View Full Version : Propozycja dot. Legsów na 7.6
Widzę, że większości z was nie spodobał się temat Dopalacza z propozycją nowych legów jednakże z właściwościami zwiększenia magii.
Otóż moja propozycja również tyczy się legsów jednakże z innymi właściwościami:
1. Takimi aby przy założeniu tych legów manas dawałby więcej many ;) Jak sami wiemy przeciętny palladyn manasuje się po 500~, knight-450~, a ms/ed ok. 600-750(z większym m lvlem).
2. Aby dodawały skilla zależnego od swojej profesji. Ms/Ed (magiczny), Knight (club, axe, sword), natomiast Palladyn-distance
Przykładowo skill Knighta i Palka podnieść o np. 2-5, a magiczny u Ed/Ms o 2-3
Nie jest to duże podniesienie, ale jak wszyscy się domyślacie na legi byłby quest tak więc znów byłaby zabawa z wytyczonymi do questa zadaniami :)
Jeśli komuś nie odpowiada żadna z tych prosiłbym to uwzględnić argumentami zawartymi w swoim poście pod tym tematem.
__________________________________________________ ____
MI sie nie podoba 2 propozycja poniewaz taki palek ktory nosil by te legsy i by mial +2-3 dist to w przeliczeniu ze ma skila 101+ kazdy skil zwieksza dmg z bolta o 1% maja palka na 2k lvl bije 8k + te 3% to jakies 300 wieksze hity w ludzi na discie 101 a wez teraz palka z distem 130-140.
Skill u palka nie musiałby się tyczyć magii(G bolta) ale fizyki-Crystal Arrow.
Bardzo mi się podoba 1 propozycja jest bardz dobra ale zamiast legów to myślę że można boots jakieś np od 1k lvl'a i dawały takie rzeczy i np nazwa to Sapphire(czy jak to sie pisze) Boots nazwa by pasowała i to co by one robiły
@Quki18
Buty z właściwościami są- Klapy.
Natomiast nie ma legów z indywidualnymi właściwościami, bo jak wszyscy wiemy S legi działają tylko w połaczeniu z całym setem.
Dαniel3k =)
12-11-2009, 18:16
u pallka dist by trochę dawał... znowu byłby płacz na forum że pallek za dużo bije, więc może nosząc te legi można by było nosić łuk razem z shieldem? :D
Skill u palka nie musiałby się tyczyć magii(G bolta) ale fizyki-Crystal Arrow.
Dobrze lecz gdybys zrobil g bolta zaleznego od magi to odrazu palkowie zaczeli by plakac ze g bolt jest za slaby bo bylo by tak jak u ms/ed z wandem czyli ten g bolt byl by bez uzyteczny . Jak dlamnie powinni bolta oslabi i dac mu takie hity jak z c arrow tylko ze obszarowe bo to jest kur*a nie normalne aby palek bil z magi skoro to jest profesja pol ulomna w magi .
Ogólnie to obie propozycję są konkretne i wnoszą coś na APO. Jestem za albo jedną albo drugą. Mogli by wprowadzić bo legów brak. Taka jest prawda.
.!Z@rk!.
12-11-2009, 18:56
Wybrałem 1 oraz 2 pomysł, bo fakt: Pandemonium Armor jest, Klapy są, Kaptur też a legów brak ;c
Pozdrawiam.
drasty131
12-11-2009, 19:02
Podobaja mi sie twoje propozycje rÓb wiecej ;)
Co do legÓw to i tak pewnie nie dodadza...
Mi się podoba 1 :PP
co do 2 to raczej nie bo po co skille?
One i tak praktycznie nic nie daja;d
2xUP Dzieki :P:D
Mi się podoba 1 :PP
co do 2 to raczej nie bo po co skille?
One i tak praktycznie nic nie daja;d
Tuż dają dość dużo bo jak grałem Moim knightem gdzie skill w cluba był 132 na 1300lvl waliłem ponad 6k. Inny Knight z takim samym lvlem, a mniejszymi skillami walnie ok. 6k. Niby 200hp róznicy nie robi lvl ale wraz z lvlem zwiększają się hity i rozpiętość będzie większa :D
@DOWN
Ktoś kto jest uprzejmy i widzi, że według niego to dobra propozycja to da reputa :) żadne proszenie :)
Btw. Reput za Reput co nie? :)
Demon Huntter
12-11-2009, 19:32
Jestem za 1 , 2 to przesada.
