Btw fart jak cholera :D

SedaN*
02-01-2012, 18:08
Jest 2:1 KUR*A!! Chelsea v Wolves myslalem ze zawalu dostane...slaby mecz ale 3 pkt sie licza..Bez Sturridge'a atak kiepsko..NO chociaz Torres dzis bardzo pozytywnie zagral,Mata tez dobrze,Ramires.Obrona kiepsciutko..Bosingwa dno..Lamps poza bramka tez zbytnio nie blyszczal.Ale co by nie bylo najwazniejsza w koncu wygrana.Ciekawe co z transferami bedzie..
CHELSEA TILL I DIE!

Nie ma co ukrywać, trochę na farcie. Za ten wjazd w pierwszej połowie Lamps mógł czerwoną dostać, nie znałem go z tej strony haha. Ale The Blues wielokrotnie byli oszukiwani przed sędziów więc jedna czerwona kartka różnicy nie robi. Sturridge tak motor napędowy, ale on przecież w ostatnich 2-3 meczach nic nie grał.. Jeden rajd z jego strony to chyba za mało? Torres inteligentnie gra wygląda coraz lepiej, ale nadal czekamy na bramki? AVB powinien teraz go wystawiać a nie Didiera. Mówisz, że Lamps nie błyszczał.. Może nie zagrał zajebistego meczu, ale poprawnie, no i ta bramka w końcówce - zawsze można na niego liczyć! Co nie zmienia faktu, że Chelsea zagrała trochę poniżej oczekiwań, nie wiem co AVB chce z tym zrobić. Liczą się 3 punkty i pierwszy mecz wygrany w nowym roku 2012! THE BLUES!

#down
w tym meczu nie zagrał tak źle, a po za tym kolejne przenoszenie się, zaklimatyzowanie się w drużynie nie wyjdzie mu na dobre :)

Old Shidishi
02-01-2012, 18:16
Farcik Chelsea :D Ta ostatnia akcja Wolves, ehh pewnie avb mial nasrane w majtach rowno :D Ale Gz dla The Blues :) Co do Torresa, to nie potrafi sie odnalesc w tej druzynie, nic z niego nie bedzie. Musi chyba poszukac innego klubu...

Rebgal
02-01-2012, 20:21
HAHAHAHAH a nie mowilem??:D GRATULACJE:D FULHAM 2:1 ARSENAL:D

ManiQ
02-01-2012, 20:25
o ja pierdole. Pierwsza polowa poezja ,druga to jedno wielkie g*wno.W ogole bocznych obroncow nie mamy ,ale Wenger mowi ,ze mamy szeroki sklad na kazdej pozycji. Zdjecie Walcotta I Gervinho bylo najgorsze co moglo sie wydarzyc po ich zejsciu nawet nie bylismy w polu karnym.

Oxidosis na forum kanonierow , hehe xd

@Oxi
Tego pytania do mnie nie kieruj bo sam nie wiem.Walcott z meczu na mecz gorzej gra , jakies tam przeblyski sie pojawia(Chelsea) I to na tyle.Moze to I nie jego flanka to skrzydlo ,ale ostatnio nawet sam na sam nie potrafi strzelic , natomiast Pato co tu duzo mowic idealny zawodnik potrafi grac na skrzydle jak I na srodku ,a tego Walcottowi brakuje , jego wrzutki to tragedia (przerzuca pole karne I leci na aut).Moze w na poczatku tamtego sezonu byl lepszy ,ale to minelo juz nie jest taki szybki I nie potrafi tak ladnie strzelic.Dodatkowo u nas jest ten problemy ,ze my w ogole nie mamy rezerw , taki Walcott nie ma z kim rywalizowac o 1szy sklad dlatego moze sie opier.dalac na treningu.Tyczy sie to rowniez Ramseya.Sam Nasri powiedzial ,ze mogl w Arsenalu nie cwiczyc na treningach bo I tak byl pewniakiem w sumie ta rywalizacja w city mu sie na wiele nie zdala bo ,ze dosc ,ze nie gra to jeszcze fani po nim jada I chca go wypi*rdolic XD

Zawsze chcialem go widziec w Arsenalu nawet w tym roku byly takie plotki lecz zjebany zarzad nawet nie wydalby wiecej niz 20mln + tygodniowka wieksza niz 100tys. Co do Robinho to nie przygladalem sie jego grze tak uwazne , jedynie cos tam na yt zobaczylem ale to nie to samo .

SedaN*
02-01-2012, 20:46
Meczu osobiście nie oglądałem, widziałem tylko wynik 1:0 dla Arsenalu, ale coś czułem, że Fullham jeszcze pokaże klasę :_) I szybka zamiana, Chelsea wchodzi do czwórki, Kanonierzy wypadają.

'Oxidosis'
02-01-2012, 21:25
o ja pierdole. Pierwsza polowa poezja ,druga to jedno wielkie g*wno.W ogole bocznych obroncow nie mamy ,ale Wenger mowi ,ze mamy szeroki sklad na kazdej pozycji. Zdjecie Walcotta I Gervinho bylo najgorsze co moglo sie wydarzyc po ich zejsciu nawet nie bylismy w polu karnym.

Oxidosis na forum kanonierow , hehe xd

Zarejstrowałem się tam jakiś czas temu, a teraz, bez napinki, po prostu pytam - jakim prawem większość stawiała Walcotta ponad Pato, czy w szczególności Robinho

Rebgal
03-01-2012, 13:25
21:00 Manchester City - Liverpool

Jakies Typy?
Osobiscie licze na Liverpool.W meczach z dobrymi druzynami spisuja sie naprawde niezle.1:2.Chociaz bedzie bardzo ciezko.

ManiQ
03-01-2012, 14:33
Remis.
Choc kubel zimnej wody Wengerowi przydalby sie poki jest okienko, wiec moze zeby Live wygralo.

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/811be0f352f306fc42e886fbc2d620bb.gif?1325608447

@edit

No nie ma. Live slabe ,ze chooy ,a nudno graja... jeszcze ten Carroll nie moge patrzec jak on gra.

SedaN*
03-01-2012, 16:03
21:00 Manchester City - Liverpool

Jakies Typy?
Osobiscie licze na Liverpool.W meczach z dobrymi druzynami spisuja sie naprawde niezle.1:2.Chociaz bedzie bardzo ciezko.

Liverpool w miarę dobrze się spisuje, a Manchester ostatnio różnie. 1:1 wynik.

#edit
niestety nie ma mocnych na City, 3:0.

Rebgal
04-01-2012, 16:08
#edit
niestety nie ma mocnych na City, 3:0.
Chelsea 2:1 City.Jednak są:)

@
No spodziewałęm sie lepszej gry ze strony live..no ale trudno.

ManiQ
04-01-2012, 16:44
Nie zapominaj, Sunderland 1-0 city.

_woto_
04-01-2012, 16:47
Moze na United? :D
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-24004_Sagna-bliski-powrotu.shtml

Old Shidishi
04-01-2012, 18:10
Man City powoli podnoszą się. Mam nadzieję, że United dziś stracą kolejne punkty ;)

Rebgal
04-01-2012, 22:09
48' Newcastle 2 - 0 Manchester Utd Oj piękny widok piękny :D byle tak do końca.

ManiQ
04-01-2012, 22:43
Widzieliscie bramke Howarda (Everton) ? wybil pilke z swojego pola karnego na przeciwnka , pilka skozlowala I przerzucila Bogdana xd!

Karpek
04-01-2012, 23:01
Mam nadzieję, że United dziś stracą kolejne punkty ;)
I stracili, heh. Życze MU powodzenia w Lidze Europy - przyda im się!

#
Barcelona 2:0 z Osasuną do przerwy - dwie brameczki Cesca. Za dwa tygodnie szykują się GD.

Crayon
04-01-2012, 23:02
Ostatniego czasu kibice Arsenalu, Chelsea i Liverpoolu bardziej cieszą się z porażek United, aniżeli siedzieć cicho przez to, że sami dostają tęgie baty.

