Zaloguj się

View Full Version : Propozycja(:.

adrian rook xD
01-11-2009, 18:39
Mój pomysł jest taki :

-wprowadzic npc który przenosi do pomieszczenia z którego nie mozna wyjsc przez 25 min, ale wchodzi sie tam dopiero po slowach brzydkich typu : [kur*a , spier**laj , itp...]

wchodzi sie tam za kare za przeklinanie...

Dolaczam sąde.

Dopalacz
01-11-2009, 18:42
sąda ? AHA , nie wykonywalne , chyba skrypt będzie działał na np. ***** ,a a jak napiszesz kur@!wa już cie nie przeniesie , ale ok pomysł

Saheer Fin
01-11-2009, 18:42
Wjesz to jezd sóper pomyzł!
@Topic
Żal mi Cię :(
Bany wystarczą... :rolleyes: ;)
@Up
Kiedyś na swoim otsie zrobiłem takiego npcka :D
Przerabiasz zwykłego (NPC'ka co przenosi nas np. do Can)
I dopisujesz (Kur wa,cipka,su ka,i inne wyzwiska.) A on przenosi nas np. do Zombi :) Tylko że jak zobaczyłem ile jest dedów na 100 graczy,to się przeraziłem,po nocach mi się śniło (GM!!! JAKIŚ GM PRZENOSI DO ZOMBI I PADAM!! GM! POMUSZ! ODDAJ BP!
Temat closed,propozycja do bani...
Mortiis (lub Tygrys) wypowiedz się na ten temat ;)

[MAŻ TÓTAJ LEPŻY POMYZŁ]. http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59274 ; \

`Artas
01-11-2009, 18:46
sonde* jak już.
Pomysł do bani bo ten npc musiałby być w każdym miejscu. Pomysł nieprzemyślany. : /

silver ghostek
01-11-2009, 18:55
Najlepiej było jak nie dało się pisać wulgaryzmów xd

Wolly
01-11-2009, 19:50
#up

I tak pisali, tylko zmieniali kombinacje liter. :)

#topic

Wulgaryzmy były i będą, są słuszne bany za nadużywanie tego np. na Game-Chat. W sumie już większość się przyzywczaiła to tych 'słów'.

Dolar $
01-11-2009, 19:51
Niby dlaczego nie? Przecież wulgaryzmów używać można, ale nie w kierunku do innej osoby... Jesteś łbem. :<

Splaxor
01-11-2009, 20:47
Kojarzy mi się to z przedszkolem i "kątem". Jesteś niegrzeczny, więc idź do "kąta". Jak dla mnie beznadziejna propozycja i niepotrzebna.

pogromcaszczurow II
01-11-2009, 20:53
Jedna z najgorszych propozycji, jakie czytałem XD. Jakbyś był w przedszkolu i mama Ci nie pozwalała mówić lub słuchać wulgaryzmów :D. Ofc bez obrazy :c
NIE

.Gonzalo.
01-11-2009, 20:58
Jak dla mnie strasznie słaba propozycja bo zależy w w jakim kontekście wpisujesz to słowo. Jestem na NIE !

Kapitan Alkohol.
01-11-2009, 20:58
A po co to komu ? Lepiej Ciebie przenieść do szkoły : O

Gaston
01-11-2009, 20:59
Wjesz to jezd sóper pomyzł!
@Topic
Żal mi Cię :(
Bany wystarczą... :rolleyes: ;)
@Up
Kiedyś na swoim otsie zrobiłem takiego npcka :D
Przerabiasz zwykłego (NPC'ka co przenosi nas np. do Can)
I dopisujesz (Kur wa,cipka,su ka,i inne wyzwiska.) A on przenosi nas np. do Zombi :) Tylko że jak zobaczyłem ile jest dedów na 100 graczy,to się przeraziłem,po nocach mi się śniło (GM!!! JAKIŚ GM PRZENOSI DO ZOMBI I PADAM!! GM! POMUSZ! ODDAJ BP!
Temat closed,propozycja do bani...
Mortiis (lub Tygrys) wypowiedz się na ten temat ;)

[MAŻ TÓTAJ LEPŻY POMYZŁ]. http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59274 ; \

Widać.
Zadużo Tibi
@topic.
pomysł dobry ale wystarczy wpisać np "kurw@" i nic nie da;)

Sexy Blondi
01-11-2009, 21:23
Hehe zaznaczyłem nie bo sam często się wkurzam :D ale kto wie pomysł niezły ;)

.Bart.
01-11-2009, 21:31
Nie podoba mi się twój pomysł, administracja musiała by chyba postawić z 50-ciu takich npc'ków. Po prostu bany powinny być też za zwykłe 'ku.rwa', 'twoja stara', 'chuju' na 2h~ i po sprawie.

KaZeK
01-11-2009, 21:33
Nie podoba mi się twój pomysł, administracja musiała by chyba postawić z 50-ciu takich npc'ków. Po prostu bany powinny być też za zwykłe 'ku.rwa', 'twoja stara', 'chuju' na 2h~ i po sprawie.

Podbijam ;)

Taki npc nie jest potrzebny jeżeli gracze nie umieją się zachować to już nie Twoje zmartwienie za to są bany i to powinno wystarczyć.
Jak ktoś Cię wyzywa zrób screena i napisz tutaj Zgłoszenia (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=47).

Senshi
01-11-2009, 21:36
xD jak to by wprowadzili to by musial dostac auto tp ten kto przeklina xD:d
ale sa takie sposoby ze xD, np zamiast *****: ku rwa, ku**a itp. :P

Assassin Mateusz
01-11-2009, 22:07
Wydaje mi sie to zbedne, gdyz mozna zrobic komus ss i dodac na forum i typek ma bana :>. Pozatym taki npc przy tylu noobkach by sie zawieszal xdd.

Badzjos
01-11-2009, 23:09
Kiedyś nie dało się pisać takich rzeczy i było git, chciaż wiadomo dało się je zastąpic jakoś. Wyzwisk się nie uniknie, moim zdaniem powinny być tylko bany za wyklinanie, udokumentowane nawet ss powinny przejść, a nie jak jest teraz że co na ss to nie ważne dla ekipy apo...

Marcelllo
02-11-2009, 13:48
Jestem na nie! Ban na jeden dzień wystarcza :D

Ja proponuję, abyś się opanował i nie przeklinał :D

Bombel
02-11-2009, 14:00
Zgapione ze starego otsa jekim jest Xamasch ots ;>
@topic Jestem na nie ;(

Saheer Fin
02-11-2009, 14:37
Widać.
Zadużo Tibi
@topic.
pomysł dobry ale wystarczy wpisać np "kurw@" i nic nie da;)
Właśnie że da,wpisanie 100000 kombinacji do pliku :)
Albo tak jak napisał Mr 'Śmieć' silver ghostek,tak jak było kiedyś wprowadzić blokadę uniemożliwiającą wpisania słowa '*****' :)
Zadużo ?
Za dużo.
Tibi ?
Tibii.
Jak już chcesz tak bardzo się wysilić,to pierw użyj mózgu.