Zaloguj się

View Full Version : ~*1350 by Aziel Vara*~

silver ghostek
06-11-2009, 13:24
http://i35.tinypic.com/5nsl80.jpg
Bo lubię się chwalić :(

#down
nie ma co pokazywać... :/
90% do 15

Vivek
06-11-2009, 13:28
Bot bot na 100% xD
Gratz. Go Go 1500. Pokaż mlv.
@edit
Już nigdy nie dorównasz naszemu mistrzowi. Który jako 1 na 1600lvlu wbił 14 mlvl.
Ave knight lukass.

KaZeK
06-11-2009, 14:23
aha jurz marz det :<<<

Gz koxie i hunted:<

Bondi
06-11-2009, 14:29
Gratulacje! :)

Veles
06-11-2009, 14:35
Graty Aziel ;d wjeb ten 2k Arounderem :D Pozdro.

silver ghostek
06-11-2009, 14:47
Graty Aziel ;d wjeb ten 2k Arounderem :D Pozdro.

Nie gram już Aro ;s

ReIzoN
06-11-2009, 14:50
Gz leszczu :D wbijaj 1.5k i kaptur for mEx ^^

Badzjos
06-11-2009, 15:48
Pan bocik :) Nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo :) I jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...

Stronghold
06-11-2009, 15:53
Pan bocik :) Nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo :) I jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...

Dobra,nie komentuj,dzieci nam nie brak.

@top
Gratz kogzie,kiedy jeden ka pińćset ?

Nie rozumiem was użytwowników dlaczego temu lamusowi gratulujecie...Kto go nie zabije, albo będzie go chwilkę bił odrazu mówi "buhehe bot" . Już nie raz pokazałeś swojego scara, czy co ty tam masz. Prośba do wszystkich popatrzcie zawsze na siebie potem oceniajcie innych. :p

Ja sie widze codzienne i lustrze,ty nie bardzo widać.
Coś ci nie wyszło/

Sturnusek
06-11-2009, 15:58
Aziel vara opciongara hehs
gratzz hehs

pan bocik nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo i jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...
pyskoff.

Simi
06-11-2009, 16:01
Gratulajszynz. ;D

Expuj do 1500 \m/.

Pozderko. xD

Belhior
06-11-2009, 16:15
Nie rozumiem was użytwowników dlaczego temu lamusowi gratulujecie...Kto go nie zabije, albo będzie go chwilkę bił odrazu mówi "buhehe bot" . Już nie raz pokazałeś swojego scara, czy co ty tam masz. Prośba do wszystkich popatrzcie zawsze na siebie potem oceniajcie innych. :p

Mpa <3
06-11-2009, 16:22
n/c .
gz

:)

Belhior
06-11-2009, 16:26
Szkoda, że ty sie do tego nie stosujesz : | ...

Szkoda, że się udzielasz, a nie znasz mnie. :D

Belhior
06-11-2009, 16:31
A Ty mnie :)

Szkoda, że nie wiesz do kogo był skierowany komentarz. Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne. Myślisz, że jak Ci pomoże w czymś to już Cię lubi. Zapewniam Cię, że połowa użytkowników APO mają kolegów po to aby ich wykożystać, nie dlatego że kogoś lubią, bo gadają na skype. Przemyśl moją wypowiedź :rolleyes: Pozatym temat ten nie został stworzony do przekłucania się miedzy graczami (Ty teraz to robisz) , jeżeli masz problem pisz do mnie.

silver ghostek
06-11-2009, 17:54
Szkoda, że nie wiesz do kogo był skierowany komentarz. Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne. Myślisz, że jak Ci pomoże w czymś to już Cię lubi. Zapewniam Cię, że połowa użytkowników APO mają kolegów po to aby ich wykożystać, nie dlatego że kogoś lubią, bo gadają na skype. Przemyśl moją wypowiedź :rolleyes: Pozatym temat ten nie został stworzony do przekłucania się miedzy graczami (Ty teraz to robisz) , jeżeli masz problem pisz do mnie.

Będziesz moim kolega? Bardzo chciałbym wykorzystać twoje pixele. :):):)

Tak poza tym w twojej jakże żałosnej wypowiedzi wyłapałem kilka błędów. Nie chciałbym ich wykorzystać do przekłucania* się z tobą. Masz problem to pisz do mnie. ;)

*Wtf? Co to znaczy?

Czarodziej Xardax
06-11-2009, 17:57
Gz koxie cisnij do 1,4 ^.-
:p;):D:o:):(:confused::mad::rolleyes::cool::eek:

Belhior
06-11-2009, 18:06
Będziesz moim kolega? Bardzo chciałbym wykorzystać twoje pixele. :):):)

Tak poza tym w twojej jakże żałosnej wypowiedzi wyłapałem kilka błędów. Nie chciałbym ich wykorzystać do przekłucania* się z tobą. Masz problem to pisz do mnie. ;)

*Wtf? Co to znaczy?

Jak już powiedziałem masz problem do mnie pisz. A nie robisz cyrk przed wysztkimi. Uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy :rolleyes:

PrZeMaS ZiOm 92
06-11-2009, 18:48
gz gogo 2k ;] no i gz eq ;] znaki znaki...........

silver ghostek
06-11-2009, 19:03
Jak już powiedziałem masz problem do mnie pisz. A nie robisz cyrk przed wysztkimi. Uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy :rolleyes:

W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o

@down
Widzę, że albo kopiujesz teksty z google albo twój niedorozwój umysłowy jest w zaawansowanym stadium.

Pokazać ci błędy? Ok.

Poza tym coś takiego jak sens wypowiedzi u ciebie nie występuje.

