View Full Version : 2012 Film
Co myślicie o tym filmie :http://www.youtube.com/watch?v=MXTqXpY1xz0&feature=related ?? Mi sie wydaje że trochę "Pod kolorowany" Jestem ciekaw jak ten film sie skończy pewnie że wszystko dobrze sie skończy a ludzie odbudują świat itd itp (Ja trochę nie wierzę żeby był koniec świata w 2012 tu tak taki tyci link dla tych co się boją XD http://apollo.astro.amu.edu.pl/PAD/index.php?n=Dybol.2012Art1)
Stronghold
02-11-2009, 19:22
Ja myślę,że ten film odniesie kasowy sukces z paru powodów :
- Reżyserem jest twórca Dnia Niepodległości
- Widać,że będą świetne efekty specjalne
- Dobra obsada
Bardzo czekam na ten film :p
Ja myślę,że ten film odniesie kasowy sukces z paru powodów :
- Reżyserem jest twórca Dnia Niepodległości
- Widać,że będą świetne efekty specjalne
- Dobra obsada
Bardzo czekam na ten film
No co Ty.
Ten film odniesie sukces ponieważ temat końca świata po prostu interesuje ludzi i to w każdym wieku. Dodatkowo zbliża się 2012 więc to kolejny czynnik, który będzie miał wpływ na frekwencję w salach kinowych.
A co do samego filmu? Wg mnie to po prostu kicz, kicz, kicz zrobiony tylko i wyłącznie aby zrobić hajs.
Jadę na ten film do kina, oczekuje że będzie to hit ;-d. Zdam relacje jak obejrze.
`diGiel <3
05-11-2009, 21:20
Chciałbym obejrzeć ten film... Jeżeli coś to w domu bo u mnie nie ma jakieś 'dobrego' kina.. jestem bardzo ciekawy jaki będzie koniec
Wybieram się na ten film, zapowiada się ciekawie, po zwiastunach bardzo przypomina mi film "Pojutrze", ale jaki sie okaże zobaczymy po premierze.
Ja się nie wybieram ponieważ to szkoda siana. Lepiej se ściągnąć, kupić coś do picia i gryzienia i oglądnąć
Ridz_Forester
06-11-2009, 15:52
Czekam na ten film od kiedy zobaczyłem trailer.
Myśle, że to jeden z lepszych filmów tego roku.
.Gonzalo.
06-11-2009, 16:08
Mam nadzieję, że ten film będzie wiecznie młody jak np. Titanic. Wydaje mi się, że odniesie wielki sukces.
ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 15:41
Obejrzymy to się przekonamy, nie ma sensu spekulować na ten temat zbyt wcześnie.
Pare dni temu chcialem go sobie sciagnac ale gdy przeczytalem komentarze i zobaczylem oceny to sie wycofalem :) Wiekszosci ludzi mowi ze ten film to porazka....
Zapowiada się bardzo ciekawie, jutro jadę pod wieczór na ten film do Szczecina
i z pewnością zdam relację jak wrócę, mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Ogladalem gdzies zwiastuny i wydaje sie ciekawy ;d Zapewne sciagne go, jak bede mial chwile czasu xd
drasty131
15-11-2009, 18:44
gÓwno jakich malo... Nie polecam... ; s
Pare dni temu chcialem go sobie sciagnac ale gdy przeczytalem komentarze i zobaczylem oceny to sie wycofalem :) Wiekszosci ludzi mowi ze ten film to porazka....
To, ze komus sie nie podoba to nie znaczy ze Tobie sie nie bedzie podobalo :)
Obejrzyj i ocen :D
#Topic
Moim zdaniem film wypalil, niedlugo chcem go obejrzec :)
Habemus Papam
15-11-2009, 21:06
Przed chwilą wróciłem z kina, film świetny.. super oddane wszystkie kataklizmy, trzęsienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanów itd.. świetny, naprawdę polecam wybrać się do kina!
troszeczkę koniec był inny niż myślałem, ale zajebiście im to wyszło. ; )
Losy rodziny do końca trzymały w napięciu .. :>
Ja właśnie wróciłem z kina do domu, film jest naprawdę mega zrobiony, nie ma co żałować 14-17 zł na bilet, cały czas trzyma w napięciu! przez co nawet na moment się nie nudzisz,
efekty są piorunujące! nie polecam ściągać i oglądać na komputerze bo to nie odda nawet w 1/100 tego co w kinie, chciałbym ten film obejrzeć w 3D...
Demon Huntter
17-11-2009, 09:21
Rezyser zrobil :
2012
Dzien Niepodleglosci
Pojutrze
Trzy filmy katastroficzne i trzy zajebiste filmy.
Musze sie wybrac :f.
