View Full Version : Stronniczo???
.Serafin
02-11-2009, 09:24
Czy wy sobie jaja robicie? Deads shooter dopiero dostal bana jak przez 2 miesiące napierdolił z 800 lvli.
Stasek kanalarz jeszcze lepszy numer. Najebal ich 1000 bez bana. Wy chyba sobie zartujecie.
Deads ma banów od cholery, ale wasza stronniczosc wobec staska mnie przeraża. Dostaliscie nie jeden raport na niego i mieliscie go sprawdzac [tak mowil santano] a gówno zrobiliscie.
Dla porównania.
http://i38.tinypic.com/2e2e612.jpg
Za samo wbicie tylu lvli w takim czasie powinien byc ban, skoro nie umiecie ich przyłapac.
Nie pozdrawiam.
.Gonzalo.
02-11-2009, 10:02
No stary, jak widze ile on gra i ile lvl to aż misię żal robie GM'ów. To naprawde są jakieś jaja. Rozpocznijmy akcję ban za cave jak GM'owie sobie z tym nie radzą.
silver ghostek
02-11-2009, 10:05
[02/11/2009 08:59] Santano -> Deads shooter was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
:D
Czekamy na staska ^^
Dopalacz
02-11-2009, 10:47
To już przesada żeby tak szybko bocić ; / przecież wiadomo że cave bez jaj ; s
Przecież to są ***** żarty. Siedzą po 12h dziennie a gm ani 1x nie wbije żeby zobaczyć co odpierdalają. Zamiast banować to oni dodają respy.
Knight lukass napierdala na auto ataku na queenach, deads, leonidaas i chuja robicie.
Teraz trzeba szukać w zbanowanych nicków h lvli, banujecie jakieś 15 lvle za pisanie nie na tych kanałach co trzeba, a poszukać bota się nie chce?
No i czego Oni są winni ? tego, że GM nie potrafi przypilnować porządku na serverze ? idź z tym na policje.
Za samo wbicie tylu lvli w takim czasie powinien byc ban, skoro nie umiecie ich przyłapac.
Co Ty za bzdury wypisujesz ?! za to, że wbił tyle lvl'i w takim czasie ma zostać zbanowany ?! nawet jak nie został przyłapany na bocie ? absurd i nonsens.
Niechętnie (bo wiem kim jesteś), ale zgadzam się z Tobą :)
Tajemnicą to nie jest i wie to chyba każdy.
No i czego Oni są winni ? tego, że GM nie potrafi przypilnować porządku na serverze ? idź z tym na policje.
Co Ty za bzdury wypisujesz ?! za to, że wbił tyle lvl'i w takim czasie ma zostać zbanowany ?! nawet jak nie został przyłapany na bocie ? absurd i nonsens.
Niechętnie (bo wiem kim jesteś), ale zgadzam się z Tobą :)
@topic
Chyba Wam żal dupę ściska, że oni mają takie lvle. Nie wiecie jakie są relacje między nimi, a Ekipą. Może specjalnie ich nie banują bo przykładowo im zapłacili. Wiem, że to dziwne, ale sami nie wiecie jak jest. Mimo wszystko zgadzam się również z autorem, że to jaja są.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby odejść z tego serwera, aby grali tu tylko cavy i Mortiis :)
Sam się ostatnio zastanawiałem jak na ots.pl są przyznawane punty, że Armia dalej na pierwszym miejscu. Korupcja jest wszędzie, tu też! :D
tez tyle nieraz siedze xDD ale nie expie:< ale Statek w 2 miesiace wbil;o? jak to prawda i to na cave bez bana to zal w huj... GM powinniscie zrobic sobie liste jake postacie sledzic:<
`Carlosek
02-11-2009, 13:31
Stasek i Deads powinni dostac delete za samo wbocenie, albo przynajmniej ostrzezenie, ze jesli jeszcze raz gm zlapie ich na cave to delete. Od razu by przestali.