United bez pomysłu na grę. Pole karne, podanie na skrzydło, wrzutka w pole karne, wybicie na połowę. I tak w kółko. Brak środka pomocy bardzo boli. Patrzę na to jednak spokojnie, nie zaczęli grać żenująco nagle. To była kwestia czasu, więc byłem mentalnie przygotowany na to.
Wierzę bardzo szczerze, że zły los się obróci i znowu będziemy królami Anglii

SedaN*
05-01-2012, 14:41
Ostatniego czasu kibice Arsenalu, Chelsea i Liverpoolu bardziej cieszą się z porażek United, aniżeli siedzieć cicho przez to, że sami dostają tęgie baty.

United bez pomysłu na grę. Pole karne, podanie na skrzydło, wrzutka w pole karne, wybicie na połowę. I tak w kółko. Brak środka pomocy bardzo boli. Patrzę na to jednak spokojnie, nie zaczęli grać żenująco nagle. To była kwestia czasu, więc byłem mentalnie przygotowany na to.
Wierzę bardzo szczerze, że zły los się obróci i znowu będziemy królami Anglii

Ja się nie cieszę, tylko nie potrzebnie sobie robię nadzieję, bo z taką grą nie ma co liczyć na majstra, a Chelsea gubi te punkty jeszcze częściej (3 remisy pod rząd + przegrana).

ManiQ
05-01-2012, 15:09
Crayon
Nie ma sie z czego cieszyc. Zaraz koguty Was dogonia ,a ich miejsce jest za Arsenalem.

Crayon
05-01-2012, 16:06
Owszem nie ma się z czego cieszyć. Osobiście ja się nigdy nie cieszyłem z porażek Liverpoolu, Manchesteru City, czy Chelsea. Nie jestem typem człowieka, którego jarają przegrane jakiegoś klubu. Wolę, żeby mój zespół wygrywał, wtedy nie muszę patrzeć jak grają inni.

No, chyba że mówimy o sytuacji, kiedy w tabeli jest ścisk i oczywiście zespół obok przegrywa, my odskakujemy na kilka punktów i jesteśmy zadowoleni. Ale inna sytuacja w grę nie wchodzi. Nie śmieję się z Liverpoolu, że leży w środku tabeli i od kilku lat mimo wielu transferów jest średniakiem stawianym na równi z Evertonem, czy Tottenhamem

SedaN*
05-01-2012, 18:12
Owszem nie ma się z czego cieszyć. Osobiście ja się nigdy nie cieszyłem z porażek Liverpoolu, Manchesteru City, czy Chelsea. Nie jestem typem człowieka, którego jarają przegrane jakiegoś klubu. Wolę, żeby mój zespół wygrywał, wtedy nie muszę patrzeć jak grają inni.

No, chyba że mówimy o sytuacji, kiedy w tabeli jest ścisk i oczywiście zespół obok przegrywa, my odskakujemy na kilka punktów i jesteśmy zadowoleni. Ale inna sytuacja w grę nie wchodzi. Nie śmieję się z Liverpoolu, że leży w środku tabeli i od kilku lat mimo wielu transferów jest średniakiem stawianym na równi z Evertonem, czy Tottenhamem

Tottenham to już nie taki średniak.. Przynajmniej takim próbuje być. Redknapp mówi, że walczą o mistrzostwo!

Simi
05-01-2012, 19:07
FFS! Czemu nie oglądałem 2 połowy Newcastle - ManU ?!?!?!

Piękny gol Ba! ManU coś nie idzie. Raz 5-0, a następny mecz 0-3 do tyłu D:. Ich formę można przedstawić na wykresie prądu zmiennego sinusoidalnego. XD

Goldi
05-01-2012, 19:26
W ten weekend derby Manchesteru oraz Barcelony mam nadzieję że będzie ciekawie :D

ManiQ
06-01-2012, 14:02
'Król powrócił, Henry znów
Kanonierem!'
Czyli zagra z Leeds juz 9stycznia. Nie moge sie doczekac..

@Vide
Z tego co czytalem ten hipokryta(autor) sam kibicuje zagranicznemu klubowi XDD
Co jak co ,ale ja 2x w zyciu bylem na meczu Arsenal i w tym roku najprawdopodbniej bede kolejny raz.Gdybym mial latwa droge do Anglii to czesciej bym tam bywal.
Kibicowanie polskim klubom w tym kraju = wpierdolem.Leje na polskie kluby,pzpzn i na chory sejm.

vide cul fide
08-01-2012, 02:00
Nigdy tak do końca nie rozumieliśmy ludzi, którzy manifestują swoje uwielbienie dla zagranicznych klubów. Tych wszystkich fanatyków, którzy co weekend siadają w fotelach, zakładają szaliki, koszulki, żeby potem już tylko nerwowo obgryzać paznokcie i ściskać kciuki za „swoją” drużynę . Przeklinać ze złości, gdy Villa czy inny Rooney spartolił świetną okazję. Niemal płakać ze szczęścia, bo akurat Arsenal pokonał Liverpool albo odwrotnie. A później przekrzykiwać się w internecie z równymi sobie fanatykami, że to ten, a nie inny zespół jest najlepszy na świecie, a kto myśli inaczej, ten głąb i frajer.

Źródło : http://www.weszlo.com/news/9085-Derby_Manchesteru_Siadamy_gleboko_w_fotelach_i_zap inamy_pasy_

Jak to czytałem to nie wiedzieć czemu pomyślałem o naszym forumku i tym temacie... :D

Crayon
08-01-2012, 11:34
Tottenham to już nie taki średniak.. Przynajmniej takim próbuje być. Redknapp mówi, że walczą o mistrzostwo!
he he, he, he he he

A z tym kibicowaniem zagranicznym klubom jest w sumie tak, że można je lubić i sympatyzować. Można być fanem United będąc w Polsce. Nie każdy ma możliwość dojazdu do Old Trafford raz w tygodniu. Wtedy szuka się podobnych sobie, chociażby z Oficjalnego Fan Clubu Manchesteru United i spotyka wspólnie, żeby porozmawiać, pooglądać mecz. A gdy nadejdzie okazja - może nawet i wyjechać na spotkanie United.

Ale prawda jest taka - net napinacze, bo X przegrało i Y się cieszy, i to ostentacyjnie pokazuje - są śmieszni : D

SedaN*
08-01-2012, 12:38
he he, he, he he he

A z tym kibicowaniem zagranicznym klubom jest w sumie tak, że można je lubić i sympatyzować. Można być fanem United będąc w Polsce. Nie każdy ma możliwość dojazdu do Old Trafford raz w tygodniu. Wtedy szuka się podobnych sobie, chociażby z Oficjalnego Fan Clubu Manchesteru United i spotyka wspólnie, żeby porozmawiać, pooglądać mecz. A gdy nadejdzie okazja - może nawet i wyjechać na spotkanie United.

Ale prawda jest taka - net napinacze, bo X przegrało i Y się cieszy, i to ostentacyjnie pokazuje - są śmieszni : D

Trochę się zgadzam, ale wiesz jak to jest życzysz swojemu klubowi jak najlepiej, a dzięki właśnie np takim potknięciom swoich rywali, twój klub awansuje wyżej w tabelii. To jest pewien powód do radości, jednak nie powód do wyśmiewania innych. Z tym się zgodzę.. W europejskich pucharach zawsze jestem za angielskimi drużynami. W tym roku jestem za Arsenalem, który podejmie Milan, w tamtym roku byłem za Manchesterem w finale LM. Aaaaa, i również gardzę takim wyśmiewaniem, ale niestety tego obecnie jest bardzo dużo, najwięcej można zobaczyć między kibicami Realu i Barcy, bo tam średnia wieku "kibiców" przypuszczam jest najmniejsza, więc nie dorośli pewnie też do pewnych rzeczy. Oczywiście znam wielu porządnych kibiców tych klubów w moim środowisko. Ale niestety jest ich mało : D

#edit
a dzisiaj w derbach Manchesteru, cóż jestem za tym United, bo City już sobie trochę powygrywało, jednak wydaje mi się, że City wygra i obawiam się o wysoki wynik.

