View Full Version : Premium Account
Saheer Fin
01-11-2009, 13:29
Witajcie!
Proponuję aby wprowadzono,jak kupuje się PACC za sms,żeby dostawało się jakiś dokument,którego wymienia się u jakiegoś NPC (za dodatkowe 10cc). Wtedy można by było sprzedawać PACC,innym graczom. :rolleyes:
[OCZYWIŚCIE CZEKAM NA WYPOWIEDŹ Mortiis'a].
.Gonzalo.
01-11-2009, 13:41
Jest to podobne do Pacc Runki ale oczywiście jestem na TAK bo sam często kupuje pacc od graczy i nie chciałbym zostać oszukany :) TAK TAK TAK :)
Adikx Rook
01-11-2009, 13:48
Ciekawy pomysł.
Popieram.
Lecz trzeba by stworzyć jakiś nowy spr. do ów dokumentu.
Tak. !
Kojarzy mi się to z komercyjnymi OTS'ami z 'pacc runką'. Dla mnie to bez sensu, chcesz sprzedać, kupić to robisz to na własną odpowiedzialność. Po drugie tych npc musiało by być kilka, bo już wyobrażam sobie spam przy wymianie.
sqlterpa
01-11-2009, 14:24
Chcieli byście tak jak na CAFE OTSach. Może by i było to dobre mniej oszustw itd. No ale bez jakiejś dopłaty. Co ma zrobić początkowy gracz kiedy ma tylko te 3cc a chce mieć koniecznie pacca:confused:? Choćby i po to żeby expić na Exp? Następnym razem staraj się układać propozycje dla tzw. 'każdego';).
Assassin Mateusz
01-11-2009, 18:07
Tak!
Ale bez doplat, gdyz postacie z niskim lvlem nie beda mialy zbytnio kasy na doplate do pacc :)
>>Vegos<<
01-11-2009, 18:25
Tak, ale będą również tematy: "GM dokument mi nie doszedł a kupiłem pacc'a" itp... są + i - .
:o 200 post :D
Stronghold
01-11-2009, 18:30
Gdy kupujesz pacca musisz mieć zaufanego sprzedawcę jak na przykład ja.
Tak samo myślę o tym jak Wolly,jedzie komerchą.
Nie.
Tibia polega także na posiadaniu przyjaciół. Jeżeli Ty nie masz osoby, której możesz zaufać to kup sobie PACC poprzez przelew.
Jestem na NIE.
Sexy Blondi
01-11-2009, 21:25
Jestem na Tak bo sprzedac nie mam komu bo nikt nie ufa nikomu... xD
Boshe... Co jeszcze wymyślicie?!
Dokumenty?! LOL.
Ehhh..
Jest kilku zaufanych sprzedawców/kupców pacc więc wystarczy do nich napisać i masz pacc w 5 min? Chyba że wolisz dać się okraść :)
Trzeba po prostu trafić na kogoś zaufanego i tyle... Mnie już 3 razy ojechali a to na zaliczke, a to na całą kase i trudno się mówi...
Nieznajomy
02-11-2009, 06:04
Jestem na tak ale i tak Mortiis tego nie wprowadzi bo jest to zastosowane na innych otsach, a przecież APO ma być jedyne w swoim rodzaju orginalnie nie robmy z apo mazurskiego plis :S
Nie...
Juz lepiej by było zrobić pacc runke
>>Vegos<<
02-11-2009, 17:07
Nie...
Juz lepiej by było zrobić pacc runke
>>Vegos<< Tak, ale będą również tematy: "GM dokument/pacc runka mi nie doszedł/doszła a kupiłem pacc'a" itp...
Więc ??
@Topic
Już się wypowiadałem.
Kojarzy mi się to z komercyjnymi OTS'ami z 'pacc runką'. Dla mnie to bez sensu, chcesz sprzedać, kupić to robisz to na własną odpowiedzialność. Po drugie tych npc musiało by być kilka, bo już wyobrażam sobie spam przy wymianie.
To nic nie zmieni prócz zmniejszenia ilości oszustów.
^Topic
Jestem na tak. xd
silver ghostek
02-11-2009, 18:13
Z jakiego ots'a tym razem to ściągnąłeś?
Jestem na nie. Jeśli nie chcesz być oszukany kupuj pacc'a od zaufanych osób... Poza tym z tych dokumentów ew. PACC Runek byłoby więcej szkody niż pożytku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.