View Full Version : GM ?amie regulamin ?
Dzisiaj na mainie jak i na rooku rozdawana była kasa lol...
Regulamin jasno mówi:
12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
Wtf?
drasty131
05-11-2009, 21:15
To jest even/zabawa... Rozdano ja ' dla wszystkich graczy ', kto pierwszy ten lepszy proste ...:o
Oni są po......
Najpierw płacz że za dużo kasy na servie i zmniejszają loota, a teraz rozdają po tyle kcc.
Ogarnij sie Santano _/
Moglbym sie dowiedziec ile rozdano tych pieniedzy ? :>
@to miała być prawdopodobnie Zabawa
@topic
no masz racje to był beznadziejny pomysł
Kapitan Alkohol.
05-11-2009, 21:15
Oni są po......
Najpierw płacz że za dużo kasy na servie i zmniejszają loota, a teraz rozdają po tyle kcc.
Ogarnij sie Santano _/
Assassin Mateusz
05-11-2009, 21:22
Zgadzam sie z Kapitanem Alkoholem po co bylo zmniejszac loot i narzekac na duzo kasy na servie skoro ja potem rozdajecie...
Nom bezsensu to było, tyle kasy na serwie a ci jeszcze rozdają. To było coś w stylu noobskich serwerów ^^
Naaaajs! ;D Apo powoli staje się jak mazurski. :D Grajcie dalej, powodzenia. ^^
Wyjebane.
Niech ich teraz n00by zasypią reportami w stylu "ej daj mi kase bo ja wtedy nie zdonrzylem".
Nie ma to jak kopać dół pod siebie.
drasty131
05-11-2009, 21:31
Dowiem sie ile rozdano kcc'uffffff ? ??
*KaRpeQ!*
05-11-2009, 21:34
LOL Santano zamiast banowac botterow to robisz jakies glupie "konkursy"...
***** mówicie tak bo pewnie sami ani sc nie złapaliście, ale to była tylko zabawa, premia taka i tyle. Nie płaczcie o pare sc, moim zdaniem low lvle powinny tylko szukac a nie zaraz 1k+ zapierdzielali po 1-2sc...
Moim zdaniem bardzo fajnie że coś było, przedwczoraj z Mortiisem można było pogadać na gc kolo 2, dzis w nocy puścił Devil Atoma i Apo na ev, wieczorkiem rozdawanie kaski, coś się dzieje, a wy narzekacie na wszystko. Jak sie nie dzieje to że serv upada... Ogarnijcie troszke
drasty131
05-11-2009, 21:37
Bajdzos, moze i tak, ale chodzi tutaj o to, ze do chuja zmiejszaja loot, i kilka dni potym rozdaja kase do kurwy nedzy !
Dobrze, ze sie cos dzieje, ale wciaz robia to zle !
Strycnine
05-11-2009, 21:41
Smieszna sprawa... Jesli to miał byc event, to wszyscy powinni o tym wiedziec, poniewaz kazdy grasz powinien miec rowne szanse... Po dlugim rozwazaniu moze dopatrzymy sie tego, ze to bylo ustawione :)
W związku z loterią, na którą wydaliście ponad 100 razy więcej kcc, niż rozdaliśmy dzisiejszego wieczora - postanowiliśmy dać przede wszystkim osobom z mniejszymi poziomami szansę na szybsze wzbogacenie się.
Ten event różnił się od innych, nie wymagał myślenia, lecz szczęścia :P
Dodatkowo - nie wszystko zostało znalezione.
Hogart 2.0
05-11-2009, 21:52
Witam.Jak widac APO spada na psy(Przykre).Na APO chyba nigdy nie bylo i nie bedzie eventow,wiec neiwiem czemu rozdawanie kaski nazywacie eventem.Wtf..?Moim zdaniem za takie cos Santano powinien stracic posade GM,bo jest nie powazny i nie rozsadny.Nieweim czy ktos tutaj widzi jakis sens,poniewaz dla mnie nie ma.Zreszta chyba jak dla wiekszosc osob.Jezeli macie dalej zamiar tutaj grac to zastanowcie sie czy to ma sens...??
Pzdr dla Santano za jego glupote i rozutnosc.
Pzdr.
Pzdr.
W związku z loterią, na którą wydaliście ponad 100 razy więcej kcc, niż rozdaliśmy dzisiejszego wieczora - postanowiliśmy dać przede wszystkim osobom z mniejszymi poziomami szansę na szybsze wzbogacenie się.
Ten event różnił się od innych, nie wymagał myślenia, lecz szczęścia :P
Dodatkowo - nie wszystko zostało znalezione.
To chyba ich strata..?Nie prawdasz..?Mogli nie wydawac po to sa loterie,zeby sie bawic.I watpie ze ktos liczyl na zwrot kaski.To moze kazdemu oddaj kase ktora wydali na losy..?Glupoto jednak boli.
P.S.