Sillmarilien
17-11-2009, 21:13
Hmmm, film jak dla mnie po prostu dla zbicia kasy z tego powodu, że 2012 już się zbliża i wielu ludzi interesuje ten temat. Nie byłem w kinie i nie pójdę już raczej, ale żałuję, bo efekty specjalne na trailerach były piorunujące, a komputer nie odda tej skali jaka jest w kinie... Mimo wszystko ściągnę film i oglądnę. Niedawno w TV leciało "pojutrze"... Bardzo mi się film podobał, dzień niepodległości także...
Ściągniemy, zobaczymy....
Elo zamierzam sie wybrac w niedziele na 2012
http://www.heliosnet.pl/13,Kielce/BazaFilmow/Szczegoly/film/587/2012#cnt-cast
I pytanie. Byl ktos? film z lektorem czy napisami?
xxXTibiomanxxX
17-11-2009, 22:03
Byłem wczoraj na tym filmie . (film z napisami) Według mnie bardzo dobry film , trzyma w napięciu ... Efekty specjalne miodzio :} Ogólnie 9/10
Skoro, Ci woto puszczają zwieracze i nie możesz wytrzymać to Ci powiem, że film jest z napisami.
Ja mam o tym filmie zgoła inne zdanie. Moim zdaniem była to bardziej komedia niźli film katastroficzny. Jedyną katastrofą był dość częsty brak logiki.
No proszę was...
Banda mnichów z Tybetu i Chińskich robotników zbuduje arki chroniące przed końcem świata ludzi? Możliwe. W dwa lata? No cóż... Zrobią to z chęcią? A jakże. Chcą ocalenia? Nie...
Polecam artykuł http://www.filmweb.pl/topic/1243563/CZEGO+NAUCZY%C5%81+MNIE+%222012%22+moja+recenzja+% 28SPOJLERY%29.html
byłem wczoraj na filmie, film ogólnie dobry, szkoda że z napisamy. seans miał trwać 2godz i 30 min. ale trwał 3 godz. ale naprawde wciąga. efekty są idealnie noi pierwszy raz widziałem taką cisze w kinie
Z tego co zobaczyłem jestem tego święcie przekonany, że nie przegapię tego filmu. Na 100% idę do kina. :)
Oglądałem, film mocno zjebany, odradzam ten film, no chyba ze ktoś ma 10-15 lat to tak. Bajka jak chuj. elton ;d
Także już oglądałem ten film. Muszę przyznać, że jestem rozczarowany :F.
Owszem efekty specjalne są miodzio...
Ale, jak dla mnie nudny...!
Kwestia gustu :P
Τettmeier
28-11-2009, 12:36
Byłem w kinie na filmie jakieś tydzień temu i powiem szczerze, że nie żałuję wydanych szesnastu złotych na bilet. ;) Godne obejrzenia najlepszy był ten gościu z Yellowstone.x d
Byłem w kinie na filmie jakieś tydzień temu i powiem szczerze, że nie żałuję wydanych szesnastu złotych na bilet. ;) Godne obejrzenia najlepszy był ten gościu z Yellowstone.x d
Ja dałem 21 zł -.-
Ulgowe były po 18 zł, ale ja już nie te lata żeby na ulgowych popieprzać do kina
^^
Kolo z jelołston, taa dobry xd, ale lepszy był ten Rosjanin co tak zajebiście bo angielsku mówił :-d
@topic
Powiem tak, spodziewałem się czegoś więcej, ale nie żałuję pieniędzy. Dobry film.
Akananto
28-11-2009, 15:38
Film - bajka straszna...
Fajne sa efekty specjalne, jezeli tak miałby wyglądac koniec swiata - to byłby on strasznie smieszny
Ja też mam flow, Maatini
28-11-2009, 17:04
Film zajebisty te efekty takie realistyczne. Naprawdę polecam ten film.
Megereess Onwed
28-11-2009, 23:42
Bardzoo dobry film..
Byłem na nim w kinie, ciekawy..
Po obejrzeniu zmieniłem podejście do końca Świata :D
Polecam każdemuu :)
Ja byłem na nim,wg mnie jest genialny.Wszystkie animacje komputerowe wyglądają jakby były naprawdę.Do tego była tam jedna z moich ulubionych aktorek - Thadie Newton (grała oprócz tego w "Norbit" reżyserii Eddiego Murphy).I zmienił podejście do tego końca świata.
Podsumowując film może dorówna Gwiezdnym Wojnom (Epizody 4-6,ofc,bo 1-3 to jest jak skład wódki - 60% cukierkowości 40 % prawdziwych gwiezdnych wojen).Ale nie.Nic nie dorówna walce Luka Skywalkera z Vaderem w V epizocie.
Byłem na filmie, wrażenia mieszane. Średnio zagrane, ale efekt dość przyjemny.
Same efekty, scenariusz do bani... Grupa "wybrańców" ratuje dupy z Apokalipsy... Jak mniemam miała ona wyglądać nieco inaczej, czyż nie ?? :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.