PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34

.Animal.
05-01-2014, 12:19
Przede wszystkim gdyby nie kontuzja Barriosa to jestem ciekaw czy lewy byłby taką gwiazdą jaką jest teraz. Zmienił klub, moim zdaniem bez sensu - ta sama liga ten sam poziom, tylko że co więcej będzie pieniędzy dostawał. W Premier Lidze skopaliby go jak Rasiaka i taka byłaby przygoda naszego wspaniałemgo "Lewego".

W życiu trzeba mieć szczęście :)

A co to pisanie ze w BPL by go "skopali" jest troche bez sensu o Hazardzie i innych zawodnikach też mówiono ze po co idzie do BPL dostanie kose w 1 meczu i skończy się jego kariera a tutaj prosze jak sobie ładnie chłopak radzi

Τettmeier
05-01-2014, 12:20
Przede wszystkim gdyby nie kontuzja Barriosa to jestem ciekaw czy lewy byłby taką gwiazdą jaką jest teraz. Zmienił klub, moim zdaniem bez sensu - ta sama liga ten sam poziom, tylko że co więcej będzie pieniędzy dostawał. W Premier Lidze skopaliby go jak Rasiaka i taka byłaby przygoda naszego wspaniałemgo "Lewego".

Co Ty wygadujesz człowieku. Zobacz gdzie jest teraz Barrios a gdzie Lewy. I kto nastrzelał bramek w Lidze Mistrzów. Po prostu Robert przez ten czas na początku w Borussii zrobił gigantyczny postęp i po kontuzji Barrios nawet nie był w stanie nawiązać walki o pierwszy skład z Robertem bo po prostu był dużo słabszy, mógł zapomnieć o grze więc zmienił klub. A jak masz inne zdanie to radzę Ci posprawdzać statystyki obu piłkarzy przed/po kontuzji Barriosa nawet z tamtego sezonu gdy Robert nie był ograny w Bundeslidze i sobie porównać.

po drugie: Premier Liga, co to za określenie? Chodzi Ci o rosyjską Premier Lige? Wyrażaj się jaśniej człowieku, bo wiadomo że pijesz o Anglii ale nawet nie potrafisz normalnie tego napisać i chcesz włączyć się do dyskusji.
Po trzecie: Bayern to aktualnie najlepszy klub świata, zdobył w tamtym roku Ligę mistrzów i według wielu znakomitych ekspertów z całego świata ma szansę na obronę tego trofeum w tym sezonie. Czego chcieć więcej i po co na siłę pchać się do Anglii skoro tutaj, w Bundeslidze mu dobrze? Co, może nie rozwinie się przy Guardioli? Nie sondze.

Crayon
05-01-2014, 12:25
W Premier Lidze skopaliby go jak Rasiaka i taka byłaby przygoda naszego wspaniałemgo "Lewego".
Oj, tylko wiesz, mówmy o Rasiaku co chcemy, ale on w Premier League radził sobie naprawdę fajnie. Akurat patrząc na proste statystyki z wikipedii, sezon 04/05 to 41 meczy i 18 bramek, a potem po przejściu do Southampton w 2006 do 2009 roku zrobił 78 meczy i 28 goli. Wynik naprawdę fajny jak na 'Drewnialdo' i tego, co się potyka o własne nogi. Nie mówię już o Watford, gdzie zagrał 21 meczy, strzelił 8 bramek (wynik porównywalny do króla strzelców polskiej ligi!), a w Reading 30 spotkań i 9 goli.

Dla porównania, inna gwiazdka, Saganowski, 69 meczy dla Southampton i 19 bramek.

A najlepszy był oczywiście Smolarek w Boltonie. Największa gwiazda polskiego futbolu. Meczy 12, goli - ZERO.

Nadal śmiejemy się z Rasiaka?

Simi
05-01-2014, 13:06
Lewy dobry wybór. Kulture zna, język też. Ciekawe tylko jak wpasuje się w team Guardioli. Szkoda, że nie wybrał Madrytu... Benzeme mógłby wygryźć dość łatwo.

+ XD
http://oi39.tinypic.com/akhcgz.jpg

Goldi
06-01-2014, 11:59
Niedawno Iker Casillas został ojcem !!! Lecz nieoficjalnie mówi się że w całej tej sprawie był zamieszany niejaki John Terry...

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1505447_727766343901506_803036938_n.jpg

Crayon
06-01-2014, 23:16
Dawid Jarka i Marcin Wodecki będą trenowali z Górnikiem
Booooże, że Wodecki będzie trenował to jeszcze mi się podoba, bo to zawodnik w miarę przyzwoity i ładnie mu się powodzi. No i zawsze się dziwiłem czemu go ciągle wypożyczają, jak nie mamy takiego skrzydłowego. Ale Dawid Jarka? On nawet sobie w Ruchu Radzionków nie poradził. A ostatni raz co go widziałem to w autobusie nr 73, jak nawalony siedział z tyłu. Ale bilet miał! : D

Karpek II
09-01-2014, 11:35
j2qZ9D1kNVo

Skończyło się pięć minut Ronaldo. Król powrócił.

#Lordzik#
09-01-2014, 14:31
Skończyło się pięć minut Ronaldo. Król powrócił. Co w tym takiego spektakularnego? Z tej pierwszej sytuacji to by nawet Ślusarki strzelił.

Polecam!

rU26LSTWMGE

Ralmo
09-01-2014, 14:52
Co w tym takiego spektakularnego? Z tej pierwszej sytuacji to by nawet Ślusarki strzelił.

Polecam!

Boniek by to strzelił. I jeszcze będą jaja jak dostanie Złotą Piłkę - za leczenie kontuzji i denną grę ! Należy mu się przecież !:o

Old
11-01-2014, 10:34
Ale szok dziś że Urbana zwolnili. Pierwsze miejsce w lidze jest i gra jest w porządku choć wiadomo jak puchary i teraz odpadli z PP. Nie ukrywam że bardzo podoba mi się pomysł z Bergiem, jestem super zaskoczony. Wreszcie coś nowego, poważnego w polskiej piłce. Nawet sam Ferguson wypowiadał się o nim dla legia.com (to on wie że coś takiego jak Legia istnieje?!) Oby się sprawdził, życzę wszystkiego dobrego

Gra nie jest w porządku w ostatnich minutach meczy przegrywamy z Podbeskidziem, Urban wyprowadził nas na Mistrza Polski, ale nic więcej. Bardzo dobrze że go wyrzucili i wzięli szkoleniowca za granicy, cały sztab szkoleniowy Legii został zmieniony, coś czuję że będzie to Polski Real Madryt ;)

ITI sprzedało Legię obecnemu prezesowi i jego koledze, obydwaj mają zacne plany wobec marki jaką jest Legia Warszawa, w ciągu 3-5 lat chcą stać się trudnym rywalem do pokonania w LM, więc o Ekstraklasie nie trzeba wspominać że od nowej rundy/sezonu Legia będzie bezkonkurencyjna.

KOMUNIZM OBALONY PO RAZ DRUGI!
ŚPIEWA Z NAMI CAŁY KRAJ, !@#$% !@#$% ITI!

i0niOKUz1JA#t

Lagga v3
11-01-2014, 11:18
Król powrócił.

Król nie powrócił,ponieważ Ronaldo cały czas grał... :o

@Old
Polski Real Madryt?
Czyli celujecie w 3 miejsce w tabeli,tak?

Ze zniecierpliwieniem czekam na galę 13 i złotą piłkę Ronaldo.

Kaziu Extreme
11-01-2014, 19:46
http://www.sport.pl/sport/10,67450,15248441,Pierwsze_koty_za_ploty__Wpadki_p rezesa_Legii_podczas.html

Żenua, ale czego sie spodziewac po leglej

@down
Mati, ja slyszalem, ze w lm mieliscie grac, a sie skonczylo prawie zajebistym zerem w grupie le, propsy

Ralmo
11-01-2014, 20:59
http://www.sport.pl/sport/10,67450,15248441,Pierwsze_koty_za_ploty__Wpadki_p rezesa_Legii_podczas.html

Paweł jak tam na Wilnie było? Coś nie po tych torach jechaliście ? :C :D

Old
12-01-2014, 01:14

@down
Mati, ja slyszalem, ze w lm mieliscie grac, a sie skonczylo prawie zajebistym zerem w grupie le, propsy

Co jest w tym żenującego? Wy nawet do LM się nie dostajecie, więc o czym mówisz?

#Barcelona dała tyłka :x

Super Simi
12-01-2014, 12:38
Krulowi obrońcy drużyny przeciwnej nie asystowali wczoraj i tyle z powrotu wyszło.

Kaziu Extreme
12-01-2014, 13:43
Co jest w tym żenującego? Wy nawet do LM się nie dostajecie, więc o czym mówisz?

#Barcelona dała tyłka :x

Ale to my nadal jestesmy wyzej w rankingu uefa nie grajac w lm :(, a co do waszego prezesa, ktory sie nie potrafi zachowac na glupiej konferencji, to juz szkoda slow.

Kimus The Master
13-01-2014, 20:09
Cristiano Ronaldo zwycięzcą plebiscytu FIFA i magazynu "France Football" na najlepszego piłkarza roku. To druga nagroda w karierze Portugalczyka. Pierwszą zdobył w 2008 roku. Lider Realu Madryt wyprzedził Leo Messiego i Francka Ribery'ego

Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-cristiano-ronaldo-zdobywca-zlotej-pilki,nId,1088759?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Ja osobiście jestem zadowolony z wygranej CR7 zdecydowanie miniony rok można zaliczyć do udanych w wykonaniu Ronaldo. Messi w minionym roku miał wiele kontuzji co w jakimś stopniu ułatwiło droge Cristiano po złota piłkę no ale cóż życie każdego szkoda.. Gratulacje dla CR7

Old
13-01-2014, 22:40
Skończyło się pięć minut Ronaldo. Król powrócił.
Łojezu jak boli, łojezu jaki ból... :( aż się nie wypowiesz na ten temat widzę, łojezu...

Bardzo mocno wierzyłem w to że Ronaldo wygra i wygrał, moja wiara czyni cuda, nie po raz pierwszy i nie ostatni, Kosa coś ogarnie, Kosa coś załatwi. Messi może pucować buty CR7, z resztą zawsze mógł robić tylko to, ciesze się bardzo mocno! Łojezu jaki ból!

SedaN*
13-01-2014, 23:46
Łojezu jak boli, łojezu jaki ból... :( aż się nie wypowiesz na ten temat widzę, łojezu...

Bardzo mocno wierzyłem w to że Ronaldo wygra i wygrał, moja wiara czyni cuda, nie po raz pierwszy i nie ostatni, Kosa coś ogarnie, Kosa coś załatwi. Messi może pucować buty CR7, z resztą zawsze mógł robić tylko to, ciesze się bardzo mocno! Łojezu jaki ból!

ale już ziomeg, bez prowokacji plz...

#top
ciesze się z takiego rozwiązania. zasłużenie jak dla mnie :)

Ralmo
14-01-2014, 00:50
Nawałka i tak mistrz:

Według polskiego selekcjonera drugim najlepszym piłkarzem zeszłego roku był Eden Hazard

Śmiechłem z tego niczym murzyn na biedę :o

'NoRiX'
14-01-2014, 10:38

Łojezu jaki ty jesteś pewny siebie. -.-. Messi może pucować buty CR7? Oj chłopaku, chyba nie wiesz co gadasz, oboje są dobrzy i pucować butki to nie chce mówić kto komu może ;) Zdecydowanie wole Messiego.

Old
14-01-2014, 10:44
Łojezu jaki ty jesteś pewny siebie. -.-. Messi może pucować buty CR7? Oj chłopaku, chyba nie wiesz co gadasz, oboje są dobrzy i pucować butki to nie chce mówić kto komu może ;) Zdecydowanie wole Messiego.

No to jak nie chcesz mówić kto komu może pucować butki, to się nie wypowiadaj, bo nic nie wnosisz do tematu XDDD
Gala pokazała kto komu może wylizać buty po meczu, więc płacz off, łojezuuu
Messi się skończył, jego 5 minut minęło, teraz jest królowanie króla

Zarexoholik?
14-01-2014, 13:06
Ronaldo wygrał, bo mu się bardziej należała, ale ciekawi mnie dlaczego tak mało głosów na chociażby RvP, przecież ten człowiek dał Manchesterowi ligę oraz stał się najlepszym strzelcem w historii Holandii, o asystach nawet nie wspominam. No, ale cóż, lepiej oddać głos na Xaviego, który gówno zrobił.

Ps: Dawno w tym temacie nie było konkretnego dziecka, z które się tak uśmiałem. Dziękóweczka, że jesteś "old".

Dragio
16-01-2014, 09:53
Bo Robin i jego drużyna w LM się nie popisali- tylko 3 gole

SedaN*
19-01-2014, 20:33
Chelsea - Manchester United 3:1

szkoda, że vidic i rafael nie mogli w spokoju uznać wyższości rywala i na koniec dwa ostre wejścia...

Goldi
19-01-2014, 20:45
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1043980_210150772520165_1816392878_n.jpg

Drako o.o
23-01-2014, 10:25
Ronaldo wygrał, bo mu się bardziej należała, ale ciekawi mnie dlaczego tak mało głosów na chociażby RvP, przecież ten człowiek dał Manchesterowi ligę oraz stał się najlepszym strzelcem w historii Holandii, o asystach nawet nie wspominam. No, ale cóż, lepiej oddać głos na Xaviego, który gówno zrobił.

Ps: Dawno w tym temacie nie było konkretnego dziecka, z które się tak uśmiałem. Dziękóweczka, że jesteś "old".

No, mam podobne wrażenie patrzac na 11 fify
Jak dla mnie ani Xavi ani Iniesta nie powinni tam być, już bardziej np Gotze
Złota piłka- zasłużenie Ronaldo, chociaż Ribery głośno mówi w wywiadach, ze to on powinien ją dostać.

@up
FAJNE!!!!!!
http://funnypicturesplus.com/wp-content/uploads/2013/09/funny-david-moyes-man-utd-meme.jpg

#Lordzik#
23-01-2014, 12:36
Propsuję ten filmik !

cMKfV4TU1kI

Super Simi
25-01-2014, 13:53
Dobra beka z Barki ostatnio.
"- Transparentność jest bardzo ważna, ale ta dobrze rozumiana transparentność, bo jeśli to zajdzie za daleko, staje się niedyskretna" Dyskretna transparentność XD.

+ Nejmarek coś ostatnio podrożał XD
"Rosell jest geniuszem negocjacyjnym. Na najbardziej medialnego piłkarza świata nie musi wydawać 100 mln tak jak Real na Ronaldo.

25 mln i 2 sparingi. Nie mogę się nadziwić za jakie grosze go kupili."

Τettmeier
28-01-2014, 14:08
Po CR7 i RL9 nastała moda na nowy skrót KB16 który zadomowił się w postach wszystkich dziennikarzy i internautów na dobre po tym jak nasz kapitan doznał kontuzji. Grrr :D
Ciekawe kto go zastąpi w kadrze

Super Simi
28-01-2014, 19:53
no lipa, szkoda ze na mundial nie pojedzie

szkoda moglem opatentowac, taka byla moja pierwsza mysl widzac schodzacego kube w trakcie meczu tvp czekajac na mecz realu. moja strata grubego hajsu sry :mad:

derby Madrytu w półfinale CdR? lepiej nie puscimy tych meczy, po co. kobieca koszykowka noname'ow i powtorka sprintu mezczyzn z IO wazniejsze, a przeciez mamy tylko jeden kanal! #logikatvp

#edit
beka
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1689711_10152148604929178_1514838935_n.png

Τettmeier
28-01-2014, 19:58
no lipa, szkoda ze na mundial nie pojedzie

Żart z 1 komenta z onetu więc bezbek.

fugitive
01-02-2014, 18:32
Brawo Valencia. Pocisneli ich jak chcieli :)

Super Simi
01-02-2014, 18:39
w chuj trudno bedzie jutro na nowym san mames... jeden z wazniejszych meczy na wyjezdzie

w końcu spuchną, ale ich forma jest jak na razie godna podziwu, tak samo gra Athleticu u siebie. co do "sędziów" to szkoda pisać, główny chyba je zgubił dla piłkarzy Athleticu...

Karpek II
02-02-2014, 23:27
http://i57.tinypic.com/29vcacz.png

;d

w końcu spuchną, ale ich forma jest jak na razie godna podziwu, tak samo gra Athleticu u siebie. co do "sędziów" to szkoda pisać, główny chyba je zgubił dla piłkarzy Athleticu...
Nie liczyłbym na to, że w końcu spuchną. Śmieszą mnie niektórzy kibice Barcy i Realu którzy nadal twierdzą, że Atletico nie da rady utrzymać formy do końca sezonu. To nie piąta czy dziesiąta kolejka, jest już dawno po półmetku, a Atletico ma 3 punkty przewagi nad Barcą i Realem. Godne podziwu. Myślę, że będą się liczyć w walce o mistrzostwo do ostatnich kolejek, bo w tym sezonie naprawdę grają zajebiście i mają bardzo dobry skład. W LM też mogą zajść wysoko.

