Zaloguj się

View Full Version : Golden bolt /Sliver wand/Najmniejszy hit z exevo gran mas mort

Dopalacz
10-11-2009, 17:24
Witam temat poruszany setki razy ale trzeba coś z tym zrobić ;/ osłabić gb albo lepszy sliver(wolal bym gorszy gb) bo teraz combo rp lepsze jest od magicznych profesji ;d , Edzio bije 12k mort i 3.5k wand to 15.5k na combo Darkrose (120lvl mniejszy rp) bije 10k max (fajnie nie? 2k różnicy z czaru u rp ) i 8k bolt w ludzi 18k na combo , do tego ma więcej hp , ms jeszcze jakoś ogarnia bo Sarumar bije 12k w ludzi tyle co edzio przy full eq a ma mniejszy lvl mort powinien być o jakiś 10% lepszy żeby edzio 13k walil na tym lvl , i sliver mocniejszy albo gb słabszy , Taka mała ciekawostka Edzio przy najlepszym eq bije 3.6k w ludzi tyle co 1350 rp , przy czym u rp z wzrostem lvl gb jest coraz lepszy , 1k rp z full eq(bez kaputa i amuleta) bije 2.5k bolt a ed/ms1.3k , na 2k rp już bije po 6k bolt a ms/ed 2600 widać tu różnice że na 1k lvl rp bije x2 więcej od magicznych a na 2k lvl już 2.5x więcej , Darkrose bije po 8k na 2.3k lvl w ludzi na 3k lvl to po 12k będzie chyba jebał a ed/ms 5k może czekam na komenty , nie chce aby moja profesja była najlepsza ale gb powinien być osłabiony o jakieś 20% czyli zamiast bić 6k na 2 k lvl w ludzi bil by około 4.8k:)

Propozycje
1 Polepszenie najmniejszego hita u ed z exevo gran mas mort(jak w przypadku exori gran u knighta hity są bardzo z różnicowane w s secie , klapach na 1.4k lvl można uderzyć w człowieka czasem 6 (zakładając że ma pande) czasem 8k poprostu duży przeskok , powino być to naprawione ms bije więcej i cały czas równe hity , ed niech bije mniej ale za to równo tzn np. 7-8k a nie 6-8 ;/.
2 osłabienie gb o 20 %

@down Mazurek z apoo jest bo gb za mocny i rp na wiekszym lvl ma lepsze combo niż ed/ms to normalne żeby 2.3k rp bił na bolta i 2 maxy 2k ed/ms?
Tak dark leczy sie 15k z 46 ale ma dużo hp i naucz się liczyć bo uh ma 20k a może miec na hotkeyu to raz a dwa że Edzio mając 33k hp leczy sie 22k czyli 2/3 a nie całe

Gosiunia2.0
10-11-2009, 17:33
tak ale dodaj do tego ze edzio leczy sie na cale hp a dark po 30%~~ wiec nie wiem co ci nie pasi w tym. Wedlug mnie kazda profesja ma swoje zalety wiec i nie rozumiem co ty chcesz jeszcze zmieniac. Moze zrobmy mazurka z apo?

Sexy Blondi
10-11-2009, 17:39
Wszystko jest ok nie wiem co ty chcesz zmieniac , zapomniałeś dodac opcji NIE... Jestem na NIE.

Dżablona
10-11-2009, 18:01
jestem za chociaż jestem pallem bo to żal ze ja rozwalam 666+rp 800ed

M4A1
10-11-2009, 18:06
NIC jestes kompletnym debilem i jakims poje***cem myslac ze darkrose walnie combo za 18 k nieda rady tak walnac wali w moobki po 18 k w ludzi walnie za 8 k + bolt za 7 k wiec to niewychodzi 18 k ... tylko 15 k ... JESTEM NA NIE

Krsix
10-11-2009, 18:19
Co do 1 propozycji nie gdyż ms od zawsze ma mocniejsze hity nawet na rl'u. To jest postać ofensywna, a ed lecząca
Co do 2 to mi obojętne czy osłabią gb, czy wzmocnią sw ;)

