Zaloguj się

View Full Version : Tede feat. Mrozu - Pali si? dach [TELEDYSK]

Kowalu$
11-11-2009, 11:30
http://www.dailymotion.pl/video/xb3s3t_tede-feat-mrozu-pali-siy-dach_music
Wytwórnia Wielkie Joł prezentuje najnowszy teledysk Tede promujący szóstą solową płytę rapera pod tytułem Note2.
Utwór promujący tą produkcję zatytułowany jest „Pali się dach”, a gościnnie pojawia się w nim wokalista Mrozu znany z przeboju „Miliony monet”. Teledysk do tego utworu zrealizowany został przez wrocławską ekipę Endorfina Artmedia.

"Wiemy, że część z Was celebruje właśnie odzyskanie niepodległości i z tej okazji, żeby poczuć się jeszcze bardziej niepodlegle na tych imprezach ..." - dodaje Tede.

Album „Note2” to bezkompromisowe rozliczenie z rzeczywistością. Najwyższej jakości rap Tede i wyśmienita muzyka w całości skomponowana przez wybitnego producenta o pseudonimie Sir Michu stawia tę produkcję daleko przed konkurencją. Płyta zatytułowana „Note2” miała swoją premierę 10 września 2009 i w ciągu dwóch tygodni osiągnęła status Złotej Płyty.

To ja mam flow, mikiel
11-11-2009, 12:15
Ogólnie track mi się podoba, teledysk ujdzie, ale jednak ta zwrota Mroza to porażka 'Ktoś zadzwonił pod 666' /fp xd

Uzalezniam jak likier
11-11-2009, 12:19
Ogólnie track mi się podoba, teledysk ujdzie, ale jednak ta zwrota Mroza to porażka 'Ktoś zadzwonił pod 666' /fp xd

podbijam.

@off

czemu ktoś mi usunął poprzedniego posta ? ;d

^Deduś.
11-11-2009, 12:37
ale żal ;d track fajny, wsłuchuje się, a tu nagle jakieś "ktoś dzwoni pod 666" + zwrotka rodem z disco polo xD

Heodrim
11-11-2009, 12:44
Kupilem plyte, ale nie uwazam zeby to byl najlepszy kawalek. Stanowczo lepszy jest "Ty masz juz Casio" czy tam "Zollkontrolle". Teledysk moze byc, aczkolwiek zrobil bym go do innego kawalka. Pozdro dla fanow gatunku :))

Axelo .
11-11-2009, 13:16
ten jebany glosik jest taki skonczony ze po 4 slowach wyjebalem mozille xd

_Spajki_
11-11-2009, 13:25
Tak płakaliście jak Peja nagrał z Mrozem.
Pede sie skończył.
Skutecznie pali za sobą mosty.
To teraz nagrywa z Mrozem.

*Esende Mylffon*
11-11-2009, 13:33
#Up
Nie wchodz w ogole w dzial "Muzyka"..
#Topic
Fajny track i teledysk, no ale Mrozu psuje klimat : / Tak samo jak w "Suchym konarze".. :<

Kowalu$
11-11-2009, 15:09
Tak płakaliście jak Peja nagrał z Mrozem.
Pede sie skończył.
Skutecznie pali za sobą mosty.
To teraz nagrywa z Mrozem.

Przeciez cymbale Tede pierwszy nagrał z Mrozem, a peja jak to peja odgapil bo myslal że bedzie fajniejszy...szkoda ze sie pomylil

ByOutek aka Kulfonek
13-11-2009, 08:33
Mrozu, Mrozu!! Pozostaje tylko moment, chwila zanim ściągniesz to!

Daje rade tylko wtedy kiedy śpiewa Mrozu. Tede wszystko psuje ;o!

RahsOne
13-11-2009, 15:56
Zawsze uważałem Tedego za zero, teraz się to utrwaliło... Kaszan!

Arcano
13-11-2009, 22:19
Mrozu xDD
Ogółem fajny teledysk, track taki sobie, troche ten refren mnie drażni.

Mejgerq
13-11-2009, 22:42
Czemu ten TDF się wjebał Mrozowi w track? :O bez TDFa byłby następny hit jak Miliony monet ...

Duff
15-11-2009, 22:23
ale żal ;d track fajny, wsłuchuje się, a tu nagle jakieś "ktoś dzwoni pod 666" + zwrotka rodem z disco polo xD

Signed
Tede nawinal dobrze ale Mrozu zjebal troche tym swoim "Disco Polo".
Teledysk w miare dobry.