View Full Version : Ahhh ten ED
Dlaczego ED jest nadal oszukiwany...?
Dzis mam do przedstawienia 1 kwestie, a mianowicie różnice sily czaru EXEVO GRAN MAS MORT... Różnica w minimalnych a maxymalnych obrażeniach dla 1600 + ED wynosi . .. . okolo 2700 punktów <lol> żadna inna profesja nie ma tak wielkiej różnicy... Wiem wiem wszyscy placza ze ed i tak jest silny, ze ma sio, ze niektórzy używają Energy ringow, ale to nie zmiania faktu ze ma zbyt dużą różnice w morcie... Wnosze o poprawienia tej wlasnie wady...:mad: Dołączam ankietę aby można bylo sprawdzic ile osób chce takiej zmiany... A co do płaczu ze ed jest za silny spojrzcie na Ms nie ma tylko sio a bije o 700 wiecej i minimalne ma o 1.8 k większe lol wiec nic dodac nic ująć
drasty131
31-10-2009, 17:34
Jestem na NIE ...
Ed jak powiedziales jest silna profesja... Zbyt silna... :>
A wiesz co ja ci powiem?? solo walilem z kumpel na arenie i mam 800 rp a on 800 ed i on wali wiecej niz ja sie vitam:) wiec ?
Dopalacz
31-10-2009, 17:43
@up lol wiadomo że ed się wiecej vita od rp bo ma malo hp? ofc tak to nie normalne że kurde na 1 300lvl raz uderze za 11k a raz 12k przeskok gz , ms ma stabilne hity i wysokie
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59194
Poczytaj wypowiedzi innych.
Elder druid jest profesją leczącą.
normalne zawsze na lvl do 1.2 k bedzie bi wiecej niz sie vitasz potem sie to zmiania <LOL> i ed nie masz szans... a po 2 gram 800 rp i 850 ed sie kładzie solo ...
Wolly przeczytaj dokładnie temat ... i dopiero wtedy jak juz zrozumiesz o co chodzi sie wypowiadaj.... Różnica w hitach a nie same hity....
aha, teraz i tak większość graczy uhając kogoś wpisuje sio na bocie lub kogo bot ma uhać i tyle, więc to jest bez różnicy.
@topic
Tak samo jest z hitami knighta i palka z broni/bolta. Knight na 2k levelu może uderzyć w człowieka raz 5k, raz 2k, a raz 200, w potwora raz za 8k, raz za 4k, a raz za 500. Paladin na 2k levelu uderza w potwory bez przerwy po ponad 11k i jego hity w ogóle nie są zróżnicowane, co najwyżej czasem uderzy o 500 mniej, w człowieka uderza ciągle po ~6,5k i jego hity bez przerwy wynoszą 6100-6500.
myślę, że hity ms'a powinny zostać bardziej zróżnicowane.
Seth Drut
31-10-2009, 18:02
i co ze jest leczaca? teraz botem sie uha... jak ed leczacy to juz nie moze tez sobie pograc? :mad:
teraz coraz mniej osob robi ed'kow, wiec was dobrych siocherow zabraknie :D
@topic
tak ;)
Jeśli każdy z Was wychodzi z założenia:
ej,aha,joł i tak każdy uha/sioha się na bocie.
No to chyba nie ma o czym gadać, różnica nie jest zbyt duża.
Assassin Mateusz
31-10-2009, 22:14
Jestem na TAK!
Przestalem grac ed z powodu przeskokow w hitach bo to zal... :/
silver ghostek
31-10-2009, 22:18
Ile razy trzeba wam powtarzać, że ed to profesja lecząca i jest trochę bardziej 'upośledzona' magicznie niż ms?
@topic
Jestem na nie. Moim zdaniem jest ok...
#down
raczej ty.
#edit
Jak Mortiis zmniejszy wam rozrzut zmniejszając maksymalne obrażenia to dopiero będziecie płakać...
Ile razy trzeba wam powtarzać, że ed to profesja lecząca i jest trochę bardziej 'upośledzona' magicznie niż ms?
@topic
Jestem na nie. Moim zdaniem jest ok...
Lol
moze ty jestes uposledzony ?? wystarczy ze ma juz zmniejszane hity od ms a takiego zozrzutu nie powinno byc
A wiesz co ja ci powiem?? solo walilem z kumpel na arenie i mam 800 rp a on 800 ed i on wali wiecej niz ja sie vitam:) wiec ?