Pozdro

Dαniel3k =)
10-11-2009, 18:20
Nie ma opcji "Nie", ta taką był zaznaczył... Nic nie należy zmieniać. Jak grałem aro, wystarczyło że się zagapię i lajtowo 1,9k ms/ed mnie zabija. Z ed jest podobnie, jak nie umiesz grac ed to zrób rp [XD].
Nie rób już takich tematów, bo żal... POGRAJ SOBIE RP I ZOBACZ ŻE WCALE NIE JEST TAK KOLOROWO :O
To prawda, że ciężko zabić rp. Ale powiem ci tak... łatwiej zabić rp'ka który umie grać niż totalną lame. Przykład: 1,2k rp (totalne zero) tylko się vita, raz na jakiś czas walnie maxa, 1,2k rp (ogarnięty gracz) bije maxy tak żeby cię zabić, czasem nie zauważy że ma mało hp i wpada na combo bo się nie vita tyle co bije 1,2k ed/ms.
To tyle, cze.

edit
O 20%? pojebało cie? 1,9k rp by bił 8k z bolta w potwory i 4,5k w ludzi (bez p arma) a licząc że ma full eq to by walną 3,1k. Na serio chory jesteś o; Pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz... ;o (dla jasności, 1k rp biłby 1,5k z bolta w ludzi <lol2>)

pogromcaszczurow II
10-11-2009, 18:21
Aha, no i ?

Trzeba było palla brać : ((((((((((((((((((((((((((

Niech zostanie jak jest, ja się nie mogę wyvitać od 1,3 ed czasem, jest good.

#Down
Look kalkulator.

.Bart.
10-11-2009, 18:23
Darkrose (120lvl mniejszy rp) bije 10k max (fajnie nie? 2k różnicy z czaru u rp ) i 8k bolt w ludzi 18k na combo , do tego ma więcej hp
dodam jeszcze, że hity paladina w ogóle nie są zróżnicowane, uderza bez przerwy za max po 8k, hity różnią się może o niecałe 300. 8-8,3k? gdzie knight uderzy raz 5,5k, raz 3k, a raz 500.

Darkrose bije po 8k na 2.3k lvl w ludzi na 3k lvl to po 12k będzie chyba jebał
myślę, że 3k rp na spokojnie będzie bić w ludzi po 13k+

Tak dark leczy sie 15k z 46 ale ma dużo hp i naucz się liczyć bo uh ma 20k a może miec na hotkeyu to raz a dwa że Edzio mając 33k hp leczy sie 22k czyli 2/3 a nie całe
nie 15k, vita u takiego palka leczy jakoś po 17-20,5k

NIC jestes kompletnym debilem i jakims poje***cem myslac ze darkrose walnie combo za 18 k nieda rady tak walnac wali w moobki po 18 k w ludzi walnie za 8 k + bolt za 7 k wiec to niewychodzi 18 k ... tylko 15 k ...
10k erex+8k bolt bez rozbieżności hitów to nie jest 18k?

jestem jak najbardziej za 2 propozycją.

Rószofy Ócher
10-11-2009, 18:59
pall sie slabo wita no to pewnie sie nie rzegna
i no bije wiencej z bolta bo slaby ma czar leczoncy i musi sie jakos zruwnac wienc nie bardzo te propozycje sie nadajom ale trohe mogli by podniesc sile silwer wanda ale tak nie durzo

Gaston
10-11-2009, 19:00
Ja jestem na nie....

Mogłeś zrobić rp...
Kazda profa ma zalety i wady..........

Już było kikla tematów o tym i jakoś nic nie dało. Ten też nic nie da,
pa

ja czasami padne od 1000ed/ms więc ;*

Dopalacz
10-11-2009, 20:22
Proszę nie płakać bo sami rp wypowiedzieli się mam film mogę go wrzucić jak darkrose bije 1.4k ek w city i 10k siada cały czas i 7.6 bolt(miał 2260 lvl wtedy) i nie mówicie żeby robić rp bo każda profesja powina być na poziomie

tu piszecie co innego a i tak każdy wie że rp jest najlepszy potem ek potem ms i ed

NIC jestes kompletnym debilem i jakims poje***cem myslac ze darkrose walnie combo za 18 k nieda rady tak walnac wali w moobki po 18 k w ludzi walnie za 8 k + bolt za 7 k wiec to niewychodzi 18 k ... tylko 15 k ... JESTEM NA NIE

spytaj dakrorse ile bije ja sam widziałem ;/ 12k bolt 18k max w potwory co daje 30k na combo i naucz się liczyć a w ludzi po 18k k thx

8k max to ma 2k rp

Darkrose
10-11-2009, 20:28
nie 15k, vita u takiego palka leczy jakoś po 17-20,5k
Od 17-20.5k powiadasz? Masz tu dowód na to, że sie mylisz.
http://www.speedyshare.com/279524408.html

10k erex+8k bolt bez rozbieżności hitów to nie jest 18k?
Zapomniałeś dodać, że te 10k z erexa i 8k z bolta to siadają mi w ludzi bez eq, ale to taki mały szczegół.:)

#Top
Karelq, chcesz aby ms/ed były profami, którymi się najszybciej expi i najlepsze do pvp. Coś za coś, każda profesja ma swoje plusy i minusy. A tak poza tym to jestem za powiększeniem hitów z s wanda.

