PDA

View Full Version : Poprawienie drogi na wardy.

Kapitan Alkohol.
09-11-2009, 22:29
Witam, jak pewnie wielu z Was zobaczyło, czesto ktoś trapuje droge na wardy, najczęściej w tym miejscu :
http://i38.tinypic.com/j835mg.jpg
Proponuje żeby przejscie to było na 2 sqm wtedy nie da się już trapować :)

Dodaje sondę. Głosujcie, jest to dość pilna sprawa, ponieważ gdy nie ma żadnego gm traperzy tam stoja kilka godzin i nikt im nic nie robi ...

Monkey
09-11-2009, 22:31
Za :)

wkoncu kazdy chce expic ? :>

pogromcaszczurow II
09-11-2009, 22:31
Jasne, że tak... Dziś jakiś 300 lvl trapował, może to był nawet Torus na mc :x
Jak gma nie ma pare godzin to co zrobić?

#Down
Frag plx?

Nieznajomy
09-11-2009, 22:34
Nie bo po co na wiskach jest taka sama droga i jakos tam nikt nie trapuje od czego jest pvp... zabijcie osobe ktora trapuje proste ;o

Splaxor
09-11-2009, 23:06
Jak najbardziej jestem na TAK. Szczerze dziwię się, że Tygrys zrobił tak te przejście.

Gaston
10-11-2009, 00:28
Oczywiście jestem na tak
beznadziejna ta droga wogóle jest;P

Lord Morgan.
10-11-2009, 07:59
Tygrys zrobil taka droge bo myslal ze nie bedzie takich "Debili" ze beda blokowali ;)

Jestem jak najbardziej na tak ;)

Kewins
10-11-2009, 11:24
Oczywiście, że jestem na tak. Wiele razy widziałem jak jakiś 1.5k+ lvl zastawił się stołem i bloczy resp koledze...

KamilQ
10-11-2009, 11:26
Był już taki temat.
Oczywiscie na TAK!.

Seth Drut
10-11-2009, 11:53
byla juz taka propozycja i nie przeszla... ;/
jestem na tak, tak samo jak wtedy ;p

Zgredeq
10-11-2009, 12:55
Jak wiesz był już taki temat więc nie wiem po co 2 kumasz ? masz coś takiego jak szukaj dziecko ? ;) ..

ale jak już temat jest to kometa dam :0

powinien tygrys czy to tam poprawić albo inaczej zrobić te przejście

Sturnusek
10-11-2009, 13:05
masz coś takiego jak szukaj dziecko ? ;) ..
i mowi to 15latek, ktory mysli, ze jest fajny.
no cze.

Wolly
10-11-2009, 16:20
Jak wiesz był już taki temat więc nie wiem po co 2 kumasz ? masz coś takiego jak szukaj dziecko ? ;) ..

Bo w tamtym temacie nie było odzewu ze strony administracji? :(

Ty chyba odszedłeś, ale zdjęcie z twoim botem już większość ma. (gogo 1850) ;)

#topic

Tak jak już ktoś wspomniał od czego jest pvp, jeśli nie masz fraga, to zawołaj kogoś i na pewno Ci pomogą. :)

Zim
10-11-2009, 19:26
Mi to tam chwilowo nie przeszkadza bo jeszcze tam nie siedze troche mi brakuje jeszcze ;p
Ale powinno być zmienione zaznaczam oczywiście Tak ; ))

Taki se pazdzioszek
11-11-2009, 10:46
Jestem na nie, jeżeli chcesz zrobić z APO miejsce do bocenia to najlepiej tam zrobić drogę na 100 sqm szerokości. Jak już było pisane zabij gościa i przejdź, jak jeszcze raz tam stanie to jeszcze raz ded. Trudno, zawsze były miejsca do trapowania przejścia nie tylko na apo, ale też np. na dragon lair koło venore na real tibii i nikomu to nie przeszkadza.

Kapitan Alkohol.
11-11-2009, 11:50
Jestem na nie, jeżeli chcesz zrobić z APO miejsce do bocenia to najlepiej tam zrobić drogę na 100 sqm szerokości. Jak już było pisane zabij gościa i przejdź, jak jeszcze raz tam stanie to jeszcze raz ded. Trudno, zawsze były miejsca do trapowania przejścia nie tylko na apo, ale też np. na dragon lair koło venore na real tibii i nikomu to nie przeszkadza.

Człowieku skoro nie grasz to po co sie wypowiadasz ? Bocić ? Nie wiesz nawet jak te respy wyglądają. Głosujesz na `nie` w sondach, a nawet nie wiesz jak sytuacja wygląda w grze.

A dałeś to propozycjach ? Nie.
Ja jestem dziecko ? Ja nie mam składni zdań ala dziecko z 6 klasy.

KubusS
11-11-2009, 12:13
Jestem za, często np. Torus trapuje, kiedyś wypuścił Sarumara, i czekali aż ktoś odpali PK żeby go ubić we 2.

Venarek
11-11-2009, 14:32
Ja także jestem za, nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło , aby ktoś blokowaś przejscie i lepiej żeby się nie zdarzyło :D