View Full Version : Chwilowe zainteresowanie GMow?
^Hmm^ o.O
12-11-2009, 20:44
Witam .
Chodzi mi o to ze GMowie chwilowo zainteresowali sie forum i odrzucali/przyjmowali/rozwazali nasze propozycje. Teraz maly update i juz im sie nie chce nawet zajrzec do tego dzialu.
Prosze o wypowiedz ktoregos z tutorow.]
Dolaczam Sonde Co Gracze Na To
Tak, wtedy dostałem odpowiedź na zgłoszenie następnego dnia, teraz czekam już tydzień ponad i widze po "odwiedzinach" że nawet nie zajrzeli tam
Zobaczcie ile jest nowych propozycji w dziale propozycje i, w którym z nich wypowiedział się któryś z GMów... Jeśli wogóle któryś sie wypowiedział to chyba z dobry tydzień temu.
Tygrys jest chory, Mortiis zajmuje się update pod 8.42 i ROX, Santano całymi dniami siedzi na 7.6 więc kto ma wam odpisywać w dziale propozycje? Jak Tygrys wróci do zdrowia to na pewno przejrzy wasze propozycje.
Dopalacz
12-11-2009, 21:19
@up to właśnie jest chory to powinien przeglądać co on ma ku!@wa zapalenie płuc? czy wściekliznę macicy ? i siedzi w szpitalu omg
to nie jest obraza innych użytkowników tylko moja opinia
Mortalix
12-11-2009, 21:34
Tylko narzekacie ku^wa mać!
Nie potraficie zadowolić się tym co macie tylko zawsze chcecie więcej.. :S
Jak Ci się nie podoba to zmień serwer albo po prostu spier!@#$%. : }
Nieznajomy
12-11-2009, 21:35
Nie ma nikogo bo robia up i pozatym jak bedzie up na 8.4 to zobacza wszyskie zapewne wasze posty i na nie odpowiedza cierpilowsci nobki..
Nie ma nikogo bo robia up i pozatym jak bedzie up na 8.4 to zobacza wszyskie zapewne wasze posty i na nie odpowiedza cierpilowsci nobki..
Spoko jesteśmy cierpliwi :) ale zobacz kiedy był ten udpate zapowiedziany i zobacz który miesiąc mamy już dziś , rozumiem chorobę Tygrysa i życzę zdrówka tylko te Twoje choroby zazwyczaj są kiedy to update się spóźnia.
Też o tym dziś myślałem. Założyłem temat z propozycją i sobie uświadomiłem, że może być 200 głosów na "Tak" a i tak gówno będzie.
Kapitan Alkohol.
12-11-2009, 22:49
Jeśli chodzi o mnie to moje zdanie jest podzielone. Z jednej strony Mortalix dobrze napisał - ciągle Wam coś nie pasuje, ciągle chcecie coś dodawać, zabierać, unowocześniać. Ale z drugiej strony, ktoś z administracji mógłby chociaż odpisać w temacie z propozycją.
Tygrys jest chory, Mortiis zajmuje się update pod 8.42 i ROX, Santano całymi dniami siedzi na 7.6 więc kto ma wam odpisywać w dziale propozycje? Jak Tygrys wróci do zdrowia to na pewno przejrzy wasze propozycje.
A np Ciebie od czego dali ? Muflon z Nixonem zrezygnowali - nie dziwie się im, ale jeżeli ekipa potrzebuje kogoś do obsługi działów to niech otworzą rekrutacje na moderatorów czy coś w tym stylu.
Pozdrawiam.
To może czas najwyższy powołać kogoś do Ekipy APO?
Jeśli Tygrys jest chory, a on z reguły zajmował się odpisywaniem w dziale: 'Propozycje', to po prostu poczekajmy. Myślę, że jak wyzdrowieje, to postara się to wszystko uzupełnić.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.