Pozdro
I pomyślcie co by było gdyby chociaż 2 kompetentne osoby, które wypowiedziały się wyżej dostały pozycję GM'a. . .
@topic
Może Staśka sprawdzali i nie miał bota. Mój kumpel grał po 14h dziennie(ofc ręcznie), więc jest możliwe to, że w x dni wbił aż y lvl.
Saheer Fin
02-11-2009, 14:12
Przecież to wiadome w 100% że to BOT. :) Na UM,koło 23 expił,niestety nic nie mówił,trapłem go i wylogował się (bo niestety nie było GM'a). Drugi Dark Bartek :eek:
Assassin Mateusz
02-11-2009, 14:12
Ja w wakacje po 16h+ robilem wiec nie sugerujcie sie godzinami online...
Ale Deads wiadomo ze cave bo nie raz go widzialem i raportowalem :>
.Serafin
02-11-2009, 14:58
Oni łamią regulamin, tylko to. A temat nie jest do botterów tylko do gmów czy raczej o gmach. :<
Moze i siedzenie 12h dziennie przed komputerem nie jest ponad granice czlowieka ale nie oszukujmy sie. Miałby sprawną ręke po paru dniach napierdalania tak dzien w dzień? Juz przytocze sam fakt ze uzywają wosso, skoro jest to zly argument na cave.
[02/11/2009 08:59] Santano -> Deads shooter was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
:D
Czekamy na staska ^^
Widac ze ladnie czytac cie nauczyli... 1 zdanie plx. Xd
I pomyślcie co by było gdyby chociaż 2 kompetentne osoby, które wypowiedziały się wyżej dostały pozycję GM'a. . .
Santano zawinił najbardziej tym ze pomyslał "aj tam, nastepny botter. wkoncu ktos go przylapie wiec co sie bede przejmowal." Zrobił zasadniczy błąd, bo jak ma go ktos przylapac jak wszyscy podchodzą do 600 lvla z takim ignoranckim podejsciem? Oj, on juz ma 1k ;(
Do niekumatych. Jezeli tytul tematu nie ujawnia wam jego "ukrytego" sensu to o czym my tu mówimy?
Deads zbanowany, ale stasek powinien na serio dostać bana, przecież skust.info i stasek kalendarz to jest dowód bo to nie realne nabić 300+ lvli na takim poziomie w 1 miesiąc.
.Serafin
02-11-2009, 15:03
Deads zbanowany, ale stasek powinien na serio dostać bana, przecież skust.info i stasek kalendarz to jest dowód bo to nie realne nabić 300+ lvli na takim poziomie w 1 miesiąc.
Tralalalala, a słońce jest różowe. Nabić to i mozna, ale sam fakt jak on to robi... Pare razy w dzien go przylapalem, ale czy byl jakis gm? Nie zmuszam ich by siedzieli 24 i olewali szkole, ale jakis harmonogram mogliby sobie ułożyć... Niestety, podejscie.
A masz jakiś filmik czy coś na staska? Nie znam typa, ale najpierw miejcie jakieś dowody a później zakładajcie temat. Deads zbanowany, czekamy na staska. ;)
marcopolo
02-11-2009, 15:33
A masz jakiś filmik czy coś na staska? Nie znam typa, ale najpierw miejcie jakieś dowody a później zakładajcie temat. Deads zbanowany, czekamy na staska. ;)
Założ sobie ankiete jako dowód.
"Czy przylapales staska kanalarza na boceniu na orshah cod od 500 lvla?"
: D
//Nie to konto... ;x Za dużo ich XD
#up
A na choy ankietę robić skoro każda osoba może sobie zaznaczyć 'TAK' bez żadnych dowodów? :O
#topic
Wypowiadałem się.
Deadsowi to powinni skasowac chara i iternet z domu, za jego debilizm .
Co do tego drugiego typka, to nigdy o nim nie słyszałem. : d
.Serafin
02-11-2009, 17:00
Deadsowi to powinni skasowac chara i iternet z domu, za jego debilizm .
