Zaloguj się

View Full Version : O co chodzi modami?

glame
12-11-2009, 17:20
CZemu usunięto mój poprzedni temat dotyczacy tej sprawy chodzi mi oto czemu nixon i mulfon nie maja modow. ???????????????:o:o:o:o:o:o:o

Kapitan Alkohol.
12-11-2009, 17:23
Nixon wogóle się nie udzielał, a może Muflon w koncu wkurzył Mortiisa.

Scoop
12-11-2009, 17:23
Nixon i Muflon zrezygnowali z posady moderatora z własnej woli.

Wolly
12-11-2009, 17:51
Zrezygnowali z pozycji moderatora, ale czemu nie jesteśmy o tym informowani? Przydała by się jakaś mała wzmianka o takich 'ruchach'. :)

`diGiel <3
12-11-2009, 18:01
Zrezygnowali z pozycji moderatora, ale czemu nie jesteśmy o tym informowani? Przydała by się jakaś mała wzmianka o takich 'ruchach'. :)

Oni mają nas w dupie :) nie wiedzą ,ze gracze chcą wiedzieć jak najwięcej o administracji dlaczego odszedł/a itd.. :P

®TaY®
12-11-2009, 18:18
Po co mają nas informować o tym czy odchodzą?
Przecież nie mają takiego obowiązku zeby nas o tym informować.
Pozatym jak ty odchodzisz to musisz mówić, że odchodzisz czy robisz to dobrowolnie?
Jego sprawa czy się pożegna i poinformuje o odejściu.
Szeczerze to bezsensowny temat powinien pójsc do zamknięcia.:o

Adasik
12-11-2009, 18:26
Widzę, że usunięto mój post bo napisałem prawdę, która tyczyła się Nixona który zrezygnował z Moderatora, ponieważ dostał posadę GM'a na apo mianowicie Santana i z tego też konta korzysta.
Co do Muflona to nic mi nie wiadomo.

`diGiel <3
12-11-2009, 18:29
@Up

Też ,tak przypuszczam i przypuszczałem ,ze Santano to Nixon ;o
Wkońcu należy mu się bo zrobił tu parę rzeczy ;)

@Top

Aha,fajnie.

®TaY®
12-11-2009, 18:33
Dokładnie wszystko zaczyna układać sie w logiczna całość, że tajemniczy gm Santano to Nixon.Dziwne jest to ze własnie Nixon dostał domek Quory z jakiej paki? ;) pozatym również tajemniczo nixon znikna z pozycji moderatora ;)

Splaxor
12-11-2009, 18:36
Co do Muflona to nic mi nie wiadomo.

Ja wiem czemu Muflon odszedł, ale nie powiem :D Zmądrzał wreszcie...

@topic
Każdy kiedyś odejdzie :) a ta cała sytuacja z Nixonem i Santano jest dla mnie śmieszna. Mogliby to wreszcie ujawnić. Dopiero jak serwer zamkną to się dowiemy, że to ta sama osoba.

@down
Nie myślałeś chyba, że modek coś dostaje za swoją pracę? Tak na serio to Mortiis ma w dupie tych Moderatorów i Cleanerów :) (bez obrazy panowie)

`diGiel <3
12-11-2009, 19:02
@up

Założę się ,ze nawet jak zamkną serwer to nie powiedzą ;) ale pożyjemy zobaaczymy... Aha,jeżeli chodzi o Muflona to poprostu jak Splaxor powiedział zmądrzał harował po pare godzin dziennie na forum i pewnie gówno z tego miał =]

@Top

Aha,no i ?