PDA

View Full Version : Tak nie mo?e by? ...

Febim
05-11-2009, 13:43
Ogłaszam iż nie ma czegoś takiego , że ktoś expi na górce ( darki wyspa ) i idzie po ihy i go nie ma z 30 minut ... później wchodzisz i expisz a taki gracz wraca i pisze , że był po ihy / lf i on tam expi .... Wychodzisz z respa / górki to masz pecha staje się to free .... bo to już jest lekka przesada .... Dawniej tak nie było i nie chcę żeby było teraz .... i pewnie większość osób się ze mną zgodzi z Tym .....

Proszę o nie usuwanie tego tematu niech się tutaj wypowiedzą gracze z Rook <> gracze z maina mnie nie interesują ....

Oświadczam , że jeśli wejdę na górkę a ktoś przyjdzie i tak napiszę , że był po ihy czy coś to i tak nie wyjdę a jeśli będzie expił albo bił mi potwory to załatwię to inaczej przykładem jest gracz Zdenio ( 194 01/11/2009 17:29:05 Dark Lord )

Misial
05-11-2009, 14:12
Dokładnie, to jest tak jak wylogowywanie sie na respach. Apo teraz opanowalo psy;(

Goracyy
05-11-2009, 14:30
No i zajebiscie bo wlasnie zdenio 30 min po ihy biega i mysli ze gorka to jego wlasność.
Bez komentarza
@topic
Niewazne co powiesz, to bedzie sie nadal dziac :D
Ja tak nie robie, ale nie jestem jedynym rookslayerem...

Febim
05-11-2009, 15:08
No i zajebiscie bo wlasnie zdenio 30 min po ihy biega i mysli ze gorka to jego wlasność.
Bez komentarza
@topic
Niewazne co powiesz, to bedzie sie nadal dziac :D
Ja tak nie robie, ale nie jestem jedynym rookslayerem...

Dokładnie nawet ludzie z Gildii Elita Rookgardu tak robią ....... ale tak jak napisałem nie będę patrzył kto tak pisze :)

Marcelllo
05-11-2009, 15:22
Dołączam się :)

//Nolia :)

Bondi
05-11-2009, 15:35
Ja również popieram. Nie tylko tak się dzieje na górce z dark lordami, ale również z respami black knightów : )

Druid z Armi
05-11-2009, 15:40
Ogłaszam iż nie ma czegoś takiego , że ktoś expi na górce ( darki wyspa ) i idzie po ihy i go nie ma z 30 minut ... później wchodzisz i expisz a taki gracz wraca i pisze , że był po ihy / lf i on tam expi .... Wychodzisz z respa / górki to masz pecha staje się to free .... bo to już jest lekka przesada .... Dawniej tak nie było i nie chcę żeby było teraz .... i pewnie większość osób się ze mną zgodzi z Tym .....

Proszę o nie usuwanie tego tematu niech się tutaj wypowiedzą gracze z Rook <> gracze z maina mnie nie interesują ....

Oświadczam , że jeśli wejdę na górkę a ktoś przyjdzie i tak napiszę , że był po ihy czy coś to i tak nie wyjdę a jeśli będzie expił albo bił mi potwory to załatwię to inaczej przykładem jest gracz Zdenio ( 194 01/11/2009 17:29:05 Dark Lord )

po 1
górka darków nie jest respem
po 2
zgadzam się w 100%, że gdy ktoś idzie po lf to schodzi, ale jeśli on ma wyższy lvl i nie dasz rady bloknąć 2 albo 3 darków to nie odzywaj się i po prostu zejdź, bo padniesz ;]
po 3
jeśli się nie zgadzasz się z którymś z moich pkt. to znaczy, że jesteś allegro kidem i nie umiesz grać ;P

KamilQ
05-11-2009, 16:01
@up
Co do tej sprawy ma "alegro kid"?

@top
Jestem na Tak.!!!
Ktoś zchodzi z respa to zchodzi, a nie po 20 min wraca..

Sexy Blondi
05-11-2009, 16:33
Popieram ale nie w 100% bo ja idę po ihy tylko do depo i zajmuje mi to 2min to wracam i expie dalej :p ale nie jak ktoś idzie do zinaba...

