View Full Version : Crash - 11 listopada.
Dark Devorious
11-11-2009, 15:59
Tak jak niektorzy wiedza znow byl crash ;x A ja mam takie szczescie ze zniklo mi 50kcc, gdy kolega mi pozyczal je na kaptur ;c
Zgodnie z punktem 3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera , juz ani nie mysle aby ekipa apo oddala to co kazdy stracil ( kolega stracil pandemonium armor , ale na pewno jest jeszcze wiecej poszkodowanych typu; straty w expie ) , ale przynajmniej ogarnelibyscie to ... Ile razy takie cos sie powtorzylo ?
Prosze napisac co o tym myslicie i prosze aby ktos tutaj z ekipy APO sie wypowiedzial , Dziekuje.
Czarodziej Xardax
11-11-2009, 16:08
Z 4-5 miesiecy temu tez przy Crashu stracilem ok. 47kcc...
Moim zdaniem Punkt 3 Powinien byc zmieniony...
Game Master Powinien oddawac kase/expi/itemy po crashu... >.<
drasty131
11-11-2009, 16:13
Zgadzam sie... Niech mi odda stary domek ... Mialem w nim ok. 450kc.. ; <
Nie jest to możliwe bo Mortiis nie zobowiąże się do sprawdzania ile każdy stracił kasy, expa bo musiałby stawiać kopie serwera i sprawdzać stan każdej postaci przed crashem więc nie jest to możliwe.
Nie jest to wina Mortiisa i on nie jest niczemu winny.
Fakt faktem straty się zdarzają ale można było dać loga w celu zapisania stanu postaci, ale fakt-kto o tym pomyślał...:confused:
Sturnusek
11-11-2009, 16:17
ta, ta a jak to udowodnisz? piszac
' prosze gjemje po kraszu stracilem 100kcc oddaj mi to prosze pomurz mi bo MNIE KOLEGA NA PODWURKU POBIJE :(( '
nikt Ci tego nie przewidzi, a placz na forum nic nie pomoze. nastepnym razem zrob co Tutaj (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=54655) pisze i problemu nie bedzie, cze.
#Edit Adasik - te wylogowanie nic nie daje chyba ;p
zapisuje Ci postac z przed wylogowania.
#Splaxior
Utworzenie konta i zalogowanie się do gry jest równoznaczne z akceptacją regulaminu. Jego nieznajomość w żadnym stopniu nie usprawiedliwia gracza w przypadku jego złamania.
zakladajac konto akceptujesz ten regulamin, cze. jak Ci cos nie pasuje, zmien server.
Dark Devorious
11-11-2009, 16:18
@do kazdego up zeby down juz tak nie pisali
Zrozumcie ze juz mam na to wyjebane , poczatkowo sie wkurwilem ze stracilem 50kcc ale teraz chodzi mi o to zeby ktos , cos z tym zrobil ;x
Moze save co 1 minute a nie co 5 ? ;d
#Edit Adasik - te wylogowanie nic nie daje chyba ;p kolega sie wylogowal odrazu gdy mi dal ta kase a ja minute pozniej przed crashem.
Seth Drut
11-11-2009, 16:25
dla graczy poszkodowanych, mozna by dac gratisowe dni pacc ;P
tylko jak to udowodnic?? :confused: trzeba by bylo cos wymyslic ;p
LordMitt
11-11-2009, 16:34
zal ku*** cofo mi 55kcc+domek zajebiscie zalll !!!!!!
Tak jak niektorzy wiedza znow byl crash ;x A ja mam takie szczescie ze zniklo mi 50kcc, gdy kolega mi pozyczal je na kaptur ;c
Zgodnie z punktem 3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera , juz ani nie mysle aby ekipa apo oddala to co kazdy stracil ( kolega stracil pandemonium armor , ale na pewno jest jeszcze wiecej poszkodowanych typu; straty w expie ) , ale przynajmniej ogarnelibyscie to ... Ile razy takie cos sie powtorzylo ?