Sexy Blondi
10-11-2009, 20:33
@Dopalacz: Myślisz że tak różowo jest rp?? chyba marzysz!! ed/ms leczy się prawie za całe hp, a rp słabo. Do tego ed/ms mają bardzo mocne ue. Filmik też mogę wrzucic jak mnie bije 2k+ pal a ja jestem bez eq :o:o

I tak w ogóle czemu mówisz tylko o pvp? :confused: ed/ms szybko się expi - ue 22k+ -.- (mówię o lvlach 2k+). Sam wybrałeś ed/ms wiesz że ich zaletą jest mocne ue ale mają za to mało hp... trzeba było wcześniej myślec a nie teraz płakac nad swoją profesją...

Dopalacz
10-11-2009, 20:46
Blondi nie chce się kłócić ale naprawde to że gram ed jest mało istotne gb jest za mocny w stosunku do slivera który wraz z wzrostem lvl nie proporcjonalnie jest lepszy od slivera i to każdy ci potwierdzi nie grasz na main masz tego 400ed to nie zobaczysz na tym lvl różnicy bo na tym lvl to ed jest mocny jeszcze i jeszcze jak full eq to można szaleć ; s

Dαniel3k =)
10-11-2009, 21:01
Karel, czaisz że to normalne że profesja magiczna bije dużo mniej z broni niż napastnik ofensywny? Pall to coś jak knight, tyle że może bić na więcej niż 2 sqm z broni, za to ma mniej hp i mniej many. Knight bije więcej z broni niż rp z bolta, lecz z bolta hity są mniej zróżnicowane niż np z magic mace. Normalną sprawą jest że bijesz mniej niż 2,3k rp mając 1,3k ed. Z tymi 20% to chyba oszalałeś... Teraz combo wszystkich profesji jest mniej - więcej równe. Różnią się ilością hp i vita/sio/uh. Na prawdę to że 1,5k rp bije 7k z bolta nie zmienia faktu że ja Adasikiem na 1440 biłem 6,8k. Gdybym wbił 1500lvl bym bił 7,2k+ tyle że waliłbym mniej stabilniej niż z bolta, dlatego wybrałem rp. Druid czy sorcerer jest bardzo dobry w pvp, hity z ue/morta są porażające... ek z rp biją tyle samo z czaru, tylko pall ma niby mocniejszą broń bo bije stabilniej. Druid się dużo siocha, lecz bije mało z wanda i duże hity z morta są niestabilne. Sorcerer w stosunku do druida mało się healuje, bije mało z wanda jak druid ale ma stabilniejsze hity z czaru. Jak widzisz każda profesja ma swój plus, jak i każda ma swój minus. Jeżeli uważasz że druid jest ułomny to przestań grać nim i wybierz inna profesje. Załóżmy że wybierzesz sorcerera, to po 3 miesiącach będziemy widzieć temat że bardzo mało on sie vita i trzeba to naprawić. Sorry winnetou.
Wyjaśniłem ci wszystko, przeczytaj dokładnie.

_niżej
Ale to nie jest rl tibia, apo 7,6 nie ma nic wspólnego z rl tibią!
Czuje już pewne zażenowanie twoją osobą... Nie porównuj apo 7,6 do rl które stoi na silniku w wersji 8,50. To całkiem inna bajka.

Dopalacz
10-11-2009, 21:06
Daniel na rl tibi ms i ed mają wandy i określone hity rp za to bije na dystans ale nie uderza jak na apo cały czas tak samo!!! pomysl że na rl 100rp z 90 dysta by bił z assasinów po 400 w dragi cał czas ;/ czasem wejdzie 150 czasem 200 a czasem 50 ;s a na apo rl to bolt = mega dmg na dystans

Kumpel Armii
10-11-2009, 21:26
Nie ma opcji nie, więc niezależnie od wyniku propozycja nie będzie rozważona!

Przeczytaj reguły! Cya

Adasik
10-11-2009, 22:41
Od 17-20.5k powiadasz?