A to proszenie o reputy omg. xd
___________________________Reputy mile widziane :D___________________________
Za to nie dam ci reputa :P Miałem już Ci dać.
@topic
Bardzo dobra propozycja i myślę, że dwie opcje są świetne, ale niech nie będzie to znów quest dla 1.5 - 1.8k lvla tak jak większość co każdy proponuje.
u pallka dist by trochę dawał... znowu byłby płacz na forum że pallek za dużo bije, więc może nosząc te legi można by było nosić łuk razem z shieldem? :D
Łuk z tarczą? Nie no bez przesady.
Co do tematu, propozycja nie jest zła, ale czemu wszystko musimy tak ulepszać? Może niech legs'y będą 'inne', czyli normalne bez ulepszeń? :confused:
Prosiłbym o wypowiedzenie się któregoś z Gmów.
Niewątpliwie Mortiisa czy jest w stanie to załatwić i Tygrysa czy się tego podejmie...
Jestem za obiema propozycjami ;)
Wyobraźmy sobie Sarumara mającego 149 m lvl z +3 m lvl= 152m lvl :eek:
Marcelllo
13-11-2009, 15:19
Jestem za 1 propozycją, lecz będą miały wygląd już istniejących spodni :) Bo już się skończyły spr na spodnie :(
PS. Ja proponuję nowy armor bo do kaptura mógłby być a spr jest kilka nie użytych :]
1st R. Boonek
13-11-2009, 15:23
Dobrze lecz gdybys zrobil g bolta zaleznego od magi to odrazu palkowie zaczeli by plakac ze g bolt jest za slaby bo bylo by tak jak u ms/ed z wandem czyli ten g bolt byl by bez uzyteczny . Jak dlamnie powinni bolta oslabi i dac mu takie hity jak z c arrow tylko ze obszarowe bo to jest kur*a nie normalne aby palek bil z magi skoro to jest profesja pol ulomna w magi .
Ale ulomie to nie jest temat o tym co trzeba palkowi zmniejszyc a co powiekszyc... :|
Wg mnie propozycja dobra
@Odświeżam.
Proszę o wypowiedź kogoś z ekipy APO oraz graczy....
@TOPIC
Z góry dziękiuję za udział w sondzie.
^Akynaoo
16-11-2009, 07:23
Dobra jest pierwsza propozycja ale dodatkowo te legi moglyby dodawac szybkosci chodzenia + np. 2x tyle co rots jesli chodzi o loota, tak dla urozmaicenia.
Dobra jest pierwsza propozycja ale dodatkowo te legi moglyby dodawac szybkosci chodzenia + np. 2x tyle co rots jesli chodzi o loota, tak dla urozmaicenia.
szczerze mowiac to i tak rots chyba nic nie daje ; p co do legow magiczny tylko z sila manasow dziala i to nie wiem u rp nic nie daje w hitach nawet z bolta: P
co do skilli zbilem do 1 lvl kicim walilem 3-5 w trainera wbilem skila 60 walilem tyle samo wbilem wiekszy tyle samo wiec nic nie daja : P
wiec nic innego nie pozostaje jak wlasciwosci magiczne : > takie moje zdanie
Pablosikk
17-11-2009, 16:50
Zadna mi sie nie podoba. Moze jeszcze zrobić zeby dwaly 10% expa wiecej i hity po 1000 wieksze nie?
Viseko .
17-11-2009, 16:54
bezsens, teraz wszyscy płaczą że bany za auto manasy, dlatego zrobić nowe legi? 2-3 mlvl dla sora/druta, 2-3 dista dla palla? No chyba kogoś tu pojebało i tu nie mowa o mnie. bb.
1 propozycja jest fajna a co do 2 to troche bez sensu
za duzo itemow powstaje magicznych i pewnie quest gdzie 2k +- beda mialy te legi
niedlugo to np. Edzio bedzie miec takie eq ze nikt nie bedzie miec nawet 1 itemu z jego eq
Małe odświeżenie ze względu na dużą oglądalność działu propozycje :D
Proszę o waszą wypowiedź :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.