View Full Version : Test Server
Salik Shoter
13-11-2009, 15:46
Witam! Proponuję aby ekipa APO włączyła test server na parę dni. Będzie to możliwością odetchnięcia graczy od stałego expienia.
Widzę tu 2 plusy:
¤ Nupy pobawią się na teście i połowa respów będzie wolna.
¤ Każdy sobie będzie mógł pobawić się ; ]
Czekam na wypowiedzi ekipy oraz graczy ;p
Marcelllo
13-11-2009, 15:47
Jestem na tak :d
Zawsze można sobie zobaczyć, jak się gra wyższym lvl'em ;) No i oczywiście można sobie zobaczyć loota z potworów ;)
Podobno Test-serwer nie będzie już włączany dla zwykłych graczy. Uruchamiany jest tylko, żeby sprawdzić jak działają respy itp. Szczególnie przed uptade.
Sądzę, że taki 'serwer' byłby dobrym rozwiązaniem, chociaż na kilka dni. :)
Dark Pajdochleb
13-11-2009, 16:34
MAX Tydzień, i się mogę zgodzić ;-), ale i tak pewnie Mortiis się nie zgodzi, a nawet nie wypowie się w tym temacie.
Dopalacz
13-11-2009, 16:43
Tak ale nie enfo ew. exp za ludzi x5 , a za potwory x50 i chary z apo ;d tak tydzien mogło by być XD
Zuczek Przemas
13-11-2009, 16:46
tez jestemm za na pare dni by mogl postac taki serwer dla zabawy
Nie. Chcesz się pobawić ? Idź na mazurka.
Test Serwery są po to, by przetestować coś. A ja nie widzę nic do testowania. \_
sqlterpa
13-11-2009, 16:55
Nie. Chcesz się pobawić ? Idź na mazurka.
Test Serwery są po to, by przetestować coś. A ja nie widzę nic do testowania. \_
Zupełnie się z tym zgadzam. Po co test server?
Apo 8.42 było dobre do póki nie było Roxa.... A co Ci na test servie? Po expisz po expisz i Ci to cofną. Ofc jestem na nie!:mad:
Witam! Proponuję aby ekipa APO włączyła test server na parę dni. Będzie to możliwością odetchnięcia graczy od stałego expienia.
Widzę tu 2 plusy:
¤ Nupy pobawią się na teście i połowa respów będzie wolna.
¤ Każdy sobie będzie mógł pobawić się ; ]
Czekam na wypowiedzi ekipy oraz graczy ;p
Lol
Nooby sie pobawia na tescie a drugi to kazdy bd mogl sie pobawic jaki zgon .
Chuj ze to jest jedno i to samo :o
Jestem na tak ale dłużej
Dopalacz
13-11-2009, 17:07
Właśnie fajnie , będzie można zobaczyć np. jak będzie twoja profa spisywać sie na 3k lvl itp. potestować pobawić sie .. nie chcesz tam expić to nie expij kto ci każe?
Mc Maciek
13-11-2009, 17:15
Wybaczcie, ale "enta" propozycja dotycząca test serwera będzie potraktowana jak wszystkie poprzednie. Był on kilka razy włączany, ale nie dla wszystkich graczy po to, aby można było coś przetestować. Jeśli do testów potrzebna będzie większa ilość graczy, albo trzeba będzie sprawdzić powiedzmy "wytrzymałość" serwera, to wtedy test serwer będzie ogólnodostępny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.