View Full Version : Starlight dla pacc
Uważam że to zbyt duża komercja... O co chodzi...? Chodzi o to że taki każdy koleś 300-400+ lvl (zależnie od upodobania i funduszy) jeśli chce pograć troche to MUSI kupić sobie pacca żeby móc korzystać z sla. Bo już na 400 lvlu traci się około 3 lvli przy dedzie bez sl. Dla takich low to to różnicy nie robi, ale jeśli ktoś chce pograc dłużej to mówi się "nikt nie zmusza Cię do kupowania pacc, można wbić wszystko na faccu". Gówno prawda, nie da się, ponieważ jak ktoś tylko widzi że na większym lvlu nie ma się pacca to ubije Cię tylko po to żeby udupić :) Ja tu nie piszę o sobie, bo pacca kupuje zawsze teraz za kcc odkąd jest pacc za sms, muszę go kupić bo 1k+ nie ma możliwości żadnej grać bez sli... Chce dołączyć ankiete, żeby może w przyszłości to zostało zmienione. Sle nadal dostępne były by tylko na wyspach pacc, ale mogli by je używać również facc. Tym samym zwiększył by się popyt na sle kupowane od graczy którzy mają wyrobione amulety i którzy loocą dużo sli a nie koniecznie jest na nich dużo kupców. (2gpb sli ciężko sellnąć, przez tydzień nie mogłem po cenie 70cc za 1sl...)
Powiem tak: 'Za udogodnienia się płaci', w sumie 10zł to nie tak dużo, więc nie wiem czemu robisz z tego problem?
Ale to już przestało być udogodnieniem, skoro gra bez sli nie ma sensu... Rozumiesz? Albo kupisz pacc i bedziesz kupować sl albo nie masz po co grać...
Precision
13-11-2009, 21:17
Przecież to jest wszystko przemyślane.. Biznes się kręci z tego, Starlight musi być tylko dla pacc. Zresztą 10zł to naprawdę mało, nie ma co narzekać.
Kapitan Alkohol.
13-11-2009, 21:24
Niekoniecznie 10zł, można przecież kupić za kcc ;)
#Topic
Jestem na nie, przecież wtedy na 1,2k lvl można by jechać na facc i expić na kingach/queenach na magic bo to teren facc.
Dopalacz
13-11-2009, 21:28
bez sensu lol no dobra dajmy na to sl dla facc masz 500lvl facc i gdzie będziesz expił XD? na ev kingi XD? ogarnij , nie potrzebne , place wymagam : d
#Topic
Jestem na nie, przecież wtedy na 1,2k lvl można by jechać na facc i expić na kingach/queenach na magic bo to teren facc.
Chcesz to sobie możesz tam expic, ciekawy jestem tylko ile wbijesz bo tych kingow/ quenow nie ma zbyt sporo dla facc
Dαniel3k =)
13-11-2009, 21:29
mufi sie peh heh
Chyba możesz kupić pacc'a za kcc. 400 lvl spokojnie tyle ma, więc o co chodzi? Po prostu już nie masz co robić, próbujesz zainstnieć na forum. Niestety, debilnymi propozycjami tego nie zrobisz.
C'nie?
mufi sie peh heh
Chyba możesz kupić pacc'a za kcc. 400 lvl spokojnie tyle ma, więc o co chodzi? Po prostu już nie masz co robić, próbujesz zainstnieć na forum. Niestety, debilnymi propozycjami tego nie zrobisz.
C'nie?
To inni ocenią kto bardziej próbuje zaistnieć na forum... :) If you know what i mean. Jak pisałem, ja mam kasy w chuj. Pacca i tak bede kupować, bo na moim lvlu musze mieć gdzie expic, ale to by była większa szansa dla takich lvli 300-600 nawet...
Po to jest PACC... Żeby mieć jakieś korzyści z tego że się go kupi.
Ja bym tam usunął sl'e i w ogóle pacc'a, po co Mortiisowi kasa? Przecież pozbieramy puszki po piwie/coli i uzbiera się na dedyka co nie? |żart|
Dla tych co kupią pacc'a też coś musi być, oni dają darowiznę na serwer i dostają w zamian coś od Mr.Mortiis.
Ofc. Nie.
Edit^
Z resztą każdy 400 lvl ma pacc.
Było, jest i będzie tak zawszę.