Co do tego drugiego typka, to nigdy o nim nie słyszałem. : d
...co lepiej o nim swiadczy :)
<Vetebcio>
02-11-2009, 17:02
Ten Stasek kanalarz powinien dostać bana za swój beznadziejny nick :D:D
bez bota grałem dziewczynko aż do dzis :* :) po sraj się że ktoś ma 18 lat i nie ma co robic i gra wiec ryj koniu i wyjdz najlepjej z tego forum na tibia.pl naaraaa a i pokaz nam exp karelka czubassa i innych nara
Sturnusek
02-11-2009, 17:16
[2009-10-10 17:14:24] Deads pies: 15 mam dziecko
a te pozegnanie to dla picu? lol, jaki lamus : |
bez bota grałem dziewczynko aż do dzis :* :) po sraj się że ktoś ma 18 lat i nie ma co robic i gra wiec ryj koniu i wyjdz najlepjej z tego forum na tibia.pl naaraaa a i pokaz nam exp karelka czubassa i innych nara
HUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHU EHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEH UAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUE HUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHU AEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEH UAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUA EHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHU AEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAE HEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUA EHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEH EAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAE HUAEHUAHUAE
I te 8 banow za boty, to za darmo.
HUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHU EHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAE
Ty masz 18 lat ?
HUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHU EHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAE
Dobre dobre
HUAEHEAHUAAEHUAHUEHUAEHUAEHUAHUAEHUAEHEAHUAAEHUAHU EHUAEHUAEHUAHUAE
Przyznawaj sie chociaz ze bocisz, jak ja, bo zal dupsko sciska.
I nie mysl, ze jak powiesz, ze nie bocisz, to kazdy Ci uwierzy . Bo tylko płakac ze smiechu/zalu sie chce
Btw, popracuj nad składnia, ortografia .
Jaka stronniczość?
Deads Shooter, jak i Stasek Kanalarz są sprawdzani przy każdym zalogowaniu.
Dziś, Deads Shooter pomimo upomnień używał cave bota - dostał bana.
Co do Staska Kanalarza: Również sprawdzam go często - jednak najczęściej kiedy jestem online - jego nie ma.
Nie zbanuję nikogo na podstawie logów ze strony skust.info - ponieważ nie jest to dowód.
Skoro wszyscy widzieli te osoby używające cave bota - dlaczego nikt nie nagrał filmu? Dlaczego nikt nie pisał reportów, kiedy bociły?
`Carlosek
02-11-2009, 17:20
No to wychodzi na to, ze Stasek kanalarz zmarl z powodu wyczerpania psychofizycznego spowodanego zbyt czestym siedzeniem na queen + king. : \
Nie będę sie pierd*lił i powiem że Ekipa to cioty, nic ***** nie robią, byle mieć hajs na pacca, a jak przyjdze co do czego, to Tygrys będzie musiał ratować mapą.
Powinno być [02/11/2009 08:59] Santano -> Deads shooter was deleted because of Uzywanie macro/botow itp.
Wujaszek
02-11-2009, 17:47
Wypowiadałem się juz nie raz w tematach związanych z cave botami..
To co się dzieje na apo powoli staje się żalosne,bezkarne używanie cave bota.
Deads co do twojej wypowiedzi, powiem Ci tylko 1 jestes żałosny, nieraz Cię widziałem na cave na queen na cod,całą Twoją postać zawdzięczasz cave botowi i taka jest prawda. Weż się człowieku chociaż do tego przyznaj a nie oszukujesz nas i samego siebie.
Jaka stronniczość?
Co do Staska Kanalarza: Również sprawdzam go często - jednak najczęściej kiedy jestem online - jego nie ma.
Nie zbanuję nikogo na podstawie logów ze strony skust.info - ponieważ nie jest to dowód.
Skoro wszyscy widzieli te osoby używające cave bota - dlaczego nikt nie nagrał filmu? Dlaczego nikt nie pisał reportów, kiedy bociły?