Crayon
08-01-2012, 13:47
Ja rozumiem, ze można się cieszyć, że City się potknie, straci punkty, strata United się zmniejsza. Ale czemu mam się wyśmiewać z Liverpoolu, który siedzi na szóstym miejscu i nie interesuje mnie absolutnie? Czemu miałbym wyśmiewać się ze Stoke City, które górę tabeli widziało kilka lat temu w pierwszych kolejkach, jak mieli fajny terminarz i wygrali kilka meczy. Nie śmieję się z potknięć Chelsea, bo nie mam powodu. Nie cieszę się z potknięć Chelsea, bo nie mam powodu. Patrzę na Manchester i cieszę się przede wszystkich z ich zwycięstw. I smucę z porażek.

Chciałbym zwycięstwa Manchesteru, ale remis też mi się podoba. Rewanż na Old Trafford = jeszcze większe emocje : D

W ogóle, Scholes wrócił. Nawet nie wiecie jak się cieszę : D

ManiQ
08-01-2012, 14:50
Dziwny mecz. Czerwonej kartki nie powinno w ogole byc nawet zoltej. Gdyby dotknal Naniego to tak , ale w takiej sytuacji mozna tylko gdybac.

Crayon , ja wiem.Tak jak ja z Henry'ego^^

_woto_
08-01-2012, 14:51
Czerwona chyba z dupy bedzie z 5:0
@edit
jednak 3:2 powalczylo city

vide cul fide
08-01-2012, 16:53
he he, he, he he he

No rozumiem, można lubić dany zespół, oglądać w TV jego każdy mecz i cieszyć się ich każdym zwycięstwem ale jak się nigdy nie było na żywo na jakiś meczu to nie rozumiem podniecania się na forach i wyzywaniem innych z prędkością 1241412kurw/h a na tym forumku ostre wymiany zdań są dość częste :D

City < MU w derbach

_woto_
08-01-2012, 19:00
Brighton or Wrexham v Newcastle United
Sunderland v Middlesbrough
Dagenham & Redbridge or Millwall v Southampton
Hull City v Crawley Town
MK Dons or QPR v Chelsea
West Brom v Norwich City
Blackpool v Sheffield Wednesday
Arsenal or Leeds United v Aston Villa
Stevenage v Notts County
Watford v Tottenham
Liverpool v Manchester United
Derby County v Stoke City
Everton v Fulham
Macclesfield or Bolton v Swansea City
Sheffield United v Birmingham or Wolves
Nottingham Forest or Leicester v Swindon Town

ManiQ
08-01-2012, 20:12
uhuhu..Evra vs. Anfield , co to bedzie sie dzialo, pewnie po meczu caly stadion posadzi.

Czekam bardzo na jutrzejszy mecz Arsenalu.Debiut Henry'ego :d

'Oxidosis'
08-01-2012, 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=uhMzd2axzpU&feature=player_embedded

xDDDDDD

Crayon
08-01-2012, 22:01
Dziwny mecz. Czerwonej kartki nie powinno w ogole byc nawet zoltej. Gdyby dotknal Naniego to tak , ale w takiej sytuacji mozna tylko gdybac.
I w tym momencie zabrzmię, że mówię tak, bo lubię United. Moim zdaniem, czerwona kartka mogła się należeć, to była decyzja Foya. To był atak na żółtą/czerwoną. Zależne od tego, jaki humor ma arbiter.

Atak dwiema wyprostowanymi nogami, Z DOSKOKU musi być karany. Ja rozumiem, ze go nie dotknął, ale gdyby trafił w nogi (Nani odskoczył) - nie byłoby czego zbierać. W piłce nożnej nawet czysty wślizg, w piłkę, ale od tyłu jest karany jako faul, a nawet żółtą kartką. To są skrajnie niebezpieczne akcje.

I rozumiem dlaczego Foy, notabene arbiter - magik, wywalił z boiska Citizenioka.

Goldi
09-01-2012, 07:57
Espanyol 1:1 Barcelona

i Barca traci już 5 pkt do Real ;]

Rebgal
09-01-2012, 08:24
Espanyol 1:1 Barcelona

i Barca traci już 5 pkt do Real ;]

Pozytywnie:) nie przepadam za Realem ale barca to zloooooo i teatr..

ManiQ
09-01-2012, 13:49
I w tym momencie zabrzmię, że mówię tak, bo lubię United. Moim zdaniem, czerwona kartka mogła się należeć, to była decyzja Foya. To był atak na żółtą/czerwoną. Zależne od tego, jaki humor ma arbiter.

Atak dwiema wyprostowanymi nogami, Z DOSKOKU musi być karany. Ja rozumiem, ze go nie dotknął, ale gdyby trafił w nogi (Nani odskoczył) - nie byłoby czego zbierać. W piłce nożnej nawet czysty wślizg, w piłkę, ale od tyłu jest karany jako faul, a nawet żółtą kartką. To są skrajnie niebezpieczne akcje.

I rozumiem dlaczego Foy, notabene arbiter - magik, wywalił z boiska Citizenioka.

Teraz sobie na spokojnie powoli poogladalem ten wslizg i w tym momencie powiem ,ze zolta kartka jesli by miala byc to mocno naciagana. Podczas wzslizgu Kompanego , Nani od razu wiedzial co Vince chce zrobic i odskoczyl z pilka , gdy Kompany mu ja zabral Nani dalej gral. Ingerowal Rooney i Carrick i to wymusilo taka decyzje ,a nie inna. Oczywiscie bronie go bo nie chce zeby w meczu Arsenalu cos takiego sie wydarzylo...Takze rozumiem jaka by to byla strata zawodnika, Arsenal juz stracil Eduardo i najprawdopodobniej Ramsey'a (po otwartym zlamaniu nogi , ma przeblysk na 10meczy). Ale dobra co sie wydarzylo to sie wydarzylo ,a United wygral sercem.
.
heh..zaden fan barcy jeszcze sie nie pochwalil wynikiem z derbow..a Real odskakuje na 5pkt.

_woto_
09-01-2012, 19:57
Najlepsza 11 FIFA
Casillas - Alves, Pique, Ramos, Vidic - Iniesta, Xabi Alonso, Xavi - Messi, Ronaldo, Rooney.
Najlepszy trener - Josep Guardiol

Gol Neymara

Simi
09-01-2012, 20:02
BEKA. Messi z zuotom piłkom. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego dostał ją i w czym był lepszy/gorszy od pozostałej 2jki w POPRZEDNIM sezonie?

Arsenal - Leeds z Henrym a tu ***** nigdzie cioty nie pokazują.

ManiQ
09-01-2012, 20:04
Van Persie vs Rooney (in 2011):
Apps 36 - 35
Goals 35 - 23
Shots 185 - 143
Assists 9-7
Key passes 76 - 66

Dziwne. Fifa chyba za bardzo Arsenalu nie lubi.Ale c*uj.
Czekam 1h i widze Henry'ego : D

@('.^)\/,,
Nikt Ci nie da przekonowujacego argumentu..bo takiego nie ma.
Mecz bedzie na sportklubie , a Henry na lawce ,ale pewnie wejdzie cos kolo 60min.

Karpek
09-01-2012, 21:04
BEKA. Messi z zuotom piłkom. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego dostał ją i w czym był lepszy/gorszy od pozostałej 2jki w POPRZEDNIM sezonie?
Wygrał LM w której został królem strzelców i strzelił gola w finale, zdobył mistrzostwo Hiszpanii - to chyba wystarczy. Chyba nie liczyłeś na wygraną Ronaldo, który zdobył tylko Puchar Hiszpanii i został królem strzelców ligi hiszpańskiej? Zresztą radzę przypomnieć sobie ostatnie GD, w których Ronaldo nie istniał i kto z tej dwójki zdobył w nich więcej bramek. Co do Xaviego, to chyba proste, że Messi bardziej od niego zasłużył dzięki strzelonym bramkom. Co nie zmienia faktu, że Xaviemu już od dłuższego czasu należy się ZP, ale ma tego pecha, że trafił na ere Messiego i już raczej jej nie zdobędzie.