A jeszcze jedno pytanko ; )
W ramach tego "eventu" ja go nazywacie,mial on jakos zachecic low lvl do kupowania pacc..?
Pytanie z czystej ciekawosc; )
Seth Drut
05-11-2009, 21:56
milo ze cos sie dzieje na Apo ;>
troche glupio, poniewaz najpierw fajny pomysl z konkursem... teraz to? ;/
i tak milo ;D
Witam.Jak widac APO spada na psy(Przykre).Na APO chyba nigdy nie bylo i nie bedzie eventow,wiec neiwiem czemu rozdawanie kaski nazywacie eventem.Wtf..?Moim zdaniem za takie cos Santano powinien stracic posade GM,bo jest nie powazny i nie rozsadny.Nieweim czy ktos tutaj widzi jakis sens,poniewaz dla mnie nie ma.Zreszta chyba jak dla wiekszosc osob.Jezeli macie dalej zamiar tutaj grac to zastanowcie sie czy to ma sens...??
Pzdr dla Santano i jego glupote i rozutnosc.
Pzdr.
Pzdr.
Event przeprowadzałem razem z Mortiisem, po konsultacji.
Mogłeś jakiś atak zrobić a nie takie gówno :/
Dawno żadnego ataku nie było...
Hogart 2.0
05-11-2009, 22:12
Ale pomysl chodz przez chwile logicznie.Robicie pierw loterie a pozniej "oddajecie kaske" za wydane losy..?Pozatym jak ty to mozesz nazywac eventem.Na "Nowym APO" Nigdy nie bylo Eventu.Wiec o czym tu mowic.Logiczne myslenie nie boli sprobuj.
Pzdr.
Mogłeś jakiś atak zrobić a nie takie gówno :/
Dawno żadnego ataku nie było...
Nie zrobiłem ataku, ponieważ dziś w nocy takowy przeprowadził Mortiis.
Ale pomysl chodz przez chwile logicznie.Robicie pierw loterie a pozniej "oddajecie kaske" za wydane losy..?Pozatym jak ty to mozesz nazywac eventem.Na "Nowym APO" Nigdy nie bylo Eventu.Wiec o czym tu mowic.Logiczne myslenie nie boli sprobuj.
Na event przeznaczyliśmy 1/100 pieniędzy z loterii.. aż tak dużo?
Nie rozumiem, dlaczego osoba z IQ o wiele niższym niż przeciętna, popełniająca błędy ortograficzne i językowe w najprostszych wypowiedziach mówi, że 'myślenie nie boli'.
Event był przemyślany, nikt z ekipy nie miał nic przeciwko. Nie przewidzieliśmy jedynie, że chwilę później na forum będzie płacz, że konkurs był zły.
Kiedy nie robimy konkursów - płaczecie, kiedy coś zrobimy - również Wam się nie podoba.
Nie rozumiem, dlaczego osoba z IQ o wiele niższym niż przeciętna, popełniająca błędy ortograficzne i językowe w najprostszych wypowiedziach mówi, że 'myślenie nie boli'.
Event był przemyślany, nikt z ekipy nie miał nic przeciwko. Nie przewidzieliśmy jedynie, że chwilę później na forum będzie płacz, że konkurs był zły.
Kiedy nie robimy konkursów - płaczecie, kiedy coś zrobimy - również Wam się nie podoba.
Wydaję mi się, że ten "płacz" jest spowodowany tym, że ktoś nie złapał kasy i przyszedł się wypłakać na forum.
Cóż na konkursie mnie nie było, nie mnie go oceniać.
Nie uważasz, że w nocy się śpi? I to jeszcze w dzień szkolny.. rozumiem że są osoby które MUSZĄ expić i nie chodzą do szkoły. Ale to jest 10-15 osób, a atak powinien być dla wszystkich
Wydaję mi się, że ten "płacz" jest spowodowany tym, że ktoś nie złapał kasy i przyszedł się wypłakać na forum.
Jesteś w błędzie. Dla mnie 8kcc to 2dni grania. Na rooku 50cc to 1 dzień grania. Tylko wg. mnie ten konkurs pokazuje jeszcze bardziej że to "noobski" serwer na którym się rozdaje kasę.
Hogart 2.0
05-11-2009, 22:59
Po 1 nie uzywam polskich znakow juz nie raz mowilem o tym na forum.I nie mam zamiaru tego zmieniac dla miszczunia Santano.
P.S.
Co ty nazywasz konkursem..?
Rozdawanie kaski za free.Ludzki debilizm nie zna granic,czego doswiadczamy u Santano.
hahaha, to dojeb@łeś.
Bieganie po mapie i chowanie sc nazywasz konkursem? ;D hahaha ;d
Oddawanie lvl, rozdawanie kasy, pozostaje czekać na 'Mistrz gry za sms?! To możliwe!' haha ;d poprawiliście mi humor na dobranoc. ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.