Prosze napisac co o tym myslicie i prosze aby ktos tutaj z ekipy APO sie wypowiedzial , Dziekuje.
Nie ma dowodu ze straciłes nie ma odania...
Ja straciłem domek i kase.. Miałem dowód i Mortiis mi odał itemki i domek
@topic
No No Nie był to 1 Crash i był poradnik jak zapobiec stratą przed crash'em
ps. Zycie.
Straciłeś odrób
Kur**.
Straciłem 9kcc, przez głłupi crash, a teraz jeszcze nie moge tego odzyskać.
Mortiis, co ty kur** odpier******.
Zmień ten Pkt. 3
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Bo z 370 osób, zrobi ci się 200.
I tak to już teraz jes żałosne.
silver ghostek
11-11-2009, 16:44
Zrozumcie ze juz mam na to wyjebane , poczatkowo sie wkurwilem ze stracilem 50kcc ale teraz chodzi mi o to zeby ktos , cos z tym zrobil ;x
#Edit Adasik - te wylogowanie nic nie daje chyba ;p kolega sie wylogowal odrazu gdy mi dal ta kase a ja minute pozniej przed crashem.
Pewnie polozyles itemy w domku...
supcio
Kur**.
Straciłem 9kcc, przez głłupi crash, a teraz jeszcze nie moge tego odzyskać.
Mortiis, co ty kur** odpier******.
Zmień ten Pkt. 3
Bo z 370 osób, zrobi ci się 200.
I tak to już teraz jes żałosne.
zmien server
Dac gratisowe dni pacc!!lub zwiekszyc expa!!LOL..........
LOL nie
Nie jest to możliwe bo Mortiis nie zobowiąże się do sprawdzania ile każdy stracił kasy, expa bo musiałby stawiać kopie serwera i sprawdzać stan każdej postaci przed crashem więc nie jest to możliwe.
Nie jest to wina Mortiisa i on nie jest niczemu winny.
Fakt faktem straty się zdarzają ale można było dać loga w celu zapisania stanu postaci, ale fakt-kto o tym pomyślał...:confused:
Co za problem zrobić cofkę? Wiem, że wtedy Ci, którzy wbili lvl będą mieli go anulowany, ale Ci, którzy stracili przez crasha kase odzyskaliby ją. Myślę, że lepiej stracić 2 lvle niż 50kcc. Oni nie chcą ponosić odpowiedzialności za szkody w takich sprawach bo tak jest łatwiej. Za każdym razem zasłaniają się regulaminem, a to My płacimy za serwer, to My go utrzymujemy, to My sponsorujemy mortiisowi wakacje, więc Nasze items i kasa powinny być neleżycie chronione.
Kogo to jest wina, że jest crash? Moja? Twoja? Graczy? Nie, to wina mortiisa i on powinien jakoś odpowiadać za te problemy, a nie bez przerwy cytować regulamin, że to nie jego wina.
Dark Devorious
11-11-2009, 18:58
@silver ghostek - nie w domku ; > dawal mi po 100sc na depo a pare minut potem byl crash ;x dokladnie 49.8kcc ^^
Nadal prosze aby wypowiedzial sie tu ktos z ekipy APO ;x
silver ghostek
11-11-2009, 19:05
@silver ghostek - nie w domku ; > dawal mi po 100sc na depo a pare minut potem byl crash ;x dokladnie 49.8kcc ^^
Nadal prosze aby wypowiedzial sie tu ktos z ekipy APO ;x
Ale musiales odlozyc kase do domku przed wylogowaniem...