Tak w ogóle to nie wiem po co ja to piszę, jak hejterzy i zazdrośnicy typu maniq, ('.^)\/,,, i tak zawsze zostaną przy swoim. Cokolwiek Messi by nie osiągnął i tak nie zasłużył na tą nagrodę, BO JEST MESSIM! XD

Simi
09-01-2012, 21:43
Raczej zbulwersowany fan footballu.

Liczylem na Xaviego, rly.

_woto_
09-01-2012, 21:43
NArazie to wyglada tak
Arsenal >>>>>>>>> Pole karne >>> ???????
wiec wpuscic Titiego i cos ruszy gre w polu karnym polepszy wykonczenie

ManiQ
09-01-2012, 22:04
('.^)\/,,
Dokladnie.

@topic
Arsenal to w ogole nie wychodzi z pola karnego rywala ,ale bramki nie potrafia strzelic :/ Henry juz sie konczy rozgrzewac i zaraz pewnie wejdzie =D

@edit
Thierry Henry, Thierry Henry !!

_woto_
09-01-2012, 22:33
Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry

Kogos takiego brakuje, kto potrafi wykonczyc akcje z zimna krwia :) i to charakterystyczne ulozenie ciala :D lofciam

Rebgal
09-01-2012, 22:35
Tak piszecie o tym meczu ze az zobaczylem sobie na wynik..i widze Henry brameczka dajaca wygrana:D no no niezly powrot zalicza..

SedaN*
09-01-2012, 22:46
Tak piszecie o tym meczu ze az zobaczylem sobie na wynik..i widze Henry brameczka dajaca wygrana:D no no niezly powrot zalicza..

To samo. BRAWO HENRY!

ManiQ
10-01-2012, 14:15
Emocje juz tak opadly wiec mozna sobie walnac posta. Stracilismy obronce ,a mianowicie defensywnego pomocnika, ktory gra na obronie i praktycznie juz nie mamy kogo wystawic. Jesli Wenger nikogo nie kupi to wrocimy do poczatku sezonu i znow dostaniemy od United.
Na feriach na 99% bede w Londynie wiec mam mozliwosc zobaczyc mecz ligowy z Henrym lub mecz LM z Milanem(jesli bedzie ciezko trudno zeby Henry wystapil). I mam dylemat na co isc xd
Beckhama syn kibicem Arsenalu , mile zaskonczenie bylo.Nawet Nasri sie pojawil na stadionie.
Wczorajszy mecz magiczny , poczatek nudny, pod koniec kazdy juz ziewal ,a tu Henry wchodzi na boisku i 5min pozniej ozywia stadion i zapewne pol Londynu ;d

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/7497dda9efbf2c736a0d29cb70aca7a6.gif?1326146433

.Animal.
10-01-2012, 14:16
Ahh jak Henry będzie tak strzelał to może zostanie :D ale czy tego będzie chciało Red Bull :/.Wczoraj brameczka jak za starych lat.Oby Arsenal awansował do LM

SoniQ
10-01-2012, 15:51
generalnie to bramka roku powinna byc Rooney'a, myslalem, ze kryteriem wybierania jest strzal na bramke a nie wypracowanie jej ;[

SedaN*
10-01-2012, 16:04
generalnie to bramka roku powinna byc Rooney'a, myslalem, ze kryteriem wybierania jest strzal na bramke a nie wypracowanie jej ;[

Dokładnie, śmieszne to, jak ten gówniarz Neymar strzela bramki jak chce bo obrońcy Flamengo stoją jak pizdy, taki Rooney gasi piłkę z 3 metrów, strzela bramkę zwycięską w derbach Manchesteru a i tak nie dostaje najlepszej bramki. A Messiego bramka to w ogóle nie zasługuje na miano w tym gronie. Na pewno były lepsze.

Old Shidishi
10-01-2012, 16:17
Co do wyborów FIFY to prawie wszystkie ok... poza golem !!! Definitywnie nalezala sie ta nagroda Rooneyowi, a nie gowniarzowi z brazylii, parodia -.-

.Animal.
10-01-2012, 16:23
Ten gówniarz kiedyś będzie gwiazdą w Europie

Goldi
10-01-2012, 20:14
Nom, za pewne kolejny Robinho z niego będzie

.Animal.
10-01-2012, 20:16
Robinho nie jest zły :D ale Neymar mam taka nadzieje że będzie lepszy :D

SedaN*
10-01-2012, 20:35

Czekamy .

Karpek
10-01-2012, 21:02
Pożyjemy, zobaczymy. Jak na razie nie śpieszy się z przejściem do Europy.

A co do jego wybranej bramki to mi się najbardziej podobała z trzech nominowanych. Coś w stylu starego Ronaldinho. Neymar, Rooney, Messi.

.Animal.
10-01-2012, 21:05
Pożyjemy, zobaczymy. Jak na razie nie śpieszy się z przejściem do Europy.

A co do jego wybranej bramki to mi się najbardziej podobała z trzech nominowanych. Coś w stylu starego Ronaldinho. Neymar, Rooney, Messi.

On chce przejść tylko Santos oferuje mu sporą kasę i nie chce Go niestety puścić

Crayon
10-01-2012, 21:49
Na razie nie. Swoją 'błyskotliwość' pokazał na Pucharze Narodów Afryki. Chociażby Ganso był siedemnaście razy lepszy - grał w piłkę. Neymar tylko się popisywał.

Taki Giggs. Bajeczna technika, ale technika użytkowa. Grunt to wykorzystać ją dobrze. Co z tego, że można przez całe boisko przejść z piłką w powietrzu, jak nie potrafi się minąć zawodnika i celnie dośrodkować, albo wypracować sobie pozycji do strzału będąc wycenianym na MINIMUM 50 mln $?

vide cul fide
11-01-2012, 12:32
Polska ekstraklasa awansowała o 13 pozycji w porównaniu z ubiegłym rokiem w rankingu IFFHS. Zajmujemy 30. miejsce, a na pierwszym jest hiszpańska Primera Division.

Kolejność na dwóch czołowych miejscach nie uległa zmianie. Na trzecie awansowała z czwartego liga brazylijska. Duży spadek odnotowała włoska Serie A - z trzeciej na siódmą pozycję.

Czołówka rankingu IFFHS:

1. Hiszpania 1194,0 pkt
2. Anglia 1103,0
3. Brazylia 889,0
4. Portugalia 886,0
5. Francja 883,0
6. Niemcy 880,0
7. Włochy 873,0
8. Argentyna 840,0
9. Holandia 791,5
10. Chile 741,5
...
30. Polska 467,0

Co to ***** jest? Nie oglądam zagranicznych lig ale czy liga brazylijska jest na prawdę 3 ligą na świecie? Albo liga chilijska na 10 miejscu a włoska na 7?

ManiQ
11-01-2012, 12:43
ch@jowy ranking.Z reszta kazdy wie jak jest od tej brazylijskiej , niemiecka,francuska no i wloska jest lepsza,ciekawsza i wyrownana.Czy w lm jest jakis klub brazylijski ??
Ciekawe pod jakim wzgledem ustalaja ten ranking.

@down
aff..sam nie wiem dlaczego przytoczylem slowo 'lm' , chcialem kms ,ale szybko sie do nich odwolalem , a lm zostalo..

'Oxidosis'
11-01-2012, 13:12
Troche nikłe macie pojęcie skoro się tym przejmujecie, bo nie od dziś wiadomo, że rankingi IFFHS to paranoja, na dodatek tworzone według chorych zasad.

@Up

Jak w LM może być jakiś zespół z Brazylii? :O Zaskoczyłeś mnie. Mimo wszystko, Brazylijska liga jest naprawdę silną liga.

.Animal.
11-01-2012, 13:14
W rankingu IFFHS najlepszym piłkarzem jest jakiś zawodnik chyba z estońskiej ligi :D.A jeśli chodzi o Neymara zgadzam się że wypadł ostatnio bardzo słabo :/

Old Shidishi
11-01-2012, 18:04
@Animal
Myślisz, że on błyszczy? On nawet jeszcze nie świeci. Gwiazdeczka.:>

Zobaczymy co pokaze w Europie. Narazie w starciu z europejczykami (Barca) nie pokazal NIC. :)

ManiQ
12-01-2012, 13:24
Crayon i tak jak myslalem,kuraki sa ex aequo razem z United. Po prostu super , 9pkt. straty do nich :/

Iffhs to jednak znawcy.

