View Full Version : Tatua?
Chciałbym zrobić sobie tatuaż, na nodze, nad kostką, ale nie umiem sie zdecydować. Mam 3 wzory, polecajcie mi który najlepszy, możecie też dać inne, które wg. Was fajnie by sie prezentowały.
Moje wzory:
1.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:JtnBHldHsZ8AHM:http://hempgru-trasa.wrzuta.pl/sr/d/3lg5DNgsLcw/hg_logo.jpg
2.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:xROk_Ew1P5kTQM:http://www.hip-hop.pl/users/data/galleries/small/5/3/3/9/1183231009335.jpg
3. Jakiś napis (A.C.A.B., CHWDP - coś w tym stylu).
Metaxa Grzesiek
05-11-2009, 22:11
Pamiętaj, że tatuaż ma podobać się Tobie a nie innym
Osobiście bym żadnego nie wybrał kiedyś zmienisz zdanie i co?
Najlepiej zrób sobie tribala lub coś w tym stylu :>
Wg mnie ani jeden wzór nie jest dobry. Mnie osobiście się nie podobają tatuaże w stylu "JP", "CHWDP". Zmądrzejesz za kilka lat i możesz żałować tego co masz na nodze.
Mój znajomy sobie robił tatuaż i chciał, aby mu napisali HWDP. Miało to być napisane w innym języku. Nie pamiętam dokładnie słowa, ale jakoś JACAP czy coś takiego. Napisali mu "Baca" :D Wszyscy z niego brechtali.
Co do tatuaży to sam się od 3-4 lat zastanawiam nad tym. Na początku chciałem robić potem mi się odechciało, a teraz niedawno znów mnie zaczęło to kręcić. Mój kumpel co zrobił sobie już dwa tatuaże mówi mi za każdym razem, że nie mam robić bo to wciąga i na jednym się nie skończy.
Wiesz nie wiem jakie wzory Ci odpowiadają. Czy wolisz jakieś czachy, zwierzęta, smoki może tribale, albo znaczki chińskie? Jeżeli mi zmniejszysz pole szukania to Ci znajdę jakiś ciekawy.
P.S Nie rób w Demonie w Chorzowie dziary. Zrób sobie w Katowicach w Dragonie, ponieważ tam jest najlepiej, a i może jakąś zniżkę Ci załatwię.
Trikol <3
05-11-2009, 22:31
Pamiętaj, że tatuaż ma podobać się Tobie a nie innym
Osobiście bym żadnego nie wybrał kiedyś zmienisz zdanie i co?
tribale sa przypalowe w chooj.
@topic.
Jak masz robic jakies glupie wzorki jotpe itp. To juz se lepiej wydziariaj cale lapy :D Ja na 18 chce sobie sprawic tatuaz na lewym i prawym przedramieniu . Powiem gosciowi jaki ma byc motyw , gosc projektuje i jazda ;D
żeby robić sobie taki słaby tatuaż jak CHWDP etc. to lepiej nie robić i zaoszczędzić kasę.
Jeżeli już miałbym wybierać to HG
Współczuje zjechanej psychiki na temat policjantów. Zrób sobie jakieś małe zwierze.
Po prostu ja mam już trochę tatuaży i chciałbym ci powiedzieć że mam 2 takie które polecili mi inni i nie lubie ich ale cóż tobie nie polecam robić czegoś co ci się nie podoba:) Osobiście nie podoba mi się żaden z tych co pokazałeś ...
:)
:)Dziękuję za uwagę :):)
:)
Zuczek Przemas
06-11-2009, 16:43
zrob ACAB ALE NA NADGARSTKU albo wlanij sobie BAD BOY NAPIS;Di zrob jak uwazasz;p
ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 16:36
Zrób sobie na czole, wtedy nie ważne czy będzie ładny - i tak każdy weźmie cię za debila :)
Habemus Papam
07-11-2009, 16:49
pamiętaj, że tatuaż zostaje na całe życie.. ; o
Nie lubie strasznie tatuaży typu: CHWDP itd.. ;x
zrób sobie HG . ; o
Arigori Dziewicze Łono
07-11-2009, 16:53
Zrob sobie "Gram w Tibie" ewentualnie "ABC" wtedy bedziesz mial rispekt
Krulowiec
07-11-2009, 17:14
HG , chyba, ze pojdziesz do studia i tam powiesz co Ci sie podoba.
Lepiej zrob go w miejscu, ktore mozna przykryc...
*Tanuki*
07-11-2009, 19:00
zrób sobie jp. :///
.
Dziadek Zabujca
07-11-2009, 19:50
zrób sobie tatuaz gotykiem "USA"
Urodzilem Sie Aniołem A Szatanem Umre.
znaczenie od przodu i od tyłu :D
#Topic
Przypał jest sobie zrobić, którykolwiek z tych wzorów.
Jak znajdę chwilę to edytuję ten post i wstawię Ci coś ciekawego.
http://i38.tinypic.com/6pq5na.jpg
P.S. Tatuaż robisz dla siebie nie dla otoczenia, więc Ty powinieneś wiedzieć najlepiej co Ci odpowiada.