Belhior
06-11-2009, 19:21
[QUOTE=silver ghostek;526962]W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o[/QUOT

Naucz się pisać, bo napisałem wierzyć a ty mówisz
nie wierzyć" , mówiłeś że wychwyciłeś błedy w takim razie pokaż mi je, a nie udajesz przed innymi, że źle piszę jeśli chodzi ci o zdanie "Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne." to w wyrazie noob nie dopisałem "a" :)

. ! _DominiK_ ! .
06-11-2009, 20:12
gz :p gogogogo 1.5k ; p

Dopalacz
06-11-2009, 20:19
Gz ale zasnatawia mnie jedno po co tyle ss dajesz? ;s w tym temacie lubin jest tu .. co chwile xd awans w biciu koltetów kupienie macy ,zacznij expić azielem porządnie a nie tym white noobem XD

LudziO 15
06-11-2009, 20:23
gZ :) Lecisz do 2k'a. EQ Wpozo ;P Bardzo Wpozo

Dolar $
06-11-2009, 21:53
Gratulacje. :)

Jak ci się chce to dajesz do 1500'ego. :)

Assassin Mateusz
06-11-2009, 21:59
Nie gz bocie.... Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

Wykopek
06-11-2009, 22:04
Wiadomo ze postac wybocona .. Przeciez nie raz mi pisales ze stawiasz cave na umach .. Wiem tez ze jedziesz na 5 botach wosso scar ta itp..

Gz lec 1.4 : <

Pozdro : <!

Ike
06-11-2009, 22:06
Gratz miszczu powodzonka zycze gogo 2k gon szymka ;>

silver ghostek
06-11-2009, 22:09
Nie gz bocie.... Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

Aha. Takie rutynowe pytanie. Ile razy cie zabiłem?

CashBack
07-11-2009, 07:44
gz .

Belhior
07-11-2009, 09:31
W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o

@down
Widzę, że albo kopiujesz teksty z google albo twój niedorozwój umysłowy jest w zaawansowanym stadium.

Pokazać ci błędy? Ok.

Poza tym coś takiego jak sens wypowiedzi u ciebie nie występuje.

Weź wpisz sobie co to jest błąd ortograficzny, ale spytaj sie w podstawówce pani od Polskiego. W wyrazie "użytwowników" nie widzę błedu ortograficznego lecz pomyłki (poprostu za szybko pisałem), ty jesteś głupi czy udajesz pokazujesz mi wyraz "wykożystać" jak w nim nie ma błedu tak samo słowo
"pozatym" oraz "przekłucania" skoro dla ciebie piszę się ten wyraz przez "ż" no to ja już nic nie poradze ;)

Skryper.!
07-11-2009, 09:43
Weź wpisz sobie co to jest błąd ortograficzny, ale spytaj sie w podstawówce pani od Polskiego. W wyrazie "użytwowników" nie widzę błedu ortograficznego lecz pomyłki (poprostu za szybko pisałem), ty jesteś głupi czy udajesz pokazujesz mi wyraz "wykożystać" jak w nim nie ma błedu tak samo słowo
"pozatym" oraz "przekłucania" skoro dla ciebie piszę się ten wyraz przez "ż" no to ja już nic nie poradze ;)

Jestes takim idiota czy tylko udajesz? Moze kolegow nie masz i probujesz byc taki jak Drako i inne dzieci tibii? Idz do szkoly i zapytaj sie pani od polskiego jak sie pisze wyraz "wykożystać" "pozatym" "przekłucania".

P.S Napisz z reka na sercu ile masz lat;c

@topic:
Gratz Aziel vara obciagara;d

silver ghostek
07-11-2009, 09:44

http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/20/128847344485080355.jpg

Mam dla ciebie dwa proste słowa, które mam nadzieje zrozumiesz. Jesteś idiotą.
Nie chce mi się już tobie tłumaczyć jaki jesteś głupi... Po prostu uwierz mi na słowo...

@Dominik
Nie ma czegoś takiego jak 'przekłucać się'...

Belhior
07-11-2009, 10:08
Jestes takim idiota czy tylko udajesz? Moze kolegow nie masz i probujesz byc taki jak Drako i inne dzieci tibii? Idz do szkoly i zapytaj sie pani od polskiego jak sie pisze wyraz "wykożystać" "pozatym" "przekłucania".

P.S Napisz z reka na sercu ile masz lat;c

@topic:
Gratz Aziel vara obciagara;d

O ***** ale mi pojechałeś !! :(. Nom muszę cię jednak docenić, jednak poszedłem pokazałeś mamie ten text i ci wytłumaczyła. Cwane jak na twój mały móżdżek. :cool:

Demon Huntter
07-11-2009, 10:40
Aziel bot? aha :O
w sztosie macie kminy koleszkowie =)

#topic
gz , lecisz 1,5 i second kaptur ]:->
Pozdrawiam Demon z 8.42 XD.

Skryper.!
07-11-2009, 13:01
O ***** ale mi pojechałeś !! :(. Nom muszę cię jednak docenić, jednak poszedłem pokazałeś mamie ten text i ci wytłumaczyła. Cwane jak na twój mały móżdżek. :cool:

Nie no ja rozumiem, ze w szkole cie bija, rodzice nie kochaja ale na forum nie musisz pokazywac ze jestes fajny;o Mam dla ciebie rade. Wyjdz na dwor i sprawdz czy sniegu nie ma.

Leonidas Waleczny xD
07-11-2009, 13:10
Nie gz. ;/

Gnij na apo i wbij 1 lvl oraz twój wymarzony "0" m lvl ...

Pokémon
07-11-2009, 14:26
Nie gz. ;/

Twój post jest bezsensowny.

Gz azieluwka to jak kiedy ss z 10h neo ziam? :)

silver ghostek
07-11-2009, 16:42
Nie gz. ;/

Nie płacz już o te sl'e błagam...