No i z Realem też wygrali (po raz pierwszy od 14 lat) na SB. Przypadek? Nie sądze.

Valencia pokazała Barcelonie gdzie jest ich miejsce. I bardzo dobrze, Real ma wieksze szanse wyjść na prowadzenie w lidze :D
Wczoraj już mieli okazję przeskoczyć Barce w tabeli, ale jak zwykle zjebali i nie wykorzystali danej im okazji. :}

BiesONE
03-02-2014, 15:00
Valencia pokazała Barcelonie gdzie jest ich miejsce. I bardzo dobrze, Real ma wieksze szanse wyjść na prowadzenie w lidze :D

Wczoraj już mieli okazję przeskoczyć Barce w tabeli, ale jak zwykle zjebali i nie wykorzystali danej im okazji. :}

Lepszy remis niż porażka ;)

Super Simi
05-02-2014, 08:53
Ayza Gámez, arbiter meczu Athleticu z Realem, wyjaśnił Komitetowi Rozgrywek przy Federacji na prośbę tego ciała, że wyrzucił Cristiano za uderzenie ręką (to wersja ASa, inne media mówią o „ataku”) Iturraspe, a nie Gurpeguiego. W ten sposób sędzia chce pokazać, że nie popełnił błędu pisząc, że zdarzenie nastąpiło przy zatrzymanej grze, bo Portugalczyk miał incydent z Gurpeguim jeszcze przed gwizdkiem. W nowej wersji dotyczącej protokołu sytuacja się zmienia i tym samym odwołanie Realu Madryt nie ma na ten moment żadnego sensu. Komitet poinformował klub, że ten może podać swoje argumenty do środy do godziny 10:00 (pierwszym terminem był wtorek 14:00). Prawnicy Realu Madryt uważają, że w ten sposób Komitet stawia Cristiano w bezradnej sytuacji ze skazą na procesie. Klub myśli o nieskładaniu nowego pisma. Poza tym Królewscy chcieliby wiedzieć dlaczego oni mogli podać swoją wersję do wtorku do 14, a arbiter miał prawo do jakichkolwiek zmian dotyczących protokołu i swojej wersji po tym terminie.

Uaktualnienie: Marca informuje, że sędzia na początku utrzymywał inną wersję, więc klub myśli o przedstawieniu, że protokół zawiera fałszywe informacje, bo nie oferuje opisu prawdziwych zdarzeń. Poza tym Królewscy mają zadać pytanie dlaczego za przepychankę dwóch zawodników wyrzucony został jeden.

*****, istna komedia. Piszesz w raporcie jedno, potem przed komisją mówisz co innego niż w raporcie, oni to akceptują i dają pół dnia na odwołanie! Sólo robar.

Dzisiaj Patetico. W końcu derby Madrytu godne tego miasta. Po kilkunastu latach solidnego wp... przyszedł czas na wyrównany mecz.

Pozamiatane. Genialny mecz, najlepszy pod wodzą Carletto. A to podanie Di Marii do Jese, nie mam pytań.

Małpiszon, największy pajac LL, dosyć szybko został utemperowany.
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/q71/1549580_10152158457109178_1772920938_n.jpg

Cleyu
05-02-2014, 10:29
*****, istna komedia. Piszesz w raporcie jedno, potem przed komisją mówisz co innego niż w raporcie, oni to akceptują i dają pół dnia na odwołanie! Sólo robar.

Dzisiaj Patetico. W końcu derby Madrytu godne tego miasta. Po kilkunastu latach solidnego wp... przyszedł czas na wyrównany mecz.

No szykuje sie fajny mecz, lepszy niż to całe śmieszne Gran Derbi, które nudzi mnie już bardziej niż flaki z olejem. Jaki wynik obstawiacie? Ja myśle, że Real z łatwością na bank nie wygra. Fajnie jakby było trochę bramek ;c 3:2 dla Realu obstawiam. ;)

Ralmo
07-02-2014, 16:07
I tak największą beke miałem z al'a gola Sancheza

PUEkSpVvo4w
Bramka roku ! :D

Super Simi
08-02-2014, 11:15
https://pbs.twimg.com/media/Bfy43smIMAA6mhX.jpg

:^)

Zarexoholik?
09-02-2014, 11:06
http://i59.tinypic.com/ehdhmb.jpg

Wenger po meczu z Liverpoolem.

KILER
15-02-2014, 12:12
http://www.youtube.com/watch?v=za-J53QAa4c

czo ten mariusz

Karpek II
19-02-2014, 14:22
Co tu tak cicho? Podobno Barca miała dostać wpierdol od MC. :confused:

Uratowała Was czerwona kartka + karny którego nie powinno byc. W 10 Was tak cisneli ze prawie sie osraliscie <3
Tylko czekałem na taki post

#t
Dzisiaj Arsenal powinien dostać kilka bramek. Skoro Liverpool ich pojechal jak Barca Real w 2011 to Bayern tym bardziej nie powinien mieć żadnych problemów.

KamilQ
19-02-2014, 15:51
Co tu tak cicho? Podobno Barca miała dostać wpierdol od MC. :confused:

Uratowała Was czerwona kartka + karny którego nie powinno byc. W 10 Was tak cisneli ze prawie sie osraliscie <3

Dzisiaj dobry meczyggg.

#up
Co z tego jak i tak potem odpadli z FA Cup :)
A co do dzisiejszego meczu to stawiam na remis, ewentualnie 1-0 dla kanonierów. :)

#top
meczyk dobry no ale wyszlo jak wyszlo :) ozil grał piach, brak czerwonej kartki dla murzynka no i duzo by tu jeszcze wymieniac :)

Super Simi
19-02-2014, 20:02
KRUL WRUCIŁ. Ba, nawet KRULOWIE - Messi i Karpek. : D

Strasznie wczoraj Messiego kasowali. Gdyby nie gol z karnego, to nie pomyślałbym, że grał.

+beka

Masz budżet City.
Potrzebujesz obrońcy.
Ściągasz Demichelisa.
Jesteś "inżynierem".

SiMiNa.
20-02-2014, 22:26
Juve slabo. Mierzej +

Kimus The Master
26-02-2014, 23:34
Real rządzi kto nie widział niech zobaczy skróty.. !!!

Cleyu
27-02-2014, 15:42
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1794785_212435278965313_169242105_n.jpg

Dla tego ziomka to chyba rozkmina życia ;>

Ciekawe czy w Lechu zmienią trenera, wydaje mi się, że tak ale czy to coś da? ;f Jak myślicie?. Ponoć Moyesa mają zatrudnić (nie oficjalne info)

Zdzisiu Motyka
27-02-2014, 20:47
http://i58.tinypic.com/2z74b4n.jpg

:))))))))))))))))))))))))))))))

Lewy
01-03-2014, 16:44
Wczorajszy mecz zgodowy na boisku - dno :) wynik bezbramkowy i wiało nudą.1 połowa to kopanina.

W zasadzie to tyle nt. tego meczu :)

Ralmo
02-03-2014, 17:35
Wczorajszy mecz zgodowy na boisku - dno :) wynik bezbramkowy i wiało nudą.1 połowa to kopanina.

W zasadzie to tyle nt. tego meczu :)

Frekwencja zajebista ! Przecież tam może zmieścić się tylko 500 osób ! :confused:

Kimus The Master
08-03-2014, 18:14
FC Barcelona przegrała na wyjeździe z Realem Valladolid 0-1 w sobotnim spotkaniu 27. kolejki Primera Division. To trzecia porażka "Dumy Katalonii" w lidze w przeciągu miesiąca.

Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-primera-division-real-valladolid-fc-barcelona-1-0,nId,1354621?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Ja z wyniku meczu jestem bardzo zadowolony! Przewaga Realu na FCB rośnie w oczach!!

A.J #17
08-03-2014, 18:31
@up.

No i bardzo ładnie, po MISTRZOSTWO !

Super Simi
09-03-2014, 10:26
Trochę pokory ludzie... Trzeba wygrać z Levante i dopiero można się cieszyć z przewagi. Barca jest spokojnie do pyknięcia na ESB. Potem trudne wyjazdy jeszcze czekają...

Cleyu
09-03-2014, 23:37
Dokładnie. Szkoda oglądać tych 'patałachów' >_> Polsce przydałby się tak drugi Putin co by wyjebał wszystkich dziadków z tego PZPN...

No pewnie :p

Szkoda Iniesty takie nieszczescie mu sie przytrafilo ;f

SedaN*
10-03-2014, 09:57
KRUL WRUCIŁ. Ba.

no ba, i nawet wejście smoka zrobił w sobotę XD

btw. barca przegrała to sezonowca karpia już nie ma

Super Simi
10-03-2014, 11:03
te, nie zmieniaj moich słów, tam był przecinek a nie kropka. Kappa

podobno Courtois przychodzi do Realu w 2016r po wypełnieniu kontraktu w Chelsea. not bad

Ralmo
11-03-2014, 19:01
no ba, i nawet wejście smoka zrobił w sobotę XD

btw. barca przegrała to sezonowca karpia już nie ma

poczekaj. wróci jak Barca wygra z City bądź zremisuje i będzie udawał pawia, że dobrze grają, a wiadomo w tym sezonie są kiepscy - nie oszukujmy się na ESB będzie pogrom ! :o

Martino = Moyes

Super Simi
16-03-2014, 11:48
http://rutube.ru/video/013393ba65a7950d8167e56d9f3b4cd7/

ależ golazo : O

dzisiaj United - L'pool. Liczę na gości.

https://pbs.twimg.com/media/Bi28GWiCUAAE_zS.jpg

Super mecz.

Maatinii
16-03-2014, 11:54
Tak żałosnych kibiców ma tylko real.

Up. Słabe bo prawdziwe ?

No boli mnie jak widzę takich "kibiców" :)

Devixx
16-03-2014, 16:49
Beka z tego lajka wyżej i jego sygnatury hahs :rolleyes:
Dzieci Realu _/

Beka Gerrard mógł hattricka z karnych strzelić :eek::cool: mógł gupek oddać te karne Suarezowi ;/ ale i tak brawo Lpool, a ManU gra w tym sezonie jak... wszyscy wiemy no ale Moyes potrzebuje czasu, pewnie za rok/2 coś tam będzie im lepiej szło ale myślę, że era dominacji ManU się skończyła :)

Liczę na wygraną Barcy :) A tak btw, to na kogo mogą teraz trafić w CL?

Super Simi
16-03-2014, 17:09
Beka z tego lajka wyżej i jego sygnatury hahs

Lepsza beka z odwiecznego gadania o murawie po przegranych meczach. :^) Ale widzę ból pośladków jest, więc ok.

Crayon
16-03-2014, 18:24
podobno Courtois przychodzi do Realu w 2016r po wypełnieniu kontraktu w Chelsea. not bad
Bez sensu. Courtois ma być naturalnym zastępcą Petra Cecha po tym jak Gustlik przejdzie na zasłużoną emeryturę. I tego typu informacje mają po prostu tylko zepsuć atmosferę w Atletico. Dla mnie a informacja jest lewa i nie wierzę w nią

Co do meczu United - szkoda słów. Jak już wspominałem Maatiniemu na chat-boxie, jeśli chodzi o mnie, to United może przegrywać każdy mecz, byle na boisku walczyli, drapali, szarpali, łamali nogi, targali koszulki. Jak widzę Evrę, który bawi się w napastnika, a jest przede wszystkim obrońcą, jak widzę Mate, który biega z piłką po środku boiska i nie ma komu podać, jak widzę Rooneya, który drybluje po lewej stronie boiska, a po prawej nikt mu się nie pokazuje, tylko stoją się i patrzą - wstyd i hańba.

Jakby Moyes miał jaja, to by wywalił tych nierobów na ławke, wstadził zespół rezerw, Junuzajów, Keanów i wszystkich De Leatów - wtedy byśmy dostawali po głowie nawet od Stoke, ale oni, zawodnicy wychowani od początku w United, dawaliby z siebie 120%. I można by być wtedy z takich zawodników dumnym. A teraz? Teraz mi wstyd. Nie za wynik, a za brak zaangażowania.

Mario Trollotelli
16-03-2014, 19:20
#t
Jeden z lepszych meczów Barcy w tym sezonie i kolejny świetny mecz Messiego, który został najlepszym strzelcem w historii klubu zdobywając hat-tricka + asystę. Dobry prognostyk przed GD. :)

Super Simi
16-03-2014, 19:29
#t
Jeden z lepszych meczów Barcy w tym sezonie i kolejny świetny mecz Messiego, który został najlepszym strzelcem w historii klubu zdobywając hat-tricka + asystę. Dobry prognostyk przed GD. :)

Zgadza się. 6-0 u siebie chyba z Rayo, a w następnej kolejce 1-3 z RSSS. Takie prognostyki mogą być.

btw. pierwsze zdanie niszczy internet. putologic at its finest :^)

Splaxor
16-03-2014, 21:01
7:0 i Messi trzy brameczki. Gran Derbi zapowiadają się wspaniale. Barca może nie jest w formie, do której nas przyzwyczaiła, ale te mecze mają inny, wyjątkowy charakter.

Tutaj macie staty Messiego. Kiedy bramkę ręka strzelił hehe?

http://dumakatalonii.pl/images/news/Bi3aqF-CcAARhNn.jpg_large.jpg

Kimus The Master
16-03-2014, 21:39
Barcelona popisała się dziś wynikiem. Mam nadzieje, że podczas wielkich derbów Hiszpanii będziemy mieli zaszczyt oglądać wielkie widowisko w wykonaniu obu klubów. Oczywiście z korzystnym wynikiem drużyny z Madrytu!!!

Sasha Rookslayer
16-03-2014, 22:05
Dobry mecz w wykonaniu Katalończyków, którzy pokonali u siebie Osasunę, aż 7:0. Hattrickiem popisał się Messi, brawo do niego!
Mam nadzieje, że za tydzień na Santiago Bernabeu pokonają Real i zdobędą po tym mistrzostwo.

Coś mało postów, ze strony "hala dzieci", którzy piszą, że fartem Barca wygrała:confused:

@down

Zgadzam się, Osasuna strasznie słabo grała.
Zresztą.. Wszystko okaże się za tydzień, czy faktycznie Barca podniosła swoje siły.

SedaN*
16-03-2014, 23:11
Dobry mecz w wykonaniu Katalończyków, którzy pokonali u siebie Osasunę, aż 7:0. Hattrickiem popisał się Messi, brawo do niego!
Mam nadzieje, że za tydzień na Santiago Bernabeu pokonają Real i zdobędą po tym mistrzostwo.

Coś mało postów, ze strony "hala dzieci", którzy piszą, że fartem Barca wygrała:confused:

ale nie ukrywajmy... Osasuna nie postawiła twardych warunków. jak widziałem obrońców tej drużyny to aż wstyd, że tacy zawodnicy grają w pierwszej klasie rozgrywkowej. co nie zmienia faktu, że gratki dla Barcy :)

Cleyu
17-03-2014, 11:28

@down

Zgadzam się, Osasuna strasznie słabo grała.
Zresztą.. Wszystko okaże się za tydzień, czy faktycznie Barca podniosła swoje siły.

Coś dużo postów, ze strony "visca dzieci" Powiedz mi po chuj ta prowokacja? Barca dostanie w dupę za tydzień i was tu połowy nie będzie. To jest więcej niż pewne. =]

1R4yC7upWOo

Devixx
19-03-2014, 22:38
Barca - Chelsea
PSG - Borussia
Bayern - Real
ManU - Atletico

potwierdzone info

Tayo
19-03-2014, 22:55
Barca - Borussia
Chelsea - Real
PSG - Atletico
MU - Bayern

ja bym tak widział ćwierćfinały byłoby niezwykle ciekawie lub też MU - Atletico i PSG - Bayern

Cleyu
19-03-2014, 22:59
Barca - Bayern
PSG - Borussia
Manchester - Atletico
Real - Chelsea

Wygląda chyba lepiej niż to co podał Devixx :D

Lewandowski troche jak Pepe :D Chodzi mi o tą sytuacje co tego ziomka z Zenitu skasował kolanem. ;f

http://mixgol.pl/img/5329d1b40ba6b.jpg

SedaN*
19-03-2014, 23:32
Manchester - Barca
PSG - Borussia
Bayern - Real
Chelsea - Atletico

potwierdzone info

Sasha Rookslayer
19-03-2014, 23:58
Moje typy :)

Barcelona - Chelsea
Bayern - Real
PSG - Atletico
Borussia - MU

Super Simi
20-03-2014, 14:13
Typuję:
Real - Borussia
Atletico - United
Barcelona - Chelsea
PSG - Bayern

Chciałbym:
Real - United
Barcelona - Borussia
Atletico - Chelsea
PSG - Bayern
i 3 hiszpańskie drużyny w 1/2.

rumun
20-03-2014, 14:57
Real-Chelsea
Barcelona-Borussia
United-PSG
Atletico-Bayern

MrMagicBoy
20-03-2014, 15:25
Już wszystko wiadomo:

http://i59.tinypic.com/28jw1mr.jpg

:cool:

A.J #17
20-03-2014, 16:05
Nie ważne jakie będą pary i tak wszystkie mecze będą ciekawe :)
A wkrótce REAL MADRYT VS FC BARCELONA - jaki wynik obstawiacie?

