View Full Version : 21 listopada - Zeus. Album Zeusa
To już pewne! 21 listopada ukaże się w sklepach nowy Album Zeusa!
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/93/l_39336498d409464fb0d655cb2afc944e.jpg
Kolejna płyta jest o wiele dojrzalsza, teksty są bardziej dopracowane, choć słuchając jej powierzchownie nie słychać różnicy między pierwszym, a drugim albumem. Przede wszystkim ten krążek to dawka dobrej energii i masa świetnej zabawy!!
Tracklista nie jest pełna, będzie uzupełniana stopniowo! Jak narazie tytuł pierwszego tracku to "Spójrz na mnie". Jest to follow-up do poprzedniego albumu, mający nas wprowadzić w tematykę i nastrój płyty.
Tracklista:
1. Spójrz na mnie
2. Wracam tu, bo nagrałem drugi album
3. Lubisz jeść
4. Mamy tu funk dla Ciebie
5. Im bliżej, tym dalej
6. Pycha
7. Mój brat
8. Piosenka dla ofiar mody
9. Witamy was
10. Tylko to jest prawdziwe (??)
11. Last minute
12. Z żoną
13. Gdy pada strzał
14. Zakochałem się w Jill Scott
Ciągle aktualizowana :d
ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 15:30
Czekam z niecierpliwością na ten Album! Jestem wręcz zauroczony pierwszym, a skoro ten ma być jeszcze lepszy, to chyba wybuchnę!
Pozdrawiam.
To ja mam flow, mikiel
07-11-2009, 15:43
Tak, tak to jest to na co czekam. Po pierwszym albumie zeusa, byłem w niebo wzięty. Czas kołować plny i zakupić krążek, bo jak wiemy w listopadzie jeszcze kilka wspaniałych prodkucji! No cóż, trzeba sobie jakoś dać radę!
Btw: Będą jacyś goście na płycie czy znów solo?
Stronghold
07-11-2009, 15:52
Też na tą płytkę bardzo czekam :p
Lecz nie kupie,nie ma kaski.
*Tanuki*
07-11-2009, 15:55
O tak, to jest to! Mam nadzieje, że płyta będzie równie zajebista jak CNSR, na pewno kupie, nie odpuszcze Sobie takiej produkcji. :) A do czasu premiery trzeba oglądać Poranek z Zeusem. :D
piona.
ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 16:03
Płyta znów bez gości, 12 tracków wszystkie solo. Wszystkie bity produkowane przez Kamila, mix i mastering - Marek Dulewicz, płyta wydana nakładem Embryo/EMI.
XD
#Down
Tym razem bez skitów.
To ja mam flow, mikiel
07-11-2009, 16:16
Płyta znów bez gości, 12 tracków wszystkie solo. Wszystkie bity produkowane przez Kamila, mix i mastering - Marek Dulewicz, płyta wydana nakładem Embryo/EMI.
XD
Dziękuję za te info. A czy będzie Mohamed znów? czy jak mu tam xd
http://i33.tinypic.com/9k2mvp.jpg
Zeus działa na podświadomość widzów! XD Nie no płytka kozak, Zeus zdenerwowany xd Wczoraj zaliczył nieciekawy występ no i taka historia.
Dla mnie #1 do kupienia w tym roku, potem Dekada o ile wyjdzie w tym roku i Parias.
Czekam, możliwe, że 1sza polska płyta KUPIONA przeze mnie.
Track numer 2 nosi tytuł: "Wracam tu, bo nagrałem drugi album" XD
04.Mamy tu funk dla Ciebie
niestety kolejny solowy album ;| szkoda, że bez gości.
A tam, nawet dobrze, że bez gości.
Ja chyba SE kupuję.
#down.
Jak dla ciebie to jest dno to co ci sie podoba. : (
@up
idz ***** reprezentowac biede razem z peja i sluchac zajebiscie inteligetnych tekstow firmy i hg
@topic
plytke kupie ale to dopiero pod koniec tyg<3 ; d
sciagnalem, przesluchalem imo slaby album, o gustach sie nie dyskutuje wiec nie hejtowac :)
http://www.hip-hop.pl/teksty/projector.php?id=1258710821
Wywiad z Zeusem, obszerny a to dopiero pierwsza część XD
Nie wiem ale jakos Zeus nie robi na mnie wrazenia ale rzecz gustu :)
Demon Huntter
20-11-2009, 16:40
Dobra to juz jutro , startujemy ?!
Mam nadzieje , ze ja kupie ;f.
pozdrowionka , a plyta mimo wszystko ZAJEBISTA bedzie XD
Myślałem że będzie lepszy od poprzedniego, ale się zawiodłem. Mimoto Zeus kozak
wg. mnie jest lepszy od poprzedniego.
To ja mam flow, mikiel
21-11-2009, 11:10
Też sądzę, iż ten album jest lepszy. Bardziej przypasowały mi bity z mistrzowskimi samplami, dojrzalsze teksty i jakby lepsze flow. Ale brakuje jednak takiego tracku w stylu 'Jestem Tu', lecz są bardziej sentymentalne jak 'Mój brat' czy 'Im bliżej, tym dalej'. Również nie mogę zarzucić, że CNMSR była słaba, była równie zajebista, lecz ta bardziej mi się podoba.
Τettmeier
21-11-2009, 11:50
A mi przeciwnie.. Przypadła do gustu ta pierwsza płytka, chociaż dopiero 2 czy 3 raz słucham nowej :D Powiem coś po głębszym checknięciu, czy sie nie znudzi itp:D Ale mówię: mistrzostwo :P
Mini recenzja by Majgerku
Jak wrzuciłem płytę pierwszy raz do AIMP'a, to oczywiście mocno byłem podjarany. Przy pierwszym przesłuchiwaniu, wydała mi się conajwyżej dobra, średniawa. Potem zacząłem rozkminiać teksty i wczuwać się w klimat, było coraz lepiej! Teraz po 20 przesłuchaniu jest ona dla mnie mistrzostwem i niewyobrażam sobie niemieć jej na kompakcie! Nie żałuje tych 40zł wydanych na pre-order i propsuje Zeusa na każdym kroku, ten kto przesłuchał tą płyte tylko raz nie ma zdania na jej temat.
Jebać płyte roku, to płyta stulecia.
Habemus Papam
22-11-2009, 16:44
Yhym, płyta zajeebista.. Wszystkie tracki na w chuj wysokim poziomie, ostatnio Zeus bardzo trafił w mój gust.. ; >
Świetna płyta .. ;)
Najbardziej przypadły mi do gustu:
Zeus - Lubisz jeść
Zeus - Mój brat
@Mejgerq
Nie zgadzam się z Tobą, ale mam takie prawo, bo to jest moja subiektywna ocena - według mnie, nie jest to nawet płyta roku ;)
Ridz_Forester
25-11-2009, 17:37
Ja równiez po pierwszych przesłuchaniach nie jarałem sie, ale z kolejnym przesłuchaniem coraz bardziej sie do niej przekonywałem.
Teraz uważam, że to mega album. Jaram sie w chuj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.