Czołówka rankingu IFFHS:
1. FC Barcelona (Hiszpania) 367 pkt
2. Real Madryt (Hiszpania) 312
3. Velez Sarsfield (Argentyna) 271
4. Manchester United (Anglia) 270
5. Manchester City (Anglia) 239
6. FC Santos (Brazylia) 238
...
58. Wisła Kraków (Polska) 150
91. Legia Warszawa (Polska) 128,5
229. Śląsk Wrocław (Polska) 81
325. Lech Poznań (Polska) 67,5.

17.miejsce Arsenal , 30.miejsce Chelsea.

Smiech na sali.

.Animal.
12-01-2012, 13:48
Jak oceniacie prace trenera Smudy przez ten okres który prowadzi Polskę ?

Karpek
12-01-2012, 14:41
Może byście się najpierw zapoznali z zasadami tego rankingu, a potem pierdolili bez sensu, beka.

SedaN*
12-01-2012, 14:41
Crayon i tak jak myslalem,kuraki sa ex aequo razem z United. Po prostu super , 9pkt. straty do nich :/

Iffhs to jednak znawcy.

Czołówka rankingu IFFHS:
...

Smiech na sali.

Nie wklejajcie już tych śmiesznych statystyk, bo to jest żałosne. Jestem ciekaw na jakich regułach jest to robione.

vide cul fide
12-01-2012, 15:17

Iffhs to jednak znawcy.

Czołówka rankingu IFFHS:
...

Smiech na sali.

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH

Przecież my to wklejamy dla beki, każdy wie, że ten ranking jest nic nie wart - zwykła, nieskazitelna beka a wy już wielka spina :confused:

Lewy
12-01-2012, 16:08
I znowu do Warszawy za miesiąc.To już 6 raz :<

vide cul fide
12-01-2012, 18:37
Jedziesz do wawy tylko po szalik - przyznaj się :D No ale lajt, dostaniesz...

Lewy
12-01-2012, 19:18
Jadę zobaczyć czy schody naprawili :)

Simi
14-01-2012, 14:01
na coś fajnego natrafiłem xD
http://www.sadistic.pl/aktorzy-z-barcelony-vt99253.htm

SedaN*
14-01-2012, 14:15

hahahaha beka xd

ManiQ
14-01-2012, 14:19
Bekowy filmik XDD!
Oczywiscie na kazdy moment fani barcy beda mieli odpowiedz i obrone.

Rebgal
14-01-2012, 14:43

Bylo na demotach kiedys;p ale niestety to przykra prawda.

Karpek
14-01-2012, 14:51
Początek filmiku to trening reprezentacji Włoch, pozdrawiam.

'Oxidosis'
14-01-2012, 15:02
warto spojrzeć na zachowanie na przykład Drogby, gość dostaję w twarz i nie beczy jak Mascherano czy Busquets, tylko wstaje i gra. Wszędzie się symuluję, bo jest to element piłki nożnej, ale w lidze angielskiej czy włoskiej wygląda to troche inaczej, niż w hiszpańskiej

Simi
14-01-2012, 15:02
Początek filmiku to trening reprezentacji Włoch, pozdrawiam.

EH DZIĘKI BO MYŚLAŁEM ŻE TO BARCA.

hehs riposta zacna. włosi i piłkarze barcy są siebie warci. ;]

Karpek
14-01-2012, 15:32
nie beczy jak Mascherano
Mascherano z tego co pamiętam to jedynie raz sam się położył na murawie, a wy już z niego wielkiego symulanta robicie. Co do Busquetsa to się zgodzę, teżnie lubię jego teatrzyków. Teraz każdy będzie pamiętał wyszukane symulacje piłkarzy Blaugrany, bo Barcelona jest na topie. Dziwne, że w ogóle nie mówi się o największym nurku ligi hiszpańskiej Di Marii!

Taki filmik jaki wkleił tutaj ('.^)\/,, możnaby zrobić o każdym innym klubie, ale teraz Barça jest głównym tematem do spinki (dla sfrustrowanych kibiców Prześcieradeł, Arsenalu i innych poszkodowanych którzy dostali w ostatnich latach w dupsko), bo jest obecnie najlepsza.

Czekam na kolejne filmiki od fanów Realu! Możecie je wklejać dopóki nie wkleicie skrótu z meczu w którym Real wygrywa w pięknym stylu z Barceloną!

SoniQ
14-01-2012, 18:08
ty mi tu nie pierdol tylko kiedy na mecz pojedziesz

HAHAAHAHA XDDD

manu 3:0 bolton :confused:

Devixx
14-01-2012, 18:59
ty mi tu nie pierdol tylko kiedy na mecz pojedziesz

Ja jadę w wakacje, a co? :mad:
Filmik tak słaby jak sama prowokacja, elton _/

Old Shidishi
14-01-2012, 19:03
Zgodze sie z Karpkiem co do Busquetsa, potrafi odjebac niezly teatr ale nie tylko w Barcie tacy sie trafiaja.

Tak z innej paki cos cicho o Gran Derbi a kolejne juz w srode :)

vide cul fide
14-01-2012, 19:30
@devix
To brawo - wreszcie będziesz mógł powiedzieć, że jesteś kibicem barcelony. (0 spiny)

@up
Bo co to za frajda oglądać to co miesiąc? Dla mnie to żadna atrakcja.

SedaN*
14-01-2012, 19:36
Zgodze sie z Karpkiem co do Busquetsa, potrafi odjebac niezly teatr ale nie tylko w Barcie tacy sie trafiaja.

To Gran Derbi jest parę razy w roku, więc nie ma co się tak podniecać, a i tak zazwyczaj oglądamy jakieś teatrzyki (kto pierwszy sprowokuje rywala) a nie dobrą, wyrównaną, męską grę!

Old Shidishi
14-01-2012, 21:15
@up
E no Panie nie mów Pan :D Ostatnio juz bylo w miare spokojnie wiec moze sie chlopaki ogarneli :D

SedaN*
14-01-2012, 21:59
@up
E no Panie nie pierdol Pan :D Ostatnio juz bylo w miare spokojnie wiec moze sie chlopaki ogarneli :D

No właśnie ostatnio nie mogłem oglądać. Może tym razem obejrzę i zobaczę..

Simi
14-01-2012, 22:14
1 - 2 Realu z Mallorca. Niezly fart XD. Po 1szej polowie myslalem, ze bedzie lipa.

Mecz cos jak Real - Barca z zeszlego sezonu - tyle tych meczow bylo, ze nieogarniam. Daleki pressing Realu i Barca stala.

'Oxidosis'
14-01-2012, 23:03
HAHAAHAHA XDDD

manu 3:0 bolton :confused:

hmm, kibic Manchesteru i "manu". RLY?!

W dupie mam te GD. Szkoda, że nikt nie mówi o jutrzejszych derbach Mediolanu, ale wcale mnie to nie dziwi : >

tak poza tym, od przyszłego roku zapisuję się do największego stowarzyszenia Milanu poza granicami Włoch, Milan Club Polonia. W końcu nie będę mógł narzekać na brak możliwości wyjazdu, bo co chwile są tam organizowane wyjazdy do Mediolanu na mecze. Oczywiście są też zloty sympatyków, czy też turnieje w piłkę nożną z innymi ekipami ;d

http://www.jaw.pl/video/show/9865

a tutaj jeden ze zlotów, z oficjalnym pucharem LM :

http://www.milanclubpolonia.pl/media/zlot_gk.jpg

pytanie : widziałem kilku fanów Rossonerich na tej stronie, czy któryś z was jest może zapisany w Milan Club Polonia? Jak tak, to zapraszam na priv :)

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308876_1791732692096_1803027403_1186788_692197085_ n.jpg

wart o przeczytać ;

_woto_
15-01-2012, 19:14
Arsenal dostal po dupie po zajebistej grze beniaminka PL
Jezeli na 22 nie wyzdrowieja odpowiednie osoby to bedzie zle

ManiQ
15-01-2012, 19:20
Oxi ja mialem poruszyc temat derboww Mediolanu ,ale niestety od wczoraj mnie nie bylo.Beda na pewno 2x ciekawsze niz te gran derbi,ktore sa z reszta przereklamowane(za duzo tych derbow na rok).