Sasha Rookslayer
20-03-2014, 16:17
Nie ważne jakie będą pary i tak wszystkie mecze będą ciekawe :)
A wkrótce REAL MADRYT VS FC BARCELONA - jaki wynik obstawiacie?

Myślę, że Barcelona wygra 2:1 :)

Tetti
20-03-2014, 16:46
Chciałbym:
Real - United
Barcelona - Borussia
Atletico - Chelsea
PSG - Bayern
i 3 hiszpańskie drużyny w 1/2.

To '3 hiszpańskie drużyny w 1/2' to mam nadzieję, że także do "chciałbym" się zalicza ;d Bo Atletico z Chelsea w tym zestawieniu nie ma bata.

Super Simi
20-03-2014, 17:37
Tak, zalicza się. ;d Ale wiesz, dopóki piłka w grze... ;d United (czy chociażby Barca) też skazywany był na odpadnięcie po tym 0-2, a skończyło się wiemy jak.

Imo najłatwiejszymi ekipami do wygrania z są właśnie United i Borussia mocno osłabiona kontuzjami i karą Lewego. Potem zaczynają się schody. Niedzielny mecz dużo powie w jakiej formie jest Barca i Real.

Zarexoholik?
20-03-2014, 18:01
Mam nadzieję, że sędziowanie będzie chociaż na poziomie.

http://i61.tinypic.com/90yfeh.jpg

I żeby aktorzy nie wchodzili nawet na boisko.

A.J #17
20-03-2014, 18:16
@ Zarexoholik?

Podbijam, chcemy widzieć na boisku zaciekłą walkę oraz brak aktorstwa -,-

Super Simi
20-03-2014, 18:22
Próbne losowanie:
Borussia - Chelsea
Real - Manchester
Bayern - Barcelona
PSG - Atletico

:D Do jutra, elo

Mario Trollotelli
21-03-2014, 11:27
Już wszystko wiadomo:

http://i59.tinypic.com/28jw1mr.jpg

:cool:
Podobno ludzie robią konta z wszystkimi możliwymi parami, a po losowaniu zostawiają tylko te konto z wylosowanymi parami. ;c Ale to wszystko i tak jest najprawdopodobniej ustawione. ;c

#t
Chciałbym zobaczyć dwumecze: Barca vs Chelsea i Real vs Bayern. Reszta mnie nie interesuje. Zresztą wszystkie dwumecze będą ciekawe, nie ważne kto na kogo wpadnie. Każda z 8 drużyn zajęła 1 miejsce w grupie. Nie ździwiłbym się jakby Barca dostała Bayern, a Real MU lub Borussie czyli jeden z dwójki najsłabszych zespołów z całej ósemki, czyli standardowo. ;]

Rywale Barcy i Realu z ostatnich 3 sezonów po fazie grupowej (odkąd zrobili zakupy i przestali odpadać co roku w 1/8):

Barca:

1/8: Arsenal, Bayer, Milan
1/4: Szachtar, Milan, PSG
1/2: Real, Chelsea, Bayern

Real:

1/8: Lyon, CSKA Moskwa, Manchester United
1/4: Tottenham, APOEL Nikozja, Galatasaray SK
1/2: Barca, Bayern, Borussia Dortmund

I teraz Real Schalke, a Barca City. ;];];];];]

Real Madryt - tak bardzo mocna drużyna w Europie która w ostatnich latach w LM wygrywała tylko ze słabszymi drużynami (z wyjątkiem MU w 1/8), a w półfinale już z tymi lepszymi zawsze dostawali w dupkę. XD

#edit
Dostali najsłabszą Borussie, A JAK XD

Super Simi
21-03-2014, 11:46
Podobno ludzie robią konta z wszystkimi możliwymi parami, a po losowaniu zostawiają tylko te konto z wylosowanymi parami.
Było tak z 1/8. Tylko że nie musieli zakładać iluś tam kont, tylko wystarczyło twettnąć wszystkie możliwości, a po losowaniu złe szybko usunąć. Wątpię, że komuś chciało by się zakładać X kont z 5040 możliwościami.

btw. Karpek i post bez spinki i pokazania swojego madriditis to post stracony. Macierewicz byłby z ciebie dumny.

#edit
Zajebiste losowanie Realu. Szkoda, że pierwszy mecz u siebie - więcej nie dało się ustawić niestety. :/

Ralmo
21-03-2014, 12:20
Ciekawie się zapowiada.

Real - Borussia i Bayern - United ciekawie się zapowiadają te dwa mecze.
Madryt ma coś do udowodnienia po zeszło rocznej porażce, raczej się zrewanżują. Natomiast Bayern myślę, że nie bedzie miał tak łatwo, czekamy na LM ! :D

#d

Woow tak, bardzo się znasz o.O. United nie da się tak łatwo ograć :O
Ale nie skreślajmy ich na starcie. W środę też wszyscy skazywali ich już na porażkę, a tu proszę baang! :o

Super Simi
21-03-2014, 12:26
Natomiast Bayern myślę, że nie bedzie miał tak łatwo

Wow. Ty tak serio? 7-0 bardzo możliwe.

United z Moyesem to parodia zeszłorocznej drużyny. Wystarczy spojrzeć na ich wyniki w "najlepszej lidze świata". Mogą napsuć im trochę nerwów, ale ich szanse na przejście dalej to jakieś 10% imo.

fugitive
21-03-2014, 15:01
Real już w półfinale :)

Mario Trollotelli
21-03-2014, 18:09
Real już w półfinale :)
Rok temu też tak pisałeś o finale? Chociaż teraz macie większe szanse bo nie będzie Lewego w pierwszym meczu. :cool:

#t
P$G - Chel$ea najbardziej wyrównana para. Strzelam, że w półfinale będą Barca, Real, Chelsea i Bayern. Barca vs Bayern i Chelsea vs Real.

#down
Rozjebali was 4:1 i piszesz, że to mały wypadek przy pracy? OK XD

fugitive
21-03-2014, 21:10
Rok temu to był mały wypadek przy pracy. Zabrakło jednej bramki do awansu.

Ralmo
21-03-2014, 21:14
Rok temu to był mały wypadek przy pracy. Zabrakło jednej bramki do awansu.

Tak jak przez 13 poprzednich lat ? Dortmund udowodnił nie raz. że nie warto ich skreślać...

SedaN*
22-03-2014, 01:15
olejcie tego gimbusa karpka; dla niego barca to zawsze jest najlepsza, zawsze ma najcięższe zespoły w pucharach, wszystkie zespoły są na $$ mimo, że to barca jest w topówce klubów, które przepierdalają hajs. i widać kompleks realu, skoro wszystko do nich przyrównuje

Super Simi
22-03-2014, 10:52
Props. Dzisiaj derby Londynu. Mimo niechęci do obu szkoleniowców/piłkarzy, będę wspierał Chelsea.

Co do meczu przejebanego 1-4. Był to mecz, w którym wszystko się skumulowało - problemy i podział w szatni, mentalność Jose i m.in. nastawienie piłkarzy. Po meczu ktoś (chyba Callejón) przyznał, że myśleli że mecz sam się wygra. Wyszło, jak wyszło. Teraz na miejscu Portugalczyka jest Carletto. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dla niego niedzielny mecz będzie największym sprawdzianem w sezonie. Pokaże on, gdzie obecnie jest ta kadra. Czy w półfinałach mamy czego szukać (bo przy całym szacunku do Borussi, nie wierzę, byśmy odpadli po doświadczeniach z poprzedniego sezonu).

Devixx
22-03-2014, 12:39
4 obecnie najlepsze na świecie drużyny w półfinałach :
Barca, Real, Bayern i PSG - ostro :rolleyes:

Fajne dzisiaj derby będą, trzeba oglądać :cool::cool:

Super Simi
22-03-2014, 12:48
GENIALNA zapowiedź.

Tqw1PzMaF3Q

Ralmo
22-03-2014, 13:05
4 obecnie najlepsze na świecie drużyny w półfinałach :
Barca, Real, Bayern i PSG - ostro :rolleyes:

Fajne dzisiaj derby będą, trzeba oglądać :cool::cool:

Zamiast PSG zamieniłbym na Chelsea, widać poukładał ich The "Idiota" One.
Dzisiaj stawiam 2:0 dla Arsenalu, oby był dobry meczyk. !

Mario Trollotelli
22-03-2014, 14:21
olejcie tego gimbusa karpka; dla niego barca to zawsze jest najlepsza, zawsze ma najcięższe zespoły w pucharach, wszystkie zespoły są na $$ mimo, że to barca jest w topówce klubów, które przepierdalają hajs. i widać kompleks realu, skoro wszystko do nich przyrównuje
Gdyby nie hajs romka to twój klubik nawet by nie istniał w Europie, byłby zwykłym średniakiem PL. Bolesna prawda dla kibiców czelsi której nigdy nie zaakceptują. : (

#t
Arsenal przegrywa 3:0 po 17 minutach. Ci to lubią tracić bramki w ważnych meczach!

#down
A czy ja napisałem, że to coś złego? Śmieszy mnie tylko, że kibic klubu zbudowanego na SAMYCH pieniądzach porównuje do niego klub który składa się w 90% z wychowanków, bo boli go prawda i uogólnia. Wiadomo, że każda drużyna kupuje, robi transfery, te najlepsze drużyny kupują najlepszych piłkarzy i najwięcej za nich płacą, bo samymi wychowankami też się nie da grać. Jak nie widzisz różnicy między takimi klubami jak Manchester United, Liverpool, Bayern, Milan i PSG, City, Chelsea to spoko, bo ja w tych 3 ostatnich widzę tylko pieniążki.

#rikoszet
Dzięki, że mi to "wytłumaczyłeś" znawco. Tylko, że Barcelona nie potrzebowała hajsu bogatego ruska, albo szejka, żeby stworzyć najlepszą szkółkę piłkarską na świecie. Przyjmij w końcu do wiadomości, że klub któremu kibicujesz nie zaistniałby w piłkarskim świecie bez hajsu. Ja żyje stereotypami? To ty w co drugim poście piszesz o "aktorach z Barcelony" itp. jak każde hala dziecko i zazdrośni kibice smerfów, mimo że w twoim klubie też byli/są aktorzy.

Demon
22-03-2014, 15:05
Gdyby nie hajs romka to twój klubik nawet by nie istniał w Europie, byłby zwykłym średniakiem PL. Bolesna prawda dla kibiców czelsi której nigdy nie zaakceptują. : (
nie kumam, gdyby, gdyby, gdyby... po chuj to docinanie na każdym kroku i szukanie dziury w całym? miał hajs, zainwestował i zrobił z tego klub, co jest w tym złego, bo nie rozumiem?

Devixx
22-03-2014, 15:37
Chelsea połamała Arsenal, Wengera 1000 mecz zakończył się przegraną 6-0 :rolleyes: chyba nie takiego wyniku się spodziewał :cool:
Mecz poza golami nic specjalnego, spodziewałem się walki obu drużyn i wymiany ciosów a nie szybkiego pogromu Chelsea :confused:

Gibbs łobuz :/
http://transfery.info/63848,decyzja-kuriozum-sedziego-marrinera-reka-oxladea-chamberlaina-czerwona-kartka-dla-gibbsa-wideo

Ralmo
22-03-2014, 15:45
Na wiecznym propsie sędzia tego meczu. Przyznając czerwoną kartkę Gibbsowy(który nie miał nic wspólnego z tą akcją) spowodował, że nigdy tak się nie uśmiałem oglądając mecz.

Beka roku :D

SedaN*
22-03-2014, 16:32
Chelsea ostatnio gra naprawdę dobrą piłkę, chociaż też zdarzają się te gorsze mecze. No i wreszcie Stamford Bridge stało się ponownie twierdzą! :) PSG, here we come!

http://i58.tinypic.com/1rf8mv.jpg

#karpek
co ty pierdolisz, z taką wiedzą powinieneś dawno przestać udzielać się w tym dziale, zresztą już sporo razy się skompromitowałeś. każdy wielki klub musi być oparty na pieniądzach, bo teraz piłka nożna to tak naprawdę jest biznes, który m.in też tworzy twoja Barcelona? myślisz, że dlaczego ich szkółka jest jedną z najlepszych w europie? bo wkładają w nią regularnie kupę hajsu. zresztą szkółka Chelsea też jest jedną z lepszych w europie i już aktualnie jest wielu dobrych i perspektywicznych graczy. przykre trochę, że muszę ci to tłumaczyć... i przestań żyć na sterotypach, bo gdybym miał wchodzić w ten twój syf to mógłbym napisać, że barca zawdziecza wszystkie sukcesy ostatnich lat dzięki symulowaniu i dzięki sędziom (gdzie oczywiście trochę ziarnka prawdy jest, bo gdyby nie sędzia to barcelona nie wznosiła by tytułu LM w 2009 roku)

#karpek2
i ja nigdzie nie porównuje chelsea do barcelony, żyj dalej w swoim urojonym przez siebie świecie

Mopsu_Lechista
23-03-2014, 12:58
Dziś piknik derby kibicowanie aparatami z fleszem, laserami po oczach piłkarzy, i buczenie zamiast dopingu.....

Mecz dobry się zapowiada obstawiam 2:2 ale może nawet wygraną Realu bo trzeba przyznać że na dzień dzisiejszy prezentują się lepiej od Barcy albo mi się wydaje :P

fugitive
23-03-2014, 13:44
Dzisjaj wielki dzień El Clasico nadchodzi
mimo że lato blisko to w Barcelonie się ochłodzi
teraz macie -4 i nadzieje na lepsze czasy
lecz to nie nastąpi bo na transfery brak kasy
Skład się rozpada, zawodnicy chcą więcj zarabiać
nudna gra, bez porywu podania, Messi nie ma się z kim dogadać
Dzisiejszy dzień zapisze się w pamieci fanów
że Barca ma tylko jednych panów
ubranych na biało z Madrytu, pięknej stolicy
na Camp Nou zacznie się budowa kaplicy
po tym jak na Santiago przyjdzie dostać ostre baty
nie jeden kibic poleci z płaczem do taty

Ralmo
23-03-2014, 13:56
#rikoszet
Dzięki, że mi to "wytłumaczyłeś" znawco. Tylko, że Barcelona nie potrzebowała hajsu bogatego ruska, albo szejka, żeby stworzyć najlepszą szkółkę piłkarską na świecie. Przyjmij w końcu do wiadomości, że klub któremu kibicujesz nie zaistniałby w piłkarskim świecie bez hajsu. Ja żyje stereotypami? To ty w co drugim poście piszesz o "aktorach z Barcelony" itp. jak każde hala dziecko i zazdrośni kibice smerfów, mimo że w twoim klubie też byli/są aktorzy.

ej, bez kitu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to co napisał SedaN? :confused: bo teraz to już na prawdę przeszedłeś samego siebie :D wychowanków Czelsi ma porównywalną ilość jak Barca, bo pieniądze które zainwestował Abarmowicz poszły w szółkę i nie tylko. Tak samo Barca. Duma Katalonii w ostatnich czasach wydała więcej na zawodników(Neymar, Fabregas, Sanczes) niż, którykolwiek klub z "szejkami". Kiedy ostatnio Czelsi wyjebała miliony na zawodników ? hmm ostatni WIELKI transfer to był Torresa, a poźniej skromnie :O. Ale dalej będziesz żył w przekonaniu, żeby nie to zeby nie tamto. Fakt są takie kluby jak P$G, i City które tylko żyją na wydawaniu na to co raz lepszych zawodników, to są wyjątki ale bez jaj jak się nie znasz to się nie wypowiadaj bo Abramowicz zrobił wielką robotę w Czelsi inwestując i rozwijając ten klub - szcacun za to*. Tak mówi to fan Barcy, który patrzy na to racjonalnie i perspektywicznie...

Co do El Classico, oczywiście liczę na Barcę (typuje 1:1), ale szczerze mówiąc to co gra Madryt to porostu poezja dla kibica, także za pewnie Real to wygra.

*nie jestem fanem Czelsi

#edit

Jesteś sezonowcem, a z takimi nie mam zamiaru dyskutować.

kibicowałem barcelonie wtedy kiedy ty sałeś cyca mamy :*

Super Simi
23-03-2014, 14:21
Nie od dziś wiadomo, że Karpek jak i większość "kibiców" Barki żyje we własnym świecie. Odkupowanie 'straconych' wychowanków za gruby hajs > kupowanie nie-wychowanków. Ciekawe czy Halilovicia liczą już jako wychowanka z drużyny B?

Mario Trollotelli
23-03-2014, 16:17
*nie jestem fanem Czelsi
Jesteś sezonowcem, a z takimi nie mam zamiaru dyskutować.

#t
Jak widzę mierdki pewne zwycięstwa w dzisiejszym GD. No zobaczymy jak to będzie. Obie drużyny w najmocniejszych składach, zapowiada się dobry mecz.

