View Full Version : ~*1350 by Aziel Vara*~
silver ghostek
06-11-2009, 13:24
http://i35.tinypic.com/5nsl80.jpg
Bo lubię się chwalić :(
#down
nie ma co pokazywać... :/
90% do 15
Bot bot na 100% xD
Gratz. Go Go 1500. Pokaż mlv.
@edit
Już nigdy nie dorównasz naszemu mistrzowi. Który jako 1 na 1600lvlu wbił 14 mlvl.
Ave knight lukass.
aha jurz marz det :<<<
Gz koxie i hunted:<
Graty Aziel ;d wjeb ten 2k Arounderem :D Pozdro.
silver ghostek
06-11-2009, 14:47
Graty Aziel ;d wjeb ten 2k Arounderem :D Pozdro.
Nie gram już Aro ;s
Gz leszczu :D wbijaj 1.5k i kaptur for mEx ^^
Pan bocik :) Nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo :) I jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...
Stronghold
06-11-2009, 15:53
Pan bocik :) Nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo :) I jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...
Dobra,nie komentuj,dzieci nam nie brak.
@top
Gratz kogzie,kiedy jeden ka pińćset ?
Nie rozumiem was użytwowników dlaczego temu lamusowi gratulujecie...Kto go nie zabije, albo będzie go chwilkę bił odrazu mówi "buhehe bot" . Już nie raz pokazałeś swojego scara, czy co ty tam masz. Prośba do wszystkich popatrzcie zawsze na siebie potem oceniajcie innych. :p
Ja sie widze codzienne i lustrze,ty nie bardzo widać.
Coś ci nie wyszło/
Sturnusek
06-11-2009, 15:58
Aziel vara opciongara hehs
gratzz hehs
pan bocik nie gz bo nie raz widziałem jak popierdalałes na bocie, nawet solówki bez nie umiesz zrobić lamo i jak wstawiasz ss to weź z czyms z koncówką 00 a nie 50...
pyskoff.
Gratulajszynz. ;D
Expuj do 1500 \m/.
Pozderko. xD
Nie rozumiem was użytwowników dlaczego temu lamusowi gratulujecie...Kto go nie zabije, albo będzie go chwilkę bił odrazu mówi "buhehe bot" . Już nie raz pokazałeś swojego scara, czy co ty tam masz. Prośba do wszystkich popatrzcie zawsze na siebie potem oceniajcie innych. :p
Szkoda, że ty sie do tego nie stosujesz : | ...
Szkoda, że się udzielasz, a nie znasz mnie. :D
A Ty mnie :)
Szkoda, że nie wiesz do kogo był skierowany komentarz. Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne. Myślisz, że jak Ci pomoże w czymś to już Cię lubi. Zapewniam Cię, że połowa użytkowników APO mają kolegów po to aby ich wykożystać, nie dlatego że kogoś lubią, bo gadają na skype. Przemyśl moją wypowiedź :rolleyes: Pozatym temat ten nie został stworzony do przekłucania się miedzy graczami (Ty teraz to robisz) , jeżeli masz problem pisz do mnie.
silver ghostek
06-11-2009, 17:54
Szkoda, że nie wiesz do kogo był skierowany komentarz. Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne. Myślisz, że jak Ci pomoże w czymś to już Cię lubi. Zapewniam Cię, że połowa użytkowników APO mają kolegów po to aby ich wykożystać, nie dlatego że kogoś lubią, bo gadają na skype. Przemyśl moją wypowiedź :rolleyes: Pozatym temat ten nie został stworzony do przekłucania się miedzy graczami (Ty teraz to robisz) , jeżeli masz problem pisz do mnie.
Będziesz moim kolega? Bardzo chciałbym wykorzystać twoje pixele. :):):)
Tak poza tym w twojej jakże żałosnej wypowiedzi wyłapałem kilka błędów. Nie chciałbym ich wykorzystać do przekłucania* się z tobą. Masz problem to pisz do mnie. ;)
*Wtf? Co to znaczy?
Czarodziej Xardax
06-11-2009, 17:57
Gz koxie cisnij do 1,4 ^.-
:p;):D:o:):(:confused::mad::rolleyes::cool::eek:
Będziesz moim kolega? Bardzo chciałbym wykorzystać twoje pixele. :):):)
Tak poza tym w twojej jakże żałosnej wypowiedzi wyłapałem kilka błędów. Nie chciałbym ich wykorzystać do przekłucania* się z tobą. Masz problem to pisz do mnie. ;)
*Wtf? Co to znaczy?
Jak już powiedziałem masz problem do mnie pisz. A nie robisz cyrk przed wysztkimi. Uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy :rolleyes:
PrZeMaS ZiOm 92
06-11-2009, 18:48
gz gogo 2k ;] no i gz eq ;] znaki znaki...........
silver ghostek
06-11-2009, 19:03
Jak już powiedziałem masz problem do mnie pisz. A nie robisz cyrk przed wysztkimi. Uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy :rolleyes:
W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o
@down
Widzę, że albo kopiujesz teksty z google albo twój niedorozwój umysłowy jest w zaawansowanym stadium.
Pokazać ci błędy? Ok.
Poza tym coś takiego jak sens wypowiedzi u ciebie nie występuje.