H5N1
05-11-2009, 17:45
Właśnie przez Zdenia, do którego nie mam slów (tzn. mam, ale za takie słownictwo dostał bym warna na forum) powstał ten temat....
On myśli sobie, że górka to jest jego prywatny resp i tylko go od czasu do czasu pożycza innym graczom! Właśnie tak nie może być...
Chociaż jak ktoś się z kimś lubi to np. mówi, że idzie po ihy i wróci za 30 min i czy kolega by nie popilnował respa i potem oddał... Ale zdenia nikt nie lubi, nawet jego rl- Specker, który z wielką ochotą go trapował dzień i noc na tych darkach...

Orlen Ochrona
05-11-2009, 17:52
oczywisci jestem na tak ! Bo to lekka przesada isc po ihy etc. i pozniej sie kłucic

Meen
05-11-2009, 17:55
Ja tam zawsze nie miałem problemu z dogadaniem się z respem. Mówiłem że za minutkę będę, że idę po IHy. Czasami pytali się czy mogą poexpić aż nie wrócę, oczywiście zgadzałem się. Nigdy nie było żadnych konfliktów :p
Jak ktoś expił to nie wbijałem się nikomu, pytałem kiedy kończą itd.
Nie wiem co z wami jest... :p

Sexy Blondi
05-11-2009, 18:41
On nigdy nie kończy... na cave w nocy dziś jechał jest dopiero 18:40 a on ma +19,307,730 wbitego expa. :mad: już napisałem raporty mam nadzieje że się nim któryś gm zajmie...

Tarann
05-11-2009, 18:50
moim zdaniem vojska powinien dostac deleted, 300lvl w 3miesiace... ale nie bo vojska ma jakies "uklady" z obsluga... dostanie delted poplacze sie na forum a wszyscy gracze beda mu wspolczoc... zalosne

Meen
05-11-2009, 18:59
moim zdaniem vojska powinien dostac deleted, 300lvl w 3miesiace... ale nie bo vojska ma jakies "uklady" z obsluga... dostanie delted poplacze sie na forum a wszyscy gracze beda mu wspolczoc... zalosne

To nie chodzi o mnie debilu, tylko o Zdenia. Miałem jednego bana więc czemu od razu delete? Bo umiem bocić i nikt mnie nie nakrył? :>

Maly
05-11-2009, 19:35
Up@
ale 1 w tym racja innych to wkurza jak ktoś sobie boci i sam się przyznajesz uważaj bo możesz się kiedyś delete doczekać.

Co do tematu @Popieram według mnie to się dotyczy każdych respów nie tylko darków ale i np bk.

Lolaj
05-11-2009, 19:41
mnie najbardziej wk**wiaja cave;s

@nie tylko zdenio chodzi 30min po ihy;o

Gaston
05-11-2009, 20:04
Ja tam zawsze nie miałem problemu z dogadaniem się z respem. Mówiłem że za minutkę będę, że idę po IHy. Czasami pytali się czy mogą poexpić aż nie wrócę, oczywiście zgadzałem się. Nigdy nie było żadnych konfliktów :p
Jak ktoś expił to nie wbijałem się nikomu, pytałem kiedy kończą itd.
Nie wiem co z wami jest... :p

No tak ale nie wszyscy są tak spoko jak Ty ....
@topic
oczywiście zgadzam się z Tobą, ale to i tak nic nie da;/
dzieci to dzieci....

Zdenio
05-11-2009, 20:48
Panowie i po co te napinki ??? po co w ogóle ten temat to moze ja dodam jakiś ss co Sexy Blondi wyrabia na respie Darkow :D Przystojniaczek mi w tym pomógł , Sexy nie umiesz nigdzie indziej expic niż na górce ?? NIE !! bo padasz jak się dowiedziałem , jesteś żałosnym typem wchodzisz na respa jakby nigdy nic .. ;> no ale to Mnie nie obchodzi akurat ... oto ss :
http://i35.tinypic.com/122owgn.jpg

Zazdrościcie ze tak szybko expie to najlepiej zrobić napinacz na forum lub wyzywać od cave ;> zastanówcie się co piszecie nawet nie miałem bana za boty ;> piszecie ze się wpier***** na resp na gore ( a po 1. górka to nie resp :) ) piszecie ze nie ma gdzie expic a co Steel boots ?? a co z podziemia ?? tam nie można expic ?? napinke all robicie bo wam zal dupę ściska ze zajmę sobie górkę i tam expie Na APO tak będzie i jest ( Kto pierwszy ten lepszy )

Zal mi was troszkę ale nie miejcie do mnie pretensji ze tak dużo expie co mam robić chory jestem, od poniedziałku siedzę w domu to expie :D tak zgadzam sie z wami dzisiaj bardzo dużo nabiłem expa :)
http://i38.tinypic.com/25smur7.jpg