Super Simi
23-03-2014, 16:26
http://i.imgur.com/eXsWgR7.jpg

Ogarnijcie ptaka. XD

Sasha Rookslayer
23-03-2014, 17:52
http://i.imgur.com/eXsWgR7.jpg

Ogarnijcie ptaka. XD

Dobre XDD

@t

Portowcy pokonali chorzowski Ruch 3:1 i awansowali na piąte miejsce w ligowej tabeli. Brawo Pogoń!

Czekamy na el clasico!

Refresh
23-03-2014, 20:03
nom, ciekawy mecz, ja uważam że będzie remis 2:2.
w t mobile ekstraklasie też dziś ciekawie śląsk zremisował z górnikiem 1:1
w bundeslidze piekny rajd lewego
i w angielskiej slaby mecz boruca, i masakryczna porażka arsenalu... myslalem od poczatku meczu ze bedzie z 8:0 ale i tak dobrze bylo

to co mnie zaciekawiło w tym weekendzie

#real-barca

juz do przerwy 2:2
di maria pieknie dzis gra

Devixx
23-03-2014, 23:04
Nie powiem Real zagrał naprawdę dobrze ale to Barca wyszła zwycięską ręką.
4-3 na SB świadczy o tym, że Barca liczy się dalej w walce o mistrza :)
Piękny mecz, taki jaki powinien być - cios za ciosem, piękne gole :cool:
Sędzia był nieogarnięty ale przyznajmy się obu drużynom pomógł jednakowo.

Benzema mecz życia? Szkoda, że musiał zejść :v
Messi hattrick ale tylko i wyłącznie dzięki karnym wywalczonym w większości przez Iniestę.
Iniesta & Di Maria bardzo ładnie poprowadzili swoje zespoły.
Visca el Barca :rolleyes:
Do zobaczenia w 1/4 ?

Sasha Rookslayer
23-03-2014, 23:16
FC Barcelona pokonała Real Madryt 4-3 w bardzo zaciętym pojedynku rozgrywanym na SB. Barcelona dalej gra o Mistrza!
Dobry mecz w wykonaniu obu drużyn. Oby częściej takich meczy.

@Ralmo

4:3*

Tak, dla mnie powinno być 4:2 dla Barcelony.

SiMiNa.
23-03-2014, 23:17
Ramos wygral wam mecz, gratulacje...

Na goraca nie chce pisac o sedziowaniu, ktore jak zwykle na hiszpanskie standardy bylo chujowe.

https://pbs.twimg.com/media/BjcbuPVCYAE98RP.jpg:large

Ralmo
23-03-2014, 23:23
FC Barcelona pokonała Real Madryt 3-4
Logika brak? !??!?!

Na czacie napisałeś, że powinni wygrać to 4-2 i byli o wiele lepsi :O

Co do meczu nie powinno być dwóch karnych czyli 3:2 dla Barcy.

Zarexoholik?
23-03-2014, 23:35
Jak dla mnie sędziowanie akurat było bardzo dobre. Sędzia gwizdał gdy była taka potrzeba, mecz popsuło tylko aktorstwo dwóch graczy, a mianowicie:

http://i59.tinypic.com/dh3fp5.jpg

oraz

http://i59.tinypic.com/r0wol0.jpg

Powinni ponieść kary meczowe oraz pieniężne za aktorstwo. :(

+

http://i58.tinypic.com/dmfqys.jpg

Mario Trollotelli
23-03-2014, 23:39
nie oszukujmy się na ESB będzie pogrom ! :o
Pewnie dużo wygrywasz na bukmacherce.

Barca dostanie w dupę za tydzień i was tu połowy nie będzie. To jest więcej niż pewne. =]
Teraz Cleyu wejdzie i będzie płakal na sędziów. To jest więcej niż pewne.

Dzisjaj wielki dzień El Clasico nadchodzi
mimo że lato blisko to w Barcelonie się ochłodzi
teraz macie -4 i nadzieje na lepsze czasy
lecz to nie nastąpi bo na transfery brak kasy
Skład się rozpada, zawodnicy chcą więcj zarabiać
nudna gra, bez porywu podania, Messi nie ma się z kim dogadać
Dzisiejszy dzień zapisze się w pamieci fanów
że Barca ma tylko jednych panów
ubranych na biało z Madrytu, pięknej stolicy
na Camp Nou zacznie się budowa kaplicy
po tym jak na Santiago przyjdzie dostać ostre baty
nie jeden kibic poleci z płaczem do taty
A teraz napisz wierszyk o tym jak przejebaliście u siebie mimo prezentu który dostaliście od sędziego w postaci karnego, o hat-tricku Messiego i pięknej symulce Ronaldo w polu karnym. No i nie zapomnij wspomnieć o sędziach.

Sędzia był nieogarnięty ale przyznajmy się obu drużynom pomógł jednakowo.
Jednakowo? W którym momencie sędzia pomógł Barcelonie, bo nie przypominam sobie? No chyba, że chodzi Ci o tego drugiego karnego dla Barcy, po którym Dudek miał ból dupy. Syuacja rzeczywiście troche kontrowersyjna, ale nawet nie w połowie jak sytuacja z karnym dla Realu.

#t
Przezajebiste El Clasico, jedne z lepszych jakie oglądałem. Emocje od pierwszej do ostatniej minuty. Szkoda tej zmarnowanej setki Messiego na początku, bo byłoby 0:2 i mecz mógłby się potoczyć całkiem inaczej, Barca była w gazie i mogło się skończyć nawet manitą 2.0. Później Neymar zepsuł kolejną setke, Real strzelił szybko dwie bramki i Barcelona spuściła z tonu. Ktoś tu porównywał niedawno Martino z Moyesem, chyba ten sezonowiec co udaje kibica Barcy - ralmo. Typ porównuje trenera który wygrał na starcie SP Hiszpanii z Atletico, jest w finale Pucharu Króla, ćwierćfinale LM, w lidze traci punkt do lidera, nie przegrał z żadnym lepszym przeciwnikiem, wygrał 2x z City które miało "zniszczyć" Barce, wygrał 2x z Realem, z trenerem Manchesteru, który w tym sezonie mógłby się mierzyć z obecnym Milanem jak równy z równym. Znawco, napisz jeszcze jakieś swoje mądrości, dobrego humoru nigdy za wiele. Z Dudka dobra beka była, ciekawe kto go dopuścił do komentowania.

Oxi
24-03-2014, 00:18
trenerem Manchesteru, który w tym sezonie mógłby się mierzyć z obecnym Milanem jak równy z równym.

ale, że trener mógłby się mierzyć z Milanem jak równy z równym, czy Manchester? bo jeżeli Manchester, to powinieneś napisać to chyba w taki sposób ; trenerem Manchesteru, które w tym sezonie mogłoby się mierzyć z obecnym Milanem jak równy z równym.

I jeżeli faktycznie miałeś na myśli Manchester, a nie ich trenera ( a raczej tak było, bo o Seedorfie nic nie wspominałeś, jednak wole się upewnić ) to obawiam się, że jednak United to wciąż klasa wyżej, co zdążyli udowodnić chociażby w rewanżowym spotkaniu LM. Chociaż nie powiem, bo z chęcią obejrzałbym pojedynek tych dwóch ekip ;d

SedaN*
24-03-2014, 00:41
Fajny meczyk, szkoda tylko że nie obyło się bez pajacowania, cóż... Sędzia znowu dał dupy, ale trochę go rozumiem, nie jest łatwo sędziować takie spotkanie. Karny dla Realu niesłuszny, to było przed polem karnym. Ale pamiętajcie, że taki wolny to też bardzo groźna sytuacja. Drugi karny dla Barcy bardzo kontrowersyjny, ale ja osobiście bym nie gwizdał. Ogólnie to uważam, że przepisy trochę zepsuły widowisko. I według mnie powinny już dawno zostać zmienione. Pierwszy karny dla FCB oczywiście słuszny i czerwo też słuszne, bo tak nakazują przepisy. Ale jak dla mnie w takich sytuacjach powinna być żółta kartka, tym bardziej, że faul nie był brutalny. Tak samo jak w sytuacjach, kiedy bramkarz lekko dotknie mijającego go przeciwnika, często przez przypadek. Czerwona + karny to zazwyczaj strata, po której ciężko się podnieść jakiemukolwiek zespołowi...

Jem zupę
24-03-2014, 00:43
Jednakowo? W którym momencie sędzia pomógł Barcelonie, bo nie przypominam sobie? No chyba, że chodzi Ci o tego drugiego karnego dla Barcy, po którym Dudek miał ból dupy. Syuacja rzeczywiście troche kontrowersyjna, ale nawet nie w połowie jak sytuacja z karnym dla Realu.

Konto założone specjalnie dla Ciebie, czuj się zaszczycony.
https://www.youtube.com/watch?v=1177HvzNwWA

Nie dość, że nurek i potem go trawa fauluje to wcześniej jeszcze spalony więc? Tak jak w przypadku realu z dupy wzięty karny, niby sprawiedliwie bo po 1 dla obu, ale czerwień i gra z przewagą 1 zawodnika przez 30 min to "trochę" większy prezent.

# I wgl wyżej kolejny mądry pisze, że powinno być 4:2, pff. Czyli że jak? Mam 3 słupki piłka odbija się od tych 3 zatrzymując się "gdzieś tam", a potem wyciągam pierwszy piłka w ten sam kierunek to ona znowu odbije się potem od 2 i 3 czy będzie mieć inną drogę omijając 2 i 3 i zatrzyma się w innym "gdzieś tam" //? No chyba, że dla was odbije się od powietrza.

Pierwsza połowa ok, druga splot błędów sędziego, które nakładając się na siebie zepsuły mecz. Wynik 2-2 i kończymy mecz bo później to już żenada, tak byłoby sprawiedliwie.

A no + obrońcy realu to postawili słupki i wrócili do domu, a ronaldo wybiegł z szatni tylko na karnego, a potem z powrotem tubka żelu i do lusterka.

Refresh
24-03-2014, 06:30
Ramos wygral wam mecz, gratulacje...

Na goraca nie chce pisac o sedziowaniu, ktore jak zwykle na hiszpanskie standardy bylo chujowe.

oparł się poprostu i pokazał kto tu jest lepszy xD

piekny mecz, walka do samego konca!

SedaN*
24-03-2014, 11:14
- Graliśmy przeciwko dwunastce. Zawsze jest tak samo. Nie pozwalali nam. Może chcieli, aby Barca liczyła się w lidze - powiedział Ronaldo. - Nie szukam wymówek, ale sędzia nie prezentował wymaganego poziomu w takich spotkaniach.

- Jeżeli Barcelona by dziś przegrała, to odpadłaby z walki. Po pięciu latach tutaj, rozumiem, jak to wszystko działa - kontynuował Portugalczyk.

- Nigdy nie wiedziałem, aby sędziego faworyzowali Real Madryt. Jestem pewien, że bez względu na wszystko wygramy ligę - dodał Ronaldo.

Śmiesznie się to czyta... Barcelona ma Xaviego, Real ma Ronaldo...

Cleyu
24-03-2014, 12:45
Teraz Cleyu wejdzie i będzie płakal na sędziów. To jest więcej niż pewne.

.

No dobre =] Zajebiscie masz rozwiniętą wyobraźnie. Nie porównuj mnie do siebie bo ja nie jestem Tobą i nie mam takich pojebanych jazd jak ty ;f Pokażesz mi post, w którym narzekałem kiedyś na sędziów? Dobrze wiesz, że jeżeli chodzi o płakanie to mistrzem jesteś ty i na forum znalazł byś multum sytuacji, w których twierdziłeś, że sędzia krzywdzi twoją barce.

@karpek

Łap tu swoich koleżków idealnie pasujecie do siebie.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/l/t1.0-9/10151183_300460810104427_1805450154_n.png

Mario Trollotelli
24-03-2014, 13:18
ale, że trener mógłby się mierzyć z Milanem jak równy z równym, czy Manchester? bo jeżeli Manchester, to powinieneś napisać to chyba w taki sposób ; trenerem Manchesteru, które w tym sezonie mogłoby się mierzyć z obecnym Milanem jak równy z równym.
Chodziło mi o drużyny, nie trenerów. Koleś śmiesznie porównał obu trenerów. Moyesa, który w tym sezonie zrobił z MU drugi Everton z poprzedniego sezonu z Martino, który jak na razie wykonuje świetną robote w Barcelonie mimo że to jego pierwszy sezon w Europie.

I jeżeli faktycznie miałeś na myśli Manchester, a nie ich trenera ( a raczej tak było, bo o Seedorfie nic nie wspominałeś, jednak wole się upewnić ) to obawiam się, że jednak United to wciąż klasa wyżej, co zdążyli udowodnić chociażby w rewanżowym spotkaniu LM. Chociaż nie powiem, bo z chęcią obejrzałbym pojedynek tych dwóch ekip ;d
Może trochę przesadziłem. Racja, United obecnie jest trochę lepsze od Milanu, ale prawdą jest, że w tym sezonie oba zespoły grają nieprzeciętną chujnie w lidze i też chętnie bym obejrzał ich pojedynek.

Nie dość, że nurek i potem go trawa fauluje to wcześniej jeszcze spalony więc? Tak jak w przypadku realu z dupy wzięty karny, niby sprawiedliwie bo po 1 dla obu, ale czerwień i gra z przewagą 1 zawodnika przez 30 min to "trochę" większy prezent.
Przecież wyraźnie widać, że Ramos go zahaczył i dlatego Neymar upadł. Gdyby nie Ramos to Neymar prawdopodobnie strzeliłby gola, a w takich sytuacjach daje się czerwone kartki. Jak już chciałeś się doszukać błędów w tej akcji to mogłeś wspomnieć o prawdopodobnym spalonym Neymara jak wybiegał do piłki, jeszcze przed faulem Ramosa. Proponuję wizyte u okulisty.

Jeszcze co do kontrowersyjnych decyzji: nieodyktowany faul Pepe na Neymarze w polu karnym na początku meczu i spalony Benzemy gdy oddawal czysty strzał, na szczęście obroniony przez Valdesa. Wniosek? Sędzia częściej mylił się na korzyść Realu, a mimo to przegrali i tylko sfrustrowane hala dzieci twierdzą inaczej, jak zwykle zresztą. ; D

Śmiesznie wyglądała sytuacja Cesca z Pepe, zderzyli się głowami w tym samym momencie, razem się wyjebali i tarzali po boisku XD Co do buta Busiego na twarzy Pepe, celowe czy nie, należało się psycholowi za te wszystkie jego chamskie zachowania. W porównaniu z tym co zrobił kolesiowi w meczu z Getafe, Busquest potraktował go bardzo łagodnie.

Sfrustrowany Ronaldo pokazał swoje prawdziwe ja. Hipokryta do kwadratu, a hat-trick Messiego chyba jeszcze bardziej go chyba zdenerwował. Ramos też płakał po meczu na sędziego. Widać, że szkoła Mourinho.

http://i62.tinypic.com/2a4qx55.jpg

http://i57.tinypic.com/149yuly.jpg

btw. Mam gotowe zdjęcie (http://i61.tinypic.com/2rp73om.jpg) do newsa o słusznym karnym na Ronaldo dla El Jarka (http://kwejk.pl/obrazek/1620034-el-jarek.html). Simi, podeślij mu tam.

#t
Najnowszy ranking UEFA z ostatnich pięciu sezonów:
http://i59.tinypic.com/22jd77.jpg

Ranking z obecnego sezonu:
http://i57.tinypic.com/v73w9l.jpg

Za udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów każda drużyna otrzymuje cztery punkty. Awans do 1/8 finału premiowany jest pięcioma oczkami, każda kolejna runda to jeden punkt - dlatego też w tabeli nr 2 Barcelona w rubryce bonusowe punkty ma ich dziesięć. Każda wygrana w Lidze Mistrzów to dwa punkty, każdy remis - jeden. Podopieczni Gerardo Martino wygrali w tej edycji sześć meczów, jeden zremisowali i jeden przegrali, dlatego łatwo obliczyć, że zgromadzili 13 oczek. Do tego należy dodać punkty za udział w krajowych rozgrywkach - w tym sezonie drużyny z ligi hiszpańskiej mogą dopisać sobie 3,7142 punktu.

Wyraźnie widać która liga jest najsilniejsza. :cool:

SiMiNa.
24-03-2014, 15:17
Jak dla mnie sędziowanie akurat było bardzo dobre. Sędzia gwizdał gdy była taka potrzeba, mecz popsuło tylko aktorstwo dwóch graczy, a mianowicie:

oraz

+

To Young i Januzaj by sobie pograli. Powodzenia w walce o LE, gimbusku.

Refresh
Jestes az tak glupu, czy udajesz? Gdyby bylo odwrotnie, to 1min po tej sytuacji tutaj juz by byla akcja 'Pepe animal'. Podwojne standardy.