Zapomniałeś dodać, że te 10k z erexa i 8k z bolta to siadają mi w ludzi bez eq, ale to taki mały szczegół.:)

Yetas Ciebie nikt nie prosił o zdanie! mam kaptur, pande pandemoinium amulet a ty we mnie 6.8 z g bolta i po 9k z erexa. tj. combo za 25k.
Edzio w tym eq walnie mi po 10.5k i wand za 3. tj. combo za 24k przy czym edward ma ponad 100lvli wiecej.

Sobi
10-11-2009, 22:44

I ja również jestem na nie.
Trzy razy NIE. Dowidzenia.

Darkrose
10-11-2009, 22:52
Yetas Ciebie nikt nie prosił o zdanie! mam kaptur, pande pandemoinium amulet a ty we mnie 6.8 z g bolta i po 9k z erexa. tj. combo za 25k.
Edzio w tym eq walnie mi po 10.5k i wand za 3. tj. combo za 24k przy czym edward ma ponad 100lvli wiecej.

Kotlet, zacznijmy od tego, że nie wale w ciebie 9k z erexa . Przy tym samym eq co napisałeś Edzio wali we mnie po 12k z morta i 3.6k z wanda więc nie pisz bzdur.

SzmateX
10-11-2009, 23:08
Mozna zwiekszyc liczbe zadawanych obrazen z silver wanda ale niech nie wali tak jak Golden bolt czyli na cała długosc ekranu tylko na 5-6 sqm wtedy bedzie sprawiedliwie

Adasik
10-11-2009, 23:25
Kotlet, zacznijmy od tego, że nie wale w ciebie 9k z erexa . Przy tym samym eq co napisałeś Edzio wali we mnie po 12k z morta i 3.6k z wanda więc nie pisz bzdur.

To ty chyba w secie biegasz a nie w kapturze, p armie i pandemonium amulecie
Bo edek we mnie za 10.5 wciska ;) a ty 9k na 100lvli niższym. Edward z wanda troszkę ponad 3k ty 6.8 -.-
Co do kotleta to nie wiem czy ty w życiu widziałeś coś takiego jak ty tylko expisz i nie masz czasu zjeść obiadu, aczkolwiek widziałem taką fotkę z jajecznicą na talerzu. To stypa była jakaś?

"Jest jajecznica, jest impreza"

Darkrose
10-11-2009, 23:41
To ty chyba w secie biegasz a nie w kapturze, p armie i pandemonium amulecie
Bo edek we mnie za 10.5 wciska ;) a ty 9k na 100lvli niższym. Edward z wanda troszkę ponad 3k ty 6.8 -.-
Co do kotleta to nie wiem czy ty w życiu widziałeś coś takiego jak ty tylko expisz i nie masz czasu zjeść obiadu, aczkolwiek widziałem taką fotkę z jajecznicą na talerzu. To stypa była jakaś?

"Jest jajecznica, jest impreza"

Nie moja fota więc się nie napalaj. Nie chce nic pisać, ale jak całe wakacje siedziałeś dziennie po 10h to już się nie chwalisz ?;) Teraz pewnie też chciałeś pg pocisnąć a tu ban.:mad:

#Down

Aha, twierdzisz, że wiesz lepiej ode mnie czy to moja fotka czy nie ? Jak grałeś scixem to ladnie dupe lizałeś. Załosny jesteś, jeszcze te twoje napinki jak padniesz, ach ;)

a skąd wiesz? Też tyle siedziałeś i czekałeś aż się wyloguje?

Skust.info :)

Pal bije za dużo z bolta i nie pisz, że nie.
Pokaż mi gdzie ja tak napisałem.

Dolar $
10-11-2009, 23:53
Nie moja fota więc się nie napalaj. Nie chce nic pisać, ale jak całe wakacje siedziałeś dziennie po 10h to już się nie chwalisz ?;) Teraz pewnie też chciałeś pg pocisnąć a tu ban.:mad:

Wypierać się swojego ryja. :) Jesteś zabawną laską. Nie chcesz nic pisać to może nic nie pisz? Jesteś idiotą, czy chodzącym paradoksem? On siedział całe wakacje po 10h, a skąd wiesz? Też tyle siedziałeś i czekałeś aż się wyloguje?

A co do 'pg'... Ty jesteś jednym pg'kiem. Pierdolonym głąbem. :)

Ładne offtopy piszesz. :O

Pal bije za dużo z bolta i nie pisz, że nie. :)

Nieznajomy
11-11-2009, 01:39
Ja bym polepszył hity z silver wanda bo z silver wanda bije o 5k mniej hity na takim samym lvlu jak rp...