I Oczywiscie pozdrowienia na koniec :

Moze zaczne od rl :
1.Specker ( Atti zawsze oddany :D )
2.Zafira ;)
3.Bumcia Rookslayer ;)
4.Scigany ;)

Sexy Blondi ( napinacz jakiego swiat nie widzial )
Przystojniaczek ( 15-nastoletni dzieciak który myśli ze jest najwazniejszy w tej grze )
Nolia ( ostatnio zachodzi mi za skore ale spoko )
Mista Man ( ten to skurczybyk jest cwany i zacny , ale sie uspokoił od pewnego czasu )
Vojska ( zajebisty kumpel , można pogadać i w ogóle nie ma z nim problemów )
Dawipek ( N/c najlepiej .. ale sie opanowal od pewnego czasu )

H5N1
05-11-2009, 21:24
Wiedziałem, że ten temat stanie się publiczną kłótnią...
Ty Zdenio wyjdź, bo sie na tobie przejechałem.
Kiedyś byłeś w miare, a teraz przez ciebie psie jebany zaczynam tracic kumpli.

Wyjdz i nie wracaj.

@Sexy
Sroka, dziś już trzy trapy zrobilem na niego ;d

VEX
05-11-2009, 21:38
Ja mam do zdenia pytanko...
jesz coś czy na głodzie jedziesz, i czy chodzisz srać do kibla, czy zacząłeś już pod siebie robić ?

ładny no life, haha ;D

Goracyy
05-11-2009, 21:43
Chyba conieoco Zdenio nie zrozumiales.
Po pierwsze to gorka jest respem, wkoncu potwory sie tam respia, jest najblziej wyjsca
czyli najbardziej popularna przez co kazdy chcialbym tam expic.
Po drugie autor tego tamatu chcial chyba podkreslic, ze nie to ''kto pierwszy ten lepszy''
czy jak kto woli, ale ze za kazdym razem chodzi po ihy do zinbada czy jak mu tam na imie, i Marnujsez cenne 20 min kazdego z graczy, bo zamiast powiedziec
ze konczysz dajmy na to 3 tury ihow (u mnie 40 min kazda) to ci z 120 min wychodzi 160 za 2 pojscia po ihy i do spidera.

Zdenio
05-11-2009, 21:50
Powiem tak od poniedziałku nie wychodzę na pole bo jestem chory i chciałem to wykorzystać i przyexpic sobie trochę .. a wy robicie napinki " bot , cave itp.. " po co ?? od tego poniedziałku już idę normalnie do szkoły i do roboty wiec będziecie siedzieć na górce ile tylko chcecie :)

Ty był bys spoko gdybyś się nie zadawał z takimi ludźmi jak

Noe
Sexy Blondi
Dawipek ( trochę już mu to przeszło ) widzi ze zajęte to nie wpycha się na sile tylko idzie gdzie indziej i się pyta kiedy kończę i moge sie z nim dogadac
najwięksi napinacze i ludzie którzy tylko umia się wpieprzać na respa ...

Popatrz bylo spoko od pewnego momentu co sexy przeszkadzalo ze tam expie to byleś za nim i mu pomagałeś ... Ty tez mi sie wpierdalales na respa czasem i Cie puszczalem i co bilem sie o tego respa ?? NIE!! poszlem na steel ...
Ja niewidzie problemu w expieniu na gorce tylko wy nie umiecie poczekac na swoja kolejke .. tyle co chcialem napisac :)

@Up
Przed expieniem idę do zinaba kilkanaście razy i kupuje za 100cc ihow i daje je do dp wiec nie chodzę po ihy do zinaba po każdym skończeniu się ihow w bp, tylko lece do dp .. 3-5 min i jestem spowrotem na respie

drasty131
05-11-2009, 21:53
Zdenio... Powiem Ci tak, wiem, ze zbyt dlugo tam expisz, Sexy wiem, ze Ty tez chcesz, ale nie mozecie sie zmieniac co jakies 2-3h do kurwy nedzy ?! A nie jakies poejbane tematy klotnie publiczne -.- Ja pierdole niech Wam Tygrys zrobi 20 takich gorek i bedzie najlepiej -.-
Closed... -.-

Febim
05-11-2009, 23:07
Yyy żeby nie było jakichś niejasności :) Ten temat tyczy się wszystkich gracz a nie tylko Zdenia bo z tego co widzę to all na nim siadli ....