Dαniel3k =)
11-11-2009, 20:09
Co za problem zrobić cofkę? Wiem, że wtedy Ci, którzy wbili lvl będą mieli go anulowany, ale Ci, którzy stracili przez crasha kase odzyskaliby ją. Myślę, że lepiej stracić 2 lvle niż 50kcc. Oni nie chcą ponosić odpowiedzialności za szkody w takich sprawach bo tak jest łatwiej. Za każdym razem zasłaniają się regulaminem, a to My płacimy za serwer, to My go utrzymujemy, to My sponsorujemy mortiisowi wakacje, więc Nasze items i kasa powinny być neleżycie chronione.
Kogo to jest wina, że jest crash? Moja? Twoja? Graczy? Nie, to wina mortiisa i on powinien jakoś odpowiadać za te problemy, a nie bez przerwy cytować regulamin, że to nie jego wina.
100% Prawdy.
Zawsze się zasłaniają regulaminem, ale to oni powinni dbać o to żeby nie było tych crashów... z czasem jest ich coraz więcej, to nie wina graczy więc czemu oni mają za to płacić...
No ale jednak, nie oddadzą ci nic.
Temat zaczyna być corasz to durniejszy. Jeden napisał, że stracił jakiś swój dobytek zaraz rozległy się głosy, że reszta też potraciła "kaptury, ultimate weapony" (ironia)co jest totalnym kłamstwem. Jakby nie założyciel tego tematu drugi by taki nie powstał. Inni padają na rsach tracą full eq i nie poddają się, grają dalej. Wiem, że niektórzy z was mają niższe lvle niż ja i 10kcc to dla was dużo ale jak wam zależy na grze to dacie rade i będziecie grać dalej ;) Powodzenia
Ja w dzisiejszym crashu straciłem 3x ultimate weapon. Gm powinien mi je oddać. ;/
@Top
Zamknąć, temat mija się z celem.
Zodika Rook
12-11-2009, 06:52
Lord Mit złodzieju nie płacz i dobrze ci tak ja gram na rooku wiec mam wyjab... w straty 1000000 kcc mi coflo tylko do momentu zanim do spiderka wychodziłem
Ja straciłem 10 kapturów i 999k cc oddacie plz?
##
Nikt wam nie odda tego, pech : /.
Dark Devorious
12-11-2009, 10:05
Ale musiales odlozyc kase do domku przed wylogowaniem...
Ile razy mam powtarzac? tylko przezucalem je na 2 chara - dawal mi kolega po 100sc na depo a ja je bralem do bp i tam one zostaly az do momentu kiedy nastapil crash !
***** mac skonczycie juz bezsensownie udzielac sie w tym temacie , jezeli nie wiecie o co mi chodzi ?! Dlaczego ja mam tracic , jezeli to nie moja wina ze stracilem ta kase ; < ... Mam nadzieje ze zrobicie cos z tym - wy administratorzy!
Lord Morgan.
12-11-2009, 11:32
Okradales ludzi i widzisz teraz ty straciles ;) Dobrze Ci.:D
Szkoda ze Dark Devorius stracil :(
Nieznajomy
12-11-2009, 14:55
No przypal... jak ktos stracil kase albo eq a co najgorsze exp ;s ja mysle ze ekipa powinna cos zrobic z crashami albo oddawac osobom poszkodowanymi stracone rzeczy :>
To sie dowiedzcie kto wam crashuje serva i sobie po kopiujcie itemki proste.A póki co Mortiis niech sobie przypomnij moj char <lysa marlenka> którą mi zablokował na której miałem 500kcc z kopii więc crashe będziecie mieli coraz częściej.Pozdro Mortiis szykuj się na kolejne crashe....;)
Ero Senin
12-11-2009, 15:16
@dark
Gdybyś serio tak robił i dał reloga to by się zapisało : //////
drasty131
12-11-2009, 15:22
To sie dowiedzcie kto wam crashuje serva i sobie po kopiujcie itemki proste.A póki co Mortiis niech sobie przypomnij moj char <lysa marlenka> którą mi zablokował na której miałem 500kcc z kopii więc crashe będziecie mieli coraz częściej.Pozdro Mortiis szykuj się na kolejne crashe....;)
Mi tez zablokowal kilka acc... Mialem jakies 700kcc :)
Fajnie bylo... Moglem sobie jakiegos chara kupic...