SedaN*
24-03-2014, 15:35
#t
Najnowszy ranking UEFA z ostatnich pięciu sezonów:
http://i59.tinypic.com/22jd77.jpg

Ranking z obecnego sezonu:
http://i57.tinypic.com/v73w9l.jpg

Wyraźnie widać która liga jest najsilniejsza. :cool:

Nie wiem czy wiesz, ale w ligach gra 20 zespołów, a nie tylko czubek tabeli. A pokazujesz tutaj tylko zespoły mające możliwość gry w LM (w przypadku Premiera Division tych zespołów co roku są trzy, a w przypadku Premier League aż cztery, ponieważ według uefa są najsilniejszą ligą). Dodatkowo weź pod uwagę, że w PL z 7 pierwszymi zespołami zazwyczaj są wyrównane starcia, a w lidze hiszpańskiej zawsze tylko Real i Barca i w tym sezonie Atletico. Zresztą nie chce mi się dyskutować z tobą na ten temat, bo i tak uparcie będziesz siedział przy swoim. Na pewno Premier League jest najciekawszą ligą (ciekawa też jest Bundesliga) i większość widzów jest zgodna w tym temacie :V

Super Simi
24-03-2014, 17:47

oraz

+

To by Januzaj z Youngiem sobie nie pograli. Powodzenia w LE.

http://www.realmadridplay.es/2014/03/busquets-miro-pepe-pisarle-cara.html?m=
Gdyby było odwrotnie, to Pepe byłby publicznie wieszany.

Mario Trollotelli
24-03-2014, 18:25
Nie wiem czy wiesz, ale w ligach gra 20 zespołów, a nie tylko czubek tabeli. A pokazujesz tutaj tylko zespoły mające możliwość gry w LM (w przypadku Premiera Division tych zespołów co roku są trzy, a w przypadku Premier League aż cztery, ponieważ według uefa są najsilniejszą ligą). Dodatkowo weź pod uwagę, że w PL z 7 pierwszymi zespołami zazwyczaj są wyrównane starcia, a w lidze hiszpańskiej zawsze tylko Real i Barca i w tym sezonie Atletico. Zresztą nie chce mi się dyskutować z tobą na ten temat, bo i tak uparcie będziesz siedział przy swoim. Na pewno Premier League jest najciekawszą ligą (ciekawa też jest Bundesliga) i większość widzów jest zgodna w tym temacie :V
Najbardziej wyrównana liga nie znaczy, że jest najlepsza. Idąc tym tokiem rozumowania mogę stwierdzić, że polska liga też jest najlepsza, bo każdy może wygrać z każdym. Segunda Division [22 klubów] tak samo - tam obecnie pierwszą i ostatnią drużyne dzielą tylko 24 punkty. O jeden punkt więcej niż Bayern ma przewagi nad drugą w tabeli Borussią w tej jak to napisałeś "ciekawej" Bundeslidze [18 klubów], która od dwóch lat bardziej przypomina ligę szkocką. Najwięcej ludzi ogląda lige angielską, bo jest najpopularniejsza i jest w niej najwięcej znanych klubów. W ogóle w Anglii gra się całkiem inaczej niż w Hiszpanii... Może i angielska liga jest najciekawsza (w tym sezonie na równi z hiszpańską), ale na pewno nie najsilniejsza, co doskonale pokazuje ten ranking. W Lidze Europy też od lat rządzą hiszpańskie zespoły.

Super Simi
25-03-2014, 12:43
http://puu.sh/7ILEN.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Bjh7thsCQAAgfGy.jpg

Maatinii
25-03-2014, 14:53
http://puu.sh/7ILEN.jpg

Osoba która rysowała tą niebieską kreskę nie ma pojęcia o spalonym i gratuluje Tobie że Ty też uważasz że jest dobrze narysowana.

Axelo .
25-03-2014, 15:14
Lubię Barcę bardziej niż Real, fajnie było jak Ronaldinho i Eto kopali jeszcze w FCB, dostanę hejty za nic?

Zdzisiu Motyka
26-03-2014, 18:27
Zresztą nie chce mi się dyskutować z tobą na ten temat, bo i tak uparcie będziesz siedział przy swoim. Na pewno Premier League jest najciekawszą ligą (ciekawa też jest Bundesliga) i większość widzów jest zgodna w tym temacie :V

fakt, że PL jest najciekawsza ligą nie oznacza, że jest też najlepszą. Statystycznie najlepsza jest liga hiszpańska, ale wiadomo, że lepiej ogląda się mecz w którym obrońcy robią więcej błędów i pada więcej bramek.

Super Simi
26-03-2014, 18:40
REKORDY I LICZBY MOYESA:
- najwięcej porażek w jednym sezonie w historii: 10
- najwięcej porażek w meczach u siebie od 12 lat: 6
- pierwszy w historii gol stracony przez United na Old Trafford w pierwszej minucie meczu
- zaledwie jedno wygrane spotkanie w starciach z zespołami plasującymi się obecnie na miejscach 1-9
- pierwszy raz w historii Manchester przegrał oba mecze ligowe zarówno z City, jak i Liverpoolem
- pierwsza domowa porażka z WBA od 1978 roku
- pierwsza domowa porażka z Newcastle od 1972 roku
- pierwsza domowa porażka z Evertonem od 22 lat
- najdłuższa seria ligowych porażek od 2001 roku
- zakończenie rozgrywek Pucharu Anglii w trzeciej rundzie, co w trakcie 27 lat za kadencji Fergusona miało miejsce tylko raz
- więcej porażek na koncie niż w całych trzech ostatnich sezonach pod wodzą Fergusona
- najwięcej wydanych pieniędzy na transfery w ciągu jednego sezonu: 64,6 miliona funtów
- pierwsza porażka z greckim klubem w historii klubu: 0:2 z Olympiakosem
- żadna drużyna nie wykonywała na OT przeciwko Manchesterowi więcej niż jednego rzutu karnego, Liverpool miał aż trzy

Mario Trollotelli
27-03-2014, 00:08
W następnej kolejce Atletico gra w Bilbao, więc jest duża szansa, że też stracą punkty.

Valdes zerwane więzadła i nie zagra już w Barcelonie. Na MŚ też nie zagra, a prawdopodobnie grałby w pierwszym składzie. Pierdolony pech. ;/ Barca też będzie bez niego poważnie osłabiona, bo w tym sezonie bronił zajebiście.

Super Simi
27-03-2014, 12:47
#AnimoValdes .

Ralmo
29-03-2014, 14:33
Już za kilka chwil długo wyczekiwany mecz: Legia - Lech. Patrząc realistycznie spodziewam się dobrego meczu, ale zarazem Legia jak i Lech w ostatnich kolejkach ukazują się z tej gorszej strony. Miejmy nadzieje, że dzisiaj tak się nie stanie.

Legia 3 : 0 Lech - tak Panie Pawle tyle dzisiaj będzie :cool::rolleyes:

Super Simi
29-03-2014, 14:36
Liczę na to, co jest najlepsze w polskiej lidze:

kbkSf-GU1n8

rumun
29-03-2014, 15:20
Jasne, że jestem za LECHEM, niech tylko widowisko będzie dobre.

Smierdzi mi remisem, 2:2

Devixx
01-04-2014, 18:32
Atletico bez Costy = easy win Barcelona?
Mimo iż Barca gra to ciut ciekawiej powinno być w drugim meczu - ManU vs FCB
gdzie liczę na korzystny wynik dla ManU ale chyba jednak się przeliczę patrząc na ich obecny sezon, na trud w meczu o parę klas niższym od Bayernu Olympiakosem i sam fakt, że Bawarczycy to machiny :S

Barca 2-0 Atletico
ManU 1-3 Bayern

rumun
01-04-2014, 18:49
Barca-Atletico 4:1
Man Utd- Bayern 1:2

Z innej beczki ;]
"Jak ten czas szybko leci... Clarence Seedorf obchodzi dziś 38 urodziny! Życzymy sukcesów na ławce trenerskiej i przypominamy jedną z najpiękniejszych bramek"
https://www.youtube.com/watch?v=uRFnsRPOQu8

Super Simi
01-04-2014, 19:44
Barka 1 - 1 Patetico
United 0 - 2 Bayern.

Costa zagra.

Mario Trollotelli
01-04-2014, 23:05
Dzisiaj na Camp Nou lepsza gra niż wynik. Po wyrównującej bramce Neymara Atletico nie potrafiło wyjść ze swojej połowy. Diego przyfarcił bramką której nie wyciągnąłby chyba żaden bramkarz i dzięki niemu są teraz w korzystniejszej sytuacji. ;c Ale meczyk zajebisty.

Jutro w TVP puszczają Real z Borussią zamiast najbardziej wyrównanej i najciekawszej pary PSG - Chelsea. Brak słów.

Sokol from West
01-04-2014, 23:38
Jutro w TVP puszczają Real z Borussią zamiast najbardziej wyrównanej i najciekawszej pary PSG - Chelsea. Brak słów.

Przecież w BVB gra trzech polaków. Co z tego, że nie zagrają, ale warto puścić ten mecz. Pewnie będzie ciekawe widowisko :confused:

@t
Spodziewałem się remisu w meczu Barca - Atletico, no ale w tym drugim, to raczej pogromu Bayern'u, a tu mamy niespodziankę i remis :o

Liczę jutro na wygraną Realu! hehe

SedaN*
02-04-2014, 00:47
Robben:

Dzisiaj w piłkę chciała grać tylko jedna drużyna. Ciężko się gra przeciwko zespołowi, który całą drużyną broni dostępu do bramki. Cieszymy się, że udało nam się strzelić bramkę na wyjeździe

kogo wam to przypomina? jak widać Guardiola ich nie tylko tiki taki nauczył hehe

Ralmo
02-04-2014, 13:49
Po wyrównującej bramce Neymara Atletico nie potrafiło wyjść ze swojej połowy.

A o pierwszych 71 minutach już nic nie mówisz? Przecież Atletico powinno wygrać to lekkim c*jem. Barca zagrała tak cienko, że nie warto o tym nawet pisać.

Diego przyfarcił bramką której nie wyciągnąłby chyba żaden bramkarz i dzięki niemu są teraz w korzystniejszej sytuacji..
:confused:

Co do ManU i Bayernu to już się wyżej wypowiadałem na ten temat i wiedziałem ze Czerwone Diabły nie oddadzą tak łatwo meczu :). Chociaż gdyby nie sędzia smiałbym twierdzić, ze United powinno to wygrać.

Super Simi
02-04-2014, 14:15
jak widać Guardiola ich nie tylko tiki taki nauczył hehe

Do sędziego też dosyć szybko podbiegają całym zespołem hehe

mega props dla piłkarzy United. pokazali, ze potrafia sie zmobilizowac i walczyc do konca. awans mozliwy :O

Cleyu
02-04-2014, 14:24
http://www.sport.pl/pilka/1,123132,15727709,Liz.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport

No troszke ciekawie ;d Wielka Barka :C

Mario Trollotelli
02-04-2014, 15:25
A o pierwszych 71 minutach już nic nie mówisz? Przecież Atletico powinno wygrać to lekkim c*jem. Barca zagrała tak cienko, że nie warto o tym nawet pisać.
Cienka to jest twoja wiedza o piłce nożnej synku. Barca była dużo lepsza i w 100% zasłużyła na zwycięstwo, ale nie zawsze lepszy wygrywa.

Posiadanie Piłki: Barca 76% - Atletico 24%
Strzały: Barca 19 - Atletico 6
Strzały celne: Barca 6 - Atletico 2

Statystyki rzeczywiście doskonale pokazują, że Barca zagrała cienko i Atletico powinno wygrać lekkim ch*jem. Co za śmieszne dziecko udające eksperta i ośmieszające się w każdym poście.

Co do ManU i Bayernu to już się wyżej wypowiadałem na ten temat i wiedziałem ze Czerwone Diabły nie oddadzą tak łatwo meczu :). Chociaż gdyby nie sędzia smiałbym twierdzić, ze United powinno to wygrać.
Wypowiadasz się o dwóch meczach, które leciały w tym samym czasie? O pierwszym piszesz, że Barca zagrała cienko do 71 minuty, a o drugim, że United wygrałoby, gdyby nie sędzia? Po raz kolejny zaskakujesz mnie swoją głupotą. XD No chyba, że oglądałeś powtórkę to wtedy spoko.

Super Simi
02-04-2014, 15:32
http://www.sport.pl/pilka/1,123132,15727709,Liz.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport

No troszke ciekawie ;d Wielka Barka :C

"Pochwal się szkółką, łapią cię na nielegalnych transferach dzieci. Pochwal się, że nie wydajesz, sprowadź Neymara za ch... wie ile. WALORY."

SedaN*
02-04-2014, 19:17
Dzisiaj:

PSG - Chelsea 1:1
Real - Borussia 3:1

Super Simi
02-04-2014, 19:19
Cięzko będzie, Di Maria wypadł... Środek Xabi - Modrić - Illarra strasznie chujowy. :c

PSG 2 - 1 Chelsea
Real 2 - 0 Borussia

Sasha Rookslayer
02-04-2014, 19:31
Wczorajsze mecze troszkę mnie zawiodły. Inaczej typowałem wyniki, ale co pisać o przeszłości.

Dziś stawiam, że Real wygra 3:1, a PSG wygra 2:1.

Devixx
02-04-2014, 20:41
PSG 3-1 Chelsea
Real 1-1 Boruzia

Mario Trollotelli
02-04-2014, 22:49
Wysokie zwycięstwo Realu było pewne. Cieszy porażka smerfów.

Oscar ładnie zanurkował po karnego, co nie sedan? ; ]

Jeżeli PSG awansuje to pierwszą parę półfinałową już znamy, o ile Barca przejdzie Atletico. xddd

SedaN*
02-04-2014, 23:25
Oscar ładnie zanurkował po karnego, co nie sedan? ; ]

to chyba trolling co?

Ralmo
03-04-2014, 00:14
to chyba trolling co?

zostawi idiote co zyje w własnym swiecie, bo atak w nogi( nie mowiac o kolanie ) to dla niego nie jest faul. W chuj nie obiektywistyczne* dziecko :o

Ładny mecz w wykonaniu PSG, nie spodziwałem sie tego po nich zero ! :O

*jesli wie co to słowo znaczy

Crayon
03-04-2014, 09:30
Jeśli mówimy o nurkach, czy innych faulach, to ja nie potrafię pojąć, jak Barcelona potrafi z przyjemnego meczu jakim był ćwierćfinał z Atletico zrobić taki kabaret. Neymar sfaulowany (no tak, był faul) poprzez podstawienie nogi, przewraca się i kręci po murawie cztery razy zanim zacznie wyć z bólu jaki to nieszczęśnik. Wyglądało to co najmniej jakby miał czołówkę z ciężarówką.
Druga sprawa, el magic Iniesta, dzięki któremu mogę oglądać skróty Barcelony, bo to co on robi, to czysta przyjemność. Zostaje kopnięty w piszczel, na którym przecież ma ochraniacze z włókna węglowego (czy to tylko dla Alvesa zarezerwowane?). Bije pięścią po murawie, jakby mu coś zrobiła, zwija się w agonii, przybiegają lekarze. Nie rozumiem, o co chodzi. Przecież Barcelona nie ma Evy Carneiro (http://www.famouscfc.com/wp-content/uploads/2012/07/eva-carneiro-chelsea-644x362.jpg)

Super Simi
03-04-2014, 12:53
PSG 2 - 1 Chelsea
Real 2 - 0 Borussia

Minimalne pomyłki... Tylko po 1 bramce za mało dla gospodarzy. ;d

Co do wczorajszego meczu, mega props dla Pepe i Cravajala. Perfekcyjne zawody w obronie. Ramos jak Ramos, myślenie nadal wyłączone. Coentrao też dobre zawody. Z Marcelo autostrada by była... Xabi i Modrić po małym dołku zagrali bardzo dobrze. Akcja Modrić i Cristiano zakończona golem galaktyczna. Vamos!

Mario Trollotelli
03-04-2014, 13:31
zostawi idiote co zyje w własnym swiecie, bo atak w nogi( nie mowiac o kolanie ) to dla niego nie jest faul. W chuj nie obiektywistyczne* dziecko :o

Ładny mecz w wykonaniu PSG, nie spodziwałem sie tego po nich zero ! :O

*jesli wie co to słowo znaczy
Znowu oglądałeś oba mecze w tym samym czasie? Komu teraz kibicujesz sezonowcu?