Zdenio
06-11-2009, 07:46
Dawipek nie możne być tez tak ze on schodzi z respa i dajmy ze w pobliżu expi dana jakaś osoba to ona zajmuje górkę ,to by było w ogóle bez sensu ... dany gracz który expi na górce i po zejściu z górki i pójście po ihy ma czas 2-3 min. ,jeśli dana osoba się nie zwani w ciągu 5 min. MAX !!! to resp jest oddany w ręce innego gracza. Myślę ze tak by było najsprawiedliwiej i najlepiej dla każdego gracza :)

Dareg
06-11-2009, 08:23
Zdenio, zastanów się co ty piszesz.
Najpierw do Przystojniaczka na prv spamujesz, czy ci "pomorze" (oczywiście nie może obejść się bez błędu) a później w tych swoich pozdrowieniach gdzie masz 5 osób których znasz wyzywasz go.. gz.

Zdenio
06-11-2009, 11:41
@Up

Pisałem do niego o pomoc i mi pomógł, był wobec mnie dobry :) " do czasu " kiedy zszedłem z respa na 4 min żeby zajść do dp po ihy .. to już mnie nie chciał pościć spowrotem ;/ ... czemu ?? odp. jasna ! nie umie nigdzie indziej expic niż na górce dlatego się rył :) potem zaczął mi lurowac darki ale coś mu nie poszło słabo słabo .. ;/ i od tego momentu się nie lubimy -.- ...

Była by miedzy nami nadal zgoda gdyby nie Sexy Blodi ( thief :) ) go namawiał do lurowania .. no ale co ja poradzę 15-nasto latkowi , jemu się do rozumu nie da przemówić żeby poczekał na swoja kolej ;< ! Ehh trudno Przystojny myślę ze zrozumiesz swój błąd ! Elo

Dareg
06-11-2009, 12:05
Zszedłeś z respa - resp wolny każdy mógł sobie go wziąść.. ten resp nie twój.

Kruspe
06-11-2009, 12:38
Zszedłeś z respa - resp wolny każdy mógł sobie go wziąść.. ten resp nie twój.

Smutne, ale prawdziwe. Tak można w nieskończoność, schodzić, iść po ihy i dalej expić.

Rooksleyer
06-11-2009, 13:37
Po pierwsze to co ci przeszkadza to ze Przystojanczek ma 15 lat,zal ci dupe sciska ze ty masz 20 czy ile tam masz i jestes slaby bo nikt cie nie wspiera.
Tez za bardzo go nie lubie ale to nie znaczy ze musisz mu cisnac po wieku,mysle ze za nim wstawila by sie wiekszosc apo rook a za toba kto ?.
Moim zdaniem to wlasnie temat mial dotyczyc ogolnie wdubcania sie na darki nie tylko zdenio.Ja potrafilem siedziec 30 min na gorce po czym ktos<juz nie pamietam kto> Przyszedl i mowi mi ze po ichy był.
A co z tego ze elita sie wdubca na exp, sa w niej ludzie normalni nie bd wymienial ale sa tez ludzi któzy sa nic niewarci > Zimny Adam.padlem chcialem od niego odkupic loota i mi mowi ze go nie ma jak sam specter widzial ze go bral.Magnatek <thief oszukał na 7kcc>.
Nie piszcie mi ze sam kradne bo tak nie jest... bujna wyobraznia dzieci z ktorymi chciałem robic deal.A jezeli znacie osobe ktora oszukalem to mi na piszcie.
I zejdzcie ze Zdenia nie tylko on tam expi a jego argumety sa dosyc załosne ale to nie upowaznia nikogo do cisniencia mu bo nie tylko on po 30 min przychodzi i mowi ze zajete !
Pzr !

DannRook
06-11-2009, 14:10
Po pierwsze to co ci przeszkadza to ze Przystojanczek ma 15 lat,zal ci dupe sciska ze ty masz 20 czy ile tam masz i jestes slaby bo nikt cie nie wspiera.

Pzr !

On też ma 15 lat ^^
@topic
Rookgaard skończył się w dniu, w którym poważni gracze z niego odeszli, teraz to się nazywa wyścig szczurów.
Tyle na temat waszych problemów.

Maly
06-11-2009, 14:14
Po prostu ktoś złazi z respa wtedy resp wolny i ktoś inny na nim expi...

Bondi
06-11-2009, 14:31
Rookgaard skończył się w dniu, w którym poważni gracze z niego odeszli, teraz to się nazywa wyścig szczurów.
Tyle na temat waszych problemów.

Dołączam się do tego. A temat zamykam, do niczego on nie prowadzi oprócz kłótni.