View Full Version : Skust w wykonaniu APO
Witam. Mam taką propozycję aby server APO wprowadził na stronie coś w stylu strony skust. Jak każdy wie skust upadł a brakuje tego. Przydawało się każdemu. Co Wy na to?
Jestem zdecydowanie na tak aby chociaż sprawdzać stan dziennego wbicia expa :)
Każdy też widział, że strona nie wymaga jakiejś wielkiej oprawy graficznej. Starczyły by głównie funkcje gdzie była pokazana ogólna lista czasów online (top lista botów) oraz wyszukiwanie każdego z osobna aby zobaczyć ile grał, ile wbił expa (w dzień i w miesiąc) a także ile banów otrzymał poprzez grę.
Ja jestem na nie. 'Skust' była to strona której wiele osób używało do sprawdzenia ile kto grał i kiedy, dla mnie to zbędne.
TAK!
Myśle, że dałoby rade to nawet zrobić na stronce APO przy wyszukiwaniu postaci :)!
Tak a powód taki sam jak podał pan powyżej "Adasik" można sprawdzać expa i godziny online ^^
Mortiis mogl by zrobic ta stronke a gracze APO mogli by wyslylac sms za jakas kwote na skusta
.!Z@rk!.
12-11-2009, 18:38
Jestem na Tak, brakuje mi tej stronki :<
Jestem zdecydowanie na tak aby chociaż sprawdzać stan dziennego wbicia expa :)
Nie wystarczy Ci, że wiesz, że wbiłeś go dużo? :) <statsiarz> :P
@topic
Jak najbardziej dobra propozycja, ale to chyba Wiceps będzie musiał zrobić bo na pewno ma jeszcze wszystkie dane itd
Jestem na Tak
To była super strona.Przydała by się taka na stronie Apo
ps. a kto by ją zrobił?;/
@$BaX$
Aha.
Spx;P
Ale passy wpisywać? po co?;d
moze jakis kod by każdy dostawał;d
A jeśli problem na utrzymanie to łatwy sposób na to jest. Na stronie trzeba było by się logować ze swoich passów tak samo jak na stronę serwera i aby mieć dostęp trzeba by było wysłać sms koszt 1.22 na okres 1miesiąca. Każdego stać a strona utrzymana bo wiele nie trzeba. Kto chce płaci i ogląda a kto nie to nie.
Jestem na tak:D fajnie było popatrzeć kto i ile był online ;)
*KaRpeQ!*
12-11-2009, 18:50
Jestem oczywiście na TAK!
Mam nadzieję, że to zrobią :)
Ero Senin
12-11-2009, 18:52
Czy ja wiem...potem zazdrosne dzieci wyzywały innych od noł lajfów i takich tam ;p a to wkońcu nie jest ich sprawa ;p
Statystyki wbitego expa jedynie można by dać
Zodika Rook
12-11-2009, 19:32
Oczywiście jestem 100% na TAK:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D
Zdecydowanie i nieodwołalnie Tak!:)
Nie da się ukryć że brakuje tej właśnie strony, a korzystała z niej większa połowa ludzi tego servera:)
Ja proponuje zeby mortiis dal Wicepsowi to 40zl na prowadzenia skustu i tak bedzie najlepiej :)
Kapitan Alkohol.
15-11-2009, 22:35
Jestem na nie bo znów banda dzieci bd sie do mnei napinała ile byłem online, jak to było kiedyś ;)
Btw, ja skusta używałem tylko do sprawdzania ile kto miał banów i takowa stronka mogła by powstać.
drasty131
15-11-2009, 23:03
Jestem na tak... Fajnie bylo sprawdzic ilosc wbitgo expa, ile kto siedzial online etc... Poprostu to byl wyjebany fansite... ;)
Tyle odemnie...:p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.