Mój kumpel co zrobił sobie już dwa tatuaże mówi mi za każdym razem, że nie mam robić bo to wciąga i na jednym się nie skończy.
Bo tak jest, zresztą jak sobie zrobisz to zobaczysz.
Sam planuję następny ale to dopiero na 18'nastkę, 21 maja.
pamiętaj, że tatuaż zostaje na całe życie.. ; o
Tatuaż można usunąć laserowo ewentualnie pokryć nowym motywem (cover up).
Każdy szanujący się tatuażysta odradzi mu Tribala.
Po prostu ja mam już trochę tatuaży
Pochwal się swoimi tatuażami ; ).
Sopranic
09-11-2009, 14:36
Nie radze Ci robić tatuaży.Szczególnie skróty:
JP,CHWDP,HG i inne.
JP-dziadek jakiś widzi,albo babcia i któreś z nich mówi-"O twoje inicjały?O czyżby Józef Piłsudski?A może Jan Paweł II.?
CHWDP-Dzieci(mogą być twoje;d)jaki im dasz przykład?Zapytają się co to znaczy,co będziesz ściemniać?Tatuaż na całe życie jest!Dostaniesz w pier..l i co?Polecisz na policje,co za sens ma ten tatuaż?
HG-20 lat później,"To mówisz że kiedyś ktoś kto śpiewał piosenki zamiast wymyślić przyzwoitą nazwę zespołu powiedział HG?Ty tłumaczysz Hemp Gru-"aha,to zespoły kiedyś też miały inicjały?
Polecam napis typu "Co Cie nie zabije to ...............",albo inny,bo ludzie robią tatuaże z napisami,ale te chociaż ą z sensem a nie z dziecinnej fantazji lub nastoletniej nienawiści do Policji.
Chcesz,walnij sobie na klacie tatuaż mamy,siostry brata czy kogoś z rodziny,o którym będziesz pamiętać do końca życia,nawet jeśli umrze.
Chcesz,walnij sobie na klacie tatuaż mamy,siostry brata czy kogoś z rodziny,o którym będziesz pamiętać do końca życia,nawet jeśli umrze.
Ja sobie 21 maja będę robił tatuaż na klatce piersiowej po prawej stronie, portret wujka ;D nie dość, że sobie sprawie prezent to przy okazji jemu.
Miałem na pierwszy tatuaż wytatuować go sobie ale doszedłem do wniosku, że pierwszy tattoo i od razu portret to nie jest dobry pomysł.
Jeżeli ten temat nie zostanie zamknięty do 21 maja to pewnie wrzucę zdjęcie końcowego efektu robionego przez mistrza.
Taki se pazdzioszek
09-11-2009, 15:30
Nie rób tatuaży, bo szkoda dziecięcej skórki, a jeżeli już chcesz to
walnij sobie na klacie tatuaż mamy,siostry brata czy kogoś z rodziny,o którym będziesz pamiętać do końca życia,nawet jeśli umrze.
Ogólnie to zgadzam się z Sopranicem ;d
Ewentualnie walnij sobie na plecach mój avatar
Wyjeb sobie "J" na lewym jądrze, "P" na prawym a na fifolu "NA 100%". :)
*Esende Mylffon*
09-11-2009, 22:56
Zalosne, JP, JP, HWDP! :mad: Pewnie chciales zablysnac jakim to nie jestes hardkorem, a jakbys policjata zobaczyl to bys chowal dziare jak tylko mozesz. Zalosne, inaczej tego nie umiem skomentowac. Elton. Btw. Drah, ja tez jakos tak robie ;D Mialem zrobic w pazdzierniku, ale nie moglem sie zdecydowac : P
Zbigniew
09-11-2009, 23:43
Zrób sobie "JP"
na Dupie ;)
Monssword
14-11-2009, 16:20
Powiem ci kozacką historyje...
Była se ładna przebojowa laska... zrobiła se przy nadgarstku mały tatuaż było jej cieszno więc zrobiła następny... na piersi, po 60 latach wnuczka spytała się jej czemu jej smok dynda koło kolan -.-.
Pozatym... chwdp i jp to idiotyzm... np co masz do oplicji? zrobili ci coś czy chcesz sie poczuć fajny że tyrasz system? a może smutkuje bo nie pozwalają ci ćpać ;<
Zrobisz sobie HWPD potem będziesz na dołku i nie chce wiedzieć co Ci zrobią. Po pierwsze proponuje coś mniejszego i nie na całą łydkę, nie wiem czy wiesz ale tatuaże powodują łuszczenie się skóry... jeżeli nie masz odpowiedniej skóry po prostu będą Ci się strupy robić jak mojemu wujkowi na nodze zrobił sobie Karalucha na ramieniu czaszke ta czaszka jest luz a robak zaczął się przemieszczać i zaczęły mu nogi zaminieć sie w strupy co swędziało.
Zrób se tatuaż "Zim Master" I Styknie ;s
Ale radzę Ci nie rob sę szkoda nogi ... xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.