Ale vitajac sie nie masz exh wiec mozesz caly czas naciskac i nie zrobi ci sie jestes zmeczony a bijac morta tak :)
@topic
Jestem na nie wypierdalac takie dzieci z forum. Profesje są bardzo dobrze zbalansowane i mam nadzieję że tak zostanie dopóki nie zostanie wprowadzona jakaś pr0 bron która to zmieni..
Shadow Sorcer
31-10-2009, 23:18
jestem na nie jeszcze bardziej chcecie udupic msa? prosze bardzo pajace obnizcie sile rp bo to zal jest zrobili z niego predatora jakiegos
@up lol wiadomo że ed się wiecej vita od rp bo ma malo hp? ofc tak to nie normalne że kurde na 1 300lvl raz uderze za 11k a raz 12k przeskok gz , ms ma stabilne hity i wysokie
On napisał, że ed mocniej walnie niż rp się vitnie.
@Topic
Czar ma za dużą rozrzutność... Powinni minimalne hity podnieść wyżej, bo są za małe nawet jak na druida, a maksymalnego nie ruszać, bo druid to nie sorcerer.
On napisał, że ed mocniej walnie niż rp się vitnie.
@Topic
Czar ma za dużą rozrzutność... Powinni minimalne hity podnieść wyżej, bo są za małe nawet jak na druida, a maksymalnego nie ruszać, bo druid to nie sorcerer.
Zal mi cie kolego naprawde... ale masz jednak racje.. a wy reszta zrozumcie o co chodzi w tym temcie bo piszecie jakies bzdury zal... podniasa minimalne u ed i bedzie w porzadku bo zal jak sie bije raz 16200 a raz 13350 to jest zal i ból...
Trikol <3
01-11-2009, 06:01
dopalacz.
Dopalacz jaki Ty idiota jestes ;/ sv_musk_on1
@t.
ed zawsze mial mocne hity i tak chyba zostanie.mortek i tak nie zobaczy tego tematu ;]
Nieznajomy
01-11-2009, 07:54
Jestem na tak :D bo np w pvp trzeba miec naprawde dobre pvp zeby wygrac z palladynem z taka roznica sily czarow
Dżablona
01-11-2009, 08:33
jestem na tak
silver ghostek
01-11-2009, 16:31
Zal mi cie kolego naprawde... ale masz jednak racje.. a wy reszta zrozumcie o co chodzi w tym temcie bo piszecie jakies bzdury zal... podniasa minimalne u ed i bedzie w porzadku bo zal jak sie bije raz 16200 a raz 13350 to jest zal i ból...
1600 ed 143 mlvl:
Imminent Death 14679 16310
Rozrzut hitów ~ 1,6k
1600 ms 143 mlvl:
Greater Ultimate Explosion 15087 16718
Rozrzut hitów ~ 1,6k
Coś jeszcze?
p.s. bylo o tym myslec gdy zakladaliscie badz kupowaliscie druida...
Debilu nie pisz co pisze w kalkulatorze bo on nie pokazuje tego co jest naprawde na apo ... jak nie grasz ed to nie pisz takich bzdur baranie
Dopalacz
01-11-2009, 17:26
Dokładnie w kalkulatorze to wiesz naprawde tak nie jest za 12 dni wstawie ci film jakie są hity naprawdę jak nie wiesz ;d
Mag Magikk
01-11-2009, 17:27
Wystarczy zmniejszyc maksymalne (tak, maksymalne) obrazenia druida i rozrzut hitow bedzie mniejszy. :>
Wtedy bedziecie plakac, ze za malo bije.
Najlepiej to wyjdzie na dwor poodychac swiezym powietrzem... xd
Wujaszek
01-11-2009, 17:52
Jestem na Tak ponieważ gram Ed.
Narazie może niemam największego lvla,ale trudno mi wygrać z równym lvlem RP.
Rozbierzność hitów powinna być ustabilizowana u tej profesji...
A co do hitów Ms a Ed się nie zgodzę, ponieważ Ms od zawsze kojarzył się z siła, więc jego obrażenia powinny zostać minimalnie większe o Ed.
LOL ludzie ogarnijcie sie... nie chodzi o powiekszenie maxymalnych tylko minimalnych o chociaz ten 1 k... co pewnie na nie sa all noby co boja sie ze jak ed bedzie bil bardziej wyrownane hity to beda padac...? tak wiedzcie o tym ze jak to poprawia to bedziecie padac jak stonki po oprysku... :)
Ero Senin
01-11-2009, 21:57
Ja moim ms też mam dość duża rozbieżność hitów :/ +na wysokim lvl słabsze leczenie od ed ;p
Tak jak ktoś wyżej powiedział...było o tym pomyśleć podczas wybierania profy :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.