Zaloguj się

View Full Version : Jak wgra? gry ,piosenki na fona?

geboj pall
09-11-2009, 18:32
Witam
Kupiłem sobie nowy telefon ,a mianowicie samsung corby.

Mam z nim mały problem.Nie wiem jak wgrywać gry ,piosenki itp na telefon ,żadnego kabla nie mam ni nic.
Pytałem coś kolegi na ten temat ,a on powiedział mi żebym pokombinował z bluetooth.
Robiłem co mogłem(pisze na kompie ,że połączyło mnie z telefonem ,a na fonie gówno nic nie ma) i nic.

Dlatego proszę o pomoc - jak mogę wgrać gry ,piosenki na telefon?

Stronghold
09-11-2009, 18:37
Kabel USB,ale kup do kompa Bluetooth(ale woolno przesyła się)

Kabelek kup :>

Arcano
09-11-2009, 19:46
^up

po co ma kupywać Bluetooth do komputera jak jest specjalny program Bluetooth który można sciągnąć. Chociaż nie polecam drogi bluetooth.

Idz do salonu i zakup kabel USB Komputer - Telefon, kwestia ok. 20zł. Do kabla powinieneś dostać płyte (albo do telefonu), zainstaluj sterowniki, które na niej znajdziesz i ściepuj swobodnie.

RahsOne
19-11-2009, 09:45
Kup kabel USB, zainstaluj USB 2.0, jeśli masz jakieś płyty w pudełku zainstaluj je.

Teos
28-11-2009, 10:35
Sterowniki? Wgraj sobie program od Samsunga na komputer(zapewne jest) i tam ściągnij aktualizację systemu.

Lord Morgan.
28-11-2009, 11:58
Idz do salonu i kup kabel USB i pamietaj zeby byla plyta.. bo ja kupilem koles mowil ze jest plyta no ok poszedlem do domu i plyty nie bylo, wrocilem sie i chcialem zwrot kasy no i oddal. Pamietaj nie sluchaj sie kolesia w sklepie tylko sam sprawdz czy jest all w pudelku jak bedziesz kupywal. Koszt takiego kabla to jakies 30-40zl.

Crim
28-11-2009, 12:13
Tak jeżeli nie dostałeś kabla to proponuje kopic Bluetooth.
Ja do starego fona wgrywałem tak to trochę czasu zajmuje ale jak wgrasz to jush g00d :D

Demrumrus
28-11-2009, 20:15
Ja mam takiego pendrajwa i tam się wsadza kartę pamięci a potem to wszystko do usb wsadzić wgrać i wtedy to sporwortem wyjąć kartę pamięci i do telefona.

Vojska
28-11-2009, 20:46
Ja mam takiego pendrajwa i tam się wsadza kartę pamięci a potem to wszystko do usb wsadzić wgrać i wtedy to sporwortem wyjąć kartę pamięci i do telefona.

To się nazywa czytnik ;x

@topic
Moim zdaniem lepszym pomysłem będzie kupienie czytnika.

np. coś takiego http://allegro.pl/item824413794_czytnik_kart_2_w_1_micro_sdhc_m2_min i_usb_2_0.html