#t
Śmieszą mnie hala dzieci wychwalające Real po każdym meczu z Schalke i innymi Borussiami. Przyjdzie mocniejszy rywal i skończy się tak jak zawsze. hehe

#hala dziecko niżej
Miałem już do ciebie nie pisać, ale co tam. Po pierwsze, co z tego, że wygraliście z Atletico 5:0 w Pucharze Króla jak w lidze nie potrafiliście z nimi wygrać, a na SB przegraliście? Porównujesz obecne Atletico z Schalke i Borussią? Dobrze się czujesz? Czy po prostu nie ma innych mocniejszych rywali których mógłbyś wymienić, bo przecież w tym sezonie w lidze dostawaliście baty i od Barcy i od Atletico. W LM już od kilku lat dostajecie prawie same średniaki w fazie pucharowej, ale i tak nie dajecie rady bo zawsze w końcu trafia się mocniejszy rywal i dostajecie wpierdol. Rok temu dostaliście wpierdol od Borusii, bo akurat była na topie, dzisiaj się jaracie 3:0 z tym samym klubem, który nawet w połowie nie przypomina drużyny z tamtego sezonu, nie wspominając o kontuzjach i braku Lewego. Dwa lata temu byliście najbliżej finału, bo przegraliście w karnych z Bayernem. Trzy lata temu dostaliście wpierdol od Barcy, która później wygrała w finale z MU (musiało boleć). Cztery lata temu... Zresztą nie ma co pisać co było jeszcze wcześniej, bo wtedy dawaliście dupy co sezon w 1/8 z Lyonami i Romami. Po drugie nie dwuletni zakaz tylko na dwa najbliższe okienka. Czytanie ze zrozumieniem się kłania gimbusie. Po trzecie to jeszcze nic pewnego, więc na twoim miejscu bym się nie cieszył przedwcześnie. O siłę La Masii nie musisz się martwić. Barca ma Messiego, Xaviego, Inieste, Busquetsa, Pedro - wychowankowie którzy stanowią trzon tej drużyny od lat i na których Barca nic nie wydała, nie licząc wynagrodzenia. Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać nazwiska. Mógłbym jeszcze wymienić Thiago, którego Bayern kupił za niezłe pieniądze i jak na razie daje sobie radę. Mógłbym też wymienić jego brata Rafinhe, który sezon temu został wypożyczony do Celty i teraz jest liderem tej drużyny, a po sezonie wraca do Barcy walczyć o pierwszy skład. Mogę jeszcze wspomnieć wypożyczonego do Evertonu Deulofeu, który też daje radę i chcą go zatrzymać na kolejny sezon. W pierwszym składzie jeszcze Montoya, Sergi Roberto, Bartra i Tello, a w Barcelonie B w kolejce czekają Dongou, Grimaldo i tak dalej. Przypomnieć ci jacy zawodnicy stawali na podium ZP tylko w 2009 roku? A Real kim się może pochwalić? Jedynie Casillasem, który siedzi obecnie na ławce. Barca też robi transfery, bo samymi wychowankami nie da się grać i czasem trzeba kupić obrońcę lub napastnika klasy światowej za gruby hajs. Real zawsze słynął z wydawania grubej kasy na gwiazdki. Tylko ostatnio coś im nie idzie w walce o trofea, bo na drodze prawie zawsze stoi Barca i sprowadza gwiazdki na ziemię. Boli, nie? Wyobrażam sobie. : < Dlatego w Madrycie teraz panuje euforia, bo mają nadzieje, że tym razem coś wygrają z Barca, która nie będzie mogła robić transferów. xdd Ciekaw jestem jak wyglądałaby drużyna Realu, gdyby dostali zakaz transferów przykładowo na pięć okienek. Florek zaoszczędziłby z pół miliarda, a Real walczyłby o Lige Europejską. On chyba myśli, że im więcej milionów wyda tym większe ma szanse na decime. XD Od 2008 roku Real wydał ponad pół miliarda na transfery, a wygrał jedynie Puchar Króla (którym tak się Ramos cieszył, że upuścił go pod koła autobusu), dwa SP Hiszpanii i trzy mistrzostwa. Po zakupie Ronaldo za 100 mln dostaliście bonus: 5:0 na Camp Nou. Od ostatniej wygranej LM Florek też wydawał setki milionów i było podobnie. Śmieszniejszego klubu ze świecą szukać. Nic dziwnego, że musicie się pocieszać pozaboiskowymi aferami i chujowym sędziowaniem.

1-2 (zupełnie nowy projekt, taktyka)

3-4 (gdzie Ramos i brak dobicia wygrał wam mecz)

z Patetico 0-1 (to samo co na CN)
Beka z wymówek. Bo przecież królewski Real w każdym meczu jest lepszy i jak przegrywa to zawsze niezasłużenie.

Baty w chuj!
Może nie baty, ale większość trudniejszych meczy w lidze Real przegrał. To na pewno przypadek.

Ale co tam, 5-0 to nic!
Real wygrał 5:0 w dwumeczu z Atletico w Pucharze Króla. Co za zajebista drużyna. W lidze tylko przegrali 2x z Barceloną i raz z Atletico. Patrząc na te wyniki spokojnie można stwierdzić, że mają w tym sezonie szansę na potrójną korone. Za Bale dali 100 mln i nikt im już nie podskoczy. W Lidze Mistrzów dojebali takie potęgi piłkarskie jak Schalke, Borussia i żadne Bayerny im już nie straszne.

Do tej swojej śmiesznej listy zapomniałeś dodać Fabsa, ściągniętego za grosze, Neymara który przyszedł za darmo z DNA Barki i Halilovicia, nowego wychowanka (choć to nic pewnego).
Śmiesznej listy? Napisz mi co w niej śmiesznego, bo wyczuwam zazdrość. Na waszej liście jest tylko Casillas. Niczego nie zapomniałem, ogarnij ten swój hala język. No ale rozumiem, brak argumentów robi swoje.

kolejne frustru o hajs - Real ma, to wydaje.
Niech sobie wydają kolejne miliardy na gwiazdki, ale te miliardy i tak nie sprawią, że będą chociaż w połowie drużyną jak Barca w pierwszym roku Guardioli, albo Bayern w poprzednim sezonie.

btw. Real ma ponad pół miliarda długu synku. Trudno, żeby nie miał, bo niby skąd mają mieć tyle hajsu? Niektóre hala dzieci są zbyt naiwne myśląc, że te wszystkie wydane miliony co sezon ładnie sie zwracają. Zwłaszcza, że Real chuja wygrywa. Pewnie zaraz mi pierdolniesz jakąś rozprawkę o finansach Realu udając ich skarbnika, daruj sobie.

większość wydała na światowej klasy cracka - A. Songa.
Song gra mało, bo większość meczy gra jeden z najlepszych DM na świecie, wychowanek Barcy - Busquets. Przypomnij sobie Kake który zrobił u was zajebistą karierę, za którego Real dał 3x więcej (65 mln), a oddał za darmo i przestań być takim hipokrytą.

Ciągłe wracanie kilka już ładnych lat wstecz to jedyna ucieczka od problemów, których nawet nie potrafisz przyjąć do siebie
Od jakichś 7 lat Real regularnie jest ośmieszany przez Barcelone, więc nie wiem o co ci chodzi. Nie muszę wracać do przeszłości. Przecież w tym sezonie Real przegrał 2x z Barcą i w każdych rozgrywkach Barca sobie radzi jak na razie bardzo dobrze, a podobno skończył się jej cykl.

„Kiedy wygrywamy, to dzięki arbitrom, kiedy przegrywamy, to dlatego, że skończył się nasz cykl.” Alves

I weź tu zrozum hala dzieci. :S

żyjąc we własnym świecie to akurat nie trudne
Jak masz autyzm to nie wątpie.

Jak to ładnie ująłeś, powodzenia w bitwie o LE z crackami z La Masii i bycie transparentnymi wojownikami o wolność - wolność Katalonii i więcej niż klubu!
Ogarnij się dzieciaku.

Wole kibicować i utożsamiać się z tym "śmiesznym" klubem, aniżeli z najbardziej zakłamanym "więcej niż klubem" na świecie, serio.
Wiadomo. Pucharów nie wygrywacie, więc pozostało ci pocieszać się sprawami pozaboiskowymi i wierzyć we wszystkie afery i plotki psujące wizerunek Barcelonie - klubowi który te trofea wygrywa, a później nazywać go "zakłamanym". Przejebane.

Po pierwszej ripoście z wymówkami sobie darowałem. Pokonujesz mnie swoim niskim poziomem wiedzy.
Wygodnie. Następnym razem jak będziesz chciał do mnie napisać, to przypomnij sobie tą "dyskusję", bo znowu cię ośmieszę.

Super Simi
03-04-2014, 13:50
Schalke i Borussia - takie ogórki pokroju Atletico, które dostało 5-0 w dwumeczu. Putologika. Niedługo takim ogórkiem będzie Barka. Zobaczymy tą "siłę" La Masii podczas tego 2-letniego bana. ;)

#e
http://i.imgur.com/aqFKGEh.jpg
XD

#e2
Pobiłeś chyba swój rekordzik - frustru pełną gębą i na dodatek przeplatane głupotą. 1-2 (zupełnie nowy projekt, taktyka), 3-4 (gdzie Ramos i brak dobicia wygrał wam mecz), z Patetico 0-1 (to samo co na CN) i 2-2 na wyjeździe. Baty w chuj! Ale co tam, 5-0 to nic! #Putologika
Do tej swojej śmiesznej listy zapomniałeś dodać Fabsa, ściągniętego za grosze, Neymara który przyszedł za darmo z DNA Barki i Halilovicia, nowego wychowanka (choć to nic pewnego). Kolejne frustru o hajs - Real ma, to wydaje. PSG wydaje szejkowate, Chelsea Romka, a Barka? Czeka na Katarski hajs bo większość wydała na światowej klasy cracka - A. Songa. Fajne będą pojedynki na Qatar Petroleum Camp Nou.

Chyba pojąłem twoje frustru - prime time Barki kończy się jak na więcej niż klub przystało. Ciągłe wracanie kilka już ładnych lat wstecz to jedyna ucieczka od problemów, których nawet nie potrafisz przyjąć do siebie (żyjąc we własnym świecie to akurat nie trudne). Jak to ładnie ująłeś, powodzenia w bitwie o LE z crackami z La Masii i bycie transparentnymi wojownikami o wolność - wolność Katalonii i więcej niż klubu!

btw. Wole kibicować i utożsamiać się z tym "śmiesznym" klubem, aniżeli z najbardziej zakłamanym "więcej niż klubem" na świecie, serio.

#e
Po pierwszej ripoście z wymówkami sobie darowałem. Pokonujesz mnie swoim niskim poziomem wiedzy.

Mario Trollotelli
06-04-2014, 16:43
Everton 3:0 Arsenal

Jeszcze kilka miesięcy temu wydawało się, że Arsenal powalczy o mistrza, ale jak widać nic się nie zmieniło i dalej dostają kilkubramkowy wpierdol od każdej drużyny z czołowki. Niech dalej trzymają Wengera to może za 5 lat uda im się wygrać FA Cup.

NIKITAPOL99
06-04-2014, 20:38
Oni jeszcze przez dłuugie lata nie zdobędą nic konkretnego w Anglii, a tym bardziej w Europie. Wenger nie potrafi utrzymać ekipy, połowa rundy wiosennej to dla nich wrzucenie luzu i odpuszczanie. Wygląda trochę jak specjalne podkładanie się. Ale niby dlaczego mieliby to robić

Super Simi
07-04-2014, 15:09
Busquets nie nadepnął na Pepe. Możecie to zobaczyć na obrazkach.

SedaN*
08-04-2014, 23:03
dla takich chwil chce się żyć! CHELS w półfinale!!!

Sasha Rookslayer
08-04-2014, 23:21
dla takich chwil chce się żyć! CHELS w półfinale!!!

Nom, udało im się. Szkoda PSG, naprawdę.

Real wstydziłby się za dzisiejszą grę.
Powinni przegrać - należało im się :)

Borussia dobry mecz w ich wykonaniu :)

Czekamy na jutrzejsze bardziej interesujące mecze :)

@down

Chodzi mi ogólnie, że za wczorajszy mecz nie powinni przejść dalej.

Cleyu
09-04-2014, 01:11
Nom, udało im się. Szkoda PSG, naprawdę.

Real wstydziłby się za dzisiejszą grę.
Powinni przegrać - należało im się :)

Borussia dobry mecz w ich wykonaniu :)

Czekamy na jutrzejsze bardziej interesujące mecze :)

Przecież przegrali ; o

Jutro dwa fajne meczyki obstawiam awans Barcy i Bayernu ;d

Super Simi
09-04-2014, 10:57
0 nauki po błędach. Z taką grą w środku pola Bayern przeprowadziłby masowy gwałt.

#down.
Sezonowiec wrzuca sezonowcom. huh

Ralmo
09-04-2014, 14:45
Teraz sobie wyobraźcie, że Lewego i Reusa nie będzie w Borussia (czyt. spadek sezonowców będzię w zauważalny, a przede wszystkim BVB już nie bedzię). Ten cały Mihitariajianny :D, to co wczoraj odjebał to klękajcie narody. *****, ślepy by to strzelił nie mówiąc o Rasiaku. Real? CR7 prawie sie popłakał widząc drugiego gola.

Real nie zasłużył na bycie w półfinale. Brawa dla Cwelsów, ktorzy rzutem na taśme wygrali. -.-

A dzisiaj liczę na małą niespodziankę w postaci wygrania ManU. GLORY !

@up.

simi debil ktoremu brakuje argumentow uhuh !

rómón
09-04-2014, 17:02
Wszscy Ci, co pisza, że real nie zasługuje na bycie w półfinale polecam: stan przy ścianie zrób 3 kroki w tył rozpędź sie i z całej siły uderz głową w nią! Real pokazał klase w pierwszym meczu, a jeśli chodzi o drugi to mówi sie TRDUNO, gra realu wyglądała jak wyglądała. Gdyby strzelił Di Maria to na pewno nie byłoby takiej nerwówki pod koniec.

Ciesze się też, ze CZELSI awansowało!

Dziś licze na awans MAN UTD i ATLETICO!

#kaziu <3

Gdyby real w pierwszym meczu wykorzystał wszystkie setki to nawet ten mhitaryan by nie pomógł gdyby strzelil wszystko co mógł. Przecież wyszli prawie, że w nominalnym składzie, nie zlekceważyli meczu tylko po prostu borussia grała duzo lepiej ;]

Kaziu Extreme
09-04-2014, 17:55
Majac takie podejscie, to nie powinno awansowac, to nie gra o pietruche, ze mozna miec wypierdolone w rewanz. Niech sie ciesza, ze dostali kubel zimnej wody na leb i w koncu im sie oczy otworza, ze w lm 3;0 to nie jest pewny wynik.
Rumun, Di maria gdyby strzelil to nie byloby nerwowki, spoko, ten mhitaryan tez mogl strzelic wszystko to co mial, a wtedy gadalbys zupelnie inaczej :P

SedaN*
09-04-2014, 22:37
brawa dla Atletico, dobrze ze aktorzy odpadli. szkoda trochę Manchesteru, ale cóż...

to zostały 4 najlepsze drużyny:

Chelsea - Atletico
Real - Bayern

Sasha Rookslayer
09-04-2014, 22:39
Napiszę tylko 3 słowa:

Atletico grało lepiej.

@edit

Chelsea-Atletico
Bayern-Real

rómón
09-04-2014, 22:40
Propsy za bramke Evry, szkoda man utd, ale ważne, ze Barka odpadła.

Real-Chelsea
Bayern-Atletico

Zdzisiu Motyka
09-04-2014, 22:42
Czelsi - Real
Bayern - Atletico

Kaziu Extreme
09-04-2014, 22:50
Tak grajace atletico rozjedzie i bayern i czelsi, real juz moze sie zajac only liga.

Refresh
10-04-2014, 06:31
no evra ładną bramkę strzelił, szkoda że nie wygrali ...
moim zdaniem bvb zamiast realu powinno przejsc
a wczorajszy mecz barcy to żenada, tak źle zagrać majac swiadomosc ze walcza o półfinał lm i moze o final a tu dupa ...

Super Simi
10-04-2014, 11:13
Wow. Mega props dla Pateti. Mieli 'spuchnąć', a oni dalej się trzymają. Z taką grą Bayern im niestraszny. Istny czarny koń rozgrywek CL.

Mario Trollotelli
10-04-2014, 11:37
Piłkarze Barcy sami są sobie winni. Jak zwykle na przedmeczowym pierdoleniu "zagramy na 100%" się skończyło. Messi nie istniał i tylko psuł każdą dobrą okazję, Alves ośmieszał się swoimi wrzutkami, a Mascherano przy Bartrze wyglądał jak amator. Atletico jak najbardziej zasłużyło na półfinał.

A i dodam jeszcze, że Neymar najlepszy z Barcy wczoraj, bo jako jeden z niewielu się starał i coś tam dobrego robił. Ściągniecie Iniesty w takim momencie i w takim ważnym meczu to była głupota. Jak zszedł to od razu wiedziałem, że Barca ma po awansie.

Howard Webb - jak dla mnie najlepszy sędzia na świecie. Cały mecz poprowadził bezbłędnie. Nie bez powodu sędziował finał LM i MŚ.

W półfinale Bayern zagra z Atletico, Real z Chelsea, a w finale Atletico wygra z Chelsea.