Swansea 3-2 Arsenal... Zalosna gra Arsenalu przegrala z beniaminkiem ,ale takiego beniaminka nigdy nie widzialem.Poukladany zespol , wysoka presja z dwoma zawodnikami i mnostwo przechwytow.Wygral lepszy.

Devixx
Na wakacje ?? Na ta slynna kolonie do barcelony gdzie dzieciaki sobie robia fotki na camp nou ??
@Crayon
Ogladalem takze ten mecz i bardzo ladnie utrzymuja sie przy pilce. W polowie to Arsenal zmiazdyli posiadaniem pilki ok.60%.Przeciwko Arsenalowi nawet United przy 8:2 nie mialo takiego posiadania pilki.
Wlasnie dreczylo mnie pytanie kiedy Arsenal mial tak male posiadanie pilki i..."Statystyki też nie chcą kłamać. 38,5% w posiadaniu piłki dla Arsenalu to
najniższy wynik Kanonierów od sezonu 2006/2007"

//Devixx
A kiedy mam jechać skoro mam szkołę a na wolnych jeżdżę do Polski :confused: a btw i tak jestem zapisany w Penyi Barcy to z nimi pojadę, zawsze jeździ po 100 + osób w wieku od 16+.

Crayon
15-01-2012, 20:11
Te Swansea jest niesamowitym beniaminkiem, lepszym niż Hull City owego czasu. Łapałem się za głowę, gdy w ostatnich 15 minutach meczu na Old Trafford z Manchesterem United zrobili prawie 80% posiadania piłki. Było mi tak przykro, że nie wiedziałem, gdzie oczy podziać.

Życzę Walijczykom jak najlepiej, bo są prawdziwie wielkim małym klubem

SedaN*
15-01-2012, 22:28
Milan - Inter 0:1, zobaczymy czy rossoneri zdążą wyrównać.

#edit
KONIEC, Milan lose.

'Oxidosis'
16-01-2012, 00:46
Dopiero co wróciłem do domu, szkoda komentować tego meczu... istny pokaz anty-futbolu z obu stron. Zawiodłem się, na maxa.

_woto_
16-01-2012, 15:52
please
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-24197_Graham--Samba-lekiem-na-problemy-w-obronie.shtml

Simi
17-01-2012, 16:16
Meczyk PK Real - Barca pokażą na jakimś kanale PL?

Lewy
17-01-2012, 16:28
Ponoć na SportKlubie

Karpek
17-01-2012, 16:39
Jedyna polska stacja transmitująca mecze CdR to SportKlub, z zajebistym komentatorem.

#down
Mi tam się podoba, zawsze komentuje na luzie, przynajmniej beka jest, bo zawsze coś śmiesznego pierdolnie. D: Jedyny minus tej stacji to to, że co chwilę mają jakieś "problemy techniczne" prawie w każdym meczu.

Old Shidishi
17-01-2012, 18:20
@karpek

Ten komentator to jest tragedia :D lepiej wylaczyc i ogladac bez dzwieku niz sluchac tego pierdolenia :D
I tak A.Twarowski z C+ najlepszy nie ma bardziej zajebistego goscia od komentowania w PL :)
Z polskojezycznych to tylko Sportklub :) dostepny w cyfrze, i n .

Eklerq
18-01-2012, 21:33
Składy na GD:

Real Madrid C.F.: Iker Casillas, Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Alonso, Fábio Coentrao, Altintop, Higuaín & Lass.

FC Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi & Alexis.

Fantastyczna atmosfera wokół Bernabeu.
iflASJ2mD3M

ManiQ
18-01-2012, 21:42
Przed meczem
fani barcy 'kolejny puchar do gablotki'
fani Realu 'Hala Madrid'
1.Pomeczu (wygrania Realu)
fani barcy 'e tam , cdr to marny puchar'
Po meczu (wygrana barcy)
2.fani Realu *cisza*

Mecz jak mecz jeszcze w tym roku bedzie ich pelno.Specjalnie sie nie ekscytuje tymi druzynami ,ale z dwojga zlego stawiam na Real.

Mikiel SZN
18-01-2012, 23:46
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/393979_10150534773994526_196084054525_8645012_2058 987295_n.jpg

ale ta barcelona to aktorzyny żal, nawed go nie dotknoł XDXD

'Oxidosis'
18-01-2012, 23:51
Generalnie to ja za tego typu rzeczy nie obwiniał bym całej drużyny, bo wiadomo, że Pepe ma nieźle najebane w głowie, i to co on dziś odpi*rdala, przechodzi wszelkie pojęcie. Przynajmniej mam niezłą bekę przed kompem. Jednak nie najeżdzałbym na Real, bo oni raczej nie mają wpływu na to, co robi Pepe.

vide cul fide
18-01-2012, 23:58
I znów barcelona wygrała, tego to nie ma co oglądać :D (sprawdziłem wynik tylko)

Rebgal
19-01-2012, 00:23
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/393979_10150534773994526_196084054525_8645012_2058 987295_n.jpg

ale ta barcelona to aktorzyny żal, nawed go nie dotknoł XDXD

Nie wyjedzaj mi tu z czyms takim bo mam lepsze.
http://i44.tinypic.com/5p1pbk.jpg
FAKT FAKTEM PEPE IDIOTA.ALE SERGIO JEST IDENTYCZNY.
SZKODA ZE REAL NIE WYGRAL..CIEKAWSZY MECZ BYLBY NA CAMP NOU.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=11enIeWNJbE#!
Polecam obejrzeć :D
LADNY SWIR :D

vide cul fide
19-01-2012, 01:28
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=11enIeWNJbE#!
Polecam obejrzeć :D

@down
Ten film został usunięty z powodu naruszenia zasad YouTube mających na celu przeciwdziałanie spamowi, oszustwom i nieuczciwym treściom komercyjnym.

HAHA JESTEŚ KOMERCYJNYM OSZUSTEM!

Karpek
19-01-2012, 10:04
Nie wyjedzaj mi tu z czyms takim bo mam lepsze.
http://i44.tinypic.com/5p1pbk.jpg
FAKT FAKTEM PEPE IDIOTA.ALE SERGIO JEST IDENTYCZNY.
Jeżeli Sergio jest identyczny to podaj mi podobny filmik z takimi zagraniami jak w filmiku z Pepe. Mogę się założyć, że nie znajdziesz nawet jednego. Pepe to chory człowiek, który nie panuję nad tym co robi. Na miejscu Realu wysłał bym go na jakieś dodatkowe badania, bo takie coś nie powinno grać w piłkę. Jedyne z czego są podobni to z symulowania, więc nie pierdol, że są identyczni, znawco. : O

A co do tego zdjęcia, to pewnie znasz tylko tą jedyną sytuację z Busquetsem i już porównujesz go do najgorszych, beka. D:

shJXOwirGfo
Podsumowanie gry śnieżnobiałych we wczorajszym meczu.

Krulowiec
19-01-2012, 11:27
Pepe dobry grajek co chcecie, też chciał trochę aktorstwa pokazać, dlaczego tylko barca może ? :C
Oskara pewnie nie dostanie bo Buskets jest o wiele lepszy, ale wczoraj już pokazał, że potrafi.
W ogóle beka z niego, depta po łapkach i chuj w to XDDDDDDDDDDDDDD

Mecz daremy, real nie wygrał i jestem załamany.