[QUOTE=silver ghostek;526962]W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o[/QUOT
Naucz się pisać, bo napisałem wierzyć a ty mówisz
nie wierzyć" , mówiłeś że wychwyciłeś błedy w takim razie pokaż mi je, a nie udajesz przed innymi, że źle piszę jeśli chodzi ci o zdanie "Naucz się czytać, i przestań być waflem tego noob, bo to jest żałosne." to w wyrazie noob nie dopisałem "a" :)
. ! _DominiK_ ! .
06-11-2009, 20:12
gz :p gogogogo 1.5k ; p
Dopalacz
06-11-2009, 20:19
Gz ale zasnatawia mnie jedno po co tyle ss dajesz? ;s w tym temacie lubin jest tu .. co chwile xd awans w biciu koltetów kupienie macy ,zacznij expić azielem porządnie a nie tym white noobem XD
LudziO 15
06-11-2009, 20:23
gZ :) Lecisz do 2k'a. EQ Wpozo ;P Bardzo Wpozo
Gratulacje. :)
Jak ci się chce to dajesz do 1500'ego. :)
Assassin Mateusz
06-11-2009, 21:59
Nie gz bocie.... Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Wiadomo ze postac wybocona .. Przeciez nie raz mi pisales ze stawiasz cave na umach .. Wiem tez ze jedziesz na 5 botach wosso scar ta itp..
Gz lec 1.4 : <
Pozdro : <!
Gratz miszczu powodzonka zycze gogo 2k gon szymka ;>
silver ghostek
06-11-2009, 22:09
Nie gz bocie.... Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Aha. Takie rutynowe pytanie. Ile razy cie zabiłem?
CashBack
07-11-2009, 07:44
gz .
W co mieliby nie wierzyć? :confused: Bo nie bardzo cie rozumiem : o
@down
Widzę, że albo kopiujesz teksty z google albo twój niedorozwój umysłowy jest w zaawansowanym stadium.
Pokazać ci błędy? Ok.
Poza tym coś takiego jak sens wypowiedzi u ciebie nie występuje.
Weź wpisz sobie co to jest błąd ortograficzny, ale spytaj sie w podstawówce pani od Polskiego. W wyrazie "użytwowników" nie widzę błedu ortograficznego lecz pomyłki (poprostu za szybko pisałem), ty jesteś głupi czy udajesz pokazujesz mi wyraz "wykożystać" jak w nim nie ma błedu tak samo słowo
"pozatym" oraz "przekłucania" skoro dla ciebie piszę się ten wyraz przez "ż" no to ja już nic nie poradze ;)
Skryper.!
07-11-2009, 09:43
Weź wpisz sobie co to jest błąd ortograficzny, ale spytaj sie w podstawówce pani od Polskiego. W wyrazie "użytwowników" nie widzę błedu ortograficznego lecz pomyłki (poprostu za szybko pisałem), ty jesteś głupi czy udajesz pokazujesz mi wyraz "wykożystać" jak w nim nie ma błedu tak samo słowo
"pozatym" oraz "przekłucania" skoro dla ciebie piszę się ten wyraz przez "ż" no to ja już nic nie poradze ;)
Jestes takim idiota czy tylko udajesz? Moze kolegow nie masz i probujesz byc taki jak Drako i inne dzieci tibii? Idz do szkoly i zapytaj sie pani od polskiego jak sie pisze wyraz "wykożystać" "pozatym" "przekłucania".
P.S Napisz z reka na sercu ile masz lat;c
@topic:
Gratz Aziel vara obciagara;d
silver ghostek
07-11-2009, 09:44
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/20/128847344485080355.jpg
Mam dla ciebie dwa proste słowa, które mam nadzieje zrozumiesz. Jesteś idiotą.
Nie chce mi się już tobie tłumaczyć jaki jesteś głupi... Po prostu uwierz mi na słowo...
@Dominik
Nie ma czegoś takiego jak 'przekłucać się'...
Jestes takim idiota czy tylko udajesz? Moze kolegow nie masz i probujesz byc taki jak Drako i inne dzieci tibii? Idz do szkoly i zapytaj sie pani od polskiego jak sie pisze wyraz "wykożystać" "pozatym" "przekłucania".
P.S Napisz z reka na sercu ile masz lat;c
@topic:
Gratz Aziel vara obciagara;d
O ***** ale mi pojechałeś !! :(. Nom muszę cię jednak docenić, jednak poszedłem pokazałeś mamie ten text i ci wytłumaczyła. Cwane jak na twój mały móżdżek. :cool:
Demon Huntter
07-11-2009, 10:40
Aziel bot? aha :O
w sztosie macie kminy koleszkowie =)
#topic
gz , lecisz 1,5 i second kaptur ]:->
Pozdrawiam Demon z 8.42 XD.
Skryper.!
07-11-2009, 13:01
O ***** ale mi pojechałeś !! :(. Nom muszę cię jednak docenić, jednak poszedłem pokazałeś mamie ten text i ci wytłumaczyła. Cwane jak na twój mały móżdżek. :cool:
Nie no ja rozumiem, ze w szkole cie bija, rodzice nie kochaja ale na forum nie musisz pokazywac ze jestes fajny;o Mam dla ciebie rade. Wyjdz na dwor i sprawdz czy sniegu nie ma.
Leonidas Waleczny xD
07-11-2009, 13:10
Nie gz. ;/
Gnij na apo i wbij 1 lvl oraz twój wymarzony "0" m lvl ...
Nie gz. ;/
Twój post jest bezsensowny.
Gz azieluwka to jak kiedy ss z 10h neo ziam? :)
silver ghostek
07-11-2009, 16:42
Nie gz. ;/
Nie płacz już o te sl'e błagam...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.