SedaN*
10-04-2014, 13:40
- Trudno mi powiedzieć, czy do kolejnej rundy awansowała lepsza drużyna. Wydaje mi się jednak, że remis byłby czymś bardziej sprawiedliwym

pytanie za 100pkt: kto wypowiedział te słowa? XD

Sokol from West
10-04-2014, 13:59
pytanie za 100pkt: kto wypowiedział te słowa? XD

Mistrz wypowiedzi - Xavi xD. Atletico powinno wygrac ze 3:0. Ciekawe co by wtedy powiedział - pewnie dalej by wmawiał sobie, że zasłużyli na remis? Xd Messi to chyba znów zaginął w tunelu, albo wyszedł tak sobie pobiegać(Pinto miał tylko kilometr mniej? xD). Jedynie Neymar trzymał jakiś poziom. Szkoda, że Villa nic nie strzelił.

Szkoda Manchesteru, liczyłem, że sprawią sensację :(

Pary półfinałowe:

Chelsea - Real
Atletico - Bayern

NIKITAPOL99
11-04-2014, 01:00
Serio? Myśli, że ktoś nabierze się na śpiewkę że Barcelona była chociaż w ułamku tak dobra jak Atletico?
Mam nadzieję, że Atletico nie trafi na Bayern, bo z pozostałymi drużynami może sobie spokojnie poradzić, a fajnie byłoby jakby weszli do finału

Mario Trollotelli
11-04-2014, 12:49
Serio? Myśli, że ktoś nabierze się na śpiewkę że Barcelona była chociaż w ułamku tak dobra jak Atletico?
Mam nadzieję, że Atletico nie trafi na Bayern, bo z pozostałymi drużynami może sobie spokojnie poradzić, a fajnie byłoby jakby weszli do finału
W pierwszym meczu to Barcelona była dużo lepsza, chyba że chodzi ci o sam rewanż. A Xavi nie pierwszy raz pierdoli głupoty. : 0

#t
Atletico vs Bayern w finale - potwierdzone info.

Refresh
11-04-2014, 12:56
to będzie ciekawy pojedynek w lidze europejskiej, 2 hiszpanskie druzyny :D
Ja oczywiście chciałbym aby w lm chelsea i real byly w finale

Sasha Rookslayer
11-04-2014, 12:56
Chelsea-Atletico
Bayern-Real

Tak jak pisałem, tak się stało.
Czekamy na finał Bayern - Atletico =]

Cleyu
11-04-2014, 13:31
W pierwszym meczu to Barcelona była dużo lepsza, chyba że chodzi ci o sam rewanż. A Xavi nie pierwszy raz pierdoli głupoty. : 0

#t
Atletico vs Bayern w finale - potwierdzone info.

Sądzę, że macie coś ze soba wspólnego.

Tak jak pisałem, tak się stało.
Czekamy na finał Bayern - Atletico =]

Zajebisty jesteś.

Real z Bayernem szykuje się zajebisty mecz i chyba trudno określić kto będzie cieszył się z awansu ;c ;f Atletico pewnie nie pyknie Chelsea jak w ostatnim Superpucharze Europy w 2012 roku więc też będzie dobry meczyk ;d

Super Simi
11-04-2014, 13:53
Oh. Real ma szanse. Jeśli Carlo nie spierdoli wszystkiego jeszcze przed meczem. Wyjście na nich 4-3-3 to będzie samobójstwo. Tylko i wyłącznie murarka, kontry i jaja. Wszystko, czego obecny Real nie ma.

Atleti - Chelsea. Dwie drużyny grające kontrą. Istne szachy.

Szkoda U19 Realu. 1sza stracona bramka po prze zajebistym prostopadłym podaniu. Później już same oczywiste błędy w obronie... Karny + czerwo na 0-2, znowu karny na 0-3 i niespodzianka na koniec, znowu karny i 0-4.

United zbroi się na LE. :]

Mario Trollotelli
11-04-2014, 22:32
Barcelona w finale pierwszej edycji Youth League (młodzieżowa LM). Myślałem, że zobacze mini Gran Derbi w finale, ale Real przegrał 4:0 z Benficą. ; / Chelsea odpadła w ćwierćfinale z Schalke, które Barca pokonała w półfinale, a wychwalana tak niedawno młodzież z MU przez Crayona nie wyszła nawet z grupy zajmując w niej ostatnie miejsce. La Masia jak zwykle rządzi. ;];];]

#t
W półfinałach LM i LE mamy po dwie drużyny hiszpańskie i jedną angielską. Ktoś ma jeszcze wątpliwości co do tego która liga jest najsilniejsza?

Oxi
13-04-2014, 11:34
Widze, że o pierwszej drużynie Barcy nie masz zamiaru wspominać, a szkoda, bo wczorajszym meczem najprawdopodobniej przegrali mistrzostwo :] Co za fatalny tydzień dla Barcy.

Mario Trollotelli
13-04-2014, 12:47
Widze, że o pierwszej drużynie Barcy nie masz zamiaru wspominać, a szkoda, bo wczorajszym meczem najprawdopodobniej przegrali mistrzostwo :] Co za fatalny tydzień dla Barcy.
Tylko czekałem na taki post.

#t
Barca praktycznie przejebała cały sezon w 4 dni. Z Granadą mieli 86% posiadania piłki (rekord) i przegrali. Tylko Barca tak potrafi! W środę też pewnie będzie cienko, bo Real w gazie. W sumie to zwisa mi już czy Barca zdobędzie ten PK czy nie. Może jak zakończą sezon bez tytułów (nie licząc SPH) to zarząd się ogarnie i zrobią jakieś większe zmiany jak po chujowym sezonie 07/08 kiedy Guardiola przejął Barce. Tylko jak podtrzymają zakaz transferów, to sezon będzie z góry stracony.

SedaN*
13-04-2014, 13:36
zajebisty meczyk liverpool - man city za godzinę! :) GOGO THE REDS

Ralmo
13-04-2014, 16:35
3:2 dla Liverpool'u, czyżby The Reds zmierzali po mistrza ?! Mam taką cichą nadzieje !

Devixx
13-04-2014, 16:36
Dobrze redsi! W tym roku mistrz musi być ich! Piękny mecz, najpierw dusił pool później City i po cichu wierzyłem, że akurat kałtinho strzeli tą zwycięską bramkę i tak się stało :>> you never walk alone!

SedaN*
13-04-2014, 16:39
zajebisty mecz, atmosfera, wszystko. takie mecze można oglądać ;O dobrze, że The Reds wygrali. Chelsea będzie cholernie trudno 27 kwietnia na Anfield...

a teraz czas na drugi mecz Swansea - Chelsea :}

Super Simi
13-04-2014, 16:41
Kompany hattrick. :D

Mecz genialny - jak na PL przystało. Z całego serca życzę im upragnionego tytułu. Radość Gerrarda po ostatnim gwizdku <3 Niewiarygodne jak Rodgers ogarnął Liverpool.

Refresh
13-04-2014, 18:32
piekny mecz liverpoolu :D

ciekawe jak dziś chelsea sie pokaze

Refresh
14-04-2014, 18:21
dokładnie! wymęczone te zwycięstwo.
We wtorek borussia gra puchar chyba, bedzie walka

Mario Trollotelli
14-04-2014, 19:55
Benfica 0:3 Barcelona w finale Youth League. Ktoś tu ostatnio pisał o sile La Masii?

8v1ocnwvjGA

#Lordzik#
16-04-2014, 10:03
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10157249_10152309344669178_3459379695892411030_n.j pg

Ciekawy tytuł dali do tej fotki - Klasy nie kupisz.
Neymar wygląda jakby uciekł z jakiejś "secondary school" XD.

Ralmo
16-04-2014, 10:49
#UP

Dokładnie to brzmi:

They're both worth 100M but class is PRICELESS.

#topic
Dzisiaj finał PK. Mam nadzieję, że będzie taki sam ciekawy mecz jak ostatnio.
Barca 2 : 1 Real.

Demon
16-04-2014, 21:29
no zobaczymy, osobiście po cichu licze na Barcelone :cool:

rumun
16-04-2014, 23:29
Mecz zasłużenie wygrany przez real, barka jedynie pod koniec zaczęła coś grać, brzydkie zachowanie piłkarzy BARKI.

100milionow drewna(czyt.BALE) jak to marni sezonowcy go nazwali przyćmił messiego i neymara. Iniesta i xavi nic nie grali, z taką obroną real ma szanse z bayernem.

propsuje pepego rajdy!

SedaN*
16-04-2014, 23:32
real zasłużenie wygrał, nie ma co... a alves poraz kolejny pokazał swoją "klasę"

Zarexoholik?
17-04-2014, 00:12
a alves poraz kolejny pokazał swoją "klasę"

Ty również.

#topic

Alves tragedia, Coentrao co za aktor, Messi za późno się obudził, Iker masa szczęścia przy strzale sztrymsiarza, sztrymsiarz Neymar masa pecha. Ogólnie nuda, oglądałem - śmiałem się - przełączałem na TV4, tam Rocky 2 leciał - znacznie ciekawsze.

http://i57.tinypic.com/w6qcr6.gif

Sokol from West
17-04-2014, 00:48
Bartra: Mieliśmy swoje szanse, prowadziliśmy grę i utrzymywaliśmy się przy piłce. Rywale stworzyli dwie okazje i dwa razy zdobyli gola. Byli bardziej skuteczni.

Tak w skrócie - chyba w innym meczu grał.

2x słupek, więcej strzałów od Barcelony, ale dalej niech się upiera, że to dwie okazje. Uczy się wypowiedzi od mistrza - Xaviego.

Jak dla mnie, zwycięstwo Realu zasłużone. Dobry mecz w ich wykonaniu, nawet bez Ronaldo potrafili sobie poradzić.

Sasha Rookslayer
17-04-2014, 02:49
Co tu napisać, Real zasłużenie wygrał na Mestalla finał pucharu króla..

Niby tam Barca miała okazja na strzelenie, lecz ich nie wykorzystała..
Barca, co się z Tobą dzieje :<

Czas na zmiany :<
Brawo Real.

Refresh
17-04-2014, 08:54
Ogólnie nuda, oglądałem - śmiałem się - przełączałem an TV4, tam Rocky 2 leciał - znacznie ciekawsze.

Dokładnie.
Zasłużone zwycięstwo, piękny gol Bartry, wkońcu po tylu latach ta Barcelona się może rozpadnie i dobrze...

Oxi
17-04-2014, 10:59
@Up

Barca się nie rozpadnie ( chociaż są na to niewielkie szanse, ale na Twoim miejscu nawet bym o tym nie myślał ). Wszystko zależy od tego, jak ten klub zostanie poprowadzony - to, że nie będzie już w absolutnym topie jest dosyć prawdopodobne ( ich gra jest czytelna, część piłkarzy wypalona, no i na dodatek ten zakaz transferowy ), ale wciąż mają pieniądze, które niestety w obecnym futbolu są kwestią bardzo istotną.

Kilka rozsądnych transferów i Barca może wrócić na szczyt, jednakże póki co przyszły rok zapowiada się jeszcze gorzej, aniżeli obecny..

Mario Trollotelli
17-04-2014, 11:33
porazTak bardzo śpieszyłeś się do komputera po przegranym GD Barcy, żeby napisać na forum tibijskim, że Real był lepszy, że z tej ekscytacji zapomniałeś zajrzeć do słownika i nieświadomie zrobiłeś śmieszny błąd ortograficzny.

Kibice smerfów, zawsze poprawią człowiekowi humor. :D

#t
Sam już nie wiem co sądzić o Bartrze. Najpierw dał Barcie gola na remis, a później go zabrał dając się opierdolić Bejlowi. Przynajmniej się starał, nie to co reszta drużyny. Alves parodia, niech on już odejdzie po tym sezonie bo te jego wrzutki to chyba tylko dla beki. Neymar poaktorzył trochę, ale też coś tam robił w przeciwieństwie do Messiego. Ogólnie trzy mecze pod rząd przegrane w ten sam sposób. Martino też zjebał wpuszczając Fabsa bez formy i dopiero w 60 min się obudził wpuszczając za niego Pedro i przy okazji totalnie olewając Alexisa, który powinien był zagrać od początku. Nie ogarniam tego Martino. Najpierw wygrywa SPH z Atletico, 2x z MC i 2x z Realem, żeby później przegrać cały sezon w tydzień. ;o W sumie to nie miałbym nic przeciwko jakby przyszedł Klopp. Może w końcu wprowadziłby trochę nowości do gry Barcy, której wprowadzić nie umiał Martino ulepszając tylko trochę "klepkę".

Zgadzam się z Oxidosisem, Barca się nie rozpadnie. Nie z tymi piłkarzami. Wystarczy "tylko" trochę motywacji, nowego dobrego trenera, który wprowadzi rewolucję w grze (jak Guardiola w 2008) i kilka dobrych transferów, szczególnie dobrego stopera, ale z Zubizarettą i możliwym zakazem transferowym jest to mało prawdopodobne. :x

#edit
Kibice mierd przed wczorajszym meczem:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10270551_10151951953851213_2409971216717723421_n.j pg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1972443_10151951954981213_7427886876882647818_n.jp g

Baasteek
22-04-2014, 21:55
mam nadzieje ze chelsea wyeliminuje atletico..

Splaxor
23-04-2014, 23:16
Real dzisiaj słabo zagrał. Widać było, że chłopaki nie potrafią sobie poradzić z presingiem Bayernu. Jeżeli tak będzie wyglądać gra na Alianz Arena to w finale będą Niemcy. 1:0 to za mała zaliczka na wyjazd.

@down
Pierwszy raz od dawna widziałem tak nerwowy Real, który nie miał pomysłu na grę. Za szybko chcieli rozgrywać piłkę i często kończyło się to stratą. Myślę, że nie mają szansy na awans do finału.

@edit
Pożyjemy zobaczymy.

Super Simi
23-04-2014, 23:25
AHAHA słabo? Taktycznie Real wciągnął dupą tiki-podróbkę Filozofa. Do czasu bramki Bayern cisnął niemiłosiernie, ale wszystko było pod kontrolą. Potem to już znacznie lepsza gra Realu i kontrola meczu. Possession is a relative statistic and having it just for the sake of it is pointless. You have to know how to read the game and how to harm them. Skrzydła Bayernu kompletnie wyłączone z gry - Carvajal i Fabio genialnie grali. Xabi jak profesor. Mecz kompletny. Szkoda jedynie, że Di Maria się spalił i strzelał na siłę...

#edit.
To nie myśl, serio.

Sasha Rookslayer
25-04-2014, 19:00
Tito Vilanova nie żyje! :O
Miał 45 lat... Były trener FC Barcelony.
Jeszcze w poprzednim sezonie poprowadził Barcelonę do mistrzostwa Hiszpanii.

Refresh
25-04-2014, 19:04
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/tito-vilanova-byly-trener-barcelony-nie-zyje/500fw

no szkoda, takie jest życie ...

fugitive
25-04-2014, 19:42
Tito Vilanova nie żyje! :O
Miał 45 lat... Były trener FC Barcelony.
Jeszcze w poprzednim sezonie poprowadził Barcelonę do mistrzostwa Hiszpanii.

Oraz do porażki 0-7 z Bayernem.

Super Simi
25-04-2014, 19:49
To nie jest odpowiedni czas na takie gimbusiarskie prowokacje.

Que en paz descanse. Niech spoczywa w pokoju.

Splaxor
25-04-2014, 20:49
Requiescat in pace, Tito.

Deena2409
25-04-2014, 21:17
To prawda, że źli zostają, a ludzie którzy powinni zostać odchodzą. Ja jako wierny kibic Realu Madryt składam najszczersze kondolencje dla rodziny i bliskich oraz wszystkich kibiców FC Barcelony. TITO byłeś niesamowity. Spoczywaj w pokoju i ciszy.

Zdzisiu Motyka
29-04-2014, 22:43
Królewscy zdeklasowali Bayern, a "Penaldo" ma szanse wyśrubować rekord w finale. :)

Oxi
29-04-2014, 22:46
Tego typu mecze co raz bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że Guardiola niszczy doskonałość Juppa wprowadzając bezproduktywną tiki take.

Brawo Real, brawo Carlo. To co nie udało się Żoze, to, czego nie udało się Barcelonie udało się geniuszowi Carlo, Włosi to jednak są najlepsi w tym fachu.

arjen robben
29-04-2014, 22:52
Sory za mój zespół, strzały itp.

Ale byliśmy lepsi, bo mieliśmy większe posiadanie piłki!

Mario Trollotelli
29-04-2014, 22:57
Królewscy zdeklasowali Bayern, a "Penaldo" ma szanse wyśrubować rekord w finale. :)
Dzięki za info.

#t
Długo trwała ta era Bayernu. Marna podróba Barcy.

Chyba najlepszy mecz Realu w ostatnich latach, brawo. :) I pomyśleć, że Borussia w rewanżu robiła z nimi co chciała grając rezerwami, a gdyby Mychitarian wykorzystał swoje setki to teraz kto inny grałby w finale.

Kimus The Master
29-04-2014, 22:57
Doskonały mecz w wykonaniu Los Blancos oby finał był równie emocjonujący jak i również druzgocący dla przeciwnika!!

Kto nie widział niech sobie poczyta.

Bayern Monachium - Real Madryt: egzekucja, Królewscy w finale (http://Bayern Monachium - Real Madryt: egzekucja, Królewscy w finale)

rumun
29-04-2014, 23:10
Mecz w wykonaniu realu cudowny, znów pokazał klase.
https://www.facebook.com/bayern40?fref=nf < dobra beka ;p

Super Simi
29-04-2014, 23:17
Myślę, że nie mają szansy na awans do finału.