# edit

Najlepszy zawodnik meczu Altintop - gdyby nie on Iniesta by rozjebał wszystko ELO

Rebgal
19-01-2012, 11:31
karpek pusty debilu! Chodzilo mi wlasnie o symulowanie.Nie wypowiadaj sie lepiej bo wszyscy wiedza ze chocby nie wiem co sie dzialo,wszyscy wiedza ze wiele bylo przypadkow z Sergio jak np Marcelo sie zastawial i nie trafil go w twarz a ten jak ciota a Ty i tak bedziesz bronil farsy.Nie jestes obiektywny i trzymasz tylko ich strone wiec sie nie wypowiadaj najlepiej.GWARTANTUJE CI ZE ZNAJDE WIECEJ SYMULACJI BARCELONY NIZ TY REALU.
Co do pepe to juz sie wypowiadalem i jedynie w tym sie moge z Toba zgodzic ze jest nienormalny.

A jeszcze co do tego filmiku zobacz sytuacji z 6:38 gdzie Messi zostal pchniety w tyl gwloy a trzyma sie za twarz haah:D wiec nie pokazuj takich smiesznych filmikow bo obie druzyny fauluja,symuluja a Ty tylko widzisz zawsze pokrzywdzona barce.

Simi
19-01-2012, 11:44
*****, Pepe wczoraj pokazał... Gdyby nie był takim pojebańcem, byłby super obrońcą. Lubie ostrą gre, ale to, co on wczoraj pokazał to była żenua i zniżenie się do poziomu Sergio.

Po bramce Crisa myślałem, że się obudził i cały mecz będzie grał na takim poziomie, jak przez te kilkanaście początkowych minut - myliłem się.

Ogromne zaskoczenie grą Altintopa. Pierwszy raz od pierwszej minuty i to z takim przeciwnikiem. Pięknie zastawienia ciałem, odbiór. To, jak położył Inieste i dośrodkował na głowe Karima - cudo. Jedynie słabe podania po odbiorze trafiały mu się.

Mesut rozczarowuje. Słabą formę prezentuje na początku roku.

Coentrao ciągle mnie zaskakuje.

Carvalho. Wrócił po kontuzji, i od razu dobry mecz zagrał.

Widział ktoś starcie Puyol - Carvalho w polu karnym Realu? 0 nienawiści, od razu pjona.

Karpek
19-01-2012, 11:44
karpek pusty debilu! Chodzilo mi wlasnie o symulowanie.Nie wypowiadaj sie lepiej bo wszyscy wiedza ze chocby nie wiem co sie dzialo,wszyscy wiedza ze wiele bylo przypadkow z Sergio jak np Marcelo sie zastawial i nie trafil go w twarz a ten jak ciota a Ty i tak bedziesz bronil farsy.Nie jestes obiektywny i trzymasz tylko ich strone wiec sie nie wypowiadaj najlepiej.GWARTANTUJE CI ZE ZNAJDE WIECEJ SYMULACJI BARCELONY NIZ TY REALU.
Co do pepe to juz sie wypowiadalem i jedynie w tym sie moge z Toba zgodzic ze jest nienormalny.
I na tym zakończymy naszą rozmowę. Nie mam zamiaru dyskutować z dzieciakiem piszącym "farsa". Proponuję iść na pewną znaną strone Realu, tam reszta dzieciaków takich jak ty na pewno cię wysłucha i przyzna ci rację.

wiec sie nie wypowiadaj najlepiej
Bo co? Będę się wypowiadał gdzie będę chciał, a ty marny pionasie możesz się jedynie pospinać. : D

#down
Ty też pokazujesz swój poziom. Szkoda, że w dzisiejszych czasach 80% kibiców Realu to same dzieciaki, pokazujące swoją frustracje po przegranym meczu swojej drużyny. Smutne. : /

#rebgal aka pionas
Nie obchodzi mnie kogo jesteś kibicem, ale współczuje temu twojemu klubowi, że ma takich "kibiców" jak ty. : /

Simi
19-01-2012, 11:46
lepsze określenie od farsy jest Uefalona.

#e
nom wszyscy dzieci na tym forum. :c max 5lat mamy, a Ty dorosły, doświadczony przez Tibie emerycie naszym panem i władcą. :(

lepiej być "takim kibicem" jak to tylko Ty uważasz niż sezonowcem na poziomie ogarów z wp.pl

Rebgal
19-01-2012, 11:48
@UP
Ostatnie zdanie-dobrze gadasz:)

I na tym zakończymy naszą rozmowę. Nie mam zamiaru dyskutować z dzieciakiem piszącym "farsa". Proponuję iść na pewną znaną strone Realu, tam reszta dzieciaków takich jak ty na pewno cię wysłucha i przyzna ci rację.

Bo co? Będę się wypowiadał gdzie będę chciał, a ty marny pionasie możesz się jedynie pospinać. : D

DLA TWOJEJ INFORMACJI NIE JESTEM KIBICEM REALU,NAWET ICH NIE LUBIE.ALE DOBIJA MNIE ZE ZAWSZE TO BARCA JEST POKRZYWDZONA I NIE TYLKO W STARCIACH Z REALEM.:) a normalni ludzi ktorzy sa obiektywni wiedza jaka jest prawda.A pionasa to sobie w rodzinie poszukaj.

#down
Ty też pokazujesz swój poziom. Szkoda, że w dzisiejszych czasach 80% kibiców Realu to same dzieciaki, pokazujące swoją frustracje po przegranym meczu swojej drużyny. Smutne. : /

#rebgal aka pionas
Nie obchodzi mnie kogo jesteś kibicem, ale współczuje temu twojemu klubowi, że ma takich "kibiców" jak ty. : /

Nie znasz mnie i nie wiesz jakie mam podejscie do swojego klubu.A ja czytam Twoje psoty i wnioskuje wlasnie tak ze tylko masz przed oczami barecelone i nic wiecej sie nie liczy i to oni sa zawsze pro.A w tym sporcie trzeba rowniez przyznac sie do porazki.A Ty na pewno tego nie zrobisz, wiekszosc wie jaka jest prawda o symulacjach barcy.Za to Ty nie jestes dzieciakiem hahaa

SedaN*
19-01-2012, 12:11
Dlatego mi się nawet tego GD nie chciało oglądać. Po pierwszej połowie poszedłem spać. Nudne, bo zazwyczaj barca wygrywa, mnóstwo symulacji, niesportowe zachowania, zbyt brutalna gra i fala dzieciaków spinająca się przed meczem i po meczu ;D

aczkolwiek pepe dobry idiota :d

ManiQ
19-01-2012, 15:11
@Krulowiec
Szkoda ,ze mu nogi nie zlamal.

@top
mecz taki o. Wiecej spiny na forach tylko tego brakowalo.
@Sedan i @Rebgal na temat barcelony z karpkiem nie warto gadac.

Jarken
19-01-2012, 16:27
Nie wkurwiał was komentator Sportklubu Pan Bożydar gdy zamiast 'dani alwesz' mówił 'dani alwis'? Mnie strasznie, dlatego wyłączyłem przed końcem 1 połowy.

Rebgal
19-01-2012, 16:40
Zauwazylem wlasnie;]

Nie wkurwiał was komentator Sportklubu Pan Bożydar gdy zamiast 'dani alwesz' mówił 'dani alwis'? Mnie strasznie, dlatego wyłączyłem przed końcem 1 połowy.
Owszem denerwowal :D ale tak pieprzyl ze przynajmniej smiesznie bylo czasem.JACKIE CHAN PEPE! :D

'Oxidosis'
19-01-2012, 17:39

Pan komentator mówił poprawnie. Na następny raz radzę się lepiej dowiedzieć, zamiast pisać bzdety :)

Karpek
19-01-2012, 22:02
A w tym sporcie trzeba rowniez przyznac sie do porazki.A Ty na pewno tego nie zrobisz, wiekszosc wie jaka jest prawda o symulacjach barcy.
Ale do jakiej porażki ja mam się przyznać? Barcelona wczoraj wygrała, nie było żadnych symulacji z ich strony, czego nie można powiedzieć o Madrycie. Ty już nie miałeś się do czego przyczepić, to zacząłeś pierdolić o Busquetsie i wklejać jakieś śmieszne zdjęcia, beka.

lepiej być "takim kibicem" jak to tylko Ty uważasz niż sezonowcem na poziomie ogarów z wp.pl
Już niewiele ci do nich brakuje!