Czekam na next crashe :)
Aaa i mowcie kiedy beda... ;)
nic niepowinno byc zmienione ze np mortiis oddaje kase za crasha bo moge se napisac ze stracilem kaptur i jeszcez 300 k cc ...
@up
Gdybyś autentycznie tyle stracił to jestem pewien, że napisałbyś skargę.
@topic
Juz się wypowiadałem, ale powtarzam, że w takich sytuacji wystarczy zrobić cofkę i po sprawie.
Dark Devorious
12-11-2009, 19:09
@dark
Gdybyś serio tak robił i dał reloga to by się zapisało : //////
Zrobilem tak -.-
@dla tych co Mortiis zablokowal im acc
Zal mi was i tyle ;D I najlepiej jakbyscie dostali warna.
@Ktos tu napisal ze Mortiis oddal mu kase bo mial dowod : >
Moze nam powiesz jaki to byl dowod ? I jezeli Ci oddal ( w co nie wierze ) to ten punkt 3 ktory zostal wymieniony w temacie powinien dawno juz byc zmieniony lub usuniety.
Temat chyba moze byc zamkniety - nikt z ekipy APO nie chce sie tu wypowiedziec , a dzieci tylko nabijaja sobie tutaj posty ...
Generalnie jednym pousuwało a jednym pokopiowało kase (sporo kasy) i nikt tego nie sprawdzi, nie zweryfikuje i nie odda... Taka uroda serwera, myślę że po prostu za to dla wszystkich zalogowanych tego dnia powinny być jakieś bonusy w postaci chocby paru dni free pacca... To nie zwróci szkód, ale zawsze jakaś rekompensata
Wy chyba nie wiecie ile na Apo jest nakopiowanej kasy i itemków....Sam uzbierałem grubo ponad 1000kcc i pełno setów itp.Crashe były i będą bo Mortiis to cwaniak który tylko czeka na kase od graczy pozatym Mortiis mała podpowiedź crashe są tego typu co się działo przed resami serva.To na Tyle pozdro Mortiis ;)
Straciłes to twoja sprawa..
Nie obchodzi nas to;/
Gm nie ponosi odpowiedzialności za strate rzeczy...
Łowca Postów
14-11-2009, 10:55
a ja straciłem 1500kcc 20 setów , 40 klapek , 80 g boltów ..
no niech Mortiis mi odda.. ;O
każdy może jebnąć jakąś głupote .. polowa was pierdoli nie od rzeczy.
Dark Devorious
14-11-2009, 11:11
@up no i ***** co wprowadzasz do tematu dzieciaku toporem jebany ?
jak macie takie cos pisac to w ogole sie nie wypowiadajcie.
ZAMKNAC TEN TEMAT JEBANY!
Ja straciłem 90000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000 Backpackow KApturow ;\ jak mi nie oddacie, to pojde na policje.
A tak poważnie, to jedni traca przy crashu, a inni dostajja (Czytaj kopiuja)
Ja straciłem 90000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000 Backpackow KApturow ;\ jak mi nie oddacie, to pojde na policje.
A tak poważnie, to jedni traca przy crashu, a inni dostajja (Czytaj kopiuja)
Nie ma to jak błyskotliwa, wnosząca coś do tematu wypowiedź...
Nie ma takiej możliwości żeby Mortiis oddawał coś po crashach, bo on się z tym nie ma jak połapać za bardzo... Chyba że jak już ktos wcześniej pisał, sprawdzać kopie servera sprzed crasha, sprawdzić te osoby które reportują że coś straciły i wtedy może by to było do zrobienia...
Ps.Dla pocieszenia powiem wam, że ja straciłem na ostatnim crashu sprite wand na moim 400 ed :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.