View Full Version : Kpina
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 11:57
Jak już czytaliście zapewne w poprzednich tematach Royal Boonek zrookował się sam i co mnie zaskoczyło oddano mu lvl ;0 . Pamiętam sytuacje , gdy Master Shidishi i Tan Palladyn ( nie pamiętam dokładnie kiedy , ale nie całe 2 miesiące temu ) zostali haknięci . Owszem Tan Palladynowi zwrócono lvl odrazu , ale Master Shidishi ma dalej 400 lvl :( .
Moje pytanie jest takie : Czy to już jest jakieś przekupstwo , czy coś bo nie wiem skoro Boonek SAM siebie zrookował to nie powinien mu Mortiis oddać lvla lub też niech postepuje uczciwie i oddaje wszystkim albo nikomu ;/. Tan Palladyn haknięty , oddali mu lvl , Royal Boonek SAM się zrookował oddali mu lvl , Czarny Lucyfer haknięty oddali mu lvl , Master Shidishi haknięty , nie oddali lvla mimo iż grał z tych wszystkich wymienionych postaci NAJDŁUŻEJ na APO . Niech Mortiis przemyśli to sobie na spokojnie , może podejmie właściwe kroki. Proszę komentować zanim zamknie temat.
P.S: Jak macie komentować , że to był allegro boy lub coś w tym stylu , powstrzymajcie się bo w tym momencie chodzi o sprawiedliweść.
teraz to juz za pozno zeby przywracac te lvle, nad tym trzeba bylo myslec wczesniej, zaraz po hackach. to juz ktorys z kolei topic majacy na celu wypomnienie jednego i tego samego bledu, moim zdaniem niepotrzebnie.
Paladyn Zabijaka
07-11-2009, 12:27
Master Shidishi to największy leszcz jakiego znałem na tym otsie. Ciężko o większego nieudacznika, jakim on był. Cieszę się, że go hackneli.:eek::eek:
Dopalacz
07-11-2009, 12:27
Lwie serce miał 900 i był wysoko kiedyś w statach , znałem go dobrze , niech mu też oddadza , nusowi chara przemo ziom nie bo to noob xd
Saheer Fin
07-11-2009, 12:35
Czy wy to kiedyś pojmiecie?
Mortiis sprawdza IP,i idzie zgodnie ze swoim planem.
Jakby ktoś się sam zrookował to nie oddał by lvl'a...
No i oczywiście w każdym mailu praktycznie Mortiis pisze że jeśli zostanie przyłapany na boceniu to delete,albo że jest to 1 i ostatnia cofka.
Więc temat closed.
Zaraz zobaczycie jak silver ghostek i sraniel3ek będą filozofować. :E
; O
silver ghostek
07-11-2009, 12:46
Czy wy to kiedyś pojmiecie?
Mortiis sprawdza IP,i idzie zgodnie ze swoim planem.
Jakby ktoś się sam zrookował to nie oddał by lvl'a...
No i oczywiście w każdym mailu praktycznie Mortiis pisze że jeśli zostanie przyłapany na boceniu to delete,albo że jest to 1 i ostatnia cofka.
Więc temat closed.
Zaraz zobaczycie jak silver ghostek i sraniel3ek będą filozofować. :E
; O
Aha. Oki doki.
@topic
Czarny za pierwszym razem sam się zrookował, bo go nikt nie lubił. Mortiis oddał mu lvl, a ten dał passy typowi i czekał, aż ten poexpi i wrzuci jakieś eq. Jednak się przeliczył i znów zaliczył rookowanie. :)
Co do Boonka to wiele osób może potwierdzić, że zrookował się sam...
A Shidishi pewnie groził Mortiisowi, że jak mu nie odda lvl'a to pojdzie na policje mimo, że reprezentuje 'jpjp na 1000%'
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 12:54
Ty jesteś tępy czy jakiś ślepy ?. Pisałem , żebyś się lepiej powstrzymał bo tu nie chodzi o to kim on był , skąd miał hara itp. chodzi o sprawiedliwość której nie ma. I raczej każdy ma Wyjebane na twoje zdanie czy go lubiałeś czy nie ...
Już się nie chcem kłucić , ale nie piszcie że go nie lubicie , że "reprezentował JP na 100 % hehehe " i wgl. piszcie na temat ;<
sepheris
07-11-2009, 13:37
Oddawanie lvl to wogole porazka. Skoro jakis idiota dal sie hacknac to jego sprawa. Na rl tibi nikt nie oddaje lvl. W sumie hackowanie stalo sie juz czescia gry w tibie, jest tyle cwaniaczkow ze trzeba samemu umiec sobie radzic i nie dac sie nabrac, a poza tym to dobrze oczyszcza tibie z noobow:P. Skoro juz mamy oddawac lvl to ja chce spowrotem moj char ktory zostal skasowany za nieaktywnosc...
LudziO 15
07-11-2009, 15:07
Dokładnie to (trochę) nie sprawiedliwe .... Tanowi oddali ... a Masterowi nie ! .... Pozdro dla Gmów :<
Taak Masterowi lvl nie został wzrucony a Boonkowi został on oddany. Nie dość ze nakręcił filmik jak sie rookuje to jeszcze oddali mu ten lvl bez żadnego gadania.