@edit
Pożyjemy zobaczymy.
POZDRAWIAM.

Drzewa spłonęły. Sen stał się faktem. Genialny, fantastyczny mecz. Wielki Carlo!

Brawa dla Filozofa. Mieć machinę, która zmiażdżyła Barcelonę i zmienić ją w Barcelonę 2.0... Geniusz.

Splaxor
30-04-2014, 00:16
POZDRAWIAM.

Rewelacyjny mecz Realu. Zupełnie inny niż na SB. Zabawne, że u siebie grali tak chaotycznie, a na wyjeździe tak jak powinni u siebie. Jednak to co powiedział mój kumpel stało się prawdą, a mianowicie ten kto pierwszy strzeli bramkę wygra. Jestem zaskoczony postawą Realu. We wczorajszym meczu grał cały zespół. Tak jak ktoś wyżej napisał "Chyba najlepszy mecz Realu w ostatnich latach".

Teraz lepiej trafić na Atletico bo z Jose będzie ciężko skoro zna taktykę Realu.

Refresh
30-04-2014, 06:45
potwórzę poraz kolejny: gdyby henryk trafił do siatki realu w meczu z borussia to borussia byłaby w finale

liczyłem na bayern, wyszło jak wyszło.

Super Simi
30-04-2014, 08:54
potwórzę poraz kolejny: gdyby henryk trafił do siatki realu w meczu z borussia to borussia byłaby w finale.

Gdyby Di Maria strzelił karnego to Polska zdobyłaby Mistrzostwo Świata. Ot takie pierdolenie i gdybanie.

Oxi
30-04-2014, 12:09
Teraz lepiej trafić na Atletico bo z Jose będzie ciężko skoro zna taktykę Realu.

Rozbawiłeś mnie. Skąd Jose miałby znać taktyke Realu? Śmiem twierdzić, że jeszcze sam Carlo jej nie zna, może Żoze ma jakieś nadprzyrodzone moce o których nie wiemy?

Creatynka
30-04-2014, 12:11
Gdyby Di Maria strzelił karnego to Polska zdobyłaby Mistrzostwo Świata. Ot takie pierdolenie i gdybanie.

Haha, dokladnie :)

@Top
Ciesze sie ze Real wygrał, ciekawe tylko z kim bedzie grał w finale.

Super Simi
30-04-2014, 13:50
Rozbawiłeś mnie. Skąd Jose miałby znać taktyke Realu? Śmiem twierdzić, że jeszcze sam Carlo jej nie zna, może Żoze ma jakieś nadprzyrodzone moce o których nie wiemy?

Dokładnie. Nie zagra Xabi, więc wszystko ulegnie zmianie. Dotychczasowe mecze nie będą żadnym dobry materiałem do analizy. Illarra może zająć miejsce Xabiego, Modrić lub Casemiro również. Nawet Khedira, który już ma kontuzje za sobą i trenuje z drużyną. ;)

SedaN*
30-04-2014, 14:21
Żoze może taktyki nie zna, ale zna dobrze piłkarzy Realu i to już jest atut przed spotkaniem... ale póki co Chels - Atletico. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC

Splaxor
30-04-2014, 14:42
Żoze może taktyki nie zna, ale zna dobrze piłkarzy Realu i to już jest atut przed spotkaniem... ale póki co Chels - Atletico. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC

O to mi właśnie chodziło. Z Atletico Real powinien sobie poradzić. Z Chelsea będzie trudniej. Jose ma wiele do udowodnienia Realowi :)

Refresh
30-04-2014, 15:04
dziś kolejny mecz, liczę na to że wygra Chelsea i potem w finale ogra ten real :):)

#down
tak, ból dupy.masz maść?

Sokol from West
30-04-2014, 17:04
dziś kolejny mecz, liczę na to że wygra Chelsea i potem w finale ogra ten kur#wski real :):)

Ja wierze w to, że dzisiaj chelsea pożegna się z LM lub jeśli nawet uda im się awansować, to piłkarze realu rozjadą w finale chelsea.

refresh ból dupy, że królewscy są w finale? :(
@up
pewnie, wyślę Ci na PW.

@t
Gratulacje dla Atletico. Świetny finał będziemy mieli!

Sasha Rookslayer
30-04-2014, 22:38
Zasłużone zwycięstwo Atletico, drużyny na którą prawie nikt nie stawiał.

Finał madryckich drużyn w Lizbonie zapowiada się ciekawie! :)

Refresh
01-05-2014, 07:40
no szkoda, że przegrała Chelsea. i tak daleko doszła :P
gratulacje dla atletico za wspaniałą grę, z takim nastawieniem mogą wygrać z realem, kto wie?

Super Simi
01-05-2014, 10:14
Finał hiszpański, finaliści z Madrytu. W LE będzie jeden finalista z Hiszpanii. Ktoś ma jeszcze wątpliwości? LaLiga > PL.

Mario Trollotelli
01-05-2014, 10:42
Zapewne Sedan. Bo przecież Premier League jest najbardziej wyrównana!

#t
Atletico najlepsza drużyna w tym sezonie, póki co. Cały sezon na tym samym wysokim poziomie, oprócz półfinału PK. Na 90% wygrają ligę hiszpańską przed ostatnim meczem z Barcą. Kolejna drużyna hiszpańska ośmieszyła kolejną drużynę angielską, hehe. Cieszy porażka smerfów i twórcy antyfootbalu - The Special Five.

#down
Aha, no i? To nie zmienia faktu, że w ostatnich latach drużyny hiszpańskie rządzą w Europie i wygrywają częściej z angielskimi, zdobywając więcej LM i LE. :}

#edit
Dokładnie 5 lat temu, pierwsze GD Pepa na SB:

2fNjH5vAdoI

Geniusz.

SedaN*
01-05-2014, 11:36
Zapewne Sedan. Bo przecież Premier League jest najbardziej wyrównana!

#t
Atletico najlepsza drużyna w tym sezonie, póki co. Cały sezon na tym samym wysokim poziomie, oprócz półfinału PK. Na 90% wygrają ligę hiszpańską przed ostatnim meczem z Barcą. Kolejna drużyna hiszpańska ośmieszyła kolejną drużynę angielską, hehe. Cieszy porażka smerfów i twórcy antyfootbalu - The Special Five.

ale jak 6 w tabeli PL Chelsea wygrywała z Valencią, a potem z Barceloną (MISTRZEM HISZPANII) i wygrała LM to wtedy siedziałeś cicho :}

#top
szkoda w sumie, ale jak daleko można dojść bez napastników. to i tak miał być ten sezon przejściowy... a Chelsea i tak w ostatnim czasie dostarczyła mi wiele pięknych momentów. Gratulacje dla Atletico! :)

Mopsu_Lechista
03-05-2014, 15:27
Wczoraj odbył się finał Pucharu Polski Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Lubin mecz zakończył się wygraną drużyną z Bydgoszczy.... Mecz był po prostu żenujący tak nudnego meczu w wykonaniu Polskich drużyn już dawno nie widziałem tym bardziej że to był finał.... Jeśli chodzi o atmosferze to chyba nawet nie ma co opowiadać 37 tys pikników januszy którzy tylko tylko buczeli i gwizdali na nie udane akcje a jak była jakaś okazja to słychać był sam pisk ekscytacji i wuwuzel...... 2 razy może były tam jakieś okrzyki i oczywiście meksykańska fala która nakręcił spiker i oczywiście i ona nie doszła do skutku...

Oczywiście media zachwycone że super atmosfera.... ja się pytam gdzie tam była atmosfera?! sami piłkarze przyznali to w nie jednym wywiadzie że chcą dopingowania ich przez tysiące kibiców chcą słyszeć pełny doping przez 90 minut i pokazywania pięknych opraw.... Mecz dno kibice dno!

Jeśli chodzi o drużyny to gratki dla Zety za zdobycie PP w sumie ciesze się że oni zdobyli a nie Zagłębie które by grało w w europejskich pucharach jako 1 ligowiec...

Crayon
04-05-2014, 10:37
Chelsea i tak w ostatnim czasie dostarczyła mi wiele pięknych momentów.
I równie wiele zawałów serca. Mój kumpel zagorzały kibic Chelsea, tyle kurw i pizd ile rzucił w kierunku Ramiresa, Oscara i kudłatego Luiza nie potrafię zliczyć. Ja ograniczyłem się jedynie do wyzywania swojego skrzydłowego Evry, który zamiast bronić tylko atakuje. I tylko raz, jedyny raz mnie ucieszył. Wrzeszczałem jakbym wygrał szóstkę w totka. Przez te pięćdziesiąt sekund znowu czułem się jak powinien się czuć kibic United. Tak jak wtedy kiedy Owen strzelił na 4:3, albo jak Rooney uderzył z przewrotki. Tak, warto było się wkurzać cały sezon, żeby przez pięćdziesiąt sekund wszystko zeszło. Nie wygraliśmy, ale dla tej jednej bramki warto było popatrzeć.

Półfinał oglądałem w koszulce Chelsea. Posiadam takową, bo jako fan Premier League wspieram kluby angielskie w europejskich pucharach.

Splaxor
04-05-2014, 19:33
Jestem zadowolony z wyniku Atletico. Real nadal ma szanse. Dziś o 21 mecz z Velencią.

Refresh
04-05-2014, 19:35
no dobrze że atletico przegrało, piękny mecz w wykonaniu levante, ale i tak czekam na wyniki z premier league. ;0

Mario Trollotelli
04-05-2014, 21:57
Dziś o 21 mecz z Velencią.
Z kim?

#t
Dzisiaj Atletico w końcu przegrało, a obecnie Real przegrywa po pierwszej połowie 0:1 z Valencią. Jak tak zostanie to mistrzostwo dla Barcy będzie dalej możliwe, a byłoby możliwe jeszcze bardziej, gdyby wczoraj wygrali. Wtedy wystarczyłoby wygrać dwa ostatnie mecze. Tak to jest jak się traci frajerskie gole w ostatniej minucie... : [

#edit
W sumie jak Real teraz przegra, a Barca wygra ostatnie dwa mecze z Elche i Atletico to zdobędzie majstra, bo w bezpośrednich meczach będzie lepsza od Realu i Atletico mając tyle samo punktów. No ale wątpie, żeby Real to przegrał, nie takie straty odrabiali. xd

#edit 2
Real 2:2 Valencia. Oczywiście dostali 5 min dodatkowego czasu gry, oczywiście wtedy kiedy potrzebowali bramek. To samo było w Elche. Przypadek? Nie sądze.

#down
Dziecko, ja już dawno się pogodziłem z tym, że Barca nie zdobędzie mistrza w tym sezonie. Po prostu Real zawsze jak potrzebuję punktów to dostaje prezenty od sędziów. Niesłuszny karny w 94 min, który dał 3 punkty w meczu z Elche i 5 dodatkowych minut we wczorajszym meczu. Jakby wygrywali to myślisz, że sędzia doliczyłby te 5 minut? : )

btw. Barca już ugrała w tym sezonie SPH hala dzieciaku.

[Splaxor] Real strzelił bramkę w drugiej minucie doliczonego czasu gry. Myślę, że nie ma różnicy czy jest sędzia doliczyłby 3 czy 5 minut i tak byłoby 2:2. Pretensje mógłbyś mieć jakby strzelili w piątej minucie doliczonego czasu gry.

Chodziło mi o to, że sędzia często dolicza więcej minut niż zwykle, wtedy kiedy Real potrzebuje bramek. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

[Splaxor] Prawie każda twoja wypowiedź zawiera pretensje do sędziego, że ułatwia grę Realowi... Tak btw co ty myślisz, że taki sędzia w raporcie pomeczowym nie argumentuje swoich decyzji? Chyba tylko jak sędziuje mecze z Barceloną to doliczając 5 minut lub dyktując karny z kapelusza argumentuje to w taki sposób "Barca miała wygrać..." W mojej wypowiedzi zostało zawarte pytanie retoryczne.

Zdzisiu Motyka
05-05-2014, 08:25
Real 2:2 Valencia. Oczywiście dostali 5 min dodatkowego czasu gry, oczywiście wtedy kiedy potrzebowali bramek. To samo było w Elche. Przypadek? Nie sądze.

zachowuj się jak bądź, ale się zachowuje - marne prowo i widoczny ból dupy, nie łatwo sie pogodzić ze Barka nic nie ugra w tym sezonie? Normalne - taka jest piłka. :)

Mopsu_Lechista
06-05-2014, 00:26
Zakończyła się 32 kolejka ekstraklasy.

GRUPA MISTRZOWSKA:

Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 0:1 Oczywiście mecz jak zwykle musiał popsuć sędzia który odwalił taką wędlinę że szkoda gadać ale jak to się mówi tam gdzie Legia nie może tam sędzia dopomoże.

Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 5:0 Jestem całkiem w szoku że Wisła tak się podniosła po jej poprzednich porażkach i oczywiście hattrick Brożka który strzela swoją 100 bramkę w ekstraklasie.

Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 2:0 Szybkie prowadzenie Zabrzan w sumie myślałem że jak na derby Ruch zepnie tyłek i coś pogra a okazało się że zagrali padake jak kolejkę temu.

Zawisza Bydgoszcz - Lech Poznań 1:2 Lech nadal ściga Legie i może do końca być ciekawie w walce o mistrza.

GRUPA SPADKOWA:

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Jagiellonia Białystok 2:1 Trzeba przyznać że Bielszczanom bardzo dobrze zrobiła zmiana trenera bo to już kolejny mecz wygrany przez nich a Korona może sobie pluć w brodę że wypuściła tak dobrego trenera.

Piast Gliwice - Śląsk Wrocław 0:0 Śląsk nie wykorzystał swojej szansy którą miał gdy grał w przewadze zawodnika i po raz kolejny słabą formę pokazuje Falvio Paixao, Piast jest w ciężkiej sytuacji i jeśli tak dalej pójdzie może znowu przywitają się z 1 ligą.

Widzew Łódź - Cracovia Kraków 2:0 Widzew pokazuje w fazie finałowej że zależy im na utrzymaniu i są tego bardzo blisko, ale moim zdaniem to trochę nie fair przegrać prawie cały sezon zasadniczy i wygrać 2/3 mecze w fazie finałowej i mieć utrzymanie, jeżeli tak się stanie że Widzew się utrzyma to mam nadzieję że od następnego sezonu nie będzie tej głupiej reformy albo w znaczący sposób zostanie zmieniona na przykład bez dzielenia punktów na pół.

KGHM Zagłębie Lubin - Korona Kielce 0:0 Zagłębie jest w coraz gorszej sytuacji i nie widać żeby im się chciało w jakiś sposób to zmienić, z takim zasobem piłkarzy i kasy w klubie dzięki wielkiemu sponsorowi KGHM, aż szokujące że tak dramatycznie jest jeśli chodzi o ich grę.

Mario Trollotelli
07-05-2014, 22:56
Valladolid 1:1 Real

Sędzia doliczył "tylko" 4 minuty, ale tym razem się nie udało. : / Mierdki miały pecha, że Muniz Fernandez nie sędziował, może wtedy dostaliby jeszcze niesłusznego karnego w 94 min jak w meczu z Elche. c:

Teraz wystarczy, że Barca wygra dwa pozostałe mecze i ma mistrza. Wierzę, że się uda!

Sasha Rookslayer
07-05-2014, 23:02
Sędzia doliczył "tylko" 4 minuty, ale tym razem się nie udało. : /

x2!

Teraz wystarczy, że Barca wygra dwa pozostałe mecze i ma mistrza. Wierzę, że się uda!

Ciężko będzie, ale liczę również, że Barca zdobędzie mistrza! :)

Splaxor
07-05-2014, 23:50
Ciężko będzie, ale liczę również, że Barca zdobędzie mistrza! :)

Nie zdziwię się jak Atletico wygra LM i LL. Najwyższy czas na zmiany. Chłopaki u mnie się ucieszą. Na pewno będzie wielka feta jak Atletico wygra.

Super Simi
08-05-2014, 09:39
Sędzia doliczył "tylko" 4 minuty, ale tym razem się nie udało. : /
Jak ktoś jest tak bardzo ograniczony umysłowo, to nic dziwnego że płacze o doliczony czas. Rusz w końcu mózgownicą, jak Ramos, i zacznij myśleć. Polecam zapoznać się do końca z zasadami piłki nożnej. Wrzucałeś tutaj punkty o faulach przed linią pola karnego, to wrzuć jeszcze coś o doliczaniu czasu.

Mierdki miały pecha, że Muniz Fernandez nie sędziował, może wtedy dostaliby jeszcze niesłusznego karnego w 94 min jak w meczu z Elche. c:
Większego hipokryty od ciebie nigdzie nie widziałem.

Mecz chujowy. Brawa dla sztabu za wpuszczanie na boisko Cristiano i Pepe, którzy nie byli gotowi na 100%. Kuszenie ***** losu. Wszyscy już myślami w Lizbonie.