Zaloguj się

View Full Version : Nutka Ironow :D

Trikol <3
10-11-2009, 20:50
Chcialbym pokazac wam pewna nute Iron Maiden :D (na poczatku wydaje , ze to bedzie cos ostrego , jednak jest ... trzeba przesluchac!) Najlepsze w wykonaniu Ironow !

http://rob3rt.wrzuta.pl/audio/91ztaGM5u0d/iron_maiden_-_out_of_the_shadows

Oceniac ;]

@Mejgerq

Czlowieku zespol dziala od 1975 roku ! Jest to powazny zespol i nie sadze ,zeby Maiden'i mieli teksty bez przeslania :/

Mejgerq
10-11-2009, 21:02
Początek jakiś słaby, ale buja bit głową XD

Dobra nuta, pod względem muzycznym, nie przysłuchiwałem się zwrotkom, to nie wypowiem się na temat liryki, ale to przecież nie muzyka nastawiona na przesłanie ;s

Crayon
10-11-2009, 21:54
ale to przecież nie muzyka nastawiona na przesłanie ;s
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/20/128847344485080355.jpg

Kuźwa, to przebija wszystkie rymy Sykuli razem wzięte. Każda piosenka poważanego zespołu rockowego/hard rockowego/metalowego ma swoje przesłanie. Nie jest one bezpośrednio wyrzucone na pierwszy plan jak u Szymborskiej, raczej zakopane w wierszach. Nie zgłębiałeś liryk z tego utworu - a powinieneś...

@Down
Nie kilka, a dziesiątki ; d

Emo
11-11-2009, 21:01
to przecież nie muzyka nastawiona na przesłanie ;s
JP 100%?

Utwór rzeczywiście dobry biorąc pod uwagę i lirykę, i patrząc na to względem muzycznym, jednak moim zdaniem "mejdensi" mają kilka lepszych.

@E/Down
Owszem. Tak właśnie myślę. Informatorów już pozdrowiłem.
Pragnę zaznaczyć, że Mejgerq też może pozdrowić swoich, skoro pisze, że to nie muzyka nastawiona na przesłanie...

Uzalezniam jak likier
12-11-2009, 08:02
JP 100%?

Myślisz, że słuchając hh jedyne przesłanie jakie jest to jebac policje? To pozdrów tam swoich informatorów bo widzę, że jesteś bardzo zorientowany :)

Ceandric
27-02-2010, 21:28
Najlepsze w wykonaniu Ironow !

Bez przesady, dobry kawałek, ale oni mają lepsze. Chociażby Phantom Of The Opera, Two Minutes To Midnight, Wasted Years, Powerslave, czy The Number Of The Beast ;p