PDA

View Full Version : Npc Policjant

Zodika Rook
12-11-2009, 19:17
Wpadłem na pomysł aby powstał npc Policjant który za spamowanie tudzież używanie wulgarnych słów jednym słowem na jakiś czas w sadzał by do paki.

Wiem że będą cwaniaczki którzy mogą robić jakieś znaczki typu ,,,kurw...
ale da się to ominąć po prostu będzie wsadzał za pojawianie się kombinacji liter.

Na 100% jest to realne bo kiedyś grałem na takim otsie pod 7.6 gdzie takie coś było wprowadzone i działało skutecznie na dzieciaki(czytaj. NOOBÓW:cool:)

Myślę że zmniejszyło bo to irytacje graczy którzy siedzą w dp i nic nie widzą bo każde dziecko spamuje:mad:

$BaX$
12-11-2009, 19:18
Ogólnie dobry pomysł ale czy ma to sens? Tak jak powiedziałeś będą odmiany przekleństw. Ale zwalczy spam w jakiejś części. Jestem na tak.
.............

Mehu
12-11-2009, 19:20
Lol policjant w tibii. Gz.

Człowieku, minimum60% społeczeństwa w Polsce przeklina .. Zastanów się jaką Ty propozycje dajesz .. zonk

Adasik
12-11-2009, 19:20
Duże tak.
Stojąc na środku city nie ma sytuacji bez obelg i wszelkiego typu wulgaryzmów ;) Myślę, że atmosfera serwera byłaby lepsza :D

Zodika Rook
12-11-2009, 19:21
Mehu co ma to gry to że 60% Polaków przeklina po prostu pragnę poprawić panującą w grze atmosfere:rolleyes:

Simi
12-11-2009, 19:26
Tak. Ale te 'paki' musiały by być rozmieszczone na takim obszarze jak pustynia ank. XD Codziennie siedziałoby tam chyba 70% grających. :D

Ci 'policjanci' musieli by stać wszędzie. Na respach, w miastach, depo. I oczywiście Invisible. ;)

Nixomka
12-11-2009, 19:35
Ja jestem za :) osobiście wkurzają mnie osoby które bluzgają, myślę że przydałby się taki npc ;D

Demon Huntter
12-11-2009, 19:37
Jp .

Rozumiem , ze chodzi Ci o
JEBAC PIKNIKI , JE SIE W DOMU rotfl2 xd

#topic
jestem na nie , to juz nasza sprawa czy przeklinamy czy nie ;(
stan pod dp i ctrl+r , bedziesz policjantem <:

Ernesto
12-11-2009, 19:38
Wpadłem na pomysł aby powstał npc Policjant który za spamowanie tudzież używanie wulgarnych słów jednym słowem na jakiś czas w sadzał by do paki.

Wiem że będą cwaniaczki którzy mogą robić jakieś znaczki typu ,,,kurw...
ale da się to ominąć po prostu będzie wsadzał za pojawianie się kombinacji liter.

Na 100% jest to realne bo kiedyś grałem na takim otsie pod 7.6 gdzie takie coś było wprowadzone i działało skutecznie na dzieciaki(czytaj. NOOBÓW:cool:)

Myślę że zmniejszyło bo to irytacje graczy którzy siedzą w dp i nic nie widzą bo każde dziecko spamuje:mad:
byl kiedys podobny pomysl zaczerpniety z innego ots i nie przeszedl wiec teraz pewnie tez nie ; o

Zodika Rook
12-11-2009, 19:42
Ja jestem i będę nadał przekonany że to by pomogło w poprawieniu atmosfery,
nie wkurza cie nawet osobiście zachowanie niektórych nie uważasz że to psuje klimat w grze??

A miło by było jak kiedyś wejść do dp i nie widzieć całego obrazu na monitorze w domu żółtego od napisów typu [ daj coś daj coś daj coś plx free items plx free item itp...]

Splaxor
12-11-2009, 19:49
Propozycja dobra, ale może ten NPC nazywać się troszkę inaczej? np. Strażnik Teksasu albo Chuck Norris :)

Zodika Rook
12-11-2009, 19:53
Tak. Ale te 'paki' musiały by być rozmieszczone na takim obszarze jak pustynia ank. XD Codziennie siedziałoby tam chyba 70% grających. :D

Ci 'policjanci' musieli by stać wszędzie. Na respach, w miastach, depo. I oczywiście Invisible. ;)

Popieram w 100% żeby był niewidzialny i np żeby za 1 razem dał ostrzeżenie a za 2 razem żeby nie było że ktoś nie wiedział, do więzienia na np. za 1 razem 15 min, 2 razem 30 min itp zwiększać by się mogło 2 razy za każdym razem:)

ronida
12-11-2009, 20:12
Propozycja dobra, ale może ten NPC nazywać się troszkę inaczej? np. Strażnik Teksasu albo Chuck Norris :)

Jestem za. I jeszcze fajnie by było jakby po city latały Yanosiki. I mogłaby administracja zrobić jakieś teleporty na respowiska, bo teraz kur** trzeba zapierd**** na ten jeb*** ank i cod, gdzie jest jeszcze dalej.

A tak na serio to nie. Po cholere? Jesteś taki malutki że zrażają Cię przekleństwa??

Zodika Rook
12-11-2009, 20:18
Wyobraź sobie że mam to w dupi... jak kto się wyraża ale denerwuje mnie spamowanie przekleństwami i innymi tego typu rzeczami typu kupie to selne tamto

ronida
12-11-2009, 20:24
#up
Ale dzięki temu, możesz sobie kupić nowe uzbrojenie... i nie musisz długo szukać.

Arcuś <3
12-11-2009, 22:01
Był taki system że nie dało się wypowiedzieć słów typu kur,wypier etc.

Duff
13-11-2009, 12:19
Lepiej wprowadzic taki system jak byl kiedys. Policjant....pffff.
Zreszta mortiis powiedzial ze propozycje czerpane z innych otsow nie beda wprowadzane :)

Zodika Rook
13-11-2009, 13:37
No to nie musi być nawet tego npc ale chyba nikt by się nie obraził jak by było tak jak kiedyś:cool:

Ultra
13-11-2009, 13:46
No ja jestem na TAk . Ponieważ mi ten pomysł sie bardzo podoba :eek::eek:

ale to chyba nie wejdzie ;d

Pablosikk
13-11-2009, 15:16
Ja tez jestem na tak, bo niektórzy nadużywają wulgaryzmów i sa bezkarni.....