View Full Version : B??d sms pacc
Mafius22
04-11-2009, 15:52
:mad: Wysłałem sms na 21 dni pacca i nie dostałem zwrotnej wiadomości sprawdziłem sto razy czy dobrze napisalem i ok i na dodatek zabralo mi to 70zl prosze o kontakt admina
jesli sms ci zabrał 70zł to NAPEWNO coś źle zrobiłeś - wpisałeś zły numer
jeśli wszystko zrobileś dobrze to sms dojdzie po jakims czasie, czasem tak sie dzieje, też bys nie ogarnął z smsami zwrotnymi jakbyś dostawał 5 smsów średnio co sekunde.
Wnorekkk
04-11-2009, 16:46
Tak, na pewno 70 zł... Widać, że niezły wałek..
Songoku v.2.0
04-11-2009, 16:49
HHAHAHAHHAHAHA
zal
70 chyba ni
;d
ogarnij sie nikt ci nie da pacca free
b
Sturnusek
04-11-2009, 17:09
HHAHAHAHHAHAHA
zal
70 chyba ni
;d
ogarnij sie nikt ci nie da pacca free
b
Tak, na pewno 70 zł... Widać, że niezły wałek..
po chuj sie tutaj wypowiadacie, jak nic do tematu nie wnosicie?
#top
jezeli zabralo Ci 70zl, musiales cos zle wpisac numer. jezeli kod z paccem nie zostalo Ci przyslany w ciagu 30min, napisz reklamacje Tutaj. (http://dotpay.pl/reklamacje/) lub emaila do mortiisa. (bosch@o2.pl)
#down
wszystko zostalo wyjasione, wiec po co sie wypowiadasz?
Lord Morgan.
04-11-2009, 19:13
Moglo mu zjesc 70zl Bo nieraz tez tam mam wysle sms a wysle mi 4 takie same do tej osoby. Mysle ze musisz napisac Do Mortiis"a E-mail masz Up^^.
jedynie odda Ci za 1 sms bo jak zjadlo Ci 70zl to jest wina telefonu nie Mortiis"a. Wiec licz ze dostaniesz aby 21 dni pacc.
Przed wysłaniem sprawdź numer i kod 3 razy, aby być pewnym. Po prostu pogratulować inteligencji.. zrób jakies zdjęcie z komórki, ze wysłałeś sms pod ten numer to może uda się jeszcze coś zrobić , choć wątpie.
Pawelek Rookerek
30-11-2009, 21:21
I to co robi pacc sms
*Ej zabralo mi xxx zł zamiast 10
*doszedł mi zły kod!Mortiis zrób cos...
*Wysłałem sms wpisalem "koda" no i nie mam pacca
Chyba zrobię ankiete na temat pacc sms...
@topic
Nikt Ci nie zwróci pieniędzy/pacca
Proszę napisać maila na adres bosch@o2.pl
podac numer telefonu z którego został wysłany sms oraz datę i godzinę wysłania, sprawdzimy w systemie firmy dotpay czy taki sms doszedł. Jeżeli w systemie nie będzie żadnego śladu, będzie Pan musiał złożyć reklamację bezpośrednio w firmie dotpay, która zajmuje się obsługą usług sms.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.