1st R. Boonek
11-11-2009, 01:50
tak ale dodaj do tego ze edzio leczy sie na cale hp a dark po 30%~~ wiec nie wiem co ci nie pasi w tym. Wedlug mnie kazda profesja ma swoje zalety wiec i nie rozumiem co ty chcesz jeszcze zmieniac. Moze zrobmy mazurka z apo?

Jak edzio sie leczy cale hp to ja mam 3klv na rl tibi :|

@topic zgadzam sie ze wszytkim ;d

Vivek
11-11-2009, 08:26
***** zakładałem 10 takich tematów i wtedy nikt nie był kozak i tego nie powiedział.
Poprostu gracze APO są opóźnieni w rozwoju.

>>Vegos<<
11-11-2009, 09:26
Dokładnie, to co napisał .Bart. Jestem za 2 propozycją-osłabić golden bolt.

Knight Lukas
11-11-2009, 09:35
Tak, trzeba osłabić g bolta. > na pewno każdy pall będzie przeciw..
A co do hitow ed to też można by było je ogarnąć :D

!

~Mari
11-11-2009, 10:21
Tak jak mowia koledzy wyzej, trzeba bylo robic pall XD
Jestem na nie z zadnych tych propozycji.

Seth Drut
11-11-2009, 10:30
trzeba cos zrobic z hitami z morta ;s
jestem na tak w tej opcji ;)

Adasik
11-11-2009, 12:00
@Darkrose
"Jest jajecznica, jest impreza!" i nic tego nie zmieni.
Ja siedziałem po 10h ale expiąc potem afkując ewentualnie PKujac w city natomiast ty nie wiem jaką frajdę czerpiesz z wyłącznego expa bo w city odpalasz PK raz na kwartał.
Co do mojego bana to jak każdy wie, był za auto attack poprzez wbicie rsa na senji gdzie expił adasik(sarumar) więc nie było sensu ryzykować ;) zwłaszcza, że nie chce mi się tu grać ;)

$BaX$
11-11-2009, 12:52
Ty od dawna się skarżysz na ed jeśli chodzi o czary ms-ed. A sam mówiłeś że wybierając ms decydujesz się na brak sio. Tak samo jest z hitami, wybierając ed zgadzasz się sam od siebie na słabsze hity więc co tu płakać. Nie pasuje sprzedaj ed i kup ms... Albo wyboć bo dobrze Ci to idzie (bany). Hity z bolta są lepsze i muszą być bo prof magiczne leczą się duużo więcej od rp. Rp jakieś 30-35% a ms/ed? 70-90? Tyle na ten temat. Nie zgadzam się ani z 1 ani z 2.

Shadow Sorcer
11-11-2009, 14:21
Ty od dawna się skarżysz na ed jeśli chodzi o czary ms-ed. A sam mówiłeś że wybierając ms decydujesz się na brak sio. Tak samo jest z hitami, wybierając ed zgadzasz się sam od siebie na słabsze hity więc co tu płakać. Nie pasuje sprzedaj ed i kup ms... Albo wyboć bo dobrze Ci to idzie (bany). Hity z bolta są lepsze i muszą być bo prof magiczne leczą się duużo więcej od rp. Rp jakieś 30-35% a ms/ed? 70-90? Tyle na ten temat. Nie zgadzam się ani z 1 ani z 2.

Czlowieku ty nie porownuj rp do ms/ed zobacz ile hp ma rp a ile ms/ed rp jest nie do zabicia hity z bolta sa za duze z erexa rowniez ja jestem za oslabieniem bolta, erexa i vity u rp

Venarek
11-11-2009, 14:30
Wybieram 4 opcję, którą jest ,, NIE " ! ^.^

Pall moze i duzo wali z G bolta, jednak w tym samym czasie nie może mieć załozonego shielda ( bh = 50 def , nie tak malo xD )

Dαniel3k =)
11-11-2009, 14:33
Czlowieku ty nie porownuj rp do ms/ed zobacz ile hp ma rp a ile ms/ed rp jest nie do zabicia hity z bolta sa za duze z erexa rowniez ja jestem za oslabieniem bolta, erexa i vity u rp

hahahahhahahahahhahahahhahahah dojebałeś
Jakbym miał aro bym wam pokazał np. walke z ms/ed lub z ek (gdzie się składam jak pizda) lecz aro jest zablokowany przez mortiisa i go nie odda oO
Napisałem już zalety i wady wszystkich profesji, przeczytajcie i jebnijcie się w łeb.