Santano, nie oszukujmy się... Dobrze wiesz, że on używa bota, ale jak na razie nie przyłapałeś go na gorącym uczynku.
Serafin o czym Ty w ogóle mówisz?
Oni przecież nie banują wszystkich używających botów, bo musieliby ukarać 80% grających :]
Gm'i siedzą tyklo w weekend po nocach...
Deads-cave.
Stasek raczej też cave wiec nie ma co się dziwić
najlepiej nagrać jakis filmik i wrzucić na forum
wtedy dostana bana:)
Santano
wbij kilka razy o 2-3 w nocy na orshabaale na cod, lub magic kingi to zobaczysz :))
.Serafin
02-11-2009, 19:20
Oni przecież nie banują wszystkich używających botów, bo musieliby ukarać 80% grających :]
O czym ty do mnie mowisz czlowieku? Tytuł, plx.
Dopalacz
02-11-2009, 20:19
CO jak co ale jak ktoś Expi jak ten Stasek , albo roxuy toi jak ma nie bocić? no bez jaj i bankowo w łape dostali aby nie banować go nie możliwe żeby tak expic szybko cave orsze cod ; /
Demon Huntter
02-11-2009, 20:26
#up
Ty tez dales? ; o
#topic
ta , powinni banowac , ale spojrzcie na siebie :<
zroiloby sie apo 8.42 w czasach swietnosci MAX 150osob.
Jaka stronniczość?
Spoko luz Santano, ale powiedz mi jedno .. Dlaczego nie możecie po prostu dać delete osobom posiadającym minimum 5 banów za boty ?! Czy to takie trudne ? Może strach wam nie pozwala przed Mortiisem albo on sam wam powiedział żebyście nie dawali delete.
Dzięki jeśli odpowiesz, szacun.
Seth Drut
02-11-2009, 21:59
coz...
ale boca tak, ze nikt ich nie przyuwaza, albo GM nie chce nic robic ;s
nie wierze, ze mozna tyle czasu grac manualnie xd
.Serafin
02-11-2009, 22:29
Spoko luz Santano, ale powiedz mi jedno .. Dlaczego nie możecie po prostu dać delete osobom posiadającym minimum 5 banów za boty ?! Czy to takie trudne ? Może strach wam nie pozwala przed Mortiisem albo on sam wam powiedział żebyście nie dawali delete.
Dzięki jeśli odpowiesz, szacun.
Psychika pierwszej dwusetki by nie wytrzymała ;)
Na Waszym miejscu odpuściłbym sobie raporty nagrywanie filmików itp. to bez sensu póki tacy gracze płacą pieniądze za PACC póty nie będą zbanowani. Mortiis powinien zaopatrzyć się w program itp., który zapisuje jak skust.info. Nawet jak taki jeden z drugim bana dostaną to potrwa to dostatecznie krótko.
Bardzo bym chciał żeby "takie boty" dostały bana na np. miesiąc, żeby sie nauczyć.
Oczywiście ban się należy
odbydwoje ja cave bocie jada :)
CO jak co ale jak ktoś Expi jak ten Stasek , albo roxuy toi jak ma nie bocić? no bez jaj i bankowo w łape dostali aby nie banować go nie możliwe żeby tak expic szybko cave orsze cod ; /
chłopie wiesz co ty wogóle piszesz?
oskarżasz Administracje o branie "łapówek"?
ps. wyjdz.
Nie złapali ich i tyle :P Zwykły fart. Ja nie miałem takiego farta :PP ^^
Pobanować xd
Staska ani razu jeszcze nie widziałem w city a z waszych relacji dowiaduję się, że on ma 1000lvl. Powinni coś z tym zrobić... bez wątpienia.
Pisać do was to i tak nic nie robicie! Kumple mi piszą, że dostali ostrzeżenia sekundy temu, a ja piszę reporta i zero jakiejkolwiek odpowiedzi! I tak reportowanie i reagowanie na cave boty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.