Po prostu ŻAL.PL:mad:
Krulowiec
07-11-2009, 15:15
O ile Mi wiadomo Master Shidishi kupił tego chara wiec jak mzoesz mowic, ze grał najdłuzej ?
Btw. G**** was to powinno obchodzic, nie wasz serwer nie wasze sprawy.
Oddał to oddał moze miał powod...
Nie zakładajcie kolejnych tematow bo to sie robi smieszne
Oczywiście.
Na apo nie ma sprawiedliwości...
jakoś mi nie chcieli odac r keya.... bo zgubiłem SAM
Dαniel3k =)
07-11-2009, 15:51
W moim temacie zostało wszystko wyjaśnione... Mortiis oddał mu lvl, bo "zakupił" w przeciągu roku 15 pacców. Tak to szokujące, ale to prawda. Niestety my zwykli naiwni gracze, nie mamy na to wpływu. Od jakiegoś czasu prawem serwera rządzą PLN'y. To przykra prawda, zrozumiałem dlaczego większośc normalnych graczy opuściła społecznośc apo. Sam też to przemyślałem i skoro kupując pacc'e możesz się zrookować a później odzyskać lvl'e to dalsza gra tu nie ma sensu.
http://img689.imageshack.us/img689/7840/34756034.png
Żegnam.
Habemus Papam
07-11-2009, 15:55
A Shidishi pewnie groził Mortiisowi, że jak mu nie odda lvl'a to pojdzie na policje mimo, że reprezentuje 'jpjp na 1000%'
Hah XDD
@Moim zdaniem to wgl. nie powinno tak być, dałeś sie ojebać, czy też ktoś Cie zrookował to Twoja wina ta? ..
a nie oddawanie lvl'a itd..
Pablosikk
07-11-2009, 16:22
w sumie taka prawda dales sie wyjebac to cierp ;] nie powinni nikomu oddawac lv ;]
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 17:55
Tak zgadzam się , ale jak nikomu to nikomu nie ma że kupił pacc i odda mu lvl bo to się robi żałosne połowa apo sprzedała hary ponieważ właśnie takie gówno zaczęło się robic... Moge się założyć , że jak Mortiis nic z tym nie zrobi to APO upadnie... Prawda boli ale tak jest . Jak sprawiedliwość to dla każdego . To , że kupił hara na Allegro to znaczy że jest inny , lub ma inne prawa coś go nie dotyczy bo nie rozumiem. Mortiis skoro oddajesz lvle to oddaj wszystkim co się o to upominali lub nie dawaj nikomu i zamknij temat. Wnioskując z tego co przeczytałem to na apo można zdobyć poważanie GM-ów pieniędzmi co mnie przeraża.
Dla mnie nie powinno być czegoś takiego, jak 'oddawanie level'a', przecież to bez sensu. Co to ma na celu? to, że kupił kilka pacców to nie znaczy, że jest 'lepszy'. Chyba, że ma warunek, że ma wykupić tych pacców znowu 15.
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 18:04
Kupił, ale nie znaczy to że jest inny. Kupił hara ponieważ nie miał czasu sam wbic a akurat miał kase. A to że grał od początku apo to nie chodzi mi o ownera tylko o postać. Master Shidishi ( jako postać ) grał praktycznie od początku apo więc niech nikt nie mówi , że nie grał itp itd..
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 18:06
Dokładnie Wolly ma racje . To że kupił hara nie znaczy że jest inny i ma takie same prawa co każdy.
zgoda, kupno pacca nie usprawiedliwia takiego zachowania, ale nie uwazam ze z tego powodu ze zostal im zwrocony NABITY przez nich SPRAWIEDLIWIE wczesniej lvl nalezy sie obrazac na caly swiat i krzyczec ze apo upada...
PrZeMaS ZiOm 92
07-11-2009, 19:49
Ja nie krzyczę , że apo upada ale jak dalej będzie tak że ci co kupią więcej pacc'a mają większe poważanie na serwerze to napewno upadnie...
Arigori Dziewicze Łono
07-11-2009, 20:27
to wszystko jest przez kryzys i miedzynarodowy spisek
drasty131
07-11-2009, 21:50
zgoda, kupno pacca nie usprawiedliwia takiego zachowania, ale nie uwazam ze z tego powodu ze zostal im zwrocony NABITY przez nich SPRAWIEDLIWIE wczesniej lvl nalezy sie obrazac na caly swiat i krzyczec ze apo upada...
Prawda, ale teraz niech ' oddadza ' usuniete posatacie... Min. Piaskun i ktos tam... nie pamietam za duzo : o Az jedna...
White Uher 92
08-11-2009, 16:49
Szczerz mówiąc popieram Przemasa bo jak oddawać lvle to wszytkim a jak nie to nikomu..
OMG wiadomo innym nie zwracają a dla takiego zwrócą -.- ...
pozdro sam się rokuje i odają
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.