View Full Version : Gruby Kaliber - Wybacz mi [Singiel]
Wytwórnia 3W Records prezentuje singiel do nadchodzącej płyty Grubego Kalibra - Życie ostre jak maczeta ! Płytę będzie można zakupić w dobrych sklepach muzycznych , jak i w tych gorszych. Ogólnie wszędzie.
Raper jest z Częstochowy
http://www.youtube.com/watch?v=x1Tfwn-cmJ0
`Carlosek
05-11-2009, 02:48
Lol, typ porazka XD .
...
Mogłeś chociaż nie pisać że koleś z mojego miasta jest bo żalem wieje...
Beznadzieja, klasa Mezo i Żuroma... jak nie niżej
@bdus
WYCZERPY POZDRAWIAJĄ!! :D:D
Aha...pomyliles działy...daj to do Humor a nie muzyka bo tego muzyka nazwac nie mozna
...
Mogłeś chociaż nie pisać że koleś z mojego miasta jest bo żalem wieje...
Beznadzieja, klasa Mezo i Żuroma... jak nie niżej
Też jestem z Częstochowy pozrowienia z Trzech Wieszczów ;)
PS. Gruby Kaliber też mieszka na 3w i my mamy z niego polew na maxa więc dlatego tak publikujemy jego nuty ;)
ta, karzeł jest hardkorem Xddddddddddddddddddddddd
!!sQaua!!
05-11-2009, 16:57
Północ pozdrawia...
Szkoda, że koleś nie chodzi do mojej i Krsixa szkoły...
"wybacz mi za te słodki pocałunki"
"powiedz mi powiedz mi dlaczego a tu chuj wielki z tego"
jedno słowo tu pasuje
lokurva
*Esende Mylffon*
05-11-2009, 19:05
[/ironia] Miesci sie w bicie, ma swietne flow i teksty [/ironia] O moj Boze. Tak to opisze, inaczej sie chyba nie da : /
Czego go skreślacie? W dodatku to nie on wrzucił track w net, tylko jego 'koledzy'. Nad techniką i flow pracuje się latami, może nagrajcie coś sami, zobaczymy jakie z was rapery ...
Jak za 3 lata wyda płytę i każdy będzie się nim jarać, to wspomnicie moje słowa ...
jest po prostu zajebisty. bardzo podoba mi się jego kawałek, jest rewelacyjny.
ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 18:26
Czego go skreślacie? W dodatku to nie on wrzucił track w net, tylko jego 'koledzy'. Nad techniką i flow pracuje się latami, może nagrajcie coś sami, zobaczymy jakie z was rapery ...
Jak za 3 lata wyda płytę i każdy będzie się nim jarać, to wspomnicie moje słowa ...
Podbijam!! Jak koleś się kiedyś wybije na wyżynę, to będziecie go całować w stopy i przepraszać, że kiedyś napisaliście takie coś o nim ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.