Szkoda ,ze mu nogi nie zlamal.
I co to ma być? Właśnie takimi postami pokazujecie jaki jest poziom wypowiadających się w tym temacie. btw. czytając twoje posty tutaj zawsze mam zajebisty ubaw! D:

Masz rację, nie warto ze mną gadać, bo zawsze mam rację i zawsze przegrasz, bo jedyna wasza odpowiedź to spina na mnie i jechanie po Barcelonie.

Crayon
19-01-2012, 22:22
Tak na rozluźnienie zwieraczy - Pepe to nie tylko zwierzak bez mózgu. Pepe w Loży Szyderców, od wczoraj!

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Saus6-XG0

Zarexoholik?
19-01-2012, 22:39
Dobra beka z dziobaka. Tak to jest jak ktoś nie może poradzić sobie z porażką.

SedaN*
19-01-2012, 22:40
Tak na rozluźnienie zwieraczy - Pepe to nie tylko zwierzak bez mózgu. Pepe w Loży Szyderców, od wczoraj!

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Saus6-XG0

fajnie, fajnie szkoda, ze filmik zrobiony kalkulatorem XD

[Eklerq] W moim poście masz lepszą jakość tego filmiku.

Eklerq
19-01-2012, 22:47
"W związku z akcją na Leo Messim chcę powiedzieć, że to było niezamierzone zachowanie. Jednak mimo wszystko jeśli Messi poczuł się urażony, proszę go o wybaczenie, ponieważ próbowałem bronić mojej drużyny i mojego klubu. Angażuję się ciałem i duszą, ale nigdy przez głowę nie przechodzi mi zrobienie krzywdy koledze po fachu" - taką wiadomość przekazał Pepe za pomocą oficjalnej strony Królewskich.

"W ogóle nie spojrzał, gdzie ma dłoń Messi"
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly0n3mRkFS1qdzgyco1_400.gif

Symulacja w wykonaniu Pepe:
nMMkWCJ3s6k

Wycinki z Twittera:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395246_10150468027706213_209523681212_9118216_1867 56124_n.jpg

Zarexoholik?
19-01-2012, 22:57
Po co kłamać skoro wszystko jest nagrane, a to nie jest jego pierwsze takie zachowanie w stosunku do innego piłkarza?

Jarken
19-01-2012, 23:26
Pan komentator mówił poprawnie. Na następny raz radzę się lepiej dowiedzieć, zamiast pisać bzdety :)

Szczerze, nigdy nie słyszałem aby tak wypowiadano jego nazwisko, więc wydało mi się to dziwne że tak mówi.

Simi
20-01-2012, 10:01
Szczerze, nigdy nie słyszałem aby tak wypowiadano jego nazwisko, więc wydało mi się to dziwne że tak mówi.

Gdzieś czytałem, że tak się wymawia w innych krajach, gdzie po prostu mają inną fonetykę od nas.

Coś jak angielski:
e -> czytasz i
i -> czytasz e

W Polsce - Dani Alwesz
Gdzie indziej (Hiszpania itp.) - Dani Alwis(z).

#t
Imo Pepe powinien zostać sprzedany gdzieś, tylko nie wiem, kto go weźmie, a Vidica na jego miejsce kupić.

[Eklerq] Thiago Silve na jego miejsce.

vide cul fide
20-01-2012, 17:12
@up
W Wiśle bym go widział, trochę by go Sobol przetrzepał i by był dobrym grajkiem :D

Lewy
20-01-2012, 18:30
Jak to Widzew jest żydowskim klubem :)

Wisła wykupiła wszystkie przyznane 7,5 tys. biletów na Superpuchar Polski i wraz ze zgodami pojawi się ich 9 tys. w Warszawie.Starają się o dodatkowe 3 tysiące :)

Lewy
20-01-2012, 19:11
Beka to jest z ciebie pajacu.Radze ci zaczerpnąć trochę z historii bo w momencie założenia klubu Widzew to była wieś obok Łodzi a już po przyłączeniu to tam były największe żydowskie getta.No i naciągania data założenia klubu 1910.Chyba 1922 :).

Rodowici łodzianie to ŁKS i nic tego nie zmieni.Nawet zakłamana historia Widzewa.

Oj widać że boli...

@down
Haha tylko się nie popłacz :).Wstyd mieć żydowskie korzenie nie? :)))

Mikiel SZN
20-01-2012, 23:00
Victor Agali w Zawiszy, pamiętam go jeszcze za czasów Szalke, grajek podstarzały i mało grał, ale nazwisko wielkie jak na I ligę, w ogóle nawet jak na ekstraklase.

Pogoń ładne transfery póki co, Budka dobry pomocnik, Mosnikov ma ładną karte oraz papiery na dobrą gre (najlepszy piłkarz Estonii o czymś świadczy), Golla może być dobrym nabytkiem, dobry młody piłkarz z wielkim potencjałem, teraz jeszcze jakiś obrońca, jest mowa o Hernanim, jak dla mnie bylby to strzał w dziesiątke bo to solidny gracz (w 2011 był testowany przez sam West Ham United). Awans w tym roku musi być, jeszcze stadion wybudować (napewno), albo chociaż poprawić troche te krzesełka, ale jak zawsze mówią że nie ma pieniędzy, a tylko są na jakiś monitoring itp. Nie rozumiem po co nasz prezydent chce zbudować stadion an 40tys kibiców, jak można zrobić na 20-30tys, za cene nie przekraczającą 200mln zł, a jak wiemy Hala Widowiskowo-Sportowa, Basen Olimpijski czy też Filharmonia, które zostały lub są wybudowane w Szczecinie kosztowały właśnie podobną sume.

Lewy
21-01-2012, 02:34
Szczerze?.Tylko w Szczecinie temat nowego stadionu stoi.No i w Białymstoku ale tam przetarg na dokończenie chyba ruszył.

Szkoda bo jedno z najludniejszych miast w Polsce a taka wiocha ze stadionem.W przyszłym sezonie jak Pogoń awansuje przyjdzie mi odwiedzić obecny stadion bo z tego co wiem to prezydent ma dalej delikatnie mówiąc wyjebane na to.

Τettmeier
21-01-2012, 12:52
Victor Agali w Zawiszy, pamiętam go jeszcze za czasów Szalke, grajek podstarzały i mało grał, ale nazwisko wielkie jak na I ligę, w ogóle nawet jak na ekstraklase.

Pogoń ładne transfery póki co, Budka dobry pomocnik, Mosnikov ma ładną karte oraz papiery na dobrą gre (najlepszy piłkarz Estonii o czymś świadczy), Golla może być dobrym nabytkiem, dobry młody piłkarz z wielkim potencjałem, teraz jeszcze jakiś obrońca, jest mowa o Hernanim, jak dla mnie bylby to strzał w dziesiątke bo to solidny gracz (w 2011 był testowany przez sam West Ham United). .

To prawda. Pogoń trafione transfery. Z tym składem walka o Ekstraklase będzie na pewno łatwiejsza.

@top
Juve straciło lidera po remisie z zasranym Cagliari. -.- !

'Oxidosis'
21-01-2012, 14:20
@top
Juve straciło lidera po remisie z zasranym Cagliari. -.- !

Że jak? ;d stracili by, gdyby Milan uporał się z Interem, a, że stało się inaczej, Juve aktualnie jest liderem ^^

Τettmeier
21-01-2012, 14:46
Że jak? ;d stracili by, gdyby Milan uporał się z Interem, a, że stało się inaczej, Juve aktualnie jest liderem ^^

Fail. Ty ja myślałem, że wygraliście 3:1 ze Sieną, źle spojrzałem. Potem już wywnioskowałem że straciliśmy lidera. No nieźle się porobiło. Tak czy inaczej Scudetto w Turynie więc cicho.

_woto_
21-01-2012, 18:43
Znowu kolejka Premier League pod Arsenal, a to oznacza przegrana :<

ManiQ
21-01-2012, 20:28
Ta kolejka jakas zlosliwa.Wsszyscy obok Arsenalu pogubili pkt, a Arsenal na mecz z United nie ma skladu :/
Licze ,ze jutro kuraki przegraja z City.