Dopalacz
11-11-2009, 15:21
$BaX$ Kochanie rp ma prawie x2 wiecej hp leczenie 35% u rp to jak 60 % u ms /ed więc różnica nie jest taka duża biorąc pod uwage ze edzio ma sio 22k , darkrose 15k (ma 120lvl mnniej) ale combo ma większe i więcej hp thx

Baniu
11-11-2009, 16:49
Moglesz do ankiety dodac ze nic:) bo oby dwie propozycje zj*ban* tylko popatrz na to ze sarumar sie vita prawie cale hp a taki rp nie vita sie calego hp wiec roznica jest

Dopalacz
11-11-2009, 22:41
***** MAC SARUMAR MA 28k hp i leczy się 20 to 2/3 (70%) Gdyby 2k rp mający 42k hp vitał sie całe jak jak napisałem idioto to by był nie do ubicia naucz się do chuja liczyć brakuje mi słów ***** do do niektórych nie kminicie że rp ma więcej dostępnego hp niż ms/ed przez co mniej się leczy do kurwy nedzej ? Skoro np. rp co ma 42k hp leczy się vita 14k (a uhem 18 ) to ***** oznacza że vita leczy się koło ***** 33% a uhem 40% do chuja co Jaka jest różnica na tym lvl ? miedzy leczeniem rp a ms ? 4k (mowa o 2k lvl)
2k rp -42k hp 14k vita, 18k uh , 2k ms 18k vita , 4k różnicy , combo rp 15k maxik i 11k bolt - 26k combo , ms 21k i 4.5k wand - 24.5k , mniejsze combo , mniej hp , i nie mówicie że ed /ms leczy się całe hp bo leczy sie 70% gddyby leczył się całe hp to by było zajebiscie , rp leczy się 33% vita bo w skali hp to jest tyle co 60% u ms /ed idzcie na matme i poćwiczcie procenty ; /
Dla debili co nie kminią dalej 42k hp 33% -14k , 26k hp , 19k vita/ 65%~
Przepraszam za wulgaryzmy ale nie mam już sił do tych rp każdy zdaje sobie sprawe z bolta że jest mocny ale rp nie zgodza się bo wiadomo do nie na korzyść ich

@up wyobrażasz sobie Darkrose co ma 47k hp żeby mu dawała vita całe hp? bo ja nie nawet ed tyle się nie leczy (70%)

Dolar $
11-11-2009, 23:22
Aha, twierdzisz, że wiesz lepiej ode mnie czy to moja fotka czy nie ? Jak grałeś scixem to ladnie dupe lizałeś. Załosny jesteś, jeszcze te twoje napinki jak padniesz, ach ;)

AHHaHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA H !

Polew mam tylko z ciebie. Nie wypieraj się swojej mordy. : /

A lizanie dupy? 'Ej Scix, idziesz ze mną na kaptur?'

:)

Idź zerowcze.

Orlen Ochrona
12-11-2009, 14:36
Dzielnie walczysz aby Magian druida została powiekszona. Z jednej strony jestem twojego zdania z tego co zauwazylem 1,2 ms Bije 7k+ w ludzi a 1,4 ed 6,6.Ale skoro ekipe dłuzszy czas z tym nic nie robi znaczy, ze all jest dobrze ; )

Dopalacz
12-11-2009, 14:54
Dokładnie dziś z shadowr sorcerem się biłem

Shadow Sorcer bił po 7.4k we mnie(takie same eq s set i klapy)
a ja na 1320 biłem 7k ?i do tego czasem 6 czasem 7 a on jebał 7-7.4 cały czas ;/ dlatego minimany hit ed powinien być większy np. gdybym bił 6.8-7.2 to by dało rade jeszcze Abu bije tyle co nivelato ms najlepszy

Darkrose
12-11-2009, 15:42
Polew mam tylko z ciebie. Nie wypieraj się swojej mordy. : /

HAHA niezły po*eb z ciebie xd

A lizanie dupy? 'Ej Scix, idziesz ze mną na kaptur?'
Bloker mi kazał do ciebie napisać, bo innego cepa nie było online ;/

A lizanie dupy ? "Ej, nive i evil pk w city, pomoż"
Żal cie pajacu.:)

Axelo .
12-11-2009, 16:35
Tak powinni oslabic bolta .