PDA

View Full Version : nowy czar na roku/quest na ih

edile71
06-11-2009, 09:14
Witam dzis wpadlem na pomysl zeby napisac ten o to post

Jak w temacie chodzi tu o nowy czar na roq mianowicie o Utevo Vis Lux mysle ze jest to dobry pomysl, dodalisice ihy wiec ludzie by chcieli troche mlvla wbic zeby wiecej hp nimi zwracac ; ) tak ze mozna uh'em z Ani rooka sie leczyc a im wiekszy mlvl tym wiecej sobie zwracasz hp ; )

Oraz chcial bym prosic zeby administratorzy otsa zmienili w quescie na ihy ostatnia misje czyli "przyjsc po 2 godzinach i odebrac danie" wczoraj wieczorem spuznielm sie moze z 5 sec a i tak quest nie skonczylem moim zdaniem jest to glupstwo poniewaz powinno to byc co do minuty a nie co do sekundy ; )

Pozdrawiam Shamele Rook ; )

Sobi
06-11-2009, 09:45
Oraz chcial bym prosic zeby administratorzy otsa zmienili w quescie na ihy ostatnia misje czyli "przyjsc po 2 godzinach i odebrac danie" wczoraj wieczorem spuznielm sie moze z 5 sec a i tak quest nie skonczylem moim zdaniem jest to glupstwo poniewaz powinno to byc co do minuty a nie co do sekundy ; )

Tak z tym masz racje. Powinni to zmienić...

Co do reszty. Sam nie wiem. Ale raczej nie. Już wystarczy ze dodali "utevo gran lux".

Cytexx
06-11-2009, 09:47
Jestem na tak : )

Lecz nie uwazam, ze jest to az tak bardzo potrzebne :)

Wolly
06-11-2009, 10:11
Co do czaru to jestem na nie, dla mnie w ogóle na rook'u nie powinno być takich udogodnień.

Quest mógłby zostać poprawiony.

Krsix
06-11-2009, 10:22
W sprawie czaru to nie, jak chcesz mieć większy mlvl trebuj przy skilowaniu...

Jeżeli chodzi o quest to jak najbardziej tak! ;)

Gaston
06-11-2009, 10:24
Co do czaru to i tak większość ma Ten UOSO do światła;))
a mlv można trenowac przecież czarem"utevo gran lux"

co do ih'ów to jestem oczywiście na tak.

.Gonzalo.
06-11-2009, 11:17
Misję mogą zmienić bo jest to trochę głupie ale tak jak większość kolegów UP jestem na nie, można trenować mlvl Utevo Gran Lux'em :)

Ernesto
06-11-2009, 11:54
Witam dzis wpadlem na pomysl zeby napisac ten o to post

Jak w temacie chodzi tu o nowy czar na roq mianowicie o Utevo Vis Lux mysle ze jest to dobry pomysl, dodalisice ihy wiec ludzie by chcieli troche mlvla wbic zeby wiecej hp nimi zwracac ; ) tak ze mozna uh'em z Ani rooka sie leczyc a im wiekszy mlvl tym wiecej sobie zwracasz hp ; )

Pozdrawiam Shamele Rook ; )

na pewno nie 5 sec bo ja 30 sek po uplynieciu 2h napsialem i dostalem odpowiedz ; > vis lux tak wieksze pole swiatla

Splaxor
06-11-2009, 12:05
Co do czaru jestem na nie, ponieważ macie i tak dużo. To jest rook, a tam nie powinno być żadnych czarów.
Co do questa to faktycznie głupie, więc to mogliby zmienić, ale czytałem, że Mortiis ustawił, że należy przyjść po danie między 2h-2.5h, więc nie wiem z czym masz problem.

sqlterpa
06-11-2009, 14:21
Jestem na nie. Wydaje mi się, że to jest nie potrzebne;);) Cieszmy się, że w ogóle dodali utevo gran lux :D

Marcelllo
06-11-2009, 16:32
Jestem na tak :) Nowy czar już się prosi od ładnych kilku miesięcy :D

Co do questu - jeżeli był restart w tym czasie to czas się nie zapisuje i dlatego chyba :/ Ale cóż :D Jedni potrafią zrobić, drudzy nie :D

Seth Drut
06-11-2009, 16:43
po co utevo vis lux? przeciez mozna utevo gran lux i sie nie zmeczysz raczej ;>
a ten quest to mozna naprawic ;p

drasty131
06-11-2009, 17:03
Vis lux nie, ale quest tak. Wykonywalem Go chyba z 10x i na marne... Do poprawki ... -.-

Sexy Blondi
06-11-2009, 21:24
Co wy chcecie od tego questu? ja zrobiłem za 1 razem :p

po co utevo vis lux? przeciez mozna utevo gran lux i sie nie zmeczysz raczej ;>

że co? :o to sobie spalaj - w moim przypadku 1300+ many po 60 :) nie mówiąc o graczach którzy mają więcej many ;)

Jestem na Tak ten czar(UTEVO VIS LUX, żaden inny nie chce czarów na rooku! tylko chcę coś porządnego do trenienia mlvla) powinien zabierac 200-500 many - według uznania Gmów

@down:
Kto tu mówi o takich czarach nigdy bym takich nie chciał na rooku :)

Dopalacz
06-11-2009, 21:33
ja bym wprowadził exori od 300 i exura gran od 350 co wy na to???? ???????????????????????,bez sensu ;s

Assassin Mateusz
06-11-2009, 21:47
Zaznaczylem nie, gdyz nie zgadzam sie z czarem atk. na rooku...
Co do questu masz racje jest dosyc glupie...

Padekro
07-11-2009, 09:13
Zaznaczylem nie, gdyz nie zgadzam sie z czarem atk. na rooku...

że co Ty pierdolisz ? Jaki atk czar na rooku ?

/facepalm

jestem na tak, ten czar nic nie wniesie do gry pozatym, że nie trzeba będzie używać botów na utevo gran luxa, bo 60 many to pare sekund czekania :X

ronida
07-11-2009, 09:33
Moim zdaniem bezsensu, bo to nie main i czary nie potrzebne, a co do questu już podobno naprawili?

edile71
07-11-2009, 14:37
odsiwezam ! :))

zzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkki iiiiiiiiiii

H5N1
11-11-2009, 20:24
utevo vis lux to na mainie czar jedynie sorcerera i druida... czyli postaci
magicznych... a co Rookmaster ma wspolnego z sorckiem czy druidem na mainie?
Jestem na NIE

Adasik
11-11-2009, 20:33
Magiczny możesz trenować każdym z czarów na rooku więc nie wiem jaki cel ma dodanie utevo vis luxa =)

Iteri
11-11-2009, 21:18
Tak ponieważ lf a ih prawie tyle samo hp daje wiec można by było xD....