Zaloguj się

View Full Version : Moja propozycja

Zuczek Przemas
01-11-2009, 09:45
Witam otóż moja propozycja jest następująca!
Było wiele tematów aby usuwać postacie które używają botów miedzy innymi Cave Bota.
Mój pomysł jest taki aby stworzyć tak jakby wiezienie do których trafiały by postacie używające botów itp. a żeby z niego wyjść trzeba byłoby zapłacić jakąś kwotę nie małą żeby można było odczuć kare może były takie już tematy ale pisze jeszcze raz do skutku!!

noe89
01-11-2009, 11:26
pomysl dobry ale wg mnie zamiast placenia trzeba bylo by posiedziec w tym wiezieniu online jakies kilka h albo dni w zaleznosci od tego jak to gmowie by sobie jzu ustawili, i czas wyjscia z wiezienia liczylby sie tlyko jak jestes online, i nie moznaby bylo tam puszczac czarow zebymlvl nie trenic i np co 10 min przeciagac dzwignie za free zeby nei postawil nikt bota, a dzwignia pojawiala by sie na roznych kratkach wizeinia ;p w nieokreslonej kolejnosci i miejscu nie adaloby sie nagrac macro i bot nie zadzialaby raczej ;p

Splaxor
01-11-2009, 11:43
zapłacić jakąś kwotę

Nigdy nie używaj takich zwrotów bo Mortiis wejdzie i wprowadzi to. Domyślam się, że Tobie chodzi o kcc do zapłaty, a nie złotówki, ale Mortiis to zrozumie w inny sposób niż ja. Wprowadzi więzienie i będziecie płacić własne kieszonkowe, aby wyjść :)

@topic
Troszkę dziwna propozycja, ale gdyby się ją troszkę dopracowało to byłaby całkiem dobra. Myślę, że tak jak napisał kolega wyżej. Czas bycia online jak podczas RS'a byłoby najlepszym sposobem, ale z drugiej strony co to da? Puści sobie cave, że będzie mu chodził i niczego to nie zmieni :D:D

Marek
01-11-2009, 11:43
A ja tam wolałbym delete i koniec...No ale lepsze to niż nic :) jakaś kara musi być , jestem ZA

Old Shidishi
01-11-2009, 12:12
Aha... Widac ladnie kroisz pomysly z innych otsow ; )

@topic
Delete i ch*j ;c

Badzjos
01-11-2009, 12:33
Posrało? A jak ktoś nie będzie miał żeby zapłacić? Przecież nie bedą go trzymać tam wiecznie, więc jak nie będzie miał żeby zapłacić to odczeka czas bana po którym i tak go bedą musieli wypuścic :)

Saheer Fin
01-11-2009, 12:44
No człowieku,bardziej dziecinnego pomysłu nie widziałem.
A mówili że moje propozycje są złe. :rolleyes:

Baniu
01-11-2009, 12:52
Nie i jeszcze raz nie a jak np ktos nie ma kasy to jak zaplaci?

Orlen Ochrona
01-11-2009, 13:31
Pomysł dobry ale lepiej by było, zamiast wplacac kase to odczekac kilka godzin w takim pomieszczeniu Jestem na TAK!

Scoop
01-11-2009, 13:37
W tym szaleństwie jest metoda, propozycja nie jest jakaś fenomenalna, ale nie jest też najgorsza tylko trzeba by było to jeszcze dopracować.

Wolly
01-11-2009, 14:04
Tak ja wspomniał Scoop, propozycja nie jest dopracowana, ale jest to jakiś sposób. Sądzę, że administracja musi rozważyć coś takiego, bo botów jest coraz więcej.

Azonka
01-11-2009, 14:11
Co za idiotyczny pomysl.

Stawia koles bota, wchodzi do tego wiezienia i co? Wylazi i dalej wlacza bota. I tak w kolko.
Jestem za delete ;>

Assassin Mateusz
01-11-2009, 18:03
Hmmm jak dal mnie TAK !
Ktos kogo nie stac czyli lov lvle nie bd puszczac cave co juz bedzie jakims +
A h lvlom wkoncu zabraknie hajsu na to i nie ebdzie bocenia ;]

>>Vegos<<
01-11-2009, 18:28
Nie i jeszcze raz nie a jak np ktos nie ma kasy to jak zaplaci?

Bota problem...

@Topic
Jestem na tak.

~Mari
01-11-2009, 19:55
To więzienie jest beznadziejne, powinni wrócić z tym, że co ileś tam banów jest delete :|
Nie : /

Wujaszek
01-11-2009, 20:09
Jestem na NIE.
Wiesz ile niektórzy mają kasy, naprzykład taki Edzio First dostal ostatnio bana za cave, do niego zapłacić np. 20kcc to nic..
Za cave bota powinno być DELETED!

Demon Huntter
01-11-2009, 20:27
Co za idiotyczny pomysl.

Stawia koles bota, wchodzi do tego wiezienia i co? Wylazi i dalej wlacza bota. I tak w kolko.
Jestem za delete ;>

czytaj ze zrozumieniem
wajcha w roznych miejscach i w nie ustalonej kolejnosci , losowej.
wtF? =|

#topic
ofc. jestem za!
ale to zalezy od tych z gory^ =)

Splaxor
01-11-2009, 20:42
czytaj ze zrozumieniem
wajcha w roznych miejscach i w nie ustalonej kolejnosci , losowej.
wtF? =|

Gdzie Ty w propozycji autora widzisz jakąś wzmiankę o wajchach?

@topic
Już się wypowiadałem.

Killaz
02-11-2009, 15:06
Zal za cave powinien byc ban ze 3-6 miechow i tyle jakby ktos dostal bana na 6 miechow to by mu sie odechcialo cavic ;d

Pampalini
02-11-2009, 15:41
Pomysł mi się nie podoba z zapłaceniem kasy lecz pomysł z odsiedzeniem kary w więzieniu, 24h bycia online może to dało by coś do zrozumienia graczom używających botów. Od razu mówię że te więzienie musiało by być duże ;D żeby wszyscy mogli się pomieścić.
I tak.1 raz gdy idzie się odsiedzieć karę siedzi się 24h 2 raz 36h 3 raz 50h i tak dalej.

TAK!

Dexter Rook Sorcerer
02-11-2009, 16:13
Jeszcze jedną rzecz chciałem dodać,będąc w więzieniu byli byśmy jego mieszkańcem. Można by było dać tam pvp i te osoby który by w nim biły mogły by się zabijać.Wtedy każdemu wkońcu skończyły by się sl i by tracili levele,jak wbili na cave 400 leveli stracili by 300. Nie widzę w tym żadnego zysku,nie mówiąc o traceniu chęci do gry. Tylko że wtedy 400 levele były by strasznie downgrade'owane - 1000 levele zabijały by je dla zabawy.

Bombel
02-11-2009, 17:40
Propozycja dobra! Tylko jeszcze by się dodało że nie można pisać na prv, ani na żadnym kanale... Ale co jak ktoś nie będzie miał kasy? Można by było zrobić więzienie na rok... xd

silver ghostek
02-11-2009, 18:16
Moim zdaniem za uzywanie cave powinny byc 2x dluzsze bany niz normalnie... Takie wiezienia nic nie dadza, bo wiekszosc botujacych to h lvl'e, ktorzy maja kasy jak lodu. ;s