Jestem na nie...Tak jak jest teraz jest dobrze niech nic nie zmieniaja
^Hmm^ o.O
13-11-2009, 22:17
Zaznaczylem "Inna opcja..." ale tylko przez pomylske SL musi byc WYLACZNIE dla graczy z pacc, bez tego server sie nie utrzymie.
Jestem na nie.
Pacc jest i tak zatani...
Kup sobie za te 3kcc i zgłowy..
SL od zawsze był dla Pacc. Ale popieram autora, że od 400lvla nie da się expić bez SLa, a może nie wszystkich stać na Pacc :D
@TOPIC
Jestem za wprowadzeniem SLi dla facc :)
Jestem na nie.
Pacc jest i tak zatani...
Kup sobie za te 3kcc i zgłowy..
Nie rozkminiasz że to nie chodzi o mnie? Czytaj troszke...
Edit^
Z resztą każdy 400 lvl ma pacc.
Było, jest i będzie tak zawszę. Kupują bo nie mają innego wyboru, nie da się w tym momecie expic bez pacc na takim lvlu, bo jak padasz bez sla to tracisz kilka godzin gry...
Whistler
14-11-2009, 03:15
Sl dla facc mógłby być dostępny pod warunkiem że wypadałyby 3 części ekwipunku i bp lub działałby tyko do 200poziomu. Pozdrawiam.
Shadow Sorcer
14-11-2009, 08:16
#Topic
A tereny na COD? Tez sa dla facc.
Topic:
Jestem na nie. W koncu posiadanie pacca nic nie bedzuie znaczylo bo jesli zrobisz wszystko z pacca dostepne na facc to bedzie dupa nie promocja.
Jestem na tak
Ale nieklam ze ciezko jest sprzedac 2 gbp sl ja napisalem ,,sell 2gbp sl"
i poszly jak cieple buleczki
Marcelllo
14-11-2009, 09:08
Jestem za tym, aby zostało tak jak jest -.^ Aby używać SL potrzeba pacca, bo jakby facc mógł go używać, to pomyśl co by to było :) Magic całe byłoby zajęte przez graczy facc...
Ja proponuję, aby dodać nowy amulet, który zmniejszałby straty... Ale nie całkowicie!!
Pablosikk
14-11-2009, 09:53
Mowi Sie Trudno. Niech Pacc Maja jakies bonusy ze maja tego pacca. 10zl to nie duzo pozesz nawet se nazbierac te 50zl przelac i masz na pol roku pacca...
Tak ,ale pod warunkiem , że cena pacc wzrośnie następująco : 45dni = 25zł , 90 dni = 50zł , 135dni = 100 , 185+45 dni gratis = 140 zł. Okej ? Nie ? To piona _/
.Carlos.
14-11-2009, 22:40
Nie, wtedy facc playerzy byli by bezkarni, i praktycznie mieli takie same funkcje jak pacc, bo od 300 lvla na facc mozna expic kazda profa na big respie kingow magic. W slu taki facc moglby wbic na loozie 1k.. zdecydowanie nie
zegnam
JA proponuje stworzenie nowgeo amuletu dla graczy facc , kosztował by 100 cc (tak jak sl) , przy dedzie nie tracimy ekwipunku i 50 % doświadczenia , którego byśmy stracili z aolem :p
Seth Drut
15-11-2009, 12:13
moim zdaniem to juz nie da sie grac na facc od 200lvl ;p
kazdy kto cie zobaczy to od razu zabija
co do tematu, to mysle zeby zostalo tak jak jest ;s
jak by byl sl dla facc, to wszystko by bylo zajete ;/
i tak ludzie by kupowali pacc, zeby miec gdzie expic ;)
Nie. Sl jest dla graczy z pacc, nie dla graczy z facc. Po chuj to usiłujesz zmienić?
Do tego te twoje pojebane propozycje... Dostałeś bana za macro/boty i teraz na siłę wbijasz posty na forum. Aha. : / Jesteś żałosny tak jak twój nick w grze. : /
Wez wyjdz czlowieku z tym propozycjami :(
Sle tylko dla pacc! I nie zmieniajcie tego!!!
Ja jestem na nie...
Szkoda Ci kasy na pacc? to idz na Ots z expem 99999 tam masz pacc za free